Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πέγκυ Π.
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Άσχημα νέα... Την εξέτασε η γιατρός μας και έχει και άλλο γατάκι... Αν μέχρι σήμερα δεν το βγάλει απο μόνη της, αύριο θα πρέπει να της κάνουμε επέμβαση ...
Ευτυχώς που την βρήκαμε και την πήραμε σπίτι γιατί διαφορετικά έξω μοναχούλα της θα πέθαινε..
Αχ κρίμα γμτ!!
Να σου πω, λίγο το ψιλιάστηκα όταν είπες ότι έκανε μόνο ένα..
Εύχομαι ολόψυχα να πάνε όλα καλά!!
Κράτα μας ενήμερους!
kat-cats
Διάσημο μέλος

Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
ROZALIA78
Δραστήριο μέλος
Ότι καλύτερο εύχομαι!!!!
Έχεις κανένα νέο?
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

spokspok
Νεοφερμένο μέλος
Τι εγινε με τη μανουλα και το μικρο;![]()
Καλησπέρα... Δεν έχω προλάβει να δώσω νεότερα γιατί όλη μέρα τρέχω και παράλληλα προσπαθώ να ταϊσω και το μικρό..
Τελικά στη Φιλιώ χθες κάναμε επέμβαση και της έβγαλαν το άλλο γατάκι που είχε μέσα. Ήταν πολύ μεγάλο και μας είπε η γιατρός ότι για το λόγο αυτό δεν μπόρεσε να το βγάλει.
Η Φιλιώ ακόμη δεν είναι στα καλύτερά της. Δεν τρώει, παρά μόνο την βιταμίνη που της δείνω (σε μορφή πάστας) και κάθεται κουλουριασμένη σε μια γωνιά. Ραγίζει η καρδιά μου να την βλέπω έτσι και φοβάμαι ότι πονάει ακόμα η καημενούλα.

Η γιατρός μας είπε να περιμένουμε ακόμη ένα 24ωρο γιατή η επέμβαση ήταν μεγάλη και δύσκολη και λογικό είναι να είναι έτσι..
Ευτυχώς τουλάχιστον λέει ότι πήγε καλά..
Ο μικρός (Σισσέ τον ονομάσαμε) είναι καλά.. Από χθες τον ταίζω και τον φροντίζω (να κάνει τσισάκια και κτλ), προσπαθώ όσο είναι εφικτό να αποστηρώνω και το μπιμπερό.. Ευτυχώς σήμερα που τον πήγα στην γιατρό μας για να μου τον προσέχει, μου είπε ότι γάτα μιας γνωστής της γέννησε πριν δυο μέρες και θα πάρει και τον μικρούλη μας μήπως και τον δεχτεί η μαμά γάτα και τον θηλάσει για όσο είναι απαραίτητο ... Μακάρι να πετύχει γιατί εγώ δεν ξέρω αν του παρέχω σωστά αλλά και όλα όσα έχει ανάγκη... Και ομολογώ ότι είναι παν δύσκολο να φροντίζεις ένα γατάκι 2 ημερών..
Χαίρομαι που σώσαμε τη Φιλιώ και τον Σισσέ, στεναχωριέμαι όμως που τη βλέπω έτσι.. Θα ξαναγίνει η γλυκιά και χαδιάρα Φιλιώ ή θα μείνει έτσι τρομαγμένη; Δεν πέρασε και λίγα, της πήραμε και το παιδάκι και λογικά το καταλαβαίνει (έτσι λέω εγώ τώρα) θα είναι όμως καλή μαζί μας ή θα μας βλέπει σαν κακούς...

spokspok
Νεοφερμένο μέλος
goth
Δραστήριο μέλος
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος

ρενακι 13
Πολύ δραστήριο μέλος
spokspok
Νεοφερμένο μέλος

Το Σάββατο το πρωί έκανα πάλι μια προσπάθεια και της πήγα τον Σισσέ και προς μεγάλη μου έκπληξη τον δέχτηκε, άρχισε να τον γλύφει και να τον θηλάζει και τώρα μαμά γατούλα και μικρό είναι μαζί

Σήμερα ζυγίσαμε τον Σισσέ και είναι 185 γραμμάρια! Αύριο θα είναι ακριβώς μιας εβδομάδας!
Ρενάκι 13 ελπίζω να πάνε όλα καλά με την γατούλα σου!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool