agaph!!!
Νεοφερμένο μέλος
ρε παιδια πως θα συμπεριφεροσασταν σε ενα για παραδιγμα τυφλο γατακι"????? ε???απαντηστε...:cry::cry:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΣΙΣΣΥ
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
elenaelena1
Νεοφερμένο μέλος
ΛΕΚ ΛΥΔΙΑ
Δραστήριο μέλος
Αυτό συμβαίνει γιατί είσαι καλή μαμά με όλες τις γατούλες σου!Έτσι δεν είναι; Μακάρι να ήταν όλοι οι άνθρωποι έτσι και με όλα τα ζώα!Όσο και να φαίνετε παράξενο καμιά δεν ζηλέύει τον Τομ καταλαβαίνουν την αρρώστια του και τον προσέχουν να δεις πως πάνε και τπν πλένουν θα τρελλαθείς. Η ευθανασία είναι μόνο για να μην υποφέρει το ζώο όχι για να μην βασανιζόμαστε εμείς. Όσο τρώει και πάει τουαλέτα ο Τομ θα είναι μαζί μου. Είναι αξιαγάπητος και κούκλος αν και θάλει πολυ αγκαλιά. Καλό Πάσχα

Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχω μια γατα εξωτερικη που την ταιζω απο 2 μηνων γατι τωρα ειναι περιπου ενος δεν το εχω σπιτι ειναι αγρια εχει τυφλωθει απο το ενα ματι λογο γατοκαβγα και οτι και να της κανω οσο φαγητο και να της δινω ουτε να με βλεπει θελει ουτε να με ακουει!!!
στην αρχη ειδικα που ειχε χασει το ενα ματι οποτε ερχοταν απο εξω στην πορτα ολο φαγητο της εβαζα την μανα της την ταίζω ενα χρονο τωρα και 3 μηνες μου καθεται να την χαιδεψω και μονο στο φαγητο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Είναι απλά έτσι ο χαρακτήρας της, δεν είναι όλες οι γατούλες κοινωνικές και φιλικές.
jugine17
Νεοφερμένο μέλος
CATerina!
Νεοφερμένο μέλος

CATerina!
Νεοφερμένο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Ναι, είναι τραγικό πως καμιά φορά άνθρωποι που υποτίθεται ασχολούνται με τα ζώα προτείνουν τέτοια πράγματα. Αλλα νομίζω ότι κυρίως είναι θέμα άγνοιας, καθώς πιστεύουν ότι ένα τυφλό γατάκι δεν θα μπορούσε να επιβιώσει.
drusilia
Διάσημο μέλος
Από την καταπληκτική μας Aretha, φυσικά!

bunny
Περιβόητο μέλος
Κατά την άποψή μου ίσως και να δένεστε περισσότερο μαζί,διότι σε χρειάζεται περισσότερο και περνάτε περισσότερη ώρα μαζί.
Αυτό ενισχύει την σχέση μεταξύ αυτής και του ιδιοκτήτη της και δημιουγεί μια σχέση εμπιστοσύνης και αλληλοκατανόησης,ανεκτίμητη και για τους δύο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Θα τα βρειτε ολα εδω αναλυτικά ειδικά για γάτες αλλα και για σκυλακια
https://www.messybeast.com/disabled.htm
Σε αυτο το σαιτ εχει τα παντα
κτηνιατρική,
συνδεσμους με ολα τα χρήσιμα,
καθε ειδους αναπηρια σωματική η ψυχική
και πολύ χρήσιμες συμβουλές για τη καθημερινη διαβίωση
https://www.specialneedspets.org/
https://www.specialneedspets.org/disability.htm
Εδω δε ειναι το μεγαλύτερο φόρουμ γι αυτο το θέμα
HandicappedPets.com
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
giotoulini
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 5 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool