Γατοτροφή: Ποια είναι η καλύτερη;

Tις ξερω.
Εχει και για γατες και για σκυλια
Ειναι της Affinity. Eπιπεδο whiskas/friskies ειναι.
Τις εχουν τα pet city.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tις ξερω.
Εχει και για γατες και για σκυλια
Ειναι της Affinity. Eπιπεδο whiskas/friskies ειναι.
Τις εχουν τα pet city.

καταλαβα...να μην τις παρω δηλαδη ε ? ευχαριστω για την ενημερωση...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι ασ'το καλυτερα...
Αν θες εναλλακτικη και πιο οικονομικη λυση ,καλυτερα purina ONE ή ΤΟΝUS.:rolleyes:

Eυχαριστώ πολ'υ όλους σας.Μετά από πολύ σκέωη κατέληξα στην Royal Canin Pure Feline n.02 Slimness
Αλλά με προβληματίζει η pro plan και η orijen

..και για κόκους τουαλέτας τις biocats έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Βασικά νομίζω οτι την τελική επιλογή την καθορίζει σε μεγάλο βαθμό και το γατάκι.

Οι δικές μου έφαγαν ότι και αν τους έδωσα την περίοδο που ψάχναμε να σταθεροποιήσουμε μια κροκετούλα. Τελικά καταλήξαμε σε royal canin γιατί μπορούσα να την βρώ και ευκολότερα απο τις άλλες .
Πρόσφατα που αναγκάστηκα γιατί ξεμείναμε να τους πάρω του super market τις έφαγαν με το ζόρι απο πείνα και μόνο και στο Pet shop που βρέθηκε στο δρόμο μου τους πήρα tonus αλλά η μικρή μου έκανε διάρροιες. Μόλις επιστρέψαμε στη royal canin γλύφουν και το πιάτο. Το πρόβλημα είναι το υψηλό κόστος όμως.
Και η διαθεσημότητα. Για ορισμένες πιο εξεζητημένες τροφές που αναφέρθηκαν παραπάνω στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον πρέπει να κάνεις ταξίδι οπότε ...

Γεια σου Σίμπα. Έχω τον Πίπη, ένα πανέμορφο σιαμέζο 15 χρονών και αυτός. Του έχω δοκιμάσει τα πάντα. Pro plan, Hills, Eukanuba, κλπ. Πριν λίγο καιρό του πηρα Origen και δεν τις τρώει καθόλου. Είναι πιστός στη Royal Canin. Τρώει διάφορους τύπους, κυρίως όμως τρελαίνεται για αυτές που είναι για μικρά γατάκια. Έτσι, τις ανακατεύω , για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, με τύπους που απευθύνονται σε ενήλικες. Δοκίμασα και αυτές για τις υπερήλικες αλλά δεν τις τρώει. Προτιμά τις Exigenτ, sensitive και fit 32, ανακατεμένες όπως προείπα με μπεμπέ.
Καλά γεύματα .... Σίμπα.:up:

Γεια σου Σίμπα. Έχω τον Πίπη, ένα πανέμορφο σιαμέζο 15 χρονών και αυτός. Του έχω δοκιμάσει τα πάντα. Pro plan, Hills, Eukanuba, κλπ. Πριν λίγο καιρό του πηρα Origen και δεν τις τρώει καθόλου. Είναι πιστός στη Royal Canin. Τρώει διάφορους τύπους, κυρίως όμως τρελαίνεται για αυτές που είναι για μικρά γατάκια. Έτσι, τις ανακατεύω , για να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα, με τύπους που απευθύνονται σε ενήλικες. Δοκίμασα και αυτές για τις υπερήλικες αλλά δεν τις τρώει. Προτιμά τις Exigenτ, sensitive και fit 32, ανακατεμένες όπως προείπα με μπεμπέ.
Καλά γεύματα .... Σίμπα.:up:

Για σου Πίπη.Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια Πίπη και starter!

Ξέρει κανείς ή έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για την Cimiao της Farmina;

Ξέρει κανείς ή έχει να κάνει κάποιο σχόλιο για την Cimiao της Farmina;

Μάλλον λες αυτήν
https://www.farmina.it/ink/farmina.asp?pg=prodotti&linea=Cimiao

θα πρέπει να δείς τα συστατικά της συγκεκριμένης τροφής, το λίπος, και την τέφρα...(δεν τα είδα στους πίνακες των συστατικών...:hmm:) το ποσοστό υδατανθράκων βιταμίνες κλπ τα αναγράφει...

Επίσης δεν είδα πουθενά σαν τί κυκλοφορεί σαν απλή καλή τροφή ή Premioum.... μια ένδειξη τιμής ίσως θα βοηθούσε σε τι κατηγορία ανήκει, αλλά όχι και σίγουρα...:/:

Δεν έχω προσωπική άποψη.:redface:

Εδώ ενα λίνκ με reviews
https://www.consumersearch.com/cat-food

Sorry που δεν τα μεταφράζω αλλά βιάζομαι, ιδού τι αναγράφεται στη συσκευασία:

Cimiao Kitten is a complete and balanced food, suitable for kittens aged up to 12 months, for pregnant or lactating cats. Cimiao Kitten contains only the very best ingredients needed for a healthy and balanced growth: Chicken, Egg, Rice and Corn guarantee the correct intake of calories and proteins, as well as an easy digestibility, vitamins and minerals, providing a quick and harmonious growth of your kitten. Highly appetizing, Cimiao Kitten contains the right quantities of taurine, the optimal supply between omega 3 and omega 4 fat ratio, as well as lutein and ß-carotene, fructooligosaccharides and mannanoligosaccharids. The shape and the dimension of its croquette make prehension and mastication easy, helping for a correct dentition. Cimiao Kitten supports the urinary pH control, raises the oral hygiene, contributes to a correct dentition, develops and strenghtens the immune defence.
INGREDIENTS Chicken dehydrated meat, chicken fat, rice, corn, corn gluten, linseeds, hydrolyzed of animal proteins, dehydrated fish, vegetable fibres, dried beetroot pulp, dried whole eggs, fish oil, vegetable oil, dried brewerʼs yeast, brewerʼs yeast extract, fructooligosaccharides, potassium chloride, sodium chloride, DL-methionine, L-lysina, taurine, sodium phosphate, zinc oxide, zinc sulphate, cupric oxide, ferric sulphate, ferrous carbonate, manganous sulphate, calcium iodate, cobalt carbonate, sodium selenite, lutein, ß-carotene, vitamins (choline, vitamin A, vitamin D3, vitamin E, vitamin C, vitamin PP, d-pantothenic acid, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B1, vitamin K3, vitamin H, folic acid, vitamin B12).
SUPPLEMENTS PER KG Vitamin A: 24000 IU; Vitamin D3: 1600 IU; Vitamin E: 650 mg; Copper (from cupric oxide): mg 18.

Moisture 8%
Proteins 34%
Oils and facts 24%
Cellulose 1,9%
Ash 6,9%
Calcium 1,2%
Phosphorus 0,9%
Magnesium 0,08%
2900 mg/Kg
Πώς σας ακούγεται;
(Το δίκιλο το πήρα 14 ευρώ, οπότε κυμαίνεται λίγο πιο χαμηλά από τη Ρόγιαλ)

Eυχαριστώ πολ'υ όλους σας.Μετά από πολύ σκέωη κατέληξα στην Royal Canin Pure Feline n.02 Slimness
Αλλά με προβληματίζει η pro plan και η orijen

..και για κόκους τουαλέτας τις biocats έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Εγώ χρησιμοποιώ την άμμο biocats fresh, την πράσινη συσκευασία, εδώ και πολλούς μήνες. Κατέληξα σε αυτή γιατί και συγκρατεί τις μυρωδιές και καθαρίζεται πολύ εύκολα και δεν κολλάει στα πατουσάκια των γατών μου ώστε να μου την μεταφέρουν σε όλο το σπίτι. Δοκίμασα και την πορτοκαλί συσκευασία, που έχει άρωμα πορτοκάλι, αλλά εκτός ότι μου μύριζε πολύ άσχημα το καθάρισμά της ήταν χρονοβόρο.
Ελπίζω να σε βοήθησα λίγο!

Χθες πήγα σε ένα pet shop, που ονομάζεται BARG AVENUE, στην Λ. Κηφισίας στο Ψυχικό. Μου έδωσαν δείγματα τροφών της Arden Grange να δοκιμάσει ο γάτος μου. Το πρωτο φακελακι δεν του άρεσε, μάλλον γιατί δεν έχουν πολύ αλάτι μέσα όπως οι κατηγορίας "whiskas", αλλά θα τον μάθω και θα του αρέσουν.
Στο μαγαζί αυτό, έχει πολλά ωραία πράγματα και είναι σα να μπαίνεις σε χειρουργείο. Το προσωπικο φιλικότατο και ευδιάθετο.
Πήρα αρκετά πραγματάκια, έχει από όλα!!!

Όσον αφορά στην τροφή, για άλλη μια φορά θα υποστηρίξω Royal Canin!!! Οποιοδήποτε τύπο, αρκεί να ταιριάζει στη γατούλα της. Δεν υπάρχει περίπτωση να τη βαρεθεί ποτέ στη ζωή της! Τα δικά μου ακόμη και τη Hill's (που θεωρείται συμβατικά η δεύτερη καλύτερη μάρκα) την τρώγανε με μικρότερη όρεξη όσο περνούσε ο καιρός.
Σίγουρα είναι ακριβή, αλλά το να έχεις μια καλή τροφή σημαίνει -εκτός του ότι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πως το ζωάκι σου αναπτύσσεται σωστά και ολοκληρωμένα- ότι θα έχεις κόπρανα που θα μυρίζουν λιγότερο, δε θα έχει αέρια και γενικώς θα έχει μια πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής, και αυτό και εσύ ο ίδιος!
Όλοι μας το ψάχνουμε με τις τροφές, γιατί το οικονομικό δεν είναι αμελητέο ζήτημα, αλλά νομίζω πως δύσκολα βρίσκεται κάτι καλύτερο... και μιλάμε μόνο για κροκέτα!!:)

Όσον αφορά στην τροφή, για άλλη μια φορά θα υποστηρίξω Royal Canin!!! Οποιοδήποτε τύπο, αρκεί να ταιριάζει στη γατούλα της. Δεν υπάρχει περίπτωση να τη βαρεθεί ποτέ στη ζωή της! Τα δικά μου ακόμη και τη Hill's (που θεωρείται συμβατικά η δεύτερη καλύτερη μάρκα) την τρώγανε με μικρότερη όρεξη όσο περνούσε ο καιρός.
Σίγουρα είναι ακριβή, αλλά το να έχεις μια καλή τροφή σημαίνει -εκτός του ότι έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πως το ζωάκι σου αναπτύσσεται σωστά και ολοκληρωμένα- ότι θα έχεις κόπρανα που θα μυρίζουν λιγότερο, δε θα έχει αέρια και γενικώς θα έχει μια πολύ καλύτερη ποιότητα ζωής, και αυτό και εσύ ο ίδιος!
Όλοι μας το ψάχνουμε με τις τροφές, γιατί το οικονομικό δεν είναι αμελητέο ζήτημα, αλλά νομίζω πως δύσκολα βρίσκεται κάτι καλύτερο... και μιλάμε μόνο για κροκέτα!!:)

Θα συμφωνησω εντελως μαζι σου!!!!!!!:lol::lol:.......και εμενα τα δικα μου.......λυσσανε στην κυριολεξια για την r/c......και οντως απο τοτε που την πηρα με...τα κακακια μας δεν μυριζουνε καθολου!!!!!:D

Θα πάρω κι εγώ. Ζήλεψα. :P:cool:

Όχι, δεν ήμουν εγώ! Ο Γατούλης πληκτρολόγησε!!! Α ρε άτιμε!!! :P:cool:

Όχι, δεν ήμουν εγώ! Ο Γατούλης πληκτρολόγησε!!! Α ρε άτιμε!!! :P:cool:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:........και εμενα ,μην νομιζεις....ο μπουκακος μου ηταν...:lol::lol::lol::P

Τρελλόγατα!!!
τσ τσ τσ τσ

Kαλησπέρα σας:)
Εγώ θέλω να ρωτήσω το εξής: το γατάκι μου είναι 14 εβδομάδων, της δίνω την Royal Canin Babycat 34, και επειδή μου τελείωσε εχτές είπα να της πάρω την επόμενη, την Kitten 34, που είναι για γατάκια από τεσσάρων μηνών και άνω, επειδή είμαι νέα μαμά, θέλω να ρωτήσω αν το πηγαίνω καλά το θέμα της διατροφής, ή αν έχετε να μου προτείνετε κάτι καλύτερο.
Τέλος, 2 με 3 φορές την εβδομάδα της δίνω για γατάκια κονσερβούλα της Purina Pro Plan καθώς και μέρα παρά μέρα βιταμινούλα.:P
Το θέμα είναι οτι δεν πολυτρώει, δηλαδή της βάζω το πρωί γύρω στα 25-30γρ. και όταν γυρίζω το απόγευμα, έχει ακόμα στο πιατάκι της...Είναι λιγόφαγη ή δεν της αρέσει το φαγητάκι που της δίνω? :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back