Γατοπαγίδα

υπάρχει κάποιος τρόπος να την δανειστώ;

να ποιάσω μια γατούλα, που μου έφυγε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομιζω οτι το θέμα ειναι αρκετά παλιό και οι κοπέλες που το άνοιξαν δεν ξέρω αν παρακολουθούν το φόρουμ...
απο οτι καταλαβα δεν εισαι αθηνα ομως ε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

είμαι Καβάλα...

τώρα έκανα μια αυτοσχέδια με ένα κάδο αποριμάτων μικρό,
αλλά δεν ξέρω πόσο θα δουλέψει...

αν μπορείτε να μου πείτε, από που να αγοράσω μια γατοπαγίδα σε λογικό κόστος...

το calmivet μάλλον δεν θα κάνει πολύ δουλεία, με προΐδέασε και η φαρμακοποιός.
Τις είπα να μου φέρει και catnip...

Το catnip τι να το κανεις;Το αντιθετο αποτελεσμα φερνει τις περισσοτερες φορες,ειδικα σε γατες με οιστρο.:confused:
Οι γατοπαγιδες απο οσο ξερω κοστιζουν ακριβα...

μια τιμή;

το catnip το θέλω για την Αριάδνη, sorry για την παρανόηση...

Κοιτα, κατι απλές, οχι επαγγελματικές που κάνουν ΠΟΛΥ θόρυβο θα τις βρείς και με 60 - 70?.

Οι καλές οι επαγγελματικές τις έχουμε βρεί μονο εξωτερικό, είναι αθόρυβες, ασφαλείς για την γάτα, δεν υπάρχει δηλαδή πιθανότητα να κοπεί πουθενά ή τίτοτα άλλο και είναι στα 300?.

ΑΥΤΟΣ έχει τις κλασσικές φτηνές γατοπαγίδες. :)Είχαμε πάρει τηλέφωνο και είχαμε ρωτήσει.

Έτσι είναι μια γατοπαγίδα. (αυτή είναι η οικονομική.)

αυτή σκέφτομαι, στα 106 ? + μεταφορικά...

έκανα μία πρόχειρη με ένα απλό μικρό κάδο,
αλλά μόνο μικρές ποιάνει...
από αυτές βέβαια που δεν φοβούνται να μπούνε να φάνε...

το βάζεις οριζόντια, το φαγητό τέρμα μέσα...

το σηκώνεις απότομα με ένα καλώδιο και μετά πρέπει να προλάβεις
να κλείσεις το καπάκι...

οι μεγάλες πολύ υποψιασμένες μπαίνουν μέσα, λίγο τρώνε και βγαίνουν στο λεπτό...

Καλησπέρα σας! Πρόκειται για 5 άγριες γάτες που πρέπει να στειρωθούν και είναι αδύνατον να τις πιάσω. Προσπαθώ να δανειστώ μία ή καλύτερα δύο γατοπαγίδες. Υπάρχουν ? Επίσης εάν μπορέσετε να με βοηθήσετε στην περισυλλογή τους θα το εκτιμούσα ιδιαιτέρως. Μένω στη Ν. Ερυθραία.

Ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων,
Βάνα Ζορμπά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back