Γατοφοβίες!

Λες, ε; :hmm:
Απλώς η κουζίνα έχει οπτική επαφή με το υπόλοιπο σπίτι και από κει μπορεί τουλάχιστον να βλέπει τι γίνεται... Και είχε κι εμένα για παρέα. Αν την κλείσω μόνη της στο υπνοδωμάτιο ή στο γραφείο, από όπου θα ακούει θορύβους αλλά δε θα βλέπει τι γίνεται, δε θα τρομάξει περισσότερο;
Οχι καλύτερα ειναι ετσι. Κι εμεις στο χαμό της μετακόμισης είχαμε κλείσει το Σιβα στην τουαλέτα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικά μάλλον δεν θα βάλουμε τέντες φέτος πάντως. Πολλά λεφτά....:( (Ετσι για να ειμαι λιγο εκτος θέματος;) )
Κι εμείς έτσι λέγαμε πέρισυ τον Μάιο, Ισμήνη, αλλά πέσαμε σε τεντά που μάλλον ήθελε απελπισμένα τη δουλειά. Όταν του είπαμε να το αφήσουμε προς το παρόν και να το ξανασυζητήσουμε από Σεπτέμβριο μας είπε "Όοοχι, όχι, θα σας τις βάλω εγώ τώρα, και πληρώστε με το Σεπτέμβρη". Ε, τι να κάνουμε κι εμείς, υποκύψαμε στις πιέσεις! :P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

"Όοοχι, όχι, θα σας τις βάλω εγώ τώρα, και πληρώστε με το Σεπτέμβρη". :P
Ο δικος μας ηθελε τα μισα μπροστά και τα υπόλοιπα μετά από ένα μήνα. Κι οταν το ρωτησα εάν κάνει δόσεις μου ειπε "ΟΟΟΟΧΙΙΙΙ καλέ. Ποιος ειμαι ο Κωτσόβολος?":lol: :lol: :lol: :lol:

Εμένα ο Φρού κρύβεται από μόνος του πάντως στην κρεββατοκάμαρα αν έρθει εισβολέας, και άν μπορούσε θα κλείδωνε και την πόρτα!!!:P :P :P

Καημένη Αρηθρούλα!

άν μπορούσε θα κλείδωνε και την πόρτα!!!:P :P :P
:lol: :lol: :lol: :lol:

ΟΚ, λοιπόν, σήμερα θα δοκιμάσουμε την εναλλακτική μέθοδο της απομόνωσης. Ελπίζω να πάει καλύτερα... :)

Τσ τσ μα τι αναγωγα που ειναι τα δικα σας :P:redface: Η Ιολη την τελευταια φορα που ηρθε στο σπιτι στην αθηνα καποιος υπαληλος για να υπογραψει η αδερφη μου κατι χαρτια αρχικα εκανε βολτες γυρω του και μετα απο κανενα 5 λεπτο πηγε και στρογγυλοκαθισε στην αγκαλια του σαν κυρια :lol::lol:

ΜΜΜ δε θα έλεγα ότι είναι κυρία η δικιά σου, πολύ ξετσίπωτη πρέπει να είναι για να γυρνοβολάει σε αγκαλιές αγνώστων ανδρών!

:lol::lol::lol::lol:

Εμένα ο Φρού κρύβεται από μόνος του πάντως στην κρεββατοκάμαρα αν έρθει εισβολέας, και άν μπορούσε θα κλείδωνε και την πόρτα!!!:P :P :P

Καημένη Αρηθρούλα!
Κι εμένα αν μπορούσε το ίδιο θα έκανε ;). Βέβαια μπαίνουν στη μέση και άλλου τύπου προβλήματα, τεχνικής φύσης κυρίως, όπως το ότι δεν υπάρχει πόρτα αλλά τέλος πάντων...

Toν Φρίξο θα τον έλεγα πολύ κοινωνικό :hmm:

Ειδικά σε courier - delivery με το που ανεβαίνουν τις σκάλες έρχεται μπροστά στην πόρτα και δώστου τούμπες και κοιλίτσες ανάσκελα.. :D

Αυτοί βέβαια συνήθως τον κοιτάζουν με μισό μάτι, αλλά χαμπάρι αυτός :lol:

Ποιος μιλαει για ξετσιπωτη τοτε .... :P:lol::lol: Αυτον να τον βαλουμε παρεα με την Ιολη :lol:

μια μέρα είχε πολύ πλάκα! Αυτό μου το έχει πεί η μαμά μου!

Ελειπα ταξίδι και ερχόταν να τον ταίσει η μαμά μου την οποία δεν πλησιάζει παρόλο που έχει αναλάβει αρκετές φορές babysitting.
Όπως μπήκε λοιπόν η μαμά μου σπίτι ο Φρού την πέρασε για εμένα και άρχισε να της κάνει αναποδιές και να της νιαουρίζει!:blink: Μόλις όμως η μαμά μου άνοιξε το στόμα της και του μίλησε....Έγινε καπνός ο Φρού!!! Μήν τον είδατε!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ναι, αλλά ο δικός μου είναι άντρας και οι άντρες έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν ξετσιπωσιές! Ενώ τα κορίτσια πρέπει να είναι σεμνά σεμνά :P:P:P

Ναι, αλλά ο δικός μου είναι άντρας και οι άντρες έχουν κάθε δικαίωμα να κάνουν ξετσιπωσιές! Ενώ τα κορίτσια πρέπει να είναι σεμνά σεμνά :P:P:P
Τα δικά μου έχουν βγει εντελώς το αντίθετο!
Μάλιστα ο Σιβα τωρα με την Αργυρώ έχει κόψει τις προηγούμενες βλακείες που έκανε, πιθανότατα για να ισσοροπήσει η κατάσταση!

Ε μα, σου λέει κάποιος πρέπει να είναι σοβαρός μέσα σ' αυτό το σπίτι :P

Ε μα, σου λέει κάποιος πρέπει να είναι σοβαρός μέσα σ' αυτό το σπίτι :P
Ναι κάπως έτσι πρέπει να είναι....:hmm: Οπως με τα παιδιά! Συνήθως το ένα είναι πιο "σοβαρό" όταν το άλλο είναι λιγάκι "τρελλό".

Εμενα η Σταλιτσα φαινετε να παρασυρετε απο τον Κανελο και εχω δυο ελατηρια μες στο σπιτι τοινκ τοινκ τοινκ:lol:

Τωρα που το σκεφτομαι το μονο που φοβατε η Σταλιτσα ειναι το σεσουαρ:rolleyes:

Βρε παιδια δεν μπορω να καταλαβω το εξης. Ο Πουρπουρης μετα απο 8 μηνες σπιτι φοβαται τα παντα (ακομη κι εμας). Ουτε κουβεντα να τον χαιδεψουμε. Αν μας πλησιασει κι απλωσουμε το χερι γινεται καπνος.
:( :( :(
Αλλα στο κρεβατι και στο καναπε με αφηνει να τον κανω οτι θελω. Να τον ζουλιξω, να παιξω, να χαιδεψω.... Δειχνει να φοβαται ελαχιστα η καθολου
:hmm: :hmm: :confused: :confused:
Τελικα πως την εχει δει;;; Γιατι μας αφηνει σε αυτα τα 2 μερη και οπουδηποτε αλλου παθαινει κριση πανικου (στη κυρολεξια)

MHTSI - Ισμήνη, είχατε δίκιο!!:up:
Χτες που ξαναήρθαν οι πλακάδες, έκλεισα την Αρήθα στο γραφείο μαζί με το γατοτούνελ για να 'χει να παίζει. Νομίζω ότι ήταν πολύ καλύτερα, όποτε πήγαινα να δω τι κάνει την έβρισκα είτε να παίζει είτε να χαζεύει από το παράθυρο, αλλά πολύ πιο χαλαρή από ό,τι ήταν προχτές που την είχα στην κουζίνα.
Μόνη μας απώλεια, το ένα από τα μπαλάκια που κρέμονται μέσα στο τούνελ... αλλά χαλάλι!! :happy:

Εμ στα λεγαμε :cool: απλα επειδη ηταν δεμενη στρεσαριζοτανε και ειχε κοκαλοσει οταν αυτη ειναι κλεισμενη και αισθανεται ασφαλεια και θορυβο να αισθανεται εξω απο το δωματιο σκασιλα της σου λεει γκρεμιστε το :lol: ετσι και η Ιολη σημερα πρωι πρωι ειχε ερθει ο κηπουρος για το γκαζον και τον κηπο την πολυκατοικιας ακουει την μηχανη καγκελο το αυτι ... με κοιταει την χαιδευω και μετα γουργουριζε σου λεει αντε να χαθεις με τρομαξες αδικα :redface::lol: οσο για το μπαλακι καταφερε το θηριο να το κοψει:up: ? αυτος ειναι σκοπος της ζωης της ιολης να τα βγαλει εξω και να τα παιρνει μαζι της βολτες το τι μαχες εχει κανει δεν λεγεται ενα σου λεω σκεψου οτι προχθες στις 5.30 το πρωι μαζευα το γαλα της που το ειχε χυσει στην μαχη της με το τουνελ :lol::lol:

και θορυβο να αισθανεται εξω απο το δωματιο σκασιλα της σου λεει γκρεμιστε το :lol:
:lol: :lol: :lol:
οσο για το μπαλακι καταφερε το θηριο να το κοψει:up: ?
Αμέ!! Σιγά που θα το άφηνε!! :cool: Το βρήκα κάτω από τον καναπέ με μισό πόντο από το λαστιχάκι του... το υπόλοιπο κρέμεται ακόμα μέσα στο τούνελ (προς το παρόν)
αυτος ειναι σκοπος της ζωης της ιολης
Άντε, και στα δικά σας εύχομαι!!:P Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Αρήθα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back