drusilia
Διάσημο μέλος
Πόσες ώρες μπορεί πια να ουρλιάζει;; Θηρίο η μικρή...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τωρα ειναι σαν γουναρικο στον ωμο μου ριγμενη
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr;91192 Εαν μεινει θα την πω Τελοκοτσιδου!/quote:
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τωρα δοκιμαζω ανοιξα σιγα σιγα τη πορτα την ειχα σβερκωμενη και ειδε τα γατακια απο μακρυα. Τελικα αν φοβηθω εγω και τρομαξω και κλεισω τη πορτα, ο φοβος της παραμενει,εαν ομως το αντιμετωπισω σαν κακομαθημενο ναζι και τη μαλωνω, την βοηθαω να κατσει εκει να αντεξει και τα ουρλιαχτα υποχωρουν σιγα σιγα. Το καλοκαιρακι εκανε κινηση να την πλησιασει ως τι πιο φιλικο γατακι του κοσμου αλλα πηρε το χχχχ του κι επανηλθε στεγνα στον τοπο του.
Ειναι πολυ φωναχτερη γατα αυτη!
Περιττο να πω οτι σε καθε δοκιμη πιανεται η καρδια μου και σφιγγομαι κι εγω ετσι σφιγγμενη που ειναι, αλλα χρειαζεται, γιατι αυτο με τα στρατοπεδα δεν παει αλλο.
Τη λεω τρελλοκοτσιδου γιατι ενω μου τα κανει αυτα παει και στηνεται οτα βαριεται ακριβως απ εξω απο το δωματιο των "γατιωνε"

Ειναι μια πονήρω! Ευτυχως το καλοκαιρακι κα το τσαμπουκι την πηραν χαμπαρι κι ετσι καθονται και γλυφει το ενα το αλλο μπροστα της. Σπασιμο στυλ: "εδω ο κοσμος καιγεται (τρελοκοτσιδου ουρλιαζει σα το τερας της αποκαλυψεως) και αυτοι (καλοκαρακι τσαμπουκακι) χτενιζονται".Τωρα η μανταμ σουσου ηρθε για χαδια αναμεσα στο πληκτρολογιο και την οθονη. Ευτυχως που μ αργαπαει και με ακουει στα μαλωματα. Θα βαλω κα ψεκασματα απο αυριο να το παρει το μυνημα. Η ολοι η κανενας
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τωρα αφησα το μιου κα το βουλιτσο κατω απο τ κρεββατι κι αυτη την εχω στη τουαλεττα μονη κα τα αλλα στο μπαλκονι...χαμος!Δεν εχω καν κουραγιο να φερω και τα αλλα μεσα !
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Τελικα μου ηρθε η ιδεα να της βαλω ζουρλομανδυα. Σαμαρακι εννοω και λουρακι σα σκυλακι.. αυτη ειναι γατα που σηκωνει αξεσουαρ.. μεσα σε τσαντα εκδρομης την ταισα , ε τωρα με λουρακι θα την βαλω με τα αλλα κι εγω απο πισω με το ψεκαστηρι... δε το βαζω κατω δεν γινεται να ειναι τζεκυλ και χαιντ!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Τωρα παρατηρησα οοτι παει αμεσως το πρωι στην τηλεωραση γατιου και απογοητευτηκε που κοιμονταν το πρωι... ξυπναει η περιεργεια..
Ειναι κακομαθημενη παντως δεν με πολυ αφηνει να της κοψω νυχακια μονο τρια κοψαμε χτες. Δεν εχει μαθει στη φροντιδα. βαλαμε σαμαρακι, νιωθει εγκλωβισμενη μεν αλλα ετσι θα μπορω να δεσω εκει το λουρακι και να την εκπαιδευσω με τα αλλα. Τωρα ξαναπηγε στη τηλεοραση. Ανοιξα κα τις γρυλλιες απο το στορι και εβαλα το φαι των αλλων ακριβως απ εξω . Τη βλεπω πλησιαζει πιο κοντα , αντεχει την επαφη βλεμματος με το λινακι και καπως αλληλοπαρατηρουνται απο μακρυα. Χυμαει παλι στο τζαμι αλλα με πιο υποτονικα ουρλιαχτα και ακουει πιο πολυ το μαλωμα.... Ναι γραψτε λαθος για τα πιο υποτονικα μολις παιξαν βιρτθαλ ξυλο με το μελινακι δια μεσω τζαμιου.. φοβαμαι οτι θα παρουν και τα αλλα κακες συνηθειες ουρλιαχτικες...

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool