Γατοϊστορία

Πώς σας φαίνεται η ιστορία;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 3)
  • Πολύ ωραία! Ενδιαφέρον!

Ψήφοι: 3 100,0%
  • Ε, καλή είναι. Θα μπορούσε και καλύτερη.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τίποτα το ενδιαφέρον...

Ψήφοι: 0 0,0%

• Total voters
    3
Νι ,πάρα πολύ!:D
Thanks!! :D Νομίζω θα το βάζω κάθε εβδομάδα για να προλαβαίνω να γράφω.. :)
Θυμυσέ μου έχεις κι εσύ κατοικίδιο; :redface: Να σας βάλω κι εσάς! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Thanks!! :D Νομίζω θα το βάζω κάθε εβδομάδα για να προλαβαίνω να γράφω.. :)
Θυμυσέ μου έχεις κι εσύ κατοικίδιο; :redface: Να σας βάλω κι εσάς! :)
οχι, δεν εχω:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κρίμα... :( Εκείνο το σκυλάκι που είχες avatar παλιά τι ήταν; :redface:
του θείου μου ,το οποίο το διώξανε:(

Χμμμ.. Κάτι θυμόμουνα για ένα σκύλο.. :(
Δεν πειράζει! :) κι εγώ πιο μικρή ευχόμουν να είχα γατί και έλεγα ποτέ δεν πρόκειται να αποκτήσω αλλά η τύχη μου άλλαξε..! :) Να σταματάμε όμως σιγά-σιγά γιατί βγήκαμε λίγο off-topic.. :redface:

Χμμμ.. Κάτι θυμόμουνα για ένα σκύλο.. :(
Δεν πειράζει! :) κι εγώ πιο μικρή ευχόμουν να είχα γατί και έλεγα ποτέ δεν πρόκειται να αποκτήσω αλλά η τύχη μου άλλαξε..! :) Να σταματάμε όμως σιγά-σιγά γιατί βγήκαμε λίγο off-topic.. :redface:
ουπςςς..!:redface:

:lol: Οκ, για πες τι σου αρέσει περισσότερο στην ιστορία; :)
εκεί που ειναι τα δυο γατακια και μιλανε:lol:

Κάτσε, η συνέχεια έχει πιο ενδιαφέρον όμως.. Μήπως να τη βάλω τώρα...; Έχω χρόνο.. :hmm:

Κάτσε, η συνέχεια έχει πιο ενδιαφέρον όμως.. Μήπως να τη βάλω τώρα...; Έχω χρόνο.. :hmm:
ΤΩΡΑ...ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!:up::up::up:

Κεφάλαιο 4

Άντε, σας τη χαρίζω! :cool: Κεφάλαιο 4 την ίδια μέρα. ;)

Οχ, τώρα τη βάψαμε..., είπα με το νου μου. Η Ιβάνα σηκώθηκε στα γρήγορα και δείνοντας ένα πήδο, βρέθηκε να περπατάει πάνω στο τραπέζι. Οι κοπέλες την κοιτούσαν απορρημένες. Μετά, η Δώρα στράφηκε σε μένα. Ο, όου..., σκέφτηκα από μέσα μου. Μην έχοντας κάτι καλύτερο να κάνω, έμεινα αγκαλιασμένος με τα παπούτσια!

attachment.php

Η Ιωάννα γέλασε κοιτώντας με. «Πολύ γλυκό το νέα σου γατάκι!» είπε. Για μένα μιλούσε άραγε; Η Ιβάνα πήδηξε κάτω και τρύφτηκε στα πόδια της. Εκείνη όμως κούνησε αποφασιστηκά το κεφάλι της. «Όχι μικρούλα, την τιμωρία την έχεις στο τσεπάκι σου!» είπε. Την ποια; Και η Δώρα κούνησε το κεφάλι της. «Παρέα με το Σείριο!».

Τι;;; Η Ιωάννα και η Δώρα μας πήραν αγκαλιά και μας έβαλαν σʼ ένα κλουβάκι με ένα στρώμα και μερικά λούτρινα ζωάκια. Εγώ βολεύτηκα μʼ ένα κουκλάκι ανάμεσα στα πατουσάκια μου και ξεκουράστηκα. Η Ιβάνα όμως είχε άλλες διαθέσεις.. Άρχισε να νιαουρίζει παραπονιάρικα αλλά δεν κατάφερνε και τίποτα. Μόνο να χαλάει τη φωνή της...

Όταν πια το κατάλαβε, ξάπλωσε δίπλα μου απελπισμένη. Εγώ τις έγλειψα διστακτικά την πατούσα της. «Γιατί είσαι έτσι;» τη ρώτησα. Το πρόσωπό της ήταν θλιμμένο. «Να μη σε νοιάζει» είπε έτοιμη να βάλει τα κλάματα. Σκέφτηκα πως η γατούλα ΕΠΡΕΠΕ να πάει κάπου μόνη εκείνη τη στιγμή... Αλλά διστυχώς, αυτό ήταν αδύνατο...

attachment.php

Κάτι όμως έπρεπε να κάνω.. Κάπως νʼ αντιδράσω! Αλλά πώς..; Σηκώθηκα όρθιος κι άρχισα να μυρίζω κάθε τετραγωνικό χιλιοστό του κλουβιού. Κάπου έπρεπε να υπάρχει διέξοδος! Δε μπορούσα να βλέπω άλλο την Ιβάνα έτσι... Και, ναι! Τα κατάφερα! Με τη δεξιά πατούσα μου προσπάθησα αδέξια νʼ ανοίξω την κλειδαριά.

Αλλά μάταια. Δεν έφτανα... Μετά από πολύ προσπάθεια, πήγα και ξάπλωσα δίπλα στην Ιβάνα η οποία μου γύρισε την πλάτη. Σε λίγο σηκώθηκε όρθια. Εγώ την κοίταξα απορρημένος. Με την άκρη της ουράς της, πέρασε μέσα απʼ τα κάγκελα και ξεκελείδωσε! Απίθανο! Μα, πώς το έκανε;;; Μακάρι να μπορούσα να το κάνω κι εγώ!

Η Ιβάνα βγήκε έξω κι έκλεισε ξανά την πόρτα του κλουβιού. «Έι!» διαμαρτηρήθηκα. «Γιατί να μη βγω κι εγώ;;;». Εκείνη όμως δεν απάντησε. Βγήκε απʼ το παράθυρο κι εξαφανήστηκε. Τι έκανε; Χα, πήγε στα πόδια της ιδιοκτήτριάς της κι άρχισε να τρύβεται... Κι όπως πάντα, την κατάφερε. Μπράβο Ιβάνα! Χάρη σε σένα είμαι κι εγώ έξω!

attachment.php

Ξάπλωσα αναπαυτικά στο κρεβάτι της κυράς μου γουργουρίζοντας και έκλεισα τα μάτια μου. Τι καλά! Πόσα έμαθα σήμερα! Το όνομα της ιδιοκτήτριάς μου και μια νέα γάτα! Η Δώρα ήρθε και κάθησε δίπλα μου κουνώντας το κεφάλι της. «Κατεργαράκο, πάλι τα κατάφερες!» είπε και με χάιδεψε στο λαιμό. Μα φυσικά! Εγώ πάντα τα καταφέρνω!

Η Ιωάννα ετοίμαζε τα πράγματά της για να φύγει, και η Ιβάνα πλενόταν δίπλα στην πόρτα. Την πλησίασα και της χαμολέγασα. «Θα ξανάρθεις;» τη ρώτησα. Εκείνη κούνησε ερωτιματικά το κεφάλι της. «Εξαρτάται» είπε. «Όταν η Ιωάννα ξαναέρθει επίσκεψη, ίσως να την πείσω να με πάρει μαζί της!». Μου χαμογέλασε. Κι εγώ ανταπέδωσα το χαμόγελο!

Συνεχίζεται...!!! :P :up:

Συνημμένα

• P5251131.JPG
    P5251131.JPG
    339 KB · Εμφανίσεις: 51
  • DSCN2781-.JPG
    DSCN2781-.JPG
    313,4 KB · Εμφανίσεις: 57
  • P5251146.JPG
    P5251146.JPG
    478,6 KB · Εμφανίσεις: 48
πολυ ομορφες οι ιστοριες σου..ευχαριστω που χρησιμοποιησες τη γατουλα μου...:):)

πολυ ομορφες οι ιστοριες σου..ευχαριστω που χρησιμοποιησες τη γατουλα μου...:):)
Παρακαλώ. :) Πάρα πολύ χαίρομαι που σου αρέσει! :):):) Μου άρεσε πολύ η φάτσα της! Η πειρατίνα! :happy:

πραγματικά είναι πάρα πολύ όμορφες, γίνεται όμως να έχουν κ περισσότερο σασπενς; (συγνώμη για την κριτική:redface:)

πραγματικά είναι πάρα πολύ όμορφες, γίνεται όμως να έχουν κ περισσότερο σασπενς; (συγνώμη για την κριτική:redface:)
Όχι όχι αυτό θέλω! Να με κριτικάρετε!! :confused::lol:

Μη με φας, :redface: τι είναι "σασπενς"; :redface:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back