FENALE
Νεοφερμένο μέλος
Η FENALE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
01-05-10
00:46
Γεια σας,
Λέγομαι Χιούη και είμαι μόνο 9 μηνών κοριτσάκι αν και μεγαλοδείχνω, γιατί τρώω πάντα όλο το φαγητό μου! Ψάχνω κι εγώ μια οικογένεια να με αγαπήσει τρελά και να με αφήσει να ανταποδώσω! Έχω δυναμική προσωπικότητα και είμαι παιχνιδιάρα, αλλά πάνω απ' όλα μου αρέσει μια ζεστή αγκαλιά για να με κάνει να γουργουρίσω ασταμάτητα! Πάρτε τηλέφωνο (6936142900) την προσωρινή μανούλα μου να της πείτε ότι με θέλετε για πάντα μαζί σας!
Περιμένω!!!!!ΓΡΓΡΓΡΓΓΡΓΡΓ
ΧΙΟΥΙ!!
Λέγομαι Χιούη και είμαι μόνο 9 μηνών κοριτσάκι αν και μεγαλοδείχνω, γιατί τρώω πάντα όλο το φαγητό μου! Ψάχνω κι εγώ μια οικογένεια να με αγαπήσει τρελά και να με αφήσει να ανταποδώσω! Έχω δυναμική προσωπικότητα και είμαι παιχνιδιάρα, αλλά πάνω απ' όλα μου αρέσει μια ζεστή αγκαλιά για να με κάνει να γουργουρίσω ασταμάτητα! Πάρτε τηλέφωνο (6936142900) την προσωρινή μανούλα μου να της πείτε ότι με θέλετε για πάντα μαζί σας!
Περιμένω!!!!!ΓΡΓΡΓΡΓΓΡΓΡΓ
ΧΙΟΥΙ!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
kiki808
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η kiki808 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 37 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 271 μηνύματα.
01-05-10
01:18
Απάντηση: ΓΑΤΟΥΛΑ ΨΑΧΝΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
γρήγορα κι εσύ μικρούλι να βρεθείς στο σπιτάκι σου το καινούριο....
γρήγορα κι εσύ μικρούλι να βρεθείς στο σπιτάκι σου το καινούριο....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
Η fnou αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 1.012 μηνύματα.
01-05-10
14:17
τι χαριτωμενη φατσουλα ειναι αυτη??????

Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
03-05-10
12:19
Η Χιούι είναι φοβερή πορτοκαλόφατσα. Αν δεν είναι στειρωμένη, ισχύει το ίδιο που έγραψα και για την Λιούι.
FENALE
Νεοφερμένο μέλος
Η FENALE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
04-05-10
20:18
Δυστυχώς, δεν είναι στειρωμένες και επειδή δυσκολεύομαι να τους παρέχω τις ιατρικές τους ανάγκες, τις χαρίζω, για να είναι καλύτερα με κάποιον που μπορεί. Είναι όμως και οι δυο υγιέστατες αλλά δεν μπορώ δυστυχώς περισσότερα.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Voula
Διάσημο μέλος
Η Voula αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Άλιμος (Αττική). Έχει γράψει 3.254 μηνύματα.
04-05-10
21:57
Μην γράφεις greeklish γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες του forum. Πες μου σε ποια περιοχή μένεις.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum