Γατούλα απογοητευμένη προσπαθεί να αυτοκτονήσει

Ο συντροφός σου ειναι πολύ τυχερος!!!!!!:P:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface: ελατε τωρα μη με τα:redface: λετε αυτα... αχαχα:D σας λεω τα φιλια απο ολους επιασαν περισσοτερο ... α η γατουλα θα ερθει για διακοπες σπα εδω τρεις μερουλες πριν τη δωσω στη γλοριανα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:redface: ελατε τωρα μη με τα:redface: λετε αυτα... αχαχα:D:lol: σας λεω τα φιλια απο ολους επιασαν περισσοτερο ... α η γατουλα θα ερθει για διακοπες σπα εδω τρεις μερουλες πριν τη δωσω στη γλοριανα.

Ανάσταση για τη γατούλα, ετσι;:happy:

Ολα μια χαρα θα πανε!

Παντως εγω το εχω ξεκαθαρισει απο τωρα στον μμελον συζυγο:Σε περιπτωση εγκυμοσυνης η γατα δεν φευγει απο το σπιτι που να χτυπιουνται ολοι κατω!Αν δεν την θελει θα παρω τη γατα και ...την κοιλιτσα μου και θα σηκωθω να φυγω!:P
Βεβαια αν προκυψεο σημαντικοτατος λογως υγειας του παιδιου, θα την φερω στη μαμα μου(εδω που ειμαι τωρα δηλαδη), και οταν ξεπεραστει το προβλημα θα την παρω πισω!
Ολοκληρο σχεδιο!:P

Νεότερα απο το μέτωπο:

Η Καλυψουλίνα ηρθε την εγκαταστησαμε στην αρχη στο μπανιο και ευτυχως προσαρμοστηκε αμεσως παρολο που ανυσηχουσαμε αυτη αρχισε γρηγορα τα γουργουρητα...

Αφου ησυχασε λιγο και εξοικιωθηκε με τον μεγαλυτερο χωρο ( για αρχη χωλ και μπανιο, μη πα'και κρυφτει πουθενα, κι αντε να τη ψαχνω ύστερα) και αφου με εμπιστευτηκε ειδαμε μαζι ενα εργάκι εκείνη σε μια γωνιά της πολυθρόνας για λίγο.

ΟΙ δυσκολίες ειναι στο φαγητό, γιατι αρνείται πεισματικά να φάει και κανει ενα ηχο σαν τα γατια που τραγουδάνε ενω κανει κατι σαν να γλυφεται αλλα αυτο εμποδιζει την τροφη να μπει μεσα και να την καταπιει. Με τα πολλα και αφου πηρε το φαρμακακι εφαγε κατι λιγα με πολυ ζορι και ταισμα γουλια γουλια και με δαγκωνιά και γρρρ συνέχεια. Μετα έστρωσα στο υπνοδωματιο και πηγαμε εκει. Δεδομενου οτι τα αλλα εχουνε τριχοφάγο καθαρισα φυσικα τα παντα με χλωρινη κι εβαλα νεα πραματα. Παρατηρησα οτι δείχνει περιέργεια, και κουνουσε την ουρα της, ενω γενικα κλεισμενη στα μπανια, ηταν παντα κρυμενη και απαθης, σε μεγαλύτερο χωρο και νεο εδειξε συμπεριφορα κανονικης γατας. Ας ειναι καλα τα γατακια που παραχωρουν το μεσα μενοντας εξω στα ειδικα σπιτακια με την αγαπημενη τους τροφη για ανταλλαγμα;)

Αφου τα εξερευνησε ολα ηρθε απο μονη της πανω στο κρεββατι και αραξε διακριτικα διπλα μου.Περιττό να πω οτι αφου εξοικιωθηκε επεσε και φιλακι και χαδια και μασαζ και γενικα ειμασταν αγγαλιτσα το φχαριστηθηκε τοσο που τωρα οτα φευγω απο κει σηκωνει κεφαλακι και με κοιταει! Ελπιζω να παρει κουραγιο και να φαει. Της εδωσα και νερο με τη σύριγγα, άν και τη μισεί.

Θα κοιμηθουμε μαζι μπας και γινει κανενα θαυμα.. Το στομαχακι της γουργουριζει πολυ οπως οταν εχει δυσκολιες χωνεψης κανεις η οταν δεν εχει φαει... εξισου οταν περπατησε κααλαβα επειδη ειναι μακρυα και μεγαλη γατα, ποσο πολυ την ειχε αφησει να παχυνει η προηγουμενη κυρα της γιατι της κρεμεται η σαρκα σαν κοιλια αλλα δεν ειναι, ειναι σαν να ειναι το ενα τριτο της γατας αδειο. Γατα line...αντι Body line...εμεινε μιση η κακομοιρα. Εξισου απο την αφυδατωση η τριχα της εχει γκριζαρει και μενει εκει που την χαιδευεις δεν επανερχεται. Τα ματακια της ομως ειναι ζωντανα κι αποφασισμενα.. ελπιζω ν αποφασισει και να φαει αυριο...

Συνημμένα

• ayt3.jpg
    ayt3.jpg
    4,1 KB · Εμφανίσεις: 732
  • ayt2.jpg
    ayt2.jpg
    3,5 KB · Εμφανίσεις: 67
  • ayt1.jpg
    ayt1.jpg
    3,1 KB · Εμφανίσεις: 74
  • αυτ4.jpg
    αυτ4.jpg
    3,6 KB · Εμφανίσεις: 667
Ολα μια χαρα θα πανε!

Παντως εγω το εχω ξεκαθαρισει απο τωρα στον μμελον συζυγο:Σε περιπτωση εγκυμοσυνης η γατα δεν φευγει απο το σπιτι που να χτυπιουνται ολοι κατω!Αν δεν την θελει θα παρω τη γατα και ...την κοιλιτσα μου και θα σηκωθω να φυγω!:P
Βεβαια αν προκυψεο σημαντικοτατος λογως υγειας του παιδιου, θα την φερω στη μαμα μου(εδω που ειμαι τωρα δηλαδη), και οταν ξεπεραστει το προβλημα θα την παρω πισω!
Ολοκληρο σχεδιο!:P

:lol::lol: Κι εγώ κάτι τέτοια σκέφτομαι!!! Ε μα, τοξόπλασμα και εκτόπλασμα στην τελική!!!!!!!

Να πανε ολα καλα για τη μικρουλα!!! Κι εγω πιστευω μα τα χαδακια και τα φιλακια, θα το ξανασκεφτει το θεμα :):):)
Μπραβο Yαsmin!!!! :up:

μονο να φαει θελω τωρα...

Πιστευω πως θα γινει κι αυτο και πως θα πανε ολα καλα :):)
Ηταν τυχερη που επεσε πανω σας....

Λετε να ειναι χορτοφαγος??? ενω μου βγαζει τη πιστη για τα αλλα εφαγε αμεσως ενα φυλλο απο σπαθυφυλλο που εχω.. μια και ολα το τρωνε δεν με πειραζει... αρκει να μη φαει τον κισσο που ειναι τοξικος Παντως εγω της εβαλα σαλατα πρωτοφυλλο βαλεριαννα σε περιπτωση που θελησει... θα με κουφανει αυτη η γατα!! Παντως επειδη την εχω τρελλανει στο φιλι και το χαδι αν δε το καταλαβατε τωρα ερχεται κι απο μονη της κι εχει ζωντανεψει το ματι της, με ακολουθει κιολα!Μηπως ν'ανοιξω σπα γατας???:P

πω, πω yasmin είναι φάτσα ατελείωτη!
Ρε συ, μήπως θέλει χόρτο να φάει γιατί έχει ανάγκη να ηρεμήσει το στομαχάκι της?
πρασινάδα από ρύζι και φακή είναι σούπερ. Ο δικός μου ο Πελοπίδας έτρωγε όλη τη γλάστρα!

Μήπως έχει κάτι παθολογικό στο στομάχι η γατούλα και δεν τρώει;:confused:

εκτός από το ψυχολογικό σκέφτηκα και εγώ όπως η Ολγα ότι ίσως είναι και κάτι παθολογικό, ή ίσως κάτι παθολογικό που δημιουργήθηκε από το ψυχολογικό. Γενικά η αφυδάτωση τις εξασθενεί πολυ. Σε ανάλογη περίπτωση ο γιατρός μας, μας είχε κάνει ορό (πράγμα που συνέφερε πολύ τη γατούλα) και μας έδωσε και ενα σωληνάριο με βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που της άνοιξε την όρεξη (και μιλάμε για γατούλα 16 χρονών)...δεν δοκιμάζεις καμια επίσκεψη στον κτηνίατρο...

Ο ορος ειναι πολύ καλή λύση. Ο Φρισμπυ και τρώει και ορο κάθε μερα παίρνει:/:Τον έχει αναζωγονήσει πάρα πολύ. Δεν δοκιμάζετε βρε παιδιά, καλό θα κάνει.

Παιδια η γατουλα εχει καταφερει με τη νευρικη ανορεξια επειδη ηταν παχια πολυ, να προκαλεσει παθηση του συκωτιου την "Υπατική Λιπίδωση" που συνοδευεται απο ίκτερο, ο κτηνιατρος την εχει δει και τα τεστ εχουν γινει ηδη εννοειται, γι αυτο αλλωστε της δινουμε και το φαρμακο με ενεση πριν φαει για να σιαξει το στομαχι της και να μη κανει εμετο το φαγητο. Ορος της χει δωθει ηδη αν δεις, τωρα δοξασοι ο θεος αν τρωει και τα κραταει δεν χρειαζεται, απο τη κονσερβα παιρνει και νερο εξισου, χτες ηπιε κι ελαχιστα. ( ορος για οσους δεν ξερουν ειναι κυρίως νερό)

Το θεμα ειναι οτι οπως θα διαβασετε εδω https://www.marvistavet.com/html/body_hepatic_lipidosis.html ενα βασικο πραγμα που χρειαζεται ειναι το να την κανεις να φαει με τη βια γιατι η γατα ( και η συγκεκριμενη) εναντιωνεται και θυμωνει. Χτες στο ηρεμο περιβαλλον, εφαγε λιγο μεν με αυτο το τροπο και δοξασοι ο θεος ηπιε λιγο νερακι μονη της. Γενικα ομως ουτε ορεξη εχει και σε κοιταει σαν δολοφονο αμα πας με τη συρριγγα γεματη φαι . Μαζι ταίσαμε το μεσημερι η στελλαβ και η αλλη εθελοντρια, ο καθενας με τον τροπο του ειναι ζητημα να εφαγε 10 μλ και ελαχιστο κοτοπουλο. Το πρωι ειχε φαει αλλα 10 σχεδον ... το θεμα ειναι οτι εαν συνεχισει ετσι δε θα ζησει! Χρειαζεται να παρει μπρος, και σημερα ο στοχος ειναι τουλαχιστον 90 μλ! Αλλιως παπαλα, παρα τα ζωντανα ματακια. Οι πιθανοτητες να γιάνει ισως ειναι μεγαλες αλλα μονο ετσι με το βιαιο ταισμα, εκτος αν της βαλουμε σωληνα. Θα μιλησω τη δευτερα παλι με το γιατρο.Γενικα ακομα και καλα ψυχολογικα να ειναι, πλεον η κατασταση του συκωτιου της και του μεταβολισμου των λιπιδιων ειναι τετοια που δεν μπορει μονη και ενοχλείται κι ολας.

Τωρα το πηρα πατριωτικα το θεμα... μεχρι τωρα το πηγαινα χαλαρα γιατι δεν ειχα καταλαβει ποσο σημαντικο ειναι να φαει χωρις να τη ρωτησω αν θελει... Σημερα θα την βαλω σε εναν σακο (γιατι μου κανε το χερι χαρτη) θα κλεισω το φερμουαρ, θα της σκεπασω τα ματια να ναι ηρεμη και θα δοκιμασω μπας και βγαλω ακρη ετσι, θα βαλω και γαντια. Το μεσημερι μεχρι και με μπιμπερο δοκιμασαμε.. στην αγγαλια σαν μωρο...κανει μια κινηση με τη γλωσσα σαν να γλυφεται αλλα ετσι εμποδιζει το να καταπιει.
Στην περιπτωση που τα βρω σκουρα θα καλεσω τη μια εθελοντρια να την ταισουμε δυο μια θα κραταει μια θα ταιζει... και τις επομενες τρεις μερες θα πρεπει να γινει καλυτερη η κατασταση. Τωρα εχω ετοιμασει ολα τα απαραιτητα πηρα και θαρρος διαβαζοντας κα περιμενω να ζεσταθει η κονσερβα για να επιχειρησω ... θα με μισησει αλλα ειναι για το καλό της

αντε βρε Γιασμιν, καλή επιτυχια, ελπιζω ολα να πανε καλα

Αχ παιδια τα καταφερα! αφου καθησε δυο ωρες μεσα στο κρεβατι πριν την εβαλα μεσα στην τσαντα με πετσετα μεσα για να ειναι μαλακα και αφησα μνο το ξεφαλι εξω! Δοξασοι ο θεος φαγαμε 20 μλ στο μισο χρονο απ οτι συνηθως και δεν ητα τοσο βιαιαη οσο με τις αλλες μεθοδους. φυσικα καναμε δειαλλειματα με χαδακια και διλακια και χρειαστηκε γερο σβερκωμα και επειδη δεν εδωσα το φαρμακο πριν γιατι ειναι καλυτερα να τα κραταει απο μονη της σιγα σιγα... περιμενω τωρα να δω αν θα τα βγαλει αν περασει λιγη ωρα και ειναι οκ ολα θα την ξαναπαω για υπνο και θα το κανω ετσι καθε τρεις ωρες και ετσι θα ειναι δυνατον να το κανει κι αλλος αυτο μιας και οι αλλες μεθοδοι μονο οι δυο εθελοντριες τις καταφερναν.
Αχ πειτε καλη τυχη !!! Εβαλα και φακες να φυτρωσουν.

ΚΑΛΑ ΝΕΑ YASMIN.
Είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!
Είσαι φοβερή μου θυμίζεις τη θεία μου. Έχει σώσει ζωντανά από καρκίνο κλπ. με την αγάπη και τη φροντίδα! Και εσύ είσαι κάτι ανάλογο. Η Καλυψούλα θα ζήσει χάρη σε σένα!

φιλούμπες από Μπία (κάνει τουμπίτσες στο πάτωμα).

Νομιζω καλα παμε εχει οριζοντιωθει στο χαλακι και δεν φαινεται να εχει διαθεση για εμετους, ξανακοκκινησε λιγο η μυτουλα της.. ( ηταν κιτρινη μαζι με τα ουλα τον πρωκτο και το δερμα). Το αποφασισα! Θα την αφηνω να ξεκουραζεται οπως ακριβως γουσταρει στο ενδιαμεσο και καθε τρεις ωρες θα της δινω απο κανενα εικοσαρικο μλ κονσερβα. Το καλο με αυτη τη μεθοδο ειναι οτι λερωνεται μονο η τσαντα κατω απο το κεφαλακι της και οχι ολος ο τοπος οπως με τα αλλα. Και εξισου εαν την παρεις γκοριανα ειναι πολυ πιο ευκολος τροπος ταισματος απο οσα μου δειξανε . Θελω ομως σε τρεις μερες να την φερω σε καλο σημειο να παρει λιγο τα πανω της .. α τα καταφερω να της δωσω πρωι μεσημερι και βραδυ μιαμιση κονσερβα τη μερα ειναι τελεια ιδιως χωρις το φαρμακο με τις φυσικες της δυνατοτητες!Αχ μακαρι ! Εχει μπει μες τη καρδια μου η ατιμη! Πολυ τη λυπηθηκα που η κυρα της την αφησε να γινει τοσο χοντρη που με το παραμικρο που δεν θα τρωγε θα ανεπτυσσε αυτη την ασθενεια. Και ειναι μια χαδιαρα.... Πολυ χαδι λεμε!

Δυστυχως ειναι τελειως ασυμβατη με αλλες γατες.. ο βουλιτσος ανοιξε τη πορτα το πρωι και επαθε πλακα γιατι η καλυψουλα εγινε καλυψουλαρος με τα γρρρ και τα πχχχ ετσι μεγαλωσωμη που ειναι .. δεν ηξερε που να παει ο δολιος του πηρε τη κρυψωνα και δεν εμπιστευεται σε τετοιες καταστασεις ουτε εμενα εχει φοβια απο μικρος...τελος παντων με τα πολλα τον εβγαλα κι αυτον εξω.. αλλα ειναι ενα πλαστο περιβαλλον αυτη τη στιγμη οτι ειναι η μοναδικη γατα στο σπιτι για να παρει τα πανω της .. ευτυχως που εχει καλο καιρο και τα αλλα εξω βγαινω και τα παιζω για να μην μου κρατανε πολυ κακια γιατι τη λιγη την εχω σιγουρη :P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back