Γατοσπιτάκια για αδέσποτα

yasmin1gr

Περιβόητο μέλος

Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
Σας βαζω να δειτε το γατοσπιτακι που εβαλα πισω στον κηπο με τη συμφωνια της επιτροπης της πολυκατιας . Δεν ειναι πολυ ομορφο? ειναι ενα σκυλοσπιτακι ιγκλου που το φραξαμε με ξυλο κι αφησαμε χωρο μονο για μια γατα να μπαινει. Μπορειτε ευκολα να φτιαξετε κι εσεις κλεινοντας οποιο σκυλοσπιτακι θελετε και τοποθετωντας μεσα κουβερτακι και τροφες

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• γατοσπιτακι1.jpg
    γατοσπιτακι1.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 183
  • γατοσπιτακι2.jpg
    γατοσπιτακι2.jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 175
  • γκαρφιλντουλης.jpg
    γκαρφιλντουλης.jpg
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 168
  • γατοσπιτακι3.jpg
    γατοσπιτακι3.jpg
    9 KB · Εμφανίσεις: 167
:up: :up: τι ωραια ιδεα!!! μηπως να το κανω στον κηπο της μαμας μου??:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οπου μπορείς βρε

λοιπον εχω ενα θεμα με τον χωρο των γατιων τωρα που χειμωνιαζει,εψαξα στην αναζητηση και βρηκα αυτο,αλλα δεν με καλυπτει.
ας τα παρω απ την αρχη,εχω τεσσερα γατακια τριων μηνων,κι εναν μεγαλο ο οποιος ζει μεσα στο σπιτι,και βγαινει μονο για βολτιτσα εξω.τα μωρα μου λοιπον απ τις 7 ιουλιου που τα βρηκα,μεγαλωνουν στο αποθηκακι,(τη νυχτα κι οταν λειπουμε,στην αυλη που ειναι περιφραγμενη με επιβλεψη παντα γιατι ακομα ειναι μικρα και δεν τα εμπιστευομαι μονα τους,οσο περιφραγμενη να ειναι μια αυλη παντα υπαρχει εξοδος να φυγει αν θελει μια γατουλα).και μεσα στο σπιτι καποιες ωρες τις ημερας (αλλα οχι συνεχεια,γιατι εχω ηδη εναν γατο παππου,και δυο μικρα παιδια κι ειναι μικρο το σπιτι μας).ομως μπαινουν και μεσα τα γατακια οποτε μπορω.
το θεμα που ειναι?το θεμα ειναι οτι δεν ειχα σκεφτει τοσο καιρο,οτι στο μεγαλο αποθηκακι,(που μονο αποθηκακι δεν ειναι,τους εχω φτιαξει δωματιο κανονικο,με κρεβατακια και λοιπα και το χουν αγαπησει γιατι απο μωρα εκει μεσα κανουν νανι).λοιπον μεσα εκει υπαρχει ο λεβητας του καλοριφερ,ε δεν το ειχα σκεφτει ρε παιδια,ο αντρας μου,μου το επισημανε.οταν αναψουμε τα καλοριφερ,νοεμβρη μηνα περιπου,τα ζωακια κινδυνευουν εκει μεσα,τον ρωτησα γιατι και μου ειπε,πραγματα που με τρελαναν εντελως και δεν τα ειχα σκεφτει.απ το να καουν απο ηλεκτροπληξια τα ζωακια,μεχρι να καουν απο τις σωληνες που περναν απο κει,αν παει και κολησει κανενα επανω,πραγμα πολυ πιθανο μιας και τα ζωακια ειναι μικρα και ζωηρα.τοσο καιρο το εχω μετατρεψει σε σπιτακι,χαλι,κρεβατακια,η αμμος τους το φαγακι τους,σε λιγο καιρο κατι πρεπει ν αλαξει,τι θα κανω γαμωτο?ειμαι σε απογνωση.οτι προταση κανετε θα την σκεφτω σοβαρα,το μυαλο μου εχει κολησει.κι απ την ωρα που μου τα ειπε κλαιω και ψαχνω λυσεις!το μονο που υπαρχει ειναι ενα αλλο αποθηκακι για να περναν τη νυχτα,που ομως εμενα δεν μ αρεσει,ειναι μικρο,και κοντο,καμια σχεση με αυτο που ειναι τωρα που ειναι σαν ενα δωματιο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
ψαχνω διαφορες κατασκευες και βρηκα μια ακρη,λοιπον πλαστικο δαπεδο,βαψιμο στο μικρο αποθηκακι και καθαρισμα καλο,δυο φωλιτσες-κρεβατακια(βρηκα οικονομικα ον λαιν),μια καλη αμμολεκανη(αυτη που εχω δεν φτανει πλεον),ενα βαψιμο στους τοιχους,ζωγραφιες στο εξωτερικο πορτακι(ετσι για να δειχνει σπιτακι),2 μικρα χαλακια μπανιου,και πολυ,πολυ αγαπη.
θα φτιαξω το μικρο αποθηκακι,δεν βρηκα κατι αλλο,εχω επιστρατευσει απ το απογευμα,ολες τις ειδικοτητες,ρωτησα ηλεκτρολογο,ηταν ανενδοτος στο θεμα ρευματος στην αποθηκη την μεγαλη.
ρωτησα και υδραυλικο και μου ειπε οτι δεν καλυπτεται ο λεβητας γιατι πρεπει να περνει αερα,κι εκτος αυτου με το που θα τον θεσω σε λειτουργια αναπτυσει τρελες θερμοκρασιες κι ειναι επικινδυνο για φωτια και εκρηξη,αν καει κατι επανω του(δε θελω να το σκεφτομαι).οποτε το μονο που μου μενει ειναι το μικρο αποθηκακι που παρολο που δεν μ αρεσει,θα το μετατρεψω σε σπιτογατο.φφφφ,βρηκα δουλεια παλι,οταν το τελειωσω θα σας περασω φωτογραφιες,ελπιζω να τα καταφερω!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα ρα τα ταμμμμ!!!!!!το εφτιαξα!!!τελικα δεν εφτιαξα το μικρο αποθηκακι,τι λες μωρε που θα χω τα παιδια μου σ ενα χωρο μια σταλια?αξιοποιησα την μεγαλη αποθηκη,πεταξα ενα φορτηγο πραγματα χαχαχα,εκλεισα το χωρο διπλα απ το λεβητα με ξυλα απ αυτα που τα χουν για να μεγαλωνει ενα τραπεζι,ε ποτε δεν μεγαλωσα το τραπεζι μου,δεν εχω χωρο,οποτε επιασαν τοπο και τα ξυλα.εφτιαξα αυτοσχεδια κρεβατακια με πλαστικα καφασια που μεσα τους εβαλα καθαρες πετσετουλες,ενα παλιο χαλακι για να ξαπλωνουν,αδειασα τα ραφια για να σκαρφαλωνουν οσο θελουν,ειναι αρκετα ψηλο δωματιο εχει τρια ραφια καθετα που μπορουν να παιζουν τα μωρα μου,(δεν ειναι πια μωρα αλλα εγω ετσι τα λεω).εφτιαξα ενα σκαλοπατι να το πω ετσι να καμαρωνουν απ το παραθυρο,τρελενονται να βλεπουν απο ψηλα,το παραθυρο εχει σιτα!κι οταν αναψουμε το καλοριφερ θα ειναι και ζεστα εκει μεσα,θα τους αρεσει πιστευω,ηδη μου καναν χαρουλες,μποινγκ-μποινγκ σα σκυλακια πηδουσαν στα δυο ποδια χαχα!!!
το πρωι βολτιτσα στην αυλη,παντα με επιτηρηση,μην μου φυγουν,στη τσιτα ειμαι,και το βραδακι παιχνιδι μες στο σπιτι,πριν απο λιγο τα ξαναβαλα στο σπιτακι-αποθηκακι για νανι!!!με τρελαναν δε το κρυβω!!!πηδουσαν πανω απ τα κοιμησμενα παιδια μου το ενα ειχε βαλει την ουρα μες τη μυτη της νεφελης χαχαχα κι εκεινη γελαγε μες στον υπνο της!αντε και καλο χειμωνα!!!!!!!!

Μια χαρά!
Άντε, να το χαίρονται το σπίτι που τους έφτιαξες.
Ειδικά τον χειμώνα θα τους αρέσει εκεί που θα κάνει ζέστη και θα την πέφτουν για ύπνους τρικούβερτους. ;)

Πολύ θα θέλαμε να έβαζες και κάποια εικόνα. :)
Ίσως πολλοί πάρουμε ιδέες από αυτό που έφτιαξες για να βρούμε τρόπο να βοηθήσουμε τα αδεσποτάκια της γειτονιάς μας.
Εγώ ήδη σκέφτομαι να πάρω ένα σπιτάκι, όταν αρχίσουν για τα καλά οι βροχές να τους βάζω το φαγάκι τους μέσα να μην βρέχονται και κανένα κρεβατάκι..

βασικα δεν εφτιαξα κατι,απλα διαμορφωσα την αποθηκη ετσι ωστε ουτε να εχουν προβλημα με τον λεβητα του καλοριφερ,οταν το αναψουμε,αλλα να εχουν και χωρο να παιζουν,πεταξα ενα φορτηγο πραγματα χαχαχα!!!βασικα τα γατουνια μου δεν ειναι αδεσποτακια,εκει μενουν μονο τη νυχτα,και λιγο το μεσημερακι,την υπολοιπη μερα ειναι η μεσα στο σπιτι η στον κηπο.θελω να παρω ακομα ενα χαλακι,και κανα κρεβατακι,αλλα ταπι και ψυχραιμη,εχω στην ακρη τα λεφτα για τις στειρωσεις και δεν τα πειραζω.φωτογραφιες εχω βγαλει αν καταφερω θα τις περασω,γιατι εχω αθλιο σημα και αργει τρελα!

αλλη μια προσπαθεια,κριμα που κολαει!!! εβαλα ολο το αλμπουμ!!η ζωη των γατιων μου θα μπορουσε να ειναι ο τιτλος!

https://s1177.photobucket.com/albums/x353/renaki13/

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back