Ismini
Διάσημο μέλος
Εδω προτείνω να γράφουμε και να συνενοηθούμε πότε μπορεί ο καθένας να την πάρει και με ποιο τρόπο. (Διακοπές έρχονται και φοβάμαι μη χαθούμε....
)Εγω θα τη χρειαστω μετά από 2 εβδομάδες ίσως και παραπάνω.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τωρα που θα ειναι εδω και η χριστινα!Τοσες φορες εχει ερθει, και ακομα δεν εχουμε συναντηθει.
Να πουμε Κυριακη κατα τις 12 στο μοναστηρακι?
Χριστινα?
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Δηλαδή σκέφτηκα, εάν γίνεται, να την αφηνατε στον Αίλουρο και να την παιρνει οποιος θελει απο εκει (εαν φυσικά συμφωνει και ο Αιλουρος).
Εγω βεβαια ειναι αδύνατο να κατέβω Φάληρο και να παρω τη γατοπαγιδα. Θα με βολευε να την παρω απο σενα (γειτόνισα) Ελένη, αλλα τελος μηνα φευγεις Χίο.
Εγω ειμαι ακόμη σε αναρωτική....
Βλέπω τις γατες να ξαναμένουν έγγυες....

myrtos
Δραστήριο μέλος
μήπως υπάρχει κάποιος αριθμός λογαριασμού για όσους έχουν πρόβλημα με τις συναντήσεις. Και ποιο είναι το ποσό?
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Αφου πληρωσα καλε για την παγιδα. Να βρουμε τροπο να την παιρνει ο ενας απο τον αλλο ψαχνω...Ισμήνη μπορείς μέσα στην εβδομάδα στο Κολωνάκι? Απογευματινή ώρα;

Προτεινω να μενει η παγιδα για τους κατοικους των Δυτικων προαστιων στον Αιλουρο.
Για τους Β.Π. ειναι ενα προβλημα...

Πέμπτη πάω δουλειά. Για να βρεθούμε κέντρο θα προσπαθήσω Πέμπτη ή Παρασκευή.
Ισμηνη μπορω να στην φερω εαν θελεις πριν φυγω.
Επισης, θα ξαναγυρισω στις 9-10-11 Ιουλιου για να δωσω καποια μαθηματα, αλλα δεν θα εχω το αυτοκινητο μου.
Ισως παρω της μαμας μου...
Παρολαυτα, λογω εξεταστικης μου ειναι δυσκολο να κατεβω στο Παλιο Φαληρο για να την παω στον αιλουρο.
Η Ισμηνη και η Κατερινα μου εχουν δωσει χρηματα και μαλιστα παραπανω.
Εγω θα ειμαι στο κεντρο την Πεμπτη. Δινω απο τις 6 μεχρι τις 6μιση.
Αλλα δεν θελετε να κανονισουμε την Κυριακη???

Ismini
Διάσημο μέλος
.(Αλήθεια ειναι βαριά?)
Ελένη όταν ξαναγυρίσεις θα έρθω να την πάρω με τον μπαμπά μου. Για δικές του γάτες πρόκειται εξάλου.
(Αλήθεια ειναι βαριά?)
Eιναι λιγο.
Ειναι πολυ ογκωδης, δηλαδη θα πιασει ολα τα πισω καθισματα.

Ismini
Διάσημο μέλος
Κλειστη θα τα πιάσει? Εντομεταξύ, ασχετο, αλλα νιώθω λιγάκι σαν το μπόγια (κλούβες κτλ...). Ευχομαι να τα καταφέρουμε.Eιναι λιγο.
Ειναι πολυ ογκωδης, δηλαδη θα πιασει ολα τα πισω καθισματα.![]()
By the way, επειδη αυτο αφορά τους περισσότερους, ο γιατρός μου είπε ότι οι γατες ειναι πιο ευκολο να στειρώνονται ανα δυο και να ξυπνάνε από τη νάρκωση μέσα στην κλούβα εφόσον ειναι αγριες. Ετσι δεν θα ταλαιπωρηθουν απο πολλα βαλε-βγαλε. Και οπωσδηποτε να μεινουν μεχρι να παρουν την μετεγχειρητικη αντιβιωση. Αρα τρεις μερες στο ιατρειο.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Το Σάββατο που συναντηθήκαμε στο Μοναστηράκι για το θέμα των pet shop μου έδωσαν χρήματα για την παγίδα η Αλίκη(Aretha), η Αναστασία (Anabou) η Αλεξάνδρα (Νεφέλη), η Νεφέλη (Cloud) και η Ρούλα (Ruko)και φύσικά είμαι και εγώ. Δε θυμόμασταν ποσό και είπε η Αλίκη ότι ήταν μάλλον 7 ευρώ στο άτομο. Έτσι έχω μαζέψει 6 Χ 7 = 42 ευρώ και είπαμε με τη Βικτώρια να συναντηθούμε μέσα στην εβδομάδα για να της τα δώσω. Τελικά μαζί με Κατερίνα, Ισμήνη, Σαρδέλα, Μάριελ, Χριστίνα, Μιμίκα και Βικτώρια, νομίζω είναι Ο.Κ. τα χρήματα (13 Χ 7 = 91 ευρώ) ή όχι?Η Ισμηνη και η Κατερινα μου εχουν δωσει χρηματα και μαλιστα παραπανω.
Εγώ για να πω την αλήθεια προτιμώ μεσοβδόμαδα ή Σάββατο αν είναι να συναντηθούμε και με τη Χριστίνα που θα έρθει από Κόρινθο. Για Κυριακή δεν ξέρω....

chrisidor
Δραστήριο μέλος
Δυστυχώς η άγρια γατούλα που ήθελα να στειρώσω πρέπει να είναι έγκυος, οπότε και εγώ θα τη χρειαστώ σε 2-3 μήνες περίπου. Εγώ μένω Αγία Παρασκευή, οπότε καλό είναι να φτιάξουμε ένα πρόγραμμα, ώστε όσες μένουμε κοντά να την πάρουμε η μια μετά την άλλη.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ασπασία μπορείς κι εσύ Πέμπτη απόγευμα κατά τις 6 στο Κολωνάκι?
Ποιές άλλες μπορούν?
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Μπορώ, αν και θα προτιμούσα λίγο νωρίτερα μιας και τελειώνω στις 5, οπότε θα πρέπει να περιμένω Κολωνάκι άλλη μια ώρα μέχρι την συνάντηση. Αν είναι πρόβλημα το πιο νωρίς Ο.Κ. στις 6. Θα πάω να χαζέψω βιτρίνες ή να πιω ένα καφέ μέχρι να έρθετε.Ασπασία μπορείς κι εσύ Πέμπτη απόγευμα κατά τις 6 στο Κολωνάκι?

mimikaki
Διάσημο μέλος
Μπορώ, αν και θα προτιμούσα λίγο νωρίτερα μιας και τελειώνω στις 5, οπότε θα πρέπει να περιμένω Κολωνάκι άλλη μια ώρα μέχρι την συνάντηση. Αν είναι πρόβλημα το πιο νωρίς Ο.Κ. στις 6. Θα πάω να χαζέψω βιτρίνες ή να πιω ένα καφέ μέχρι να έρθετε.![]()
Ασπασία αν μπορέσω θα έρθω εγώ νωρίτερα κατα τις 5

Ismini
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool