ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ καλα κυρια Konstans.
70 ευρω για την επισκεψη
...εχετε ταμειο? 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ το παρέλαβα από εκεί, φόρτωσα το κάρο σαν το γύφτο και έβαλα μπρος για Νέα Σμύρνη! Πήρα επίσης και κατνιπ και χίλια άλλα δύο @@@λοίδια! Κοίτα αυτός είναι σαν αποθήκη, δηλ. μπορείς να τους πεις πού μένεις και να στο φέρει το πετ σοπ που βρίσκεται στη γειτονιά σου αλλά θα πληρώσεις κάτι ευρωπουλάκια παραπάνω (όχι πολλά πάντως). Κάνεις αίτηση για εγγραφή εκεί που λέει culpret club και σου στέλνουν κωδικό για να βλέπεις και τιμές! Εμείς πήραμε το Ονυχοδρόμιο JADE GROSS DE LUX. Πώς να στηρίξω τα ραφάκια?? Βλέπω τα γατιά μου να γίνονται ιπτάμενα και το γυάλινο τραπεζάκι μπροστά θρύψαλλα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Παρούσα! Τιμές χονδρικής ναι όντωςΕγώ το παρέλαβα από εκεί, φόρτωσα το κάρο σαν το γύφτο και έβαλα μπρος για Νέα Σμύρνη! Πήρα επίσης και κατνιπ και χίλια άλλα δύο @@@λοίδια! Κοίτα αυτός είναι σαν αποθήκη, δηλ. μπορείς να τους πεις πού μένεις και να στο φέρει το πετ σοπ που βρίσκεται στη γειτονιά σου αλλά θα πληρώσεις κάτι ευρωπουλάκια παραπάνω (όχι πολλά πάντως). Κάνεις αίτηση για εγγραφή εκεί που λέει culpret club και σου στέλνουν κωδικό για να βλέπεις και τιμές! Εμείς πήραμε το Ονυχοδρόμιο JADE GROSS DE LUX. Πώς να στηρίξω τα ραφάκια?? Βλέπω τα γατιά μου να γίνονται ιπτάμενα και το γυάλινο τραπεζάκι μπροστά θρύψαλλα
![]()

χιλια ευχαριστουμε! 

konstans
Περιβόητο μέλος
Έχω ΤΕΓΕ, πιάνει;;;πολυ καλα κυρια Konstans.
70 ευρω για την επισκεψη...εχετε ταμειο?
![]()

Ταμείο Εκκεντρικών Γατομανάδων Ελλάδας
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Βλέπω να ξεμένει από προμήθειες!
Μελίνα αν αποφασίσεις για ονυχοδρόμιο απλά έχε στο νου σου ότι τα παραγγέλνουν από Γερμανία (Εταιρεία Νobby) οπότε θα πάρει κανά δύο εβδομάδες! Έψαχνα και αυτό που μου είπες την Κυριακή για γαοπολυκατοικία αλλά δεν έχει, μπορείς να πάρεις ένα μικρό όμως ονυχοδρομιάκι.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Έχω ΤΕΓΕ, πιάνει;;;
Ταμείο Εκκεντρικών Γατομανάδων Ελλάδας

δε νομιζω να τη πειραζει τη Μελινα...ωραια, θα ξαναπαω στο Gandalfino να δουμε που θα το βαλουμεΠαρακαλούμεΒλέπω να ξεμένει από προμήθειες!
Μελίνα αν αποφασίσεις για ονυχοδρόμιο απλά έχε στο νου σου ότι τα παραγγέλνουν από Γερμανία (Εταιρεία Νobby) οπότε θα πάρει κανά δύο εβδομάδες! Έψαχνα και αυτό που μου είπες την Κυριακή για γαοπολυκατοικία αλλά δεν έχει, μπορείς να πάρεις ένα μικρό όμως ονυχοδρομιάκι.

ria23
Διάσημο μέλος
έχω ένα τέτοιο που μάλλον τσάμπα το πήρα μιας και δεν ασχολούνται καν .. εάν το θέλει χαρίζεται !είναι περίπου 1μ μαύρο βελούδο το οποίο συμπιέζεται (σαν ελατήριο) εάν δε το θέλεις ανοιχτό , επίσης έχει πάνω του μια γατοπατούσα ασημένια σαν λογότυπο
![]()
χθες μια κοπελα απο δωμας το εφερε..την ευχαριστω παρα πολυ που μπηκε στον κοπο..πηγε να παρει το δικο της και το εφερε και σε μας...

η Ηρω ξετρελαθηκε ολο με αυτο παιζει..η κουμπαρα μου ομως μπορει να ενδιαφερεται καθως μολις της το ειπα ηθελε και αυτη..θα την ρωτησω και σου στελνω πμ...

drf
Δραστήριο μέλος
χθες μια κοπελα απο δω νομιζω rea20 ειναι το nickname της μας το εφερε..την ευχαριστω παρα πολυ που μπηκε στον κοπο..πηγε να παρει το δικο της και το εφερε και σε μας...η Ηρω ξετρελαθηκε ολο με αυτο παιζει..η κουμπαρα μου ομως μπορει να ενδιαφερεται καθως μολις της το ειπα ηθελε και αυτη..θα την ρωτησω και σου στελνω πμ...
![]()
oκ γιατί οι δικές μου είναι υπεράνω..

Melini
Διάσημο μέλος
Τους πήρα και τηλέφωνο αλλά δεν απαντούσαν... η σελίδα είναι καταπληκτική!!! Ενα σωρό μπιχλιμπίδια!! Εαν μπορούμε να παραγγέλνουμε και να τα παραλαμβάνουμε απ'την αποθήκη τους, είναι πολύ βολικό. Και τα γατόδεντρα είναι απίστευτα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Melini
Διάσημο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα ρε...εμενα παιζει ο Μορφεας που ειναι ολοκληρος μαντραχαλοςoκ γιατί οι δικές μου είναι υπεράνω..![]()

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Αν κάνεις εγγραφή σου βγάζει και τις τιμές..Ωραια ονυχοδρομια!Τιμες εχει;

ιβανα
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν τους παιρνεις ενα τηλεφωνο?ρε παιδια δε δεχεται το password, γιατι ?![]()

ιβανα
Επιφανές μέλος
δεν τους παιρνεις ενα τηλεφωνο?![]()
ναι αυτο θα κανω

Luna
Περιβόητο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool