Γατούλα μαμά!

Πωπωωω... Μ´αρέσει που όταν πρωτοέγραψα το post πίστευα ότι η Φιλιώ θα γεννούσε σε κανά δυο μέρες! Και έχουν περάσει 10 σχεδόν... Υπομονή....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πωπωωω... Μ´αρέσει που όταν πρωτοέγραψα το post πίστευα ότι η Φιλιώ θα γεννούσε σε κανά δυο μέρες! Και έχουν περάσει 10 σχεδόν... Υπομονή....

Χιχι! Είναι σα φουσκίτσα τώρα?

Υπομονή? Υπομονή θα λες μετά..Το τι έχεις να περάσεις...δε λέγεται:P:P:P

κι ομως..κυριολεκτώ..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χιχι! Είναι σα φουσκίτσα τώρα?

Υπομονή? Υπομονή θα λες μετά..Το τι έχεις να περάσεις...δε λέγεται:P:P:P

κι ομως..κυριολεκτώ..

Χιχιχι... Σαν μπαλόνι με ποδαράκια! Σήμερα που χάιδευα την κοιλίτσα της νομίζω ότι μπόρεσα να ξεχωρίσω τα γατάκια..(εκτός και αν ήταν η ιδέα μου)...

Τι;;;; Θα είναι δύσκολα τα πράγματα μετά τη γέννα; :whistle:

Χιχιχι... Σαν μπαλόνι με ποδαράκια! Σήμερα που χάιδευα την κοιλίτσα της νομίζω ότι μπόρεσα να ξεχωρίσω τα γατάκια..(εκτός και αν ήταν η ιδέα μου)...

Τι;;;; Θα είναι δύσκολα τα πράγματα μετά τη γέννα; :whistle:

Χαχαχα!!Καλούλα Φιλιώ!!Λογικά, θα μπορείς να τα πιάνεις τα γατάκια πλέον..

Μέχρι τον πρώτο μήνα που είναι κολλημένα στη μαμά τους, όλα καλά!Γλυκούλια, καλούλια και κυρίως ΑΚΙΝΗΤΑ!!!

Από το δεύτερο μήνα και μετά όμως...θα έχεις επί 24ώρου βάσεως, μια δεμονισμένη αγέλη γατιών να περιφέρεται σε όλο το σπίτι:P
Εκτός και έαν καταφέρεις να τα δώσεις γρήγορα οπότε θα ξελαφρώσεις..Εμένα μου έμειναν μέχρει 6 μηνών!!!Και περασα όοολη τη μούρλια των μωρών σε μορφή αγέλης όμως..Χαχαχα!!Μέχρι και λαπτοπ μου σπάσανε!!!Αμέεεε...:tongue::tongue:

Ωχχχχχ... Αμάν, αμάν, αμάν... Χαχαχα.. Ο κύριος Σποκ δε νομίζω να χαρεί ιδιαίτερα.

Τα μικρά κινδυνεύουν από τους αρσενικούς γάτους και όταν είναι δύο μηνών κ μετά ή μόνο όσο είναι νεογέννητα;

Ωχχχχχ... Αμάν, αμάν, αμάν... Χαχαχα.. Ο κύριος Σποκ δε νομίζω να χαρεί ιδιαίτερα.

Τα μικρά κινδυνεύουν από τους αρσενικούς γάτους και όταν είναι δύο μηνών κ μετά ή μόνο όσο είναι νεογέννητα;

Μην σε αγχώνω..Μπορεί τα δικά μας να ήταν διαόλια...:P:P

Αχ αυτό δν είμαι σίγουρη να στο πω..Νομίζω μόνο όταν ο γάτος είναι αστείρωτος το κάνει αυτό για να ζευγαρώσει ξανά με τη μαμά..Καλό θα ήταν να μην τους αφήνεις χωρίς επίβλεψη στην αρχή, να δεις πώς θα πάει και εάν δεν τα πειράξει, τότε οκ!

Στη γειτονιά, ένας γάτος (κακός πραγματικά) έπνιξε 3 γατάκια (όλα από μια γέννα) που τα τάιζα και ήταν 3 μηνών!!!!!!!
Αλλά ήταν αδέσποτος και αστείρωτος..

Οι γάτες όταν γεννάνε τα κάνουν τα γατάκια μονομιάς όλα μαζί ή κάνουν ένα και μετά από ώρα και το άλλο και πάει λέγοντας;

Σινηνιθος δεν τα κανουν ολα με τη μια ,εμενα η χηονατη που εκανε 5 ,αφινε καινο μιση ωρα.

Κι εγώ έτσι ξέρω! Να υποθέσουμε ότι η Φιλιώ γεννάει...??:):D Όλα να πάνε καλά!! Πάντως αν γεννάει τώρα έχε κανέναν κτηνίατρο ενήμερο, ώστε αν χρειαστεί (που δε θα χρειαστεί) οτιδήποτε να τρέξει να σας δει

τα περισσοτερα γατακια απεχουν χρονικα μεταξυ τους περιπου μιση ωρα.

:Παιδιά επιτέλους γέννησε η Φιλιώ!!!!!!!! :clapup:

Έκανε ένα φανταστικό, μαυρουλίνι γατάκι! Το μόνο που με παραξενεύει είναι ότι έκανε ένα! :hmm:
Η γιατρός μας είπε ότι επειδή είναι μικρή και κατά πάσα πιθανότητα η πρώτη της γέννα κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο! Αύριο για καλό και για κακό θα τη δει! Πάντως η όρεξή της είναι μια χαρά, έφαγε κανονικότατα!!!!
Και το μικρουλάκι είναι όλα τα λεφτά!
Και το καλύτερο; Το κρατόυσε σαν παιδάκι στην αγκαλιά της! Τέλεια σκηνή!
Θα βάλω φώτος αύριο...

:Παιδιά επιτέλους γέννησε η Φιλιώ!!!!!!!! :clapup:

Έκανε ένα φανταστικό, μαυρουλίνι γατάκι! Το μόνο που με παραξενεύει είναι ότι έκανε ένα! :hmm:
Η γιατρός μας είπε ότι επειδή είναι μικρή και κατά πάσα πιθανότητα η πρώτη της γέννα κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο! Αύριο για καλό και για κακό θα τη δει! Πάντως η όρεξή της είναι μια χαρά, έφαγε κανονικότατα!!!!
Και το μικρουλάκι είναι όλα τα λεφτά!
Και το καλύτερο; Το κρατόυσε σαν παιδάκι στην αγκαλιά της! Τέλεια σκηνή!
Θα βάλω φώτος αύριο...

Επιτέλους!!!!!!
Να σας ζήσει!!:P:P:P
Ευτυχώς να λες που έκανε μόνο ένα και δε θα γεμίσετε γατόνια!:);)

Αναμένουμε φωτογραφίες!!:D

Να σας ζήσει, Ζωή! :)
Καλώς τα δεχθήκατε τα γεννητούρια! :clapup:

Μπράβο! να σας ζήσει το μωρουλάκι γατουλάκι και να είναι πάντα καλά και αυτό και η μανούλα!!! :)

Ευχαριστούμεεεεεε.....

Συνημμένα

• IMG_0150.JPG
    IMG_0150.JPG
    728,2 KB · Εμφανίσεις: 39
:)

Συνημμένα

• IMG_0160.JPG
    IMG_0160.JPG
    752,7 KB · Εμφανίσεις: 46
Η κούκλα μας :)

Συνημμένα

• IMG_0166.JPG
    IMG_0166.JPG
    713,6 KB · Εμφανίσεις: 35
Αχ...είναι όντως κούκλα!!! πολύ μου αρέσει! :)

μα τι μανούλα όμορφη και στοργική είναι!!! :) όλα καλά εύχομαι και για τα δυο τους!!! και φιλάκια και στο μωράκι σας!!:)

:( Άσχημα νέα... Την εξέτασε η γιατρός μας και έχει και άλλο γατάκι... Αν μέχρι σήμερα δεν το βγάλει απο μόνη της, αύριο θα πρέπει να της κάνουμε επέμβαση ...

Ευτυχώς που την βρήκαμε και την πήραμε σπίτι γιατί διαφορετικά έξω μοναχούλα της θα πέθαινε..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back