nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
να ποιάσω μια γατούλα, που μου έφυγε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
απο οτι καταλαβα δεν εισαι αθηνα ομως ε;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
τώρα έκανα μια αυτοσχέδια με ένα κάδο αποριμάτων μικρό,
αλλά δεν ξέρω πόσο θα δουλέψει...
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
το calmivet μάλλον δεν θα κάνει πολύ δουλεία, με προΐδέασε και η φαρμακοποιός.
Τις είπα να μου φέρει και catnip...
moukelis
Επιφανές μέλος

Οι γατοπαγιδες απο οσο ξερω κοστιζουν ακριβα...
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
το catnip το θέλω για την Αριάδνη, sorry για την παρανόηση...
julia
Διακεκριμένο μέλος
Οι καλές οι επαγγελματικές τις έχουμε βρεί μονο εξωτερικό, είναι αθόρυβες, ασφαλείς για την γάτα, δεν υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να κοπεί πουθενά ή τίτοτα άλλο και είναι στα 300?.
ΑΥΤΟΣ έχει τις κλασσικές φτηνές γατοπαγίδες.
Είχαμε πάρει τηλέφωνο και είχαμε ρωτήσει.Έτσι είναι μια γατοπαγίδα. (αυτή είναι η οικονομική.)
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
έκανα μία πρόχειρη με ένα απλό μικρό κάδο,
αλλά μόνο μικρές ποιάνει...
από αυτές βέβαια που δεν φοβούνται να μπούνε να φάνε...
το βάζεις οριζόντια, το φαγητό τέρμα μέσα...
το σηκώνεις απότομα με ένα καλώδιο και μετά πρέπει να προλάβεις
να κλείσεις το καπάκι...
οι μεγάλες πολύ υποψιασμένες μπαίνουν μέσα, λίγο τρώνε και βγαίνουν στο λεπτό...
ΒΑΝΑ ΖΟΡΜΠΑ
Νεοφερμένο μέλος
Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων,
Βάνα Ζορμπά
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool