ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
παιδια, βαθαινει η σουπιερα απο το βαρος του γατιουΑυτό έχει σουπιέρα, ρηχή βέβαια... και είναι ίδιο χρώμα με το παιδί μου!!! Το έχει και σιμπιζάκι Χρύσα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ιδεα δεν εχωΆσε, κι εγώ με ένα μεσαίο ξεκίνησα και τώρα θέλω ένα και για το σαλόνι! Για το μπαλκόνι θέλω κάτι σε αδιάβροχη κατασκευή, αργότερα που θα έχω αντοχές για κατασκευές!
Πού είναι οι σουπιέρες βρε παιδιά, σαν αυτή που μου έδειξε η Γιούλη λες?
Αν είναι σαν της Αναστασίας θα είναι οκ, γιατί χωράει όλος ο Τίμυ μέσα, οπότε θα μπαίνει και το σαμιαμιδόνι μου! Αν πάτε και τα δείτε, να μας πείτε! Πρέπει να έχεις κάνει παραγγελία πρώτα και μετά να πας, ή έχει και στοκ?![]()
...εμεις με τη Μελινα, θα παμε με ψηλοτακουνα, μινι και ντεκολτε για κανονικη διαπραγματευση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
ιδεα δεν εχω...εμεις με τη Μελινα, θα παμε με ψηλοτακουνα, μινι και ντεκολτε για κανονικη διαπραγματευση
![]()
Μη σου πω ότι θα τους τάξουμε και γάμο....

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
βαλε τα γαμοπαπουτσα κατευθειαν τοτε ΜελιναΜη σου πω ότι θα τους τάξουμε και γάμο....![]()

Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Οπότε παίζει ρόλο να είναι κάπως ψηλό (δηλ. πάνω από 1 μέτρο σίγουρα). Δεν έχει στοκ σε γατόδεντρα πρέπει να τα παραγγείλες τηλεφωνικά και μετά από 3 εβδομάδες στο φέρνουν
. Πριν πάτε πάρτε τηλέφωνο να δείτε εάν έχει το προϊόν που σας ενδιαφέρει στην αποθήκη
zanin
Διάσημο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
συμφωνω 100%Δωσε σημασία στο ύψος διότι τα χαμηλά παρτεράκια τα παραβλέπουν εντελώςΟπότε παίζει ρόλο να είναι κάπως ψηλό (δηλ. πάνω από 1 μέτρο σίγουρα). Δεν έχει στοκ σε γατόδεντρα πρέπει να τα παραγγείλες τηλεφωνικά και μετά από 3 εβδομάδες στο φέρνουν
. Πριν πάτε πάρτε τηλέφωνο να δείτε εάν έχει το προϊόν που σας ενδιαφέρει στην αποθήκη
![]()

δεν παραγγειλαμε, προς το παρον τα κουτσουμπολευουμεκορίτσια και αγόρια δε λέτε καμιά τιμή σε αυτά που παραγγείλατε?
το site το ειδες?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa
Διάσημο μέλος
Για να ταιριάζει με το δικό μου το παιδί, που κυλιέται στα μπαλκόνια και δε με αφήνει να την πλύνω...Το έχει και σιμπιζάκι Χρύσα!
Κρεμ έχει γίνει!Αν είναι έτσι, πάσο!!!παιδια, βαθαινει η σουπιερα απο το βαρος του γατιου![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ρε γμτ,τοσες κ τοσες βλακειες εχει στα τζαμπο,ενα γατοδεντρο με 15ευρω δε μπορουσε να εχει?Αντε το πολυ με 20!![]()
και να ειναι και τεραστιο και χνουδωτο με πολλες θηκες και ωραιο trendy χρωματακι
ντροπη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δε μας λες εσυ ποιο ακριβως πηρες και ποσο για να καταλαβουμε? 
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πήραμε το JADE GROSS DE LUXE, και νομίζω είναι ίσως και το μοναδικό που συνδυάζει καλή τιμή και ύψος
το πήραμε 128 γατοπούλια! Η μικρή το βρήκε λίγο αδιάφορο αλλά ο Κούκι δεν έχει σταματήσει να παίζει! Το ψέκασα και με κάτνιπ και τον μαστούρωσα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ααααααΣας το έχω πει αλλά με τέτοιο οίστρο έχετε ξεχάσει και το πρόβλημά μουΠήραμε το JADE GROSS DE LUXE, και νομίζω είναι ίσως και το μοναδικό που συνδυάζει καλή τιμή και ύψος
το πήραμε 128 γατοπούλια! Η μικρή το βρήκε λίγο αδιάφορο αλλά ο Κούκι δεν έχει σταματήσει να παίζει! Το ψέκασα και με κάτνιπ και τον μαστούρωσα
![]()

μωρε εγω σου απαντησα οτι δεν ξερω πως θα μπορουσες να το στερεωσεις...
παω να το δω ακριβως πως εναι...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
και να ειναι και τεραστιο και χνουδωτο με πολλες θηκες και ωραιο trendy χρωματακι
ντροπη
![]()
Ναι,ναι ετσι ακριβως το θελω!!!

Σας το έχω πει αλλά με τέτοιο οίστρο έχετε ξεχάσει και το πρόβλημά μουΠήραμε το JADE GROSS DE LUXE, και νομίζω είναι ίσως και το μοναδικό που συνδυάζει καλή τιμή και ύψος
![]()
Ενα παιχνιδι που πηρα με κατνιπ ουτε να το φτυσει η Μπιζου,λετε το σπρευ να ειναι πιο ενδιαφερον?

Melini
Διάσημο μέλος
Σας το έχω πει αλλά με τέτοιο οίστρο έχετε ξεχάσει και το πρόβλημά μουΠήραμε το JADE GROSS DE LUXE, και νομίζω είναι ίσως και το μοναδικό που συνδυάζει καλή τιμή και ύψος
![]()
Πολύ καλή επιλογή και ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΤΙΜΗ!!!
Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Δηλαδη πηρες αυτο 128ευρω?Σας το έχω πει αλλά με τέτοιο οίστρο έχετε ξεχάσει και το πρόβλημά μουΠήραμε το JADE GROSS DE LUXE, και νομίζω είναι ίσως και το μοναδικό που συνδυάζει καλή τιμή και ύψος
![]()

εγω εχω παρει αυτο 200
καλα το πηρα
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μην της το παρεις πολυ ψηλο αν το φοβασαι...μεχρι το υψος του γατοδεντρου της aristocat δεν θα εχει προβλημα...με τιποτα σαν το δικο μου...εχει καποιο προβλημα?Παιδια εγω το σκεφτομαι αλλα προβλιματιζομαι σε κατι.Η Μπιζου θα το ανεβει σε χρονο dt αλλα στο κατεβασμα θα το καταφερει?Ή αν θελει να πηδηξει κατευθειαν στο πατωμα,θα μπορει να υπολογισει το υψος?![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool