Ειχα παει μηπως καταφερουμε να πιασουμε την αδεσποτη γατουλα με το προβλημα και την αφησα εκει γιατι θα εφευγα.
Η Ολγα, απο σημερα θα σταματισει να πηγαινει στην δουλεια και δεν θα μπορει να μας διαβαζει μεχρι να ενεργοποιηθει η συνδεση την απο το σπιτι.
Γι'αυτο οποιος θελει να επικοινωνισει μαζι της,μεσω τηλεφωνου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Eλπίζω να μου κάνουν επιτέλους τη σύνδεση στο σπίτι πριν γεννήσω και να ξαναεπικοινωνήσουμε σύντομα. Aλλιώς τηλεφωνιόμαστε για την παγίδα. Φιλιά σε όλους!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Με το καλό!!

anabou
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Παιδια συγγνωμη, εγω πως να δωσω τα χρηματα που μου αναλογουν για τη παγιδα;;; Αισθανομαι ασχημα....
Ismini
Διάσημο μέλος
Xριστίνα νομίζω ότι δεν θα χρειαστεί. Μαζευτήκαμε πολλές για την παγίδα και το τελικό ποσό για την καθεμιά ήταν αστείο.Παιδια συγγνωμη, εγω πως να δωσω τα χρηματα που μου αναλογουν για τη παγιδα;;; Αισθανομαι ασχημα....
Οταν ξαναχρειαστεί να μαζευτούν χρήματα για κάτι ανάλογο, εδώ θα είμαστε!

χριστινα
Διάσημο μέλος
Να 'σαι καλα. Απλα θελω να τηρω αυτα που λεω, γι' αυτο νιωθω ασχημα...... Γενικα ειμαι ετσι....
myrtos
Δραστήριο μέλος
Sorry αλλά μου έχουν ξεφύγει κάποια πράγματα.
Δίνουμε κάπου λεφτά για την γατοπαγιδα? Κάποιος λογαριασμός ? κάτι?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
που δίνουμε ...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος

Επειδή ήθελα να πάω αλλά πως; Πάντως απο το ΙΑΣΩ θα τον ακούω
αν γεννησω τότε. Δεν θα μπαίνω συνέχεια αφου ΟΤΕ πληρώνω τώρα (μέχρι να συνδεθώ με την παλιοφορθηνετ) αλλα έδώ είμαι επιτέλους πάλι μαζί σας 
Mariel
Πολύ δραστήριο μέλος
!!!κι εμεις περιμενουμε να μας συνδεσει η forthnet,αλλα πολυ αργει
Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι η καταραμένη απο 1 Ιουνιου εχω κάνει ετηση
Αλλες 20 μέρες αφου τώρα διορθώθηκε το όνομα!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Άντε Ολγάκι το μωράκι θα γεννηθεί ακούγοντας "wake me up before you go go"!!!
θα το μυήσουμε!!!
θα πάω συναυλία!Ερωτας μεγάλος ο George!!

Όλγα Veggie
Πολύ δραστήριο μέλος
![]()
Άντε Ολγάκι το μωράκι θα γεννηθεί ακούγοντας "wake me up before you go go"!!!
![]()
![]()
θα το μυήσουμε!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
θα πάω συναυλία!Ερωτας μεγάλος ο George!!![]()
![]()
![]()
Ή το Freedom;;; Εγώ πρτοτιμώ αυτό
Ανυπομωνώ άλλωστε
Ειναι και συνονοματός του! Ας μην μυηθει και πολύ... Καταλαβαίνεις... 

mimikaki
Διάσημο μέλος
Ή το Freedom;;; Εγώ πρτοτιμώ αυτόΑνυπομωνώ άλλωστε
Ειναι και συνονοματός του! Ας μην μυηθει και πολύ... Καταλαβαίνεις...
![]()
ναι καταλαβαίνω!!!!

exposure243
Νεοφερμένο μέλος

μια γατα απο αυτες που ταιζω στην πρασια της οικοδομης μου εχει ανεβει στην ταρατσα και δεν μπορει να κατεβει
χθες πρωι ηρθα απο διακοπες και ακουγα ενα νιαουρισμα
δεν μπορουσα να καταλαβω ομως απο που ερχεται
παντως καταλαβα οτι καποια σκαλωσε καπου
πριν μιση ωρα ομως ειδα οτι ειναι ταρατσα
ειδα το κεφαλι της που το εβγαλε εξω απο το περβαζι της ταρατσας
αφησα την πορτα ανοιχτη μπας και κατεβει αλλα δεν πιστευω οτι θα το κανει [4 οροφοι και με την ταρατσα 5]
εγω ειμαι στον δευτερο
και η πλακα ειναι οτι το εχω ξαναπαθει αυτο πριν 2 χρονια με μια αλλη που ειχε [μεινει] στην ταρατσα της παραδιπλανης μας οικοδομης
και εμεινει μια εβδομαδα μεχρι να την πιασω
αφηστε που οι ενοικοι δεν θελουν να βοηθησουν [το αντιθετο μαλιστα]
τελικα με τα πολλα εμαθα για μια κυρια στη Νεαπολη Θεσσαλονικης
που εχει μια παγιδα
πηγα την ζητησα και με δυσκολια [λογικο ηταν] μου την εδωσε
μου ειπε οτι της ειχαν παρει [για παντα] μια αλλη ιδια και ηταν και ακριβη
δανεικα και αγυριστα που λεμε..
αφου πιαστηκε και την ξαναεβαλα στην πρασια μου ηρθε αυτο το κακο σημερα
και ειναι και αγριες και κρυβονται μολις σε παρουν χαμπαρι οτι κοντευεις στην ταρατσα . .
βρε τι παθαμε βραδυατικα

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
τι εγινε τελικα με την γατα--ειναι ακομη πανω στην ταρατσα?/Προβλημα παιδια
μια γατα απο αυτες που ταιζω στην πρασια της οικοδομης μου εχει ανεβει στην ταρατσα και δεν μπορει να κατεβει
χθες πρωι ηρθα απο διακοπες και ακουγα ενα νιαουρισμα
δεν μπορουσα να καταλαβω ομως απο που ερχεται
παντως καταλαβα οτι καποια σκαλωσε καπου
πριν μιση ωρα ομως ειδα οτι ειναι ταρατσα
ειδα το κεφαλι της που το εβγαλε εξω απο το περβαζι της ταρατσας
αφησα την πορτα ανοιχτη μπας και κατεβει αλλα δεν πιστευω οτι θα το κανει [4 οροφοι και με την ταρατσα 5]
εγω ειμαι στον δευτερο
και η πλακα ειναι οτι το εχω ξαναπαθει αυτο πριν 2 χρονια με μια αλλη που ειχε [μεινει] στην ταρατσα της παραδιπλανης μας οικοδομης
και εμεινει μια εβδομαδα μεχρι να την πιασω
αφηστε που οι ενοικοι δεν θελουν να βοηθησουν [το αντιθετο μαλιστα]
τελικα με τα πολλα εμαθα για μια κυρια στη Νεαπολη Θεσσαλονικης
που εχει μια παγιδα
πηγα την ζητησα και με δυσκολια [λογικο ηταν] μου την εδωσε
μου ειπε οτι της ειχαν παρει [για παντα] μια αλλη ιδια και ηταν και ακριβη
δανεικα και αγυριστα που λεμε..
αφου πιαστηκε και την ξαναεβαλα στην πρασια μου ηρθε αυτο το κακο σημερα
και ειναι και αγριες και κρυβονται μολις σε παρουν χαμπαρι οτι κοντευεις στην ταρατσα . .
βρε τι παθαμε βραδυατικα![]()

exposure243
Νεοφερμένο μέλος
Και οχι μονο αυτο
Αδειασαν και πεταξαν στην αυλη μια καινουργια λεκανη που εβαζα νερο για γατες και περιστερια
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι..
Και οχι μονο αυτο
Αδειασαν και πεταξαν στην αυλη μια καινουργια λεκανη που εβαζα νερο για γατες και περιστερια
μεχρι καιτο νερο τους ενοχλει τωραΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool