Γατούλα αδέσποτη ή ράτσας;

και εγω τους βγαζω το καπελο! το κοστος που επωμιζονται και οι πιθανες απωλειες που μπορει να εχουν ειναι πολυ μεγαλυτερες απο το οποιο κερδος αποκομιζουν! μιλωντας για υπευθυνους εκτροφεις και υπαρχουν αρκετοι Δοξα τον Θεο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Lili, τις 3 γατούλες που λες ότι ταΪζεις έξω τις στείρωσες; Τις εμβολίασες; Τους έβαλες κάποιο σπιτάκι να μην κρυώνουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

προς το παρον τις ταιζω και τους εχω βαλει σπιτακια για να μην κρυωνουν!δεν ειναι τοσο ευκολο να τις πιασω να τις παω σε ενα κτηνιατρο..ειναι λιγο αγριες σαν γατουλες. θα πρεπει να ερθει ο κτηνιατρος να τις εμβολιασει πραγμα που ειναι στα αμεσα σχεδια μου.οσον αφορα την στειρωση , θα ειναι το πιο δυσκολο κομματι! αποσκοπει καπου η ερωτηση?

Κορίτσι μου, προσπαθείς να μου πας κόντρα όσο μπορείς!!! Το μόνο που έχει σημασία είναι το καλό των ζώων! Στην Κηφισιά νομίζω ότι υπάρχει κάποια φιλοζωική!! Προσπάθησε να τους εντοπίσεις και να έρθουν να σε βοηθήσουν να τις πιάσεις με παγίδες!! Επειδή μπορεί να μην έχουν παγίδες, ενημέρωσέ με, να δω μήπως μπορέσω να κινητοποιήσω τη Φιλοζωική του Χαλανδρίου να τους δανείσει τη δική της παγίδα. Κάνε ό,τι μπορείς! Αν λες ότι μπορεί να έρθει γιατρός να τις εμβολιάσει, τότε μπορεί να τις πιάσει και να τις στειρώσει, άρα δε θα είναι και τόσο άγριες!! Αν τις ταϊζετε μόνο και δεν τις στειρώσετε, τα αποτελέσματα θα είναι αυτά , που προσπαθούμε όλοι οι φιλόζωοι να αποφύγουμε με τις στειρώσεις!!!! Δηλαδή ανεξέλεγκτες γέννες, θάνατοι μωρών γατιών, ασθένειες των μεγαλύτερων και στη συνέχεια δυσβάστακτο για τη γειτονιά πλήθος γατιών, φόλες, κλπ!!!

δεν σου παω κοντρα απλα εξελαβα εγω λαθος την προθεση σου να ρωτησεις. δικο μου λαθος, σορρυ! απο εκει και περα , οι γατουλες ειναι στην λουτσα στο εξοχικο μου που πανε οι γονεις μου απο πεμπτη-δευτερα και τις φροντιζουν. τις υπολοιπες μερες τις ταιζει μια θεια μου που ειναι εκει. υπαρχει καποια φιλοζωικη εκει ή εστω κοντα για να απευθυνθω? ξερει καποιος κατι? ευχαριστω!( σε ευχαριστω για τις πληροφοριες και το ενδιαφερον)

Δυστυχώς δε γνωρίζω για τη Λούτσα. Μπορείς να ρωτήσεις το γιατρό που του έλεγες να έρθει να τις εμβολιάσει. Η στείρωση είναι πολύ σημαντική! Είναι ο βασικότερος λόγος που καθόμαστε τόσες μέρες και λογομαχούμε! Αν στειρώναμε όλα τα ζώα που ταϊζουμε, τώρα δε θα είχαμε αντικείμενο για διαφωνίες. Αν πέσει στην αντίληψή μου κάτι που θα σε βοηθούσε, θα σε ενημερώσω.

ok σε ευχαριστω !!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back