Γατούλα απογοητευμένη προσπαθεί να αυτοκτονήσει

Ουφ τι ανχος! Στην αρχη εκανε τα υστερικα της.. μετα καπως χαλαρωσε σιγα σιγα της εφερα και ελιτσα που τρελαινεται κι εβαλα μια κονσερβα νοστιμη μπροστα στοο καλυμμενο με πετσετα γατοφορο. Αυτο ειχε πολυ καλο αποτελεσμα!

Τα γατακια λαιμαργα ριχτηκαν στη κονσερβα κι αυτο την καθυσηχασε γιατι μονο εκεινη ουρλιαζε και το καταλαβε σιγα σιγα ( βοηθαει εχουν κομπρεσερ οι διπλανοι οποτε τα ουρλιαχτα χαθηκαν λιγο). Tης εξηγουσα συνεχεια οτι αυτα ειναι καλα γατακια οχι σαν τα αλλα, γιατι τα εκανε απο φοβο ολα αυτα τα υστερικα. Σιγα σιγα ανοιγα τη πετσετα να τα βλεπει γιατι ειχε και περιεργεια μεσα στην επιθεση. Βοηθησε πολυ το οτι ημουν αποφασισμενη εγω. Ηταν ιστορια ενος εικοσαλεπτου τελικα.

Τωρα ειναι μεσα μισοσκεπασμενο το γατοφορο για να νιωθει οτι μπορει και να κρυφτει κα να μη βλεπει. Της εκανα μια ποικιλια κονσερβα κροκετα και ελια ψιλοκομμενη σ ενα μικρουτσικο πιατακι αν πεινασει και νερο μεσα στο γατοφορο και τηνεχω αφησει και δεν ακουω ουρλιαχτα. Βασικα τις τελετυταιες μερες εκτος απο τα ουρλιαχτα εδειχνε και μια περιεργεια ενω ηξερε οτι ηταν καπου τα γατακια κι εκανε πχχχχ και ουρλιαζε ξαναπηγαινε να μυρισει. Σημερα ολη μερα θα την αφησω εκει και θα πηγαινω κατα διαστηματα να χαλαρωνω μεσα για να με βλεπει οτι ολα ειναι οκ και να ησυχασει. Σιγα σιγα το γρρ της εγινε γρρρ τυπικα επιθετικο κι οχι εκεινο το υσερικο πραμα που πηδουσε στα υψη και στα τζαμια ουρλιαζοντας.

Παιζει πολυ μεγαλο ρολο τελικα, το δικο μου ανχος να μπορω να το αντεξω, για να βοηθησω κι αυτην να ξεπερασει το δικο της. Τα γατακια μου ομως "υποδειγματα" χλαπακιασαν εν ψυχρω δυο κονσερβακια λαιμαργα και ουτε σημασια δεν της εδωσαν αυτη να ουρλιαζει κι αυτα να χλαπακιαζουν , ιδιως το καλοκαιρακι!
Πολυ βοηθητικο αυτο το χλαπακιασμα για τη προσαρμογη!
Ειναι σαν να της λεει "εμενα αλλο πραμα με νοιαζει, δεν εχω καμμια ορεξη να σου επιτεθω, απο το μυαλο σου τα βγαζεις κυρα μου".:)Αχ αντε μακαρι να προσαρμοστουν!Εχει γινει το σπιτι μου στρατοπεδο τοσες μερες, ωχ κατι ακουσα παω να δω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το κουφο! Αναστατωνεται η κυρια οταν μπαινω εγω ( ειναι ποιος θα με εχει φαινετσι...) οταν ειναι μονα ειναι ησηχια η τσαπερδονα! Αχ θα το φαω αυτο το γατικο! Πολυ ιδιοτροπο ειναι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

και μένα στην αρχή στράτοπεδο ήταν το σπίτι με την αμάντα και τη νεοφερμένη ψιψινέλ.τη μία μέρα κοιμόμουνα στον καναπέ με την αμάντα και την άλλη στην κρεββατοκάμαρα με την ψιψινέλ για να μη νοιώθει καμμία απο τις δυο παραμελημένη.η μεσούλα μου την πλήρωσε απο τον καναπέ.για άλλη μια φορά μπράβο σου!!!!!!να ρωτήσω(χαζη ερώτηση)τι ελίτσες τους δίνεις?να πάρω και γω:redface:?

Ε ναι αλα αλλο στρατοπεδο με δυο γατες κι αλλο με οχτω και μικρα και αρωστα συναμα. :P μην δοκιμασεις ελιτσες απλα την ειχε κακομαθει η προηγουμενη αφεντικινα γι αυτο της δινω σε ειδικες περιστασεις. Τωρα την εβγαλα εξω να ξεπιαστει και μετα παλι μεσα.. το καλο εινα οτι αρχιζει να χει περιεργεια

βέβαια δίκιο έχεις !!!!!!!!!!!!!α!άμα είναι να κακομάθει δεν δίνω.δε θέλω στη μικρή να επαναλάβω τα λάθη που έκανα με την αμάντα μου και μου γινε χοντρούλα(την έκανα δηλαδή)εχω κοψει και τελείως τις κονσέρβες

:lol: συγγνώμη που γελάω Γιασμιν, αλλά οι περιγραφές σου εινια καταπληκτικές!!

Πως τα βγάζεις πέρα ομως δεν ξέρω... Εγώ εναν και δεν μπορώ να τον κάνω καλα.... Θαυμάζω το κουράγιο σου!

Τι να κανω για να τα βγαλω περα με τοσα γατικα τρελα κι αλλοπαρμενα εχω εξελιξει τις εκπαιδευτικες μου ικανοτητες στις γατες στο επακρο. Δεν τα αφηνω παρα σε συγκεκριμενους χωρους και καπως συνεργαζομαστε ολοι μαζι κι αυτα κι εγω . Δεν πιστευω οτι δε αλλο σπιτι γινεται αυτο που γινεται εδω... να ειναι τοσο υπακουα κι εκπαιδευμενα και να μη τα εχει παρει κανεις χαμπαρι απο γειτονεςφιλους κλπ ενω ειναι τοσα πολλα οταν ερχονται.. αλλα τι να κανω ερωτευτηκα τα δικα μου ειμαι και στο να... με την καλυψουλα.. θα δειξει οποιο προσαρμοστει μενει οποιο δεν το δινω σε καλη οικογενεια.. τα μικρα θα φυγουν συντομα ελπιζω , ειδα κατι γατογονεις προχθες.. τι να πω μακαρι.. και μετα δεν θα παρω αλλα θα ασχοληθω με εκπαιδευση κι οργανωση σωματειου.

Το καλο ειναι οτι η καλυψουλα δε λιγουρευεται τα σκιουρακια.Αν γινοταν αυτο θα ειχα μεγαααλο προβλημα. αδιαφορη τελειως μονο εμενα θελει και τα παπαγαλακια.

Μα τι σκιουράκια? τι παπαγαλάκια? Δεν τα έδωσες αυτά? Καλέ ζωολογικό κήπο το έχεις κάνει το διαμέρισμα, όχι στρατόπεδο! Άκου οκτώ γάτες, σκιουράκια και παπαγαλάκια!Καλό κουράγιο νάχεις και καλή τύχη στην εξεύρεση θετών γονιών. Πρόσεχε λίγο και τον εαυτό σου...

Η γατα κανει τον παπαγαλο δεν εχω παπαγαλακια απλα.. το κανει σαν να ειναι ακριβως. Μπα δεν βρεθηκε κανεις για σκιουρακια ξαναβαλα αγγελια

Γιασμίν αν ήμουν στη θέση σου θα είχα αυτοκτονήσει! Καρατσεκαρισμένο!
Ήδη τα έχω παίξει από το άγχος και τα έχω μόνο 2 βδομάδες!!!

Σίγουρα κ εγώ θα τα είχα παίξει τελείως. Συν ότι θα μου είχαν κάνει και έξωση από το σπίτι!!! Χαρά στο κουράγιο σου. Όπως σου είπε και κάποιος λίγο πριν πρόσεξε λιγάκι και τον εαυτό σου!!! Καλοπροαίρετα στο λέω και χωρίς παρεξήγηση.

Μια χαρα τον προσεχω, αλλωστε με την χορτοφαγια και το γκουαρανα ειμαι πολυ στα τοπ της ενεργειας απλα χρειαζεται εκπαιδευση στα γατικα σταθερη συμπεριφορα και καθολου ανχος. Η μαλλον να αντεχεις στο αγχος των γατιων. Εχω μαθει απισευτα να εκπαιδευω γατες καθε ειδους μεσα απο ολα αυτα, και σκεφτομαι σοβαρα να ασχοληθω με ζωα θυματα κακοποιησης και με ανθρωπους που κακοποιουν αθελα η ηθελημενα ζωα.
Τα αποτελεσματα θα τα ακουσετε στο σεμιναριο του Αργος οταν θα μιλησω για την κακοποιηση ζωων απο ανθρωπους σαν ειδικος σε σχεση με το επαγγελμα μου μαζι με αλλους ειδικους τοξικολογους , κτηνιατρους δικηγορους κλπκλπ απο ιανουαριο φεβρουαριο θα ξενκινησουμε δυναμικα με τις φιλοζωικες παρασκευες η κυριακες του μηνα

Βρε yasmin πως τα προλαβαίνεις όλα;
Και δουλειά και το σωματείο και τη φροντίδα στο "spa" γάτας?:confused:

Ειμαι σουπεργατογουμαν.. απλα παιδια κανω πραγματα που μ αρεσουν παααααρα πολυ κι αυτο απο μονο του ειναι κινητρο .. το γκουαρανα η χορτοφαγια και ανρθρωποι που με βοηθανε παιζουν μεγαλο ρολο. Κι εξισου τα καταπληκτικα γατακια μου που ειναι "τυποι και υπογραμμοι" καθως και τα φανταστικα σκιουρακια που περιμενουν ευλαβικα να εχω το δωρο χριστουγεννων, να τους παρω μια κλουβαρα να μεγαλη, να τρεχουν.. προς το παρον βολευονται τους παω αλλα φυτα καθε μερα να μη πληττουν.

Την καλυψω ομως πρεπει να τη μετονομασω σε Υστερω...

Ενω καθησε καλα μεσα στο γατοφορο τοσες ωρες που ελειπα μαζι με τα αλλα κα ουτε κιχ.. με το που την εβγαλα εξω, να παλι κολληνμενη στο τζαμι να πηδαει επι κοντο ουρλιαζοντας... 1.05 παρακαλω τη νυχτα..!!! Το παει φιρι φιρι να μου κανουν εξωση! Και μετα το μαλωμα ηρθε και μου κολλησε την ουρα πανω στο μπρατσο.. στυλ "εσυ με μαλωσες αλλα εγω σε συχωρναω, δες τι καλη γατα που ειμαι..." και δεν με αφηνε να γραψω απο τα χαδια και τα τριψιματα... αλλα υστερικη παιδια!

Ειχα που ειχα τον βουλιτσο που ειναι φοβικος τωρα εχω κι αυτηνα.. δεν ειναι γατια αυτα.... η κλινικη ψυχοπαθολογια προσωποποιημενα ειναι!Και ασε που περνει γραμμη και το μελινακι απο εξω και αρχισε τα ιδια με τον δαφνουλη!

Μα καλα, πώς καθόταν στην προηγούμενη εθελόντρια;!
Μάλλον έχει πάρει τα πάνω της και λέει "όχι, δεν θα μου πάρουν τα παρακατιανά τη θέση στην αγκαλιά της Γιασμιν!

Ειμαι σουπεργατογουμαν.. απλα παιδια κανω πραγματα που μ αρεσουν παααααρα πολυ κι αυτο απο μονο του ειναι κινητρο .. το γκουαρανα η χορτοφαγια και ανρθρωποι που με βοηθανε παιζουν μεγαλο ρολο. Κι εξισου τα καταπληκτικα γατακια μου που ειναι "τυποι και υπογραμμοι" καθως και τα φανταστικα σκιουρακια που περιμενουν ευλαβικα να εχω το δωτρο χριστουγεννων να τους παρω μια κλουβαρα να μεγαλη να τρεχουν.. προς το παρον βολευονται τους παω αλλα φυτα καθε μερα να μη πληττουν.

Την καλυψω ομως πρεπει να τη μετονομασω σε Υστερω...

Ενω καθησε καλα μεσα στο γατοφορο τοσες ωρες που ελειπα μαζι με τα αλλα κα ουτε κιχ.. με το που την εβγαλα εξω, να παλι κολληνμενη στο τζαμι να πηδαει επι κοντο ουρλιαζοντας... 1.05 παρακαλω τη νυχτα..!!! Το παει φιρι φιρι να μου κανουν εξωση! Και μετα το μαλωμα ηρθε και μου κολλησε την ουρα πανω στο μπρατσο.. στυλ "εσυ με μαλωσες αλλα εγω σε συχωρναω, δες τι καλη γατα που ειμαι..." και δεν με αφηνε να γραψω απο τα χαδια και τα τριψιματα... αλλα υστερικη παιδια!

Ειχα που ειχα τον βουλιτσο που ειναι φοβικος τωρα εχω κι αυτηνα.. δεν ειναι γατια αυτα.... η κλινικη ψυχοπαθολογια προσωποποιημενα ειναι!Και ασε που περνει γραμμη και το μελινακι απο εξω και αρχισε τα ιδια με τον δαφνουλη!
:lol::lol::lol::lol::lol:αχ!δάκρυσα απο τα γέλια.οι περιγραφές σου είναι το κάτι άλλο.μπράβο και πάλι μπράβο!

Μα καλα, πώς καθόταν στην προηγούμενη εθελόντρια;!
Μάλλον έχει πάρει τα πάνω της και λέει "όχι, δεν θα μου πάρουν τα παρακατιανά τη θέση στην αγκαλιά της Γιασμιν!

Μα εκει ξεκινησε το προβλημα! Δεν παρατας καλη μου μια γατα που ειχες 8 χρονια μοναχη, βασιλισσα των βασιλισων, και την ταιζες ελια και νεκταρ, σε μια εθελοντρια που εχει οχτω γαιδουρες γατες θεοχοντρες με πατουσακι που σου δινει μια, και κολλας στο τοιχο! Ελλειψη ψυχολογιας τηα γατας εντελως! Αποτελεσμα?
Η καλυψω- υστερω επαθε ψυχικο τραλαλα με τα γατια και εμεινε κατω απο μια πολυθρονα γιατι αυτα τα τερατα δεν την αφηναν να παει ουτε στη τουαλεττα.. κι επειδη ηταν χοντρουλη και ναζιαρα με την εθελοντρια, περασε καιρος μεχρι να καταλαβει οτι δεν ετρωγε. Οταν ελειπε μια βδομαδα και ο γιος της ειπε οτι δεν ειχε παρα 6 γατες ( αντι 7 με τη καλυψω) καταλαβαν οτι ειχε κλασει μεντες το κοριτσακι. Αλλα τοτε ειχε αρχισει και να κιτρινιζει. Ετσι την απομονωσε στο μπανιο και προσπαθουσε να την ταισει αλλα επειδη ειναι παραφορτωμενη με ζωα και ζωα οχι σαν τα δικα μου, αλλα τσαμπουκαλιδικα ( μ'οποιον δασκαλο θα κατσεις...)την ταιζε "νοσοκομειακα" χωρις πολλα πολλα και με τον τροπο του δαχτυλου και φυσικα η καλυψω της ειχε κανει το δαχτυλο κροσσι γιατι δεν ηθελε να φαει.. γενικα ειχαν τραγικη συνεργασια μεχρι που μου καναν κλικ εμενα οι ματαρες της. Τη συνεχεια τη ξερετε.

Παρεπιπτοντως χρειαζεται πολλη εκπαιδευση. Σημερα με το κομπρεσσερ την αφησα μπροστα στο τζαμι ενω τα αλλα ηταν εξω και απο πανω της τη μαλωνα... εβαλε την ουρα μεσα στα σκελια και εγινε λουης αφου πρωτα χυμηξε εκ του ασφαλους στο μελινακι, σαν καρτουν, με ποδια και χερια ανοιχτα... Οταν ειμαι απο πανω της καπως συνερχεται αλλα δεν γινεται να ειμαι και συνεχεια και ιδιως το βραδυ.Τωρα ειναι μεσα με το γατοφορο και δεν ακουστηκε καθολου. Ειναι μια ναζιαρα ολκης αυτη η γατα, με θελει μονο για παρτη της.
Εγω παντως της το ειπα: "η προσαρμοζεσαι και μενεις η θα σε δωσω αλλου και δεν ακουω μα και μου, διαλεξε και παρε!".Εε μα πια δεν θα γινει η ζωη μου πατινι για να αισθανεται αυτη καλα, ολα εχουν και τα ορια τους.

Τωρα θα εφαρμοσω την εξης ταχτικη : θα την αφησω στο γατοφορο πολλες ωρες με τα αλλα μεχρι που θα σκασει και πρωτον θα θελει να βγει δευτερον θα θελει να παιξει και τριτον θα εχει περιεργεια γι αυτα. Τοτε μονο θα αρχισω να την αφηνω εξω σιγα σιγα .. κα κατα προτιμηση ενω εχει κομπρεσσερ διπλα.;)

Καλά η Yasmin είναι τέρας ενεργητικότητας όταν θέλει!
Όσο για τον γραπτό της λόγο, μια φορά, παλιά, που μου είχε δείξει κάτι κείμενά της ήταν να πιάνεις την κοιλιά σου από τα γέλια -εύστοχα, με χιούμορ, ευρηματικότητα, σάτυρα και αυτοσαρκασμό ούτε ο Λακης Λαζόπουλος να ήτανε.:D:lol::lol::lol::lol: Έψαχνα λοιπόν εκδότη και με μιας, όταν ρώτησα που είναι τα κειμενάκια? Α, δεν ξέρω, λέει, δε θυμάμαι κάπου θα τάβαλα, Μπουμ! εγώ(:eek:): μα τόσο χαριτωμένα, τόσο ξεκαρδιστικά πως τάχασες?! Όλα καλά γλυκιά μου μόνο που βαριέσαι τις ψιλολεπτομέρειες -κάτι τόνους και κάτι στίξεις- όχι σαν κάτι άλλους (όπως η αφεντιά μου) που όλο αυτά κοιτάνε!:hmm::hmm::hmm:
Άντε καλό κουράγιο νάχεις και πάντα να μπορείς να κάνεις όσα αγαπάς.
Το είπε και η Αρβελέρ στους φοιτητές της: Ευτυχισμένος και πετυχημένος στη δουλειά του είναι αυτός που κάνει αυτό που αγαπά. Λέω εγώ: Άλλο τώρα το πως καταλαβαίνεις τι αγαπάς....

Oυφ! Η μιση νυχτα περασε εκπαιδευοντας τη ριτα ( ευτυχως δουλευω απογεμα αυριο). Αυτη μπαστακωμενη μπροστα στο τσαμι να κανει τα υστερικα της σα χαλκομανια κι εγω να τη τραβαω απο την ουρα μαλακα , να την αγγαλιαζω και να την χτυπαω με το δαχτυλο στο κεφαλακι οταν ουρλιαζε. Τρισαγιο πρεπει να μου κανουν στο σωματειο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back