Γατούλα Περσίας ψάχνει φροντίδα και αγάπη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

despina1974

Νεοφερμένο μέλος

Η despina1974 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καματερό (Αττική). Έχει γράψει 32 μηνύματα.
Δίνεται για υιοθεσία θηλυκιά γατούλα Περσίας μεταξύ 3 με 5 ετών. Τη βρήκαμε έξω από το σπίτι μας πολύ ταλαιπωρημένη και υποσιτισμένη. Χρειάστηκε να πάρει βιταμίνες, να αποπαρασιτωθεί, να καθαριστεί και να κουρευτεί. Οι καινούρια γούνα που βγαίνει είναι ολόλευκη και μεταξένια και το πολύ σε ένα μήνα θα έχει φτάσει στο κανονικό μήκος της. Λατρεύει το φαγητό και τα χάδια στο κεφαλάκι της. Επειδή έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ, θέλουμε να υιοθετηθεί από ανθρώπους που θα την αγαπήσουν και θα της δώσουν τη φροντίδα που της αξίζει!!! Τηλ. 693 703 4124 / m_despina@yahoo.gr

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• mikroula.jpg
    mikroula.jpg
    244,7 KB · Εμφανίσεις: 767
Καλη τυχη στην ομορφουλα!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλη της τυχη!

Είναι πολύ όμορφη και θα γίνει σίγουρα ανάρπαστη. Προσοχή στην επιλογή των γατογονέων μόνο. Η γατούλα είναι στειρωμένη;

Δεν ξέρουμε. Την πήγαμε στον κτηνίατρο και δεν μπορεί να διακρίνει αν υπάρχει τομή ή όχι. Εδώ με τα δυσκολίας μας είπε για την ηλικία της, αφού ήταν αρκετό καιρό έξω και έτρωγε ότι έβρισκε με αποτέλεσμα να είναι χάλια τα δοντάκια της... Υπάρχει άραγε κάποιος άλλος τρόπος να βρεθεί;;;

Νομίζω γίνεται με υπέρηχο. :) Επίσης καλό θα ήταν να ενημερωθούν οι μελλοντικοί της γονείς, εάν εσείς δεν έχετε τη δυνατότητα και να γίνουν εξετάσεις για PKD, που είναι μια πολύ συχνή νόσος στα περσικά γατάκια. :/:

Τι μου κανεις βρε κοπελια μου μεσημεριατικα.....Αυτο το Πλασμα εξω στο δρομο και κανεις τοσο καιρο δεν το ειχε μαζεψει.Θα τρελλαθω.
Να πω οτι δεν την θελω,θα ειναι μεγαααααλο ψεμα.....Να πω οτι θα την παρω......οοοοχι....γιατι θελει ενα σπιτι με ησυχα και ηρεμα γατακια η να ειναι μονη της ,για να ειναι ευτυχισμενη οπως της αξιζει.Καλη τυχη να εχει.

Σε οποιον τη δωσετε ,να επισημανετε το γεγονος οτι μπορει να ειναι και στειρωμενη και να της κανουν οπωσδηποτε υπερηχο για να το διαπιστωσουν.

Μα γιατί ρε γαμώτο;;;; γιατί;;;;:(:mad:
-και- τσαντίζομαι, -και- στενοχωριέμαι....
το να εγκαταλείπονται οικόσιτα ζωάκια, είναι σαν να με πατάς στον κάλο......
Αυτή από την οποία πήρα τον Αχιλλέα μου, είχε 3 γατούλες πανέμορφες Περσίας 3-4 χρονών...
Μία ιμαλαΪων θηλυκιά, και δύο περσίας άσπρες(θηλυκη, αρσενική) ..τις είχε ξεπατώσει στα γεννητούρια...
κάποια στιγμή που την πήρα τηλ. μου κάνει ¨να ξέρεις ότι χαρίζω τις γάτες... με κούρασαν... θα περιοριστώ στην αναπαραγωγή των σκυλιών¨
Η αλήθεια έχει ως εξής... τα σκυλιά απ'ότι είχα δει, έφευγαν πιο γρήγορα και πιο εύκολα, και χτύπαγαν καλύτερες τιμές...
Απορώ!!! Δεν δένονται καθόλου;;;;;;;;;
Εμείς τρομάζουμε από την αγάπη που νιώθουμε γ'αυτά τα πλάσματα , και λέμε ¨αν μου πάθει κάτι θα λαλήσω¨... και είναι συναίσθημα που δεν ελέγχεται... τόσο πολύ, και τόσο δυνατό...
Κάτι πανέμορφες γατούλες μιλάμε...και τις χάριζε σαν να χαρίζει πουκάμισα...
Σόρυ για το :offtopic:...
Ελπίζω η γατούλα να βρει τη στοργή που της αξίζει... Πραγματικά....
υγ τουλάχιστον ενδιαφέρθηκε όμως να τις χαρίσει, όχι να τις αφήσει στο δρόμο....:(

α ρε μαρινα ,καλα παντα τα λες οπως ειναι!καλα δεν ειναι κι ολοι οι εκτροφεις ετσι.γνωριζω εκτροφεα περσικης που αγαπα τις γατες ,κανει λιγες γατες,δινει γατακια επιλεκτικα σε ατομα και με συμβολαιο για στειρωση.θα την ηθελα την κουκλα,την βλεπω και παθαινω...αλλα θα πειθαρχησω ,γιατι ...κριμα,μου αρεσει,ομως πως να παρω κι αλλη;δεν γινεται.αχχχ,μαχαιριες νιωθω στην καρδια μου....ας την παρουν ανθρωποι κι ας την αγαπησουν,τετοια κουκλαααααααα.....αχ,ποσο την θελωωωω .και θα την παρει καποιος αλλος στην αγκαλιτσα του την ασπρουλα.καλα ...δεν μπορω...

Τελευταία επεξεργασία:
Έχεις απόλυτο δίκιο!!! Δεν μπορώ να φανταστώ πως μπορούν να τα πετάνε στο δρόμο, ψυχή δεν έχουν???? Εμείς σκεφτόμαστε μήπως μας πάθει κάτι ο Καφετούλης και παθαίνουμε ψυχικό τρα-λα-λά!!! Να σκεφτείς ότι πλαντάξαμε στο κλάμα όταν έπρεπε να δώσουμε έναν άλλο γατούλη (τον Μαυρούλη - είχα ανεβάσει μια αγγελία). Τον είχαμε 3 εβδομάδες και μας φαινόταν σαν 3 χρόνια!!! Τι να πω... Ο άνθρωπος που δεν σέβεται ένα αθώο πλάσμα, δεν πρόκειται ποτέ να σεβαστεί κανέναν, ούτε τα ίδια του τα παιδιά!!!

Πάντως, όποιος την πάρει, σίγουρα θα την λατρέψει!!! Είναι κούκλα!!! Και έχει ένα νιαούρισμα σκέτο μέλι!!!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
κουκλάκι μου...
και εγώ με νύχια και με δόντια κρατιέμαι...:(
εύχομαι να βρει μια οικογένεια που θα την αγαπάει και θα την φροντίζει όπως της αρμόζει..:)

Καλά είναι τέλειο!!! Υπεροχη γατούλα!
Στεναχωρήθηκα παρα πολύ όταν διάβασα ότι της συνέβησαν τόσα πολλά και μπορώ να ομολογήσω ότι σχεδόν δάκρυσα... γιατί θυμήθηκα μια δύσκολη περίπτωση που είχε περάσει ο μικρός μου γατούλης, ο Πρίγκιπας.
Συγχαρητήρια για τη προσπάθεια να της βρείς μια αξιόλογη οικογένεια, αν και είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να βρείς τους καταλληλους "γονείς", παρόλα αυτά άνθρωποι σαν και εσένα σπανίζουν.
Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω κάτι άσχετο αλλα πολύ σημαντικό για εμενα. Το look της γάτας το βρίσκω very in fashion και θα ήθελα κάτι τέτοιο να αντιγράψω και σε ένα από τα δικά μου γατουλινια! Το κούρεμα το έκανες εσύ η ο κτηνίατρος? Σε περίπτωση που το έχεις κάνει μονη σου, θα μπορούσαμε να βρεθούμε από κοντά και να κανεις κάτι αντίστοιχο και στον Πρίγκιπα?
Καλή συνεχεια με την προσπάθεια, μακάρι να βρεθεί γρήγορα ένα ζεστό σπιτάκι για τη γατούλα!Είσαι υπεροχη!
Άγγελος

Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου και τα καλά λόγια σου!!! Πραγματικά έχω τρελαθεί με την τόσο σύντομη ανταπόκρισή σας και όλα τα μηνυματάκια σας!!! Σας ευχαριστώ όλους πάααααααααααααααρα πολύ!!! Όσο για το κούρεμα το έκανε κομμώτρια που ειδικεύεται στα ζώα και συνεργάζεται με τον κτηνίατρο μας. Αν θέλεις μπορώ να σου δώσω το τηλέφωνό της για να συνενοηθείτε για ένα ακόμα πιο... in style hair cut χα, χα, χα.

Η αλήθεια Δεσποινάκι μου είναι ότι με ενδιαφέρει παρα πολύ ένα γατάκι ακόμα, αλλα το σκέφτομαι πολύ γιατί δεν θέλει ο φίλος μου.
Είμαστε γονείς του πρίγκιπα και του αλβέρτου, δυο υπέροχων γάτων και μάλλον δεν μπορούμε να έχουμε και τρίτο :(
αλλα να είσαι σίγουρη ότι θα έχω τα αυτιά μου ανοιχτά για μια καλή οικογένεια για την υπεροχη περσίας σου!
Σχετικά με τον κτηνίατρο, φυσικά και να μου στείλεις το τηλέφωνο του...θα το χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε.
φιλιαααα

Τα γατάκια σας είναι άπαιχτα!!! Βάλε και καμία μεγάλη φωτογραφία να τα θαυμάσουμε!!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Όσο για το τηλέφωνο της κομμώτριας, αύριο με το καλό θα στο στείλω!!!

α ρε μαρινα ,καλα παντα τα λες οπως ειναι!καλα δεν ειναι κι ολοι οι εκτροφεις ετσι.γνωριζω εκτροφεα περσικης που αγαπα τις γατες ,κανει λιγες γατες,δινει γατακια επιλεκτικα σε ατομα και με συμβολαιο για στειρωση.θα την ηθελα την κουκλα,την βλεπω και παθαινω...αλλα θα πειθαρχησω ,γιατι ...κριμα,μου αρεσει,ομως πως να παρω κι αλλη;δεν γινεται.αχχχ,μαχαιριες νιωθω στην καρδια μου....ας την παρουν ανθρωποι κι ας την αγαπησουν,τετοια κουκλαααααααα.....αχ,ποσο την θελωωωω
Αυτή από την οποία πήρα τον Αχί, δυστυχώς, δεν ήταν εκτροφέας... τότε δεν είχα την catάρτιση να ξέρω πώς πρέπει να κινηθώ...
δηλ. και σε πετ να έβρισκα περσάκι, θα το έπαιρνα... δεν ήξερα...
Αλλά και οι εκτροφείς δεν παίρνουν όλοι το παράσημο της φιλοζωϊας...
Απ'όλα έχει ο μπαχτσές! Και καλοί, και κακοί, και συναισθηματικοί , και κυνικοί...απ'΄ολα!

Ειναι πολυ ομορφη!!!! Καλη τυχη στην γατουλα!!!

πολυ ομορφη περσιδα...μακαρι ολα να πανε καλα για αυτην! αν ηταν στο χερι μου θα μαζευα ολα τα γατια που υπαρχουν ...!

ψυχούλα μου καλή τύχη σου εύχομαι σε ένα ζεστό και φιλόξενο σπίτι που θα σε αγαπάνε πολύ πολύ.

Hi .....Μιλησαμε και απο το μσν σου εστειλα για τιν γατουλα εγω τηα τιν ιτηλα τιν γατουλα παρα πολυ εχω ηδη μια περσικη και πολλες αλλες οι οποιες συνιπαρχουν τελεια με τα σκυλακια μου πολυ τηα ητηελα να τηνατησω εγω και να της δωσω οση αγαπη της εχου στερησει της μικρουλας...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back