Γατούλα ψάχνει οικογένεια

• Thread starter Thread starter FENALE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

FENALE

Νεοφερμένο μέλος

Η FENALE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Γεια σας,

Λέγομαι Χιούη και είμαι μόνο 9 μηνών κοριτσάκι αν και μεγαλοδείχνω, γιατί τρώω πάντα όλο το φαγητό μου! Ψάχνω κι εγώ μια οικογένεια να με αγαπήσει τρελά και να με αφήσει να ανταποδώσω! Έχω δυναμική προσωπικότητα και είμαι παιχνιδιάρα, αλλά πάνω απ' όλα μου αρέσει μια ζεστή αγκαλιά για να με κάνει να γουργουρίσω ασταμάτητα! Πάρτε τηλέφωνο (6936142900) την προσωρινή μανούλα μου να της πείτε ότι με θέλετε για πάντα μαζί σας!

Περιμένω!!!!!ΓΡΓΡΓΡΓΓΡΓΡΓ
ΧΙΟΥΙ!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMGP2986.JPG
    IMGP2986.JPG
    1,8 MB · Εμφανίσεις: 43
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Απάντηση: ΓΑΤΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

γρήγορα κι εσύ μικρούλι να βρεθείς στο σπιτάκι σου το καινούριο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι χαριτωμενη φατσουλα ειναι αυτη??????:redface::redface::redface:

Η Χιούι είναι φοβερή πορτοκαλόφατσα. Αν δεν είναι στειρωμένη, ισχύει το ίδιο που έγραψα και για την Λιούι.

Δυστυχώς, δεν είναι στειρωμένες και επειδή δυσκολεύομαι να τους παρέχω τις ιατρικές τους ανάγκες, τις χαρίζω, για να είναι καλύτερα με κάποιον που μπορεί. Είναι όμως και οι δυο υγιέστατες αλλά δεν μπορώ δυστυχώς περισσότερα.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Μην γράφεις greeklish γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες του forum. Πες μου σε ποια περιοχή μένεις.

Λαγονισι μενω

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back