despina1974
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
speri
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
despina1974
Νεοφερμένο μέλος
MissKit
Επιφανές μέλος
Επίσης καλό θα ήταν να ενημερωθούν οι μελλοντικοί της γονείς, εάν εσείς δεν έχετε τη δυνατότητα και να γίνουν εξετάσεις για PKD, που είναι μια πολύ συχνή νόσος στα περσικά γατάκια. 
brigite
Διάσημο μέλος
Να πω οτι δεν την θελω,θα ειναι μεγαααααλο ψεμα.....Να πω οτι θα την παρω......οοοοχι....γιατι θελει ενα σπιτι με ησυχα και ηρεμα γατακια η να ειναι μονη της ,για να ειναι ευτυχισμενη οπως της αξιζει.Καλη τυχη να εχει.
Σε οποιον τη δωσετε ,να επισημανετε το γεγονος οτι μπορει να ειναι και στειρωμενη και να της κανουν οπωσδηποτε υπερηχο για να το διαπιστωσουν.
marina289
Περιβόητο μέλος

-και- τσαντίζομαι, -και- στενοχωριέμαι....
το να εγκαταλείπονται οικόσιτα ζωάκια, είναι σαν να με πατάς στον κάλο......
Αυτή από την οποία πήρα τον Αχιλλέα μου, είχε 3 γατούλες πανέμορφες Περσίας 3-4 χρονών...
Μία ιμαλαΪων θηλυκιά, και δύο περσίας άσπρες(θηλυκη, αρσενική) ..τις είχε ξεπατώσει στα γεννητούρια...
κάποια στιγμή που την πήρα τηλ. μου κάνει ¨να ξέρεις ότι χαρίζω τις γάτες... με κούρασαν... θα περιοριστώ στην αναπαραγωγή των σκυλιών¨
Η αλήθεια έχει ως εξής... τα σκυλιά απ'ότι είχα δει, έφευγαν πιο γρήγορα και πιο εύκολα, και χτύπαγαν καλύτερες τιμές...
Απορώ!!! Δεν δένονται καθόλου;;;;;;;;;
Εμείς τρομάζουμε από την αγάπη που νιώθουμε γ'αυτά τα πλάσματα , και λέμε ¨αν μου πάθει κάτι θα λαλήσω¨... και είναι συναίσθημα που δεν ελέγχεται... τόσο πολύ, και τόσο δυνατό...
Κάτι πανέμορφες γατούλες μιλάμε...και τις χάριζε σαν να χαρίζει πουκάμισα...
Σόρυ για το
...Ελπίζω η γατούλα να βρει τη στοργή που της αξίζει... Πραγματικά....
υγ τουλάχιστον ενδιαφέρθηκε όμως να τις χαρίσει, όχι να τις αφήσει στο δρόμο....

3stela3
Εκκολαπτόμενο μέλος
despina1974
Νεοφερμένο μέλος
Πάντως, όποιος την πάρει, σίγουρα θα την λατρέψει!!! Είναι κούκλα!!! Και έχει ένα νιαούρισμα σκέτο μέλι!!!
tia
Εκκολαπτόμενο μέλος
και εγώ με νύχια και με δόντια κρατιέμαι...

εύχομαι να βρει μια οικογένεια που θα την αγαπάει και θα την φροντίζει όπως της αρμόζει..

gatomaniac
Νεοφερμένο μέλος
Στεναχωρήθηκα παρα πολύ όταν διάβασα ότι της συνέβησαν τόσα πολλά και μπορώ να ομολογήσω ότι σχεδόν δάκρυσα... γιατί θυμήθηκα μια δύσκολη περίπτωση που είχε περάσει ο μικρός μου γατούλης, ο Πρίγκιπας.
Συγχαρητήρια για τη προσπάθεια να της βρείς μια αξιόλογη οικογένεια, αν και είναι πολύ δύσκολο στις μέρες μας να βρείς τους καταλληλους "γονείς", παρόλα αυτά άνθρωποι σαν και εσένα σπανίζουν.
Θα ήθελα όμως να σε ρωτήσω κάτι άσχετο αλλα πολύ σημαντικό για εμενα. Το look της γάτας το βρίσκω very in fashion και θα ήθελα κάτι τέτοιο να αντιγράψω και σε ένα από τα δικά μου γατουλινια! Το κούρεμα το έκανες εσύ η ο κτηνίατρος? Σε περίπτωση που το έχεις κάνει μονη σου, θα μπορούσαμε να βρεθούμε από κοντά και να κανεις κάτι αντίστοιχο και στον Πρίγκιπα?
Καλή συνεχεια με την προσπάθεια, μακάρι να βρεθεί γρήγορα ένα ζεστό σπιτάκι για τη γατούλα!Είσαι υπεροχη!
Άγγελος
despina1974
Νεοφερμένο μέλος
gatomaniac
Νεοφερμένο μέλος
Είμαστε γονείς του πρίγκιπα και του αλβέρτου, δυο υπέροχων γάτων και μάλλον δεν μπορούμε να έχουμε και τρίτο

αλλα να είσαι σίγουρη ότι θα έχω τα αυτιά μου ανοιχτά για μια καλή οικογένεια για την υπεροχη περσίας σου!
Σχετικά με τον κτηνίατρο, φυσικά και να μου στείλεις το τηλέφωνο του...θα το χρησιμοποιήσω οπωσδήποτε.
φιλιαααα
despina1974
Νεοφερμένο μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος
Αυτή από την οποία πήρα τον Αχί, δυστυχώς, δεν ήταν εκτροφέας... τότε δεν είχα την catάρτιση να ξέρω πώς πρέπει να κινηθώ...α ρε μαρινα ,καλα παντα τα λες οπως ειναι!καλα δεν ειναι κι ολοι οι εκτροφεις ετσι.γνωριζω εκτροφεα περσικης που αγαπα τις γατες ,κανει λιγες γατες,δινει γατακια επιλεκτικα σε ατομα και με συμβολαιο για στειρωση.θα την ηθελα την κουκλα,την βλεπω και παθαινω...αλλα θα πειθαρχησω ,γιατι ...κριμα,μου αρεσει,ομως πως να παρω κι αλλη;δεν γινεται.αχχχ,μαχαιριες νιωθω στην καρδια μου....ας την παρουν ανθρωποι κι ας την αγαπησουν,τετοια κουκλαααααααα.....αχ,ποσο την θελωωωω
δηλ. και σε πετ να έβρισκα περσάκι, θα το έπαιρνα... δεν ήξερα...
Αλλά και οι εκτροφείς δεν παίρνουν όλοι το παράσημο της φιλοζωϊας...
Απ'όλα έχει ο μπαχτσές! Και καλοί, και κακοί, και συναισθηματικοί , και κυνικοί...απ'΄ολα!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
lili.
Δραστήριο μέλος
Kalliastar
Διάσημο μέλος
ΜΑΡΙΑ91
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool