Ismini
Διάσημο μέλος
Μην το βλέπεις έτσι...Μπορεί να ήθελε να βοηθήσει στα "μαστορέματα" γενικώς!Μόνη μας απώλεια, το ένα από τα μπαλάκια που κρέμονται μέσα στο τούνελ... αλλά χαλάλι!!![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Έξω στο μπαλκόνι, ενδιάμεσα από το παράθυρο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
anabou
Διάσημο μέλος

chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Δεν είναι επικίνδυνο να πέσει;;;;;;;;;;;;;
.εχει το μπαλκόνι από κάτω του, μην ανησυχείς ο Φρού δεν πλησιάζει σε επικίνδυνα σημεία από μόνος του...Αυτό είναι το ψηλότερο σημείο που πάει και πάλι είναι ασφαλές.... 
drusilia
Διάσημο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος

mimikaki
Διάσημο μέλος
Αχ τι φατσουλα τρομερη ειναι αυτη![]()
Μπράβο στον Φρου... τον συμπαθώ και τον εκτιμώ όσο πάει και πιο πολύ... γιατι ο Ραούλ μου κάνει ακριβώς το αντίθετο!!! ΓΚΚΡΡΡΡΡ!
Ευχαριστούμε 
ο Ραούλ είναι ατακτούλης???

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
kαλα και η δικια μου τρεμει την ηλεκρικη σκουπα--χωνεται σε απιστευτα σημεια οταν την ακουει--επισης φοβαται οταν την εχω εξω και εχει κεντρικο δρομο διπλα--καθε φορα που την παω κτηνιατρο και περπαταμε λιγο διπλα σε κεντρικο και την εχω στα χερια μου μπιγει κατι νυχια...δεν αντεχει βρε παιδι μου τους εντονους θορυβους απο τα αυτοκινηταΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

χριστινα
Διάσημο μέλος

Κλειστοφοβια ε; Ασυνηθιστο παντως....
drusilia
Διάσημο μέλος

[/quote]"Ατακτούλης" δεν το περιγράφει ακριβώς, αλλά ναι! Κλασικά πράγματα: "καταλαβαίνω απόλυτα τι μου λες αλλά σε γράφω παντελώς!"
Οσον αφορά στις φοβίες του, φοβάται πάρα πολύ να μπαίνει σε αυτοκίνητο.
Επιπλέον, εγώ πιστεύω ότι ακούει φωνές...

LIFE, τι εννοείς σε γρατζουνάει οταν πάτε στο γιατρό; Δεν ειναι σε γατοφόρο;;
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Αυτό το έχει ο Πίπης. Όταν περνάει από το σπίτι κανένας "γρήγορος" με τέρμα γκάζια τρέχει και κρύβεται όπου βρει. Το ίδιο -και χειρότερα- όταν βλέπει ο Κώστας formula και ακούει τις μηχανές των μονοθέσιων. Κακός χαμός!!! Μάλλον του έχει μείνει τραύμα από τότε που ήταν μωράκι και παρολίγο να τον πατήσει αυτοκίνητο........επισης φοβαται οταν την εχω εξω και εχει κεντρικο δρομο διπλα--...δεν αντεχει βρε παιδι μου τους εντονους θορυβους απο τα αυτοκινητα

marestros
Δραστήριο μέλος
ο Ραούλ είναι ατακτούλης???![]()
"Ατακτούλης" δεν το περιγράφει ακριβώς, αλλά ναι! Κλασικά πράγματα: "καταλαβαίνω απόλυτα τι μου λες αλλά σε γράφω παντελώς!"
Οσον αφορά στις φοβίες του, φοβάται πάρα πολύ να μπαίνει σε αυτοκίνητο.
Επιπλέον, εγώ πιστεύω ότι ακούει φωνές...

LIFE, τι εννοείς σε γρατζουνάει οταν πάτε στο γιατρό; Δεν ειναι σε γατοφόρο;;[/quote]
τι εννοεις ακουει φωνες;;;;
το κατσουλι μου φοβαται οτι δηποτε μπορει να κανει δυνατο θορυβο σκουπα, πιστολακι, μηχανακια απ'εξω κλπ κλπ. το θεμα ειναι οτι καποιες φορες φοβαται τα ποδια που την πλησιαζουν

σηκωνει τριχα και επιθεση. μερικες φορες απλα παιζει αλλα κατι αλλες ειναι οντως επιθεση στον εχθρο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Του πήρε ενα χρόνο σχεδόν να τα πλησιάσει (έχει καμια εβδομάδα) κι εχτές που τον χάζευα για να σταθμίσω προθέσεις, πέρασε ενα αυτοκίνητο και σχεδόν πέταξε πάλι μες στο σπίτι

Μπούφος!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
λες και η δικια μου να φοβαται επειδη κι εγω την βρηκα μεσα σε μηχανη ιχ--το οποιο ειχε κανει και καποια χμ με την μαιρη μεσα και αυτη ειχε κατσει εκει το λιγοτερο 10 ωρες--θυμαται λες το θορυβο και γιαυτο να τρεμειΑυτό το έχει ο Πίπης. Όταν περνάει από το σπίτι κανένας "γρήγορος" με τέρμα γκάζια τρέχει και κρύβεται όπου βρει. Το ίδιο -και χειρότερα- όταν βλέπει ο Κώστας formula και ακούει τις μηχανές των μονοθέσιων. Κακός χαμός!!! Μάλλον του έχει μείνει τραύμα από τότε που ήταν μωράκι και παρολίγο να τον πατήσει αυτοκίνητο...![]()

χριστινα
Διάσημο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
λες και η δικια μου να φοβαται επειδη κι εγω την βρηκα μεσα σε μηχανη ιχ--το οποιο ειχε κανει και καποια χμ με την μαιρη μεσα και αυτη ειχε κατσει εκει το λιγοτερο 10 ωρες--θυμαται λες το θορυβο και γιαυτο να τρεμει![]()
πωπω το γατουλακι!!! δεν επαθε τιποτα μεσα στη μηχανη;;; μπραβο!
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
οχι ευτυχως--και ηταν μια μπουκιτσα με κλειστα ματακια το πολυ μιας εβδομαδας--το αμαξι δε το ειχε στο κεντρο αυτος και ηρθε μετα κατω απο το γραφειο μας την ωρα που φευγαμε και ακουσαμε τα νιαουρισματα--ανοιξαν και τσουπ 2 μωρακια[[η αλλη δεν τα καταφερε και πεθανε 5 μερες μετα]]το μαιρουλι ομως ολα οκπωπω το γατουλακι!!! δεν επαθε τιποτα μεσα στη μηχανη;;; μπραβο!
drusilia
Διάσημο μέλος
Marestros, εννοώ ότι ο Ραούλ μου ακούει φωνές σαν την Ζαν Ντ'Αρκ. "I see dead people" ή κάτι τέτοιο. Στάνταρ...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool