Γατοπάρτυ στο μπαλκονάκι

demi86

Νεοφερμένο μέλος

Η demi86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Καλησπέρα σας,
είμαι η Δήμητρα και παρακολουθώ το φορουμ σας περίπου ένα μήνα...
Έχω διαβάσει τις απιστευτες ιστορίες σας και ζηλέυω σαν τρελή που δεν έχω γίνει ακόμη γατομανούλα!!!
Δυστυχώς δεν μπορώ να έχω λόγω κάποιας ασθένειας του πατέρα της οικογένειας που το απογορεύουν, όπως λέει, οι γιατροί(αν και μεταξύ μας δεν τα πολυ πιστεύω:()...
Λοιπόν έχω να σας πω κι εγώ μια μικρή ιστοριούλα με τα αδεσποτάκια της γειτονιάς τα όποια δυστυχως έιναι πολύ άγρια...
Το μπαλκονάκι του δωματίου μου είναι στο ίδιο επίπεδο με ένα στενό δρομάκι(αυτό συμβαίνει γιατί μένουμε στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας μας και η πολυκατοικία έιναι χτισμένη σε λόφο) όπου έχουμε κατα καιρούς δει τα αδεσποτάκια της γειτονιάς να κόβουν βόλτες μέσα...
Πήρα την απόφαση, με πολλά παρακάλια στους δικούς μου(γτ η μητέρα της οικογένειας όπου δει οποιασδήποτε μορφής ζώο,ουρλιάζει), να βάλω τροφή να τρώνε και νεράκι(αφού έρχονται που έρχονται επίσκεψη ας έρχονται συχνότερα;))...
Έβαλα αρχικά κροκέτες που πήρα από το σούπερ μάρκετ,τις οποίες τα μικρά γατάκια κι ο λατρεμένος μου γάτος(ένας λεβέντης άντρας ασπρόμαυρος ΘΕΟΣ:inlove:) τιμούσανε δεόντος και νεράκι.
Κάποια στιγμή σκέφτηκα να πάρω και μια κονσέρβα να τους βάλω να δώ ποιος θα έρθει και τι θα φάει...
Περιτό να σας πω οτι στο μπαλκόνι έγινε μάζοξη...
3 μεγάλες γάτες(κι ο αγαπημένος μου γάτος μαζί) τρώγανε αρμονίκα σα μανιακά.Αφού βγήκε λίγο στην άκρη του μπαλκονιού ο πατέρας μου και τα χάζευε και μου έλεγε "Έπεσε πείνα στην ομάδα":D...Τα 2 μικράκια τις κροκέτες τους και ήταν μια υπέροχη στιγμή...
Το ίδιο βράδυ,κονσέρβα δεν είχαμε πιά,η μία μεγάλη γάτα χύμηξε στο ένα μικράκι την ώρα που έτρωγε τις κροκέτες.Η σουσουράδα όμως τις κροκέτες ούτε να τις φτύσει και βγήκα άρων άρων στο μπαλκόνι και την πέτυχα στη στιγμή που άρπαξε το μικρό από τα μούτρα και το πέταξε κάτω από το μπαλκόνι όπου υπάρχει ένα μικρό κένο.Της μίλησα λιγάκι έντονα λέγοντας της να μην το ξανακάνει και γυρνάει με μια απάθια και με κοιτάει και μου κάνει με την πιο αγαπησιάρικη φωνή της "μιάου"...ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ...:inlove:
Από τότε κονσέρβα ανοίγουμε περίπου κάθε 3 με 4 μέρες όπου γίνετε παρέλαση από τα μεγάλα γατιά...
Για έναν περιέργο λόγο όμως εξαφανίστηκαν τα μικράκια κι ανησυχώ λιγάκι...Και φυσικά οι κροκέτες μένουν περισσότερο καιρό κι από εκεί το καταλαβαίνω περισσότερο γιατί όσο τρώγανε τα μικρά τους έβαζα κάθε πρωί ενώ τώρα έχουμε κροκέτες 2 μέρες στο μπωλάκι...
Μήπως έχετε καμία ιδέα στο να κάνω κάτι άλλο???
υ.γ.ξέχασα να σας πω οτι τα μικρά και 2 από τα μεγάλα γατουλάκια που έρχονται ακόμη και το βήμα μου να ακούσουν εξαφανίζονται...Θα μπορέσω να τα ημερεύσω ποτέ ή θα είναι πάντα άγρια???
(ζήλεψα πάρα πολύ την ιστορία της Βίκης με τη Μαργαρίτα...ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ:cry:)
συγγνώμη που σας κούρασα...Αυτά...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καταρχάς μπράβο σου που ταϊζεις τα αδεσποτάκια! Θα ημερέψουν απλά αυτό θα γίνει με τον καιρό. Συνέχισε να τα ταίζεις και σιγά σιγά θα σε συνδυάσουν με την τροφή και θα έρχονται κοντά σου από μόνα τους! Μόνο να έχεις το νου σου για τους μη ζωόφιλους γείτονες...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Στο θέμα με τις κροκέτες που δεν τις τρώνε τα μεγάλα ,έχετε κάτι υπόψιν σας να κάνω???
Αν τους βάζω καθημερίνα κονσέρβα υπάρχει περίπτωση να τους δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα ή να μου γίνουν πιο απαιτητικά?
Σήμερα περάσανε και τα 4 μεγάλα τα οποία τα έιδα γτ είχα ανοιχτή την μπαλκονόπορτα αλλά ο τελευταίος έγλειψε απλά το μπωλάκι γιατί δεν έιχε μείνει τίποτα...Η αλήθεια είναι οτι είχε έρθει πρώτος με το που την άνοιξα ήρθε τη μοίρησε τη σνόμπαρε κι έφυγε αφού μου έριξε μια ματιά από την άκρη της πόρτας...του μίλησα και μο το που του είπα καλώστον έφυγε τρέχοντας...:cry:
Δεν ξέρω και με τι άλλο τρόπο μπορώ να βοηθήσω και δυστυχώς στην παρούσα φάση λόγω ανεργίας(άρα no money) δεν μπορώ να κάνω κάτι πιο δραστικό,όπως να πάρω παγίδα για στηρώσεις κλπ όπως μου είπανε από τη γατοομάδα της Θεσσαλονικής που επικοινώνησα!!!Και δυστυχώς ανακαλύπτω όλο και περισσότερο την κακία των γειτόνων διότι μειώθηκαν κατά πολύ τα γατάκια της γειτονιάς...Αφήστε που έμαθα οτι ο Δήμος μας βάζει φόλες για να απαλλαγεί από τα αδέσποτα και σοκαρίστηκα!!! Τι άλλο θα ακούσουμε???

Θα δεις και θα ακούσεις πολλά δυστυχως. Αυτή ειναι η πραγματικότητα.
Ο κινδυνος ειναι μονίμως υπαρκτός για τις ψυχουλες αυτές και δεν ξέρεις απο που να το περιμένεις.:(
Κάλο θα ήταν να μην τα κακομάθεις στις κονσέρβες. Ειναι σίγουρα πιο νόστιμες αλλα δεν είναι εξίσου θρεπτικες με τις κροκέτες. Ειναι λογικό τα γατιά να προτιμουν τις κονσέρβες.Δεν είναι και χαζά. Ασε που η κονσέρβα λερωνει χωρίς λόγο.
Βάλε στο προγραμμά σου σιγά σιγά και καμια στέιρωση για τα θηλυκα τουλάχιστον γιατι θα πολλαπλασιαστουν σε απίστευτα συντομο χρονικό διαστημα και τότε ακόμα και το ποσό που θα πρέπει να διαθέσεις για τροφες θα ειναι δυσβάσταχτο.
Καλώς μας ήρθες και εύχομαι σύντομα να έχεις και το κατάδικό σου γατάκι.:)

Ευχαριστώωωωωωωω!!!
ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!
Έζησα μια βδομάδα σε σπίτι με πολλά γατάκια και γατούλες και τα έχω αγαπήσει φοβερά αυτά τα ζωντάνα!!!
Είναι απίστευτα θεϊκά...Τα λάτρεψα!!!
Όσον αφορά τις στειρώσεις το έχω στο νου μου και προσπαθώ να κάνω το κουμάντο μου με το χαρτζιλίκι μου(πλέον)...Σιγά-σιγά θα τα καταφέρω που θα μου πάει,είναι θέμα χρόνου!!!

Ευχαριστώωωωωωωω!!!
ΑΜΗΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ!!!
Έζησα μια βδομάδα σε σπίτι με πολλά γατάκια και γατούλες και τα έχω αγαπήσει φοβερά αυτά τα ζωντάνα!!!
Είναι απίστευτα θεϊκά...Τα λάτρεψα!!!
Όσον αφορά τις στειρώσεις το έχω στο νου μου και προσπαθώ να κάνω το κουμάντο μου με το χαρτζιλίκι μου(πλέον)...Σιγά-σιγά θα τα καταφέρω που θα μου πάει,είναι θέμα χρόνου!!!

:up::up::up::up:
ειναι απίστευτα τα ατιμα... αν δεν το ζησει κανεις δεν το καταλαβαινει. Στο λεω σαν υπεριφανη μανα τριων και ενός φιλοξενούμενου....

Να σου ζήσουν...Βλέπω κατα καιρούς και τις φώτο που ανεβάζετε κι έχω πεθάνει από τη ζήλια!!!Είναι τόσο όμορφες και ναζιάρες-παιχνιδιάρες όλες-όλες...
ΘΕΛΩ ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ(μαμά το ακούς???:()

Καλε οχι να παρεις εσυ γατοπαγιδα αλλα να χρησιμοποιεις τη δικη μας, μηπως εισαι η δημητρα??? προσπαθησα να επικοινωνησω δυο φορες αλλα δεν απαντουσες, αν θελεις παρε να συννενοηθουμε καλυτερα.
Εχε υποψην οτι μπορεις
α. να φιλοξενησεις γατομωρακι και ντο θρεψεις μεσα σε γατοφορο με μπιμπερο ( παντα στις φιλοξενειες ειναι παντα ολα καλυμένα απο τους ανθρωπους που το βρηκα η απο μας οποτε καμμια σχεση το οτι εισαι ανεργη μονο να δεχτει ο μπαμπας) και
β. μπορεις να βοηθησεις στο να πιαστουν γατες με παγιδα εχουμε μια εξορμηση κυριακη λογικα οποτε θα μαθεις και μετα μπορεις να δραστηριοποιηθεις κα μονη σου σαν εθελοντρια.
Παγιδες μας εχουν προσφερει ηδη 4 προς το παρον εχουμε τις δυο και οι αλλες δυο θα ειναι εδω σε λιγο καιρο φανταζομαι. Ο στειρωσεις πληρωνονται απο τους αθρωπους που θελουν να στειρωθουν οι γατες της γειτονιας τους. ( οποτε φυλαξε το χαρτζιλικι προς το παρον)
γ. εξισου υπαρχει μια κυρια που εχει τροφες για γατες αλλα ειναι στο νοσκοκομειο με σπασμενο ποδι κα δεν μπορει να ταιζει τα δεσποτακια της μπορεις να τη βοηθησεις πηγαινοντας και ταιζοντας κι αυτα μαζι με αυτα του παρτυ σου.Κι αν παθεις παρακρουση χωρις γατι κανονιζουμε κανενα ραντεβου με σπιτι εθελοντη να χαιδεψεις μωρακια να σου φυγει.

Καλα ε ευτυχως που εβαλες το ποστκι ευτυχως που το ειδα αλλιως θα ειχε μεινει με τη λαθος ιδεα

NAIAIAIAAIAIAIAAI!!!
έχει ένα πρόβλημα το κινητό μου και έχω χάσει τα πάντα και πολλές φορές δεν ακούγετε...Μου είχε πέσει δυστυχώς και δν μπορώ να δω κάποιες φορές ούτε τα μηνύματα(με πολύ δυσκολία φαίνοντε)οπότε δυσκολέυομαι και να απαντήσω...
Αν είναι εύκολο στείλτε μου ένα π.μ. για να με ενημερώσετε...
Αχ!1000 ευχαριστώωωωωωωωω...Τι καλάααααααααα!!!:up::up::up::up:

Τελεια κι εγω χαρηκα πολυ γιατι ειχαμε κατι περιστατικα εκε που ειχες πει οτι ηταν η περιοχη σου. Αν θελεις εχω μια καρτα γουατς απ για τους ενεργους εθελοντες και ενα μεταχειρισμενο κινητο, αν σκοπευειες να βοηθας στο δανειζουμε οσο εισαι εθελοντρια και ετσι θα επικοινωνουμε χωρις χρηματα

Και η γνωμη μου ειναι να παρεις με το χαρτζιλικι σου ενα μεγαλο σακι κροκετας θα σου πω τις νοστιμες και νατα μαθεις να τρωνε μονο κροκεττα γιατι μεσα σε μαλακες τροφες ειναι που πεφτουν οι φολες. Αν τα συνηθισεις να τρωνε απο σενα καθε μερα ισως δε φανε απο αλλου μετα

Ναί,ναί να μου πείς!!!ποιές να πάρω??

Στο θέμα με τις κροκέτες που δεν τις τρώνε τα μεγάλα ,έχετε κάτι υπόψιν σας να κάνω???
Αν τους βάζω καθημερίνα κονσέρβα υπάρχει περίπτωση να τους δημιουργήσω κάποιο πρόβλημα ή να μου γίνουν πιο απαιτητικά?

Μπράβο σου που ταίζεις τις γατούλες και πιο πολύ μπράβο που το κάνεις χωρίς να έχεις στήριξη απο δικούς σου, είναι ακόμα πιο δύσκολο...
Για τις κροκέτες, εγω ξέρω ότι αν πεινάνε θα φάνε. Άρα ή τις ταίζει και κάποιος άλλος ή έχουν κάποιο στοματικό πρόβλημα και πονάνε όταν τρώνε; Επίσης καλύτερα να μη βάζεις κάθε μέρα κονσέρβα κυρίως γιατί δεν περιέχει τόσα θρεπτικά συστατικά όσα η ξηρά τροφή.
Τώρα για την εξημέρωση. Μπορείς να πλησιάζεις κάθε μέρα λίγο λίγο όταν τρώνε, αλλά να ξεκινήσεις από μακρυα, από εκεί που δεν φοβούνται δηλαδή. Να καταλάβουν ότι δεν αποτελείς κίνδυνο. Μπορείς και αφού φάνε εκεί που κάθεσαι να συνεχίσεις να κάθεσαι και να τις κοιτάς, χωρίς να κάνεις τίποτα άλλο. Είναι μια διαδικασία που παίρνει καιρό, αλλά από τη δική μου εμπειρία, όταν είναι έξω, δεν εξημερώνεται πλήρως, δηλαδή μπορείς να φτάσεις σε σημείο να την χαϊδεύεις (όχι για πολύ) ή να σου τρίβεται λίγο στα πόδια, αλλά όχι να κάθεται πάνω σου και πολλά πολλά...

Μπράβο σου που τα φροντίζεις..μακάρι όλοι να το κάναν έστω και λίγο.Άμα τα ταίζεις και σε βλέπουν καθημερινά θα ημερέψουν θα δείς.Εγώ 3 αδέσποτα που ταίζω στην αρχή μολις έβλεπαν άνθρωπο εξαφανίζονταν..τώρα έρχονται τρώνε κοντά μου τρίβονται, και στους δύο μπορώ πλέον άνετα να τους χαιδέψω το κεφαλάκι τους.:):):)

Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη...Σήμερα πήρα για δοκιμή κάτι κροκέτες friskies και έβαλα και την κονσέρβα του 3ημέρου και ήρθαν οι 2 από τις γατούλες μου και προτείμησαν τις κροκέτες από την κονσέρβα,αν κι από ότι τις χάζευα έφαγαν κι από τα 2...
Ο ασπρόμαυρος γατούλης που σας έλεγα οτι μου αρέσει έκανε μια απόπειρα να μπεί και μέσα στο σπίτι,έβαλε τα 2 μπροστινά ποδαράκια του μέσα και καθόταν και με κοίταζε:inlove::inlove::inlove::inlove:...
ΤΟΝ ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!
Του μίλησα λίγο και απλά με κοίταζε.Έκανα μια απόπειρα να σηκωθώ από το κρεβάτι όπου καθόμουν αλλά τον είδα οτι οπισθοχώρησε οπότε ξανακάθησα στα αυγά μου και αλληλοκοιτιόμασταν!!!χεχεχε...:up::up::up::up:

Μπράβο! :up:
....Και μην ξεχνάς ότι φοβούνται και σιγά σιγά θα κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους....(με το φαί φυσικά) μη σου πω ότι αν κάθεσαι, θα έρθουν μόνα τους. Μην κουνηθείς τότε, άστα να έρθουν αρκετά κοντά σου πρώτα και μετά από κάποιον καιρό κάνε κάποιο βήμα!

:up::up::up::up::up::up::up:!!!!
Μόλις είχαμε την πρώτη επαφή με τον ασπρόμαυρο λατρεμένο γατούλη κοντίτερη του ενός μέτρου...
Είμαι πανευτιχής...
Ο κύριος,που σκέφτομαι να τον ονομάσω Ηρακλή αν ποτέ τον ημερεύσω,μπήκε μέσα στο δωμάτιο γιατί είχα ανοιχτή την μπαλκονόπορτα...Μόλις τον πήρα χαμπάρι βέβαια βγήκε έξω σαν τρελός αλλά είχε πολύ πλάκα!!!
( μη το ακούσουν βέβαια οι δικοί μου γιατί θα φρικάρουν:rolleyes:)
Εδώ και 2 μέρες με τις καινούριες κροκέτες, που τις λάτρεψαν όπως είδα, ανακάλυπτα κάθε πρώι στο νερό μέσα κομματάκια από κροκέτες και υποψιάστηκα οτι κάποιο από τα γατούδια μου δεν μπορεί να μασήσει καλά μάλλον όπως μου είχατε πει και πιο πάνω...
Ο κύριος Ηρακλής που λέτε τρώει τις κροκέτες και τις μουσκεύει στο νερό(αν μπορώ να κάνω κάτι γι'αυτό εγώ πρακτικό ενημερώστε με σας παρακαλώ γιατί είναι αγριόγατα και γιατρός ούτε με σφαίρες δεν μπορεί να τον δεί προς το παρόν τουλάχιστον).
Οπότε είπα να τα παίξω όλα για όλα να τον πλησιάσω αφού είδα οτι είχε ήδη γυρίσει τον ποπο του για να την κάνει από το μπαλκόνι...
Βγήκα με την κονσερβα στο χέρι χωρίς να την έχω ανοίξει,μήπως και τον καλοέπιανα κι ερχόταν κοντιτερα μου...
Δε θα το πιστέψετε...Με το που είδε την κονσέρβα άρχισε και μου νιαούριζε(με δυσκολια ακουγόταν η φωνούλα του παρατήρησα,κάπως βραχνή:()...
Με κοίταξε με τις πράσινες ματάρες του που φωσφώριζαν στο σκοτάδι και κόντεψα να πάθω καρδιακή προσβολή από αγάπη:inlove:...Τον αγαπώ αυτό τον γάτο δεν ξέρω γιατί από την πρώτη στιγμή που τον έιδα να γυρνάει στο δρόμο μου.
Άνοιξα την κονσέρβα και πήρα ένα κομματάκι στο χέρι μου και με πλησίασε τόσο ούτως ώστε να μπορεί να την κάνει βέβαια σε περίπτωση που έκανα καμία περιέργη κατ'αυτόν κίνηση...Τη μύρησε και μου νιαούριζε πιο έντονα αλλά βραχνά.Κατάλαβα οτι από το χέρι μου δεν πρόκειται να έτρωγε οπότε άρπαξα το μπολάκι από δίπλα μου και του την έβαλα εκεί.
Κατ'ευθειαν άρχισε να τρώει μετά μανίας ο πεινάλας παρ'όλο που πριν έτρωγε κροκέτες.
Κάθησα κάτω οκλαδόν(μουσκεύτηκα και λίγο γιατί εδώ μας έβρεχε,αλλά μπρος στη χαρά του να είμαι τόσο κοντά του και να μη με φοβάται ιδιέταιρα δεν με ένοιαζε)και τον κοιτούσα.Κάποια στιγμη σήκωσα το χέρι μου να ξυθώ και τον έιδα οτι τρόμαξε κι έκανε να φύγει.Μόλις κατάλαβε οτι δεν έκανα καμία κίνηση προς αυτόν συνέχισε να τρώει ανενόχλητος.Μόλις χόρτασε η κοιλιά μας φύγαμε αδιάφοροι...
Αλλά κατά τη διάρκεια που είχε χώσει τη μουσούδα του μέσα στο μπωλάκι μου έριχνε κλεφτιές ματιές...
ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ ΠΟΛΥ...
Ε,λοιπόν ερωτεύτηκα :inlove:,το παραδέχομαι!!!χαχαχα:up::up::up:

:up::up::up:Έχουμε κάνει μεγάλες προόδους:up::up::up:...Δείτε και μόνοι σας...
Απλά ακόμη δε με έχει αφήσει να τον πιάσω,αλλά κάθετε μαζί μου στο δωμάτιο στην ακρή...
Αφήνω επίτηδες την μπαλκονόπορτα ανοιχτή για να δώ τι θα κάνει!!!
Αυτή την ώρα που σας γράφω έχει καθήσει στο μπαλκόνι φαρδύς πλατής και ξαπλώνει την κορμάρα του...
Είμαι άδικα ερωτευμένη μαζί του???οεο?

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    39,8 KB · Εμφανίσεις: 44
  • 2.jpg
    2.jpg
    30,4 KB · Εμφανίσεις: 41
κούκλος είναι, ξέρεις τι λένε "δώσε θάρρος το χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι" , σιγά -σιγά (εκεί που θα είσαι αποροφημένη με κάτι άλλο,) θα τον δεις να κάθετε φαρδύς πλατύς μέσα στο σπίτι και να σε παρατηρεί.:lol:

Καλά δεν το συζητάω το τι παρακολούθηση παίζει...
Κάθετε εκει στη γωνία και με χαζεύει...Σχεδόν όλο το βράδυ δν ξέρω τι ώρα έφυγε, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να κλεισω την πόρτα για να κοιμηθώ και πήγα και ήταν στο μπαλκόνι φαρδύς πλατύς...
Και σήμερα το μεσημέρι αφού φάγαμε και γέμισε η κοιλιά μας δείτε...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Συνημμένα

• 25092009395(2).jpg
    25092009395(2).jpg
    31,5 KB · Εμφανίσεις: 48

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back