Γατούλα απογοητευμένη προσπαθεί να αυτοκτονήσει

Μα καλά δεν κουράστηκε;! :confused: Πόσες ώρες μπορεί πια να ουρλιάζει;; Θηρίο η μικρή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θα τους κοψω τα νυχακια κοντα ολονων κι οταν ερθει η στιγμη θα την αφησω.. προς το παρον ενω πληττει μονη θυμωνει οταν τα βλεπει. Εαν μεινει θα την πω Τελοκοτσιδου!Ειναι γατα που προκαλει εξαρτηση αλλα και ειναι και ιδιοτροπη. Γενικα ομως ειναι πολυ καλουλα κι εχει και ενα σωμα μεγαλο κρατας αγγαλια ολοκληρο πανθηρα
Τωρα ειναι σαν γουναρικο στον ωμο μου ριγμενη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αρχική Δημοσίευση από yasmin1gr;91192 Εαν μεινει θα την πω Τελοκοτσιδου!/quote:

Ε μα ειναι πολυ τρελιαρα γατα!
Τωρα δοκιμαζω ανοιξα σιγα σιγα τη πορτα την ειχα σβερκωμενη και ειδε τα γατακια απο μακρυα. Τελικα αν φοβηθω εγω και τρομαξω και κλεισω τη πορτα, ο φοβος της παραμενει,εαν ομως το αντιμετωπισω σαν κακομαθημενο ναζι και τη μαλωνω, την βοηθαω να κατσει εκει να αντεξει και τα ουρλιαχτα υποχωρουν σιγα σιγα. Το καλοκαιρακι εκανε κινηση να την πλησιασει ως τι πιο φιλικο γατακι του κοσμου αλλα πηρε το χχχχ του κι επανηλθε στεγνα στον τοπο του.
Ειναι πολυ φωναχτερη γατα αυτη!

Περιττο να πω οτι σε καθε δοκιμη πιανεται η καρδια μου και σφιγγομαι κι εγω ετσι σφιγγμενη που ειναι, αλλα χρειαζεται, γιατι αυτο με τα στρατοπεδα δεν παει αλλο.
Τη λεω τρελλοκοτσιδου γιατι ενω μου τα κανει αυτα παει και στηνεται οτα βαριεται ακριβως απ εξω απο το δωματιο των "γατιωνε":blink::blink::blink::D Ειναι μια πονήρω! Ευτυχως το καλοκαιρακι κα το τσαμπουκι την πηραν χαμπαρι κι ετσι καθονται και γλυφει το ενα το αλλο μπροστα της. Σπασιμο στυλ: "εδω ο κοσμος καιγεται (τρελοκοτσιδου ουρλιαζει σα το τερας της αποκαλυψεως) και αυτοι (καλοκαρακι τσαμπουκακι) χτενιζονται".

Τωρα η μανταμ σουσου ηρθε για χαδια αναμεσα στο πληκτρολογιο και την οθονη. Ευτυχως που μ αργαπαει και με ακουει στα μαλωματα. Θα βαλω κα ψεκασματα απο αυριο να το παρει το μυνημα. Η ολοι η κανενας

Παιδια πηγε η ψυχη μου στη κουλουρη! Μου ξεφυγε η γατα ενω της εδειχνα τα μικρα κι εγινε ρωμη! η καλυψω κοντεψε να επιτεθει και σε μενα απο το ανχος της! Χωθηκε κατω απο το κρεββατι και χωρις να μπορω να τη πιασω κολλησε τα μικρα και το βοθλιτσο στο τοιχο! Ψεκαζα και σιγα σιγα οποιο εβγαινε εξω το εβαζα στο μπαλκονι. ευτυχως ο βουλιτσος ετρεξε και πηγε στο γραφειο κι εσωσα το μιου που ειχε κατατρομαξει και αυτην τη θεμοαιμη τη ψεκασα και την εκανα να παει στο μπανιο. Ο καημενος ο βουλιτσος επαθε ταρακουλο ετρεχαν τα σαλακια του απο το ανχος . Θεριο ανημερο μας βγηκε η τυπισσα με τα αλλα!

Τωρα αφησα το μιου κα το βουλιτσο κατω απο τ κρεββατι κι αυτη την εχω στη τουαλεττα μονη κα τα αλλα στο μπαλκονι...χαμος!Δεν εχω καν κουραγιο να φερω και τα αλλα μεσα !

Τι περνάς κι εσυ βρε Yiasmin. Και να σκεφτεί κανείς ότι μπορεί σε λίγο καιρό να περνάν μια χαρά παρέα τα τρελόγατα!

Δεν ξερω .. τον λυπηθηκε η ψυχη μου τον βουλιτσο.. το χιονι και το καλοκαιρακι που ηταν πανω στο κρεββατι ηταν πιο ψυχραιμα αλλα τα αλλα μονο συγκοπη που δεν παθαν.. εβγαλα μια απο τις κονσερβες της κυριας και τους εδωσα για να τα καλμαρω.. ευτυχως που ειναι λαιμαργα τα χρυσα μου

Τελικα μου ηρθε η ιδεα να της βαλω ζουρλομανδυα. Σαμαρακι εννοω και λουρακι σα σκυλακι.. αυτη ειναι γατα που σηκωνει αξεσουαρ.. μεσα σε τσαντα εκδρομης την ταισα , ε τωρα με λουρακι θα την βαλω με τα αλλα κι εγω απο πισω με το ψεκαστηρι... δε το βαζω κατω δεν γινεται να ειναι τζεκυλ και χαιντ!

Τελικα μου ηρθε η ιδεα να της βαλω ζουρλομανδυα. Σαμαρακι εννοω και λουρακι σα σκυλακι.. αυτη ειναι γατα που σηκωνει αξεσουαρ.. μεσα σε τσαντα εκδρομης την ταισα , ε τωρα με λουρακι θα την βαλω με τα αλλα κι εγω απο πισω με το ψεκαστηρι... δε το βαζω κατω δεν γινεται να ειναι τζεκυλ και χαιντ!

:rolleyes::lol::up:

Nεα απο το παιδιο μαχης... καθεται και τα κοιταει στο τζαμι προς το παρον και χυμαει ( νομιζω σημερα λιγοτερο συχνα απο οτι χτες) αυτα εχουν κλασει μεντες τα καημενα. Σημερα εκοψα τα νυχακια ολονων και θα κοψω κα τα δικα της.. εαν υπαρξει φαπα να ειναι αναιμακτη τουλαχιστον. Ειναι ευχης εργο που με αγαπησε και με ακουει. Τα βαζω να κανουν στην αμμο της και να τρωνε απο το φαι της οτα ειναι αλλου και αυτη βγαινει τσαρκα στα δικα τους οταν αυτα ειναι στο δωματιο.. ελπιζω να βοηθησει. Αυριο θα τα βαλω να φανε μπροστα στο κλειστο στορι ανοιχτο με γρυλλιες κα αυτη απο μεσα ετσι ωστε να μη μπορει να επιτεθει αλλα να μπορει να τα δει κλεφτα και να τα μυρισει. Κατα καποιο τροπο τα γατακια ειναι "η τηλεοραση της" κι αυτονων το ιδιο...

Μα είσαι απίστευτη! Εύχομαι σύντομα να την αποχωριστείς και να βρει καλό σπιτάκι!

Ευχαριστω δεν ειμαι σιγουρη αν θελω να την αποχωριστω απλα επειδη δεν τα παει καλα με τα αλλα θα το κανα καθαρα για τα αλλα. Μπηκαν αγγελιες χτες.. για να δουμε ειναι κ δυσκολο 8 χρονω γατα δεν θελουν ευκολα.

Τωρα παρατηρησα οοτι παει αμεσως το πρωι στην τηλεωραση γατιου και απογοητευτηκε που κοιμονταν το πρωι... ξυπναει η περιεργεια..

Ειναι κακομαθημενη παντως δεν με πολυ αφηνει να της κοψω νυχακια μονο τρια κοψαμε χτες. Δεν εχει μαθει στη φροντιδα. βαλαμε σαμαρακι, νιωθει εγκλωβισμενη μεν αλλα ετσι θα μπορω να δεσω εκει το λουρακι και να την εκπαιδευσω με τα αλλα. Τωρα ξαναπηγε στη τηλεοραση. Ανοιξα κα τις γρυλλιες απο το στορι και εβαλα το φαι των αλλων ακριβως απ εξω . Τη βλεπω πλησιαζει πιο κοντα , αντεχει την επαφη βλεμματος με το λινακι και καπως αλληλοπαρατηρουνται απο μακρυα. Χυμαει παλι στο τζαμι αλλα με πιο υποτονικα ουρλιαχτα και ακουει πιο πολυ το μαλωμα.... Ναι γραψτε λαθος για τα πιο υποτονικα μολις παιξαν βιρτθαλ ξυλο με το μελινακι δια μεσω τζαμιου.. φοβαμαι οτι θα παρουν και τα αλλα κακες συνηθειες ουρλιαχτικες...:hmm::(

Aχ, πού 'σαι μαμά της Καλυψώς?! Δες την κόρη σου που σε περιμένει και φωνάζει να την πάρεις στο ζεστό σου σπιτάκι! Καλή τύχη Καλυψούλα, καλή τύχη Υasmin!

Μπα δε το βλεπω να τη παιρνει πισω θα δοκιμασω το stramonium ομοιοπαθητικο κατα της επιθετικοτητας και θα δουμε.. δεν εχει καμμια βελτιωση σε αυτο με το λουρι την εχω ακομα

Υπομονη Γιασμιν... ειναι πολύ μεγάλη η καημένη για τέτοιες συγκινήσεις... Μια γάτα μονη της τοσα χρόνια... Και πάλι καλα!

Μολις την δοκιμασα για πρωτη φορα με λουρακι στο κρεβαττι με τα αλλα. Παλι καλα που με εμπιστευεται...Το καλοκαιρακι ηρθε αδιαφορο και θρονιαστηκε σε κοντινη αποσταση και ηερμησε βλεποντας οτι δεν της επιτιθεται. Με το μελινακι ομως την εβγαλα εξω κακην κακως γιατι παρατριχα να χουμε μαχη με ουρκλλιαχτα.. εχει παρει γραμμη κι αυτο και το παιζει καμποσικο ως θυληκια... σου λεει δε θα μου φας εσυ το βουλιτσο...ο δε βουλιτσος καθε φορα που βλεπει τη γαα σε αντιθεση με το καλοκαιρακι κλανει μεντες και γινεται σαν γουνα φουντωτη η οουρα του. Χτες ειχανε μια βιρτουαλ μαχη δια μεσω τζαμιου. Ελπιζω απο βδομαδα που θα ειμαστε μονο πεντε γατακια να ηρεμησει πια...τα μικρα τη νευριαζουν...

Μεγάλη εξέλιξη ομως! Την βλέπω σύντομα να κάνει παρέα με την υπόλοιπη γατοπαρέα!:)

Αν θελει εμενα... πρεπει να φορτωθει και τα αλλα και να φερθει και σαν κυρια οχι σα καμμια υστερικια τρελλαρα γατα...;):D

Ειχαμε χειροτερα.. χτες η τρελοκαμπερο γρυλιζε στο μελινακι απο το παραθυρο ενω αυτο ηταν στο μπαλκονι ακια φαινεται θελοντας να επιτεθει επεσε κατω στο παρκακι απο τον τριτο. Το πηρα χαμπαρι σημερα το μασημερι και κατεβηκα κακην κακως κατω. Ευτυχως το βρηκα ευκολα ειχε χωθει μεσα σε κατι θαμνους και περιμενε φοβισμενο να το βρω. Ειχε φουντωσει ολοκληρο απο το φοβο του γιατι ειχαμε και κηπουρο σημερα.. παλι καλα που το βρηκα. Τωρα ειναι μια χαρα στη ζεστουλα και εκανε πολυ ρου και προσπαθει να συνερθει διπλα στο καλοριφερ

πω,πω παναγια μου!!!!παλι καλα που την βρηκες!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back