yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος
τι ωραια ιδεα!!! μηπως να το κανω στον κηπο της μαμας μου??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ας τα παρω απ την αρχη,εχω τεσσερα γατακια τριων μηνων,κι εναν μεγαλο ο οποιος ζει μεσα στο σπιτι,και βγαινει μονο για βολτιτσα εξω.τα μωρα μου λοιπον απ τις 7 ιουλιου που τα βρηκα,μεγαλωνουν στο αποθηκακι,(τη νυχτα κι οταν λειπουμε,στην αυλη που ειναι περιφραγμενη με επιβλεψη παντα γιατι ακομα ειναι μικρα και δεν τα εμπιστευομαι μονα τους,οσο περιφραγμενη να ειναι μια αυλη παντα υπαρχει εξοδος να φυγει αν θελει μια γατουλα).και μεσα στο σπιτι καποιες ωρες τις ημερας (αλλα οχι συνεχεια,γιατι εχω ηδη εναν γατο παππου,και δυο μικρα παιδια κι ειναι μικρο το σπιτι μας).ομως μπαινουν και μεσα τα γατακια οποτε μπορω.
το θεμα που ειναι?το θεμα ειναι οτι δεν ειχα σκεφτει τοσο καιρο,οτι στο μεγαλο αποθηκακι,(που μονο αποθηκακι δεν ειναι,τους εχω φτιαξει δωματιο κανονικο,με κρεβατακια και λοιπα και το χουν αγαπησει γιατι απο μωρα εκει μεσα κανουν νανι).λοιπον μεσα εκει υπαρχει ο λεβητας του καλοριφερ,ε δεν το ειχα σκεφτει ρε παιδια,ο αντρας μου,μου το επισημανε.οταν αναψουμε τα καλοριφερ,νοεμβρη μηνα περιπου,τα ζωακια κινδυνευουν εκει μεσα,τον ρωτησα γιατι και μου ειπε,πραγματα που με τρελαναν εντελως και δεν τα ειχα σκεφτει.απ το να καουν απο ηλεκτροπληξια τα ζωακια,μεχρι να καουν απο τις σωληνες που περναν απο κει,αν παει και κολησει κανενα επανω,πραγμα πολυ πιθανο μιας και τα ζωακια ειναι μικρα και ζωηρα.τοσο καιρο το εχω μετατρεψει σε σπιτακι,χαλι,κρεβατακια,η αμμος τους το φαγακι τους,σε λιγο καιρο κατι πρεπει ν αλαξει,τι θα κανω γαμωτο?ειμαι σε απογνωση.οτι προταση κανετε θα την σκεφτω σοβαρα,το μυαλο μου εχει κολησει.κι απ την ωρα που μου τα ειπε κλαιω και ψαχνω λυσεις!το μονο που υπαρχει ειναι ενα αλλο αποθηκακι για να περναν τη νυχτα,που ομως εμενα δεν μ αρεσει,ειναι μικρο,και κοντο,καμια σχεση με αυτο που ειναι τωρα που ειναι σαν ενα δωματιο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
θα φτιαξω το μικρο αποθηκακι,δεν βρηκα κατι αλλο,εχω επιστρατευσει απ το απογευμα,ολες τις ειδικοτητες,ρωτησα ηλεκτρολογο,ηταν ανενδοτος στο θεμα ρευματος στην αποθηκη την μεγαλη.
ρωτησα και υδραυλικο και μου ειπε οτι δεν καλυπτεται ο λεβητας γιατι πρεπει να περνει αερα,κι εκτος αυτου με το που θα τον θεσω σε λειτουργια αναπτυσει τρελες θερμοκρασιες κι ειναι επικινδυνο για φωτια και εκρηξη,αν καει κατι επανω του(δε θελω να το σκεφτομαι).οποτε το μονο που μου μενει ειναι το μικρο αποθηκακι που παρολο που δεν μ αρεσει,θα το μετατρεψω σε σπιτογατο.φφφφ,βρηκα δουλεια παλι,οταν το τελειωσω θα σας περασω φωτογραφιες,ελπιζω να τα καταφερω!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
το πρωι βολτιτσα στην αυλη,παντα με επιτηρηση,μην μου φυγουν,στη τσιτα ειμαι,και το βραδακι παιχνιδι μες στο σπιτι,πριν απο λιγο τα ξαναβαλα στο σπιτακι-αποθηκακι για νανι!!!με τρελαναν δε το κρυβω!!!πηδουσαν πανω απ τα κοιμησμενα παιδια μου το ενα ειχε βαλει την ουρα μες τη μυτη της νεφελης χαχαχα κι εκεινη γελαγε μες στον υπνο της!αντε και καλο χειμωνα!!!!!!!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Άντε, να το χαίρονται το σπίτι που τους έφτιαξες.
Ειδικά τον χειμώνα θα τους αρέσει εκεί που θα κάνει ζέστη και θα την πέφτουν για ύπνους τρικούβερτους.

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Ίσως πολλοί πάρουμε ιδέες από αυτό που έφτιαξες για να βρούμε τρόπο να βοηθήσουμε τα αδεσποτάκια της γειτονιάς μας.
Εγώ ήδη σκέφτομαι να πάρω ένα σπιτάκι, όταν αρχίσουν για τα καλά οι βροχές να τους βάζω το φαγάκι τους μέσα να μην βρέχονται και κανένα κρεβατάκι..
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
https://s1177.photobucket.com/albums/x353/renaki13/
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool