Aristocat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τσέκαρα το δικό σου το έχει 267

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το ειχα παρει απο αλλου...θα σου βαλω το link ειναι μιας φιλης απο τη Θεσσαλονικη...Ναι αυτό πήρα!μπαίνουν και στους κυλίνδρους μέσα, καλά κάθομαι και χαζεύω η περήφανη γατομάνα.
Τσέκαρα το δικό σου το έχει 267![]()
και μαλιστα το δικο μου πανω πανω εχει 3 θηκες υπνου οχι απλα σκαλακια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drf
Δραστήριο μέλος

(μιας και είμαστε πολλοί που ενδιαφερόμαστε δε κάνουμε μια μαζική αγορά;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini
Διάσημο μέλος
πώς τα τσιμπάμε από αυτό το μαγαζί; τα κάνουμε παραγγελία από άλλο pet shop ή πάμε εκεί με το παραδάκι και μας το φέρνει;
(μιας και είμαστε πολλοί που ενδιαφερόμαστε δε κάνουμε μια μαζική αγορά;)
Θα τους ζητήσουμε να κάνουν ειδικές τιμές στα μέλη του γατοφόρουμ!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Η Ιωαννα τους βρηκε στο τηλ?

Melini
Διάσημο μέλος

Επίσης, έχει ανοίξει κι ένα νέο πετ-σοπ στο Ψυχικό που φαίνεται πολύ χλιδάτο... είχε την ταμπέλα μέχρι προχτές και σήμερα το πρωί είδα και τις βιτρίνες γεμάτες... νομίζω πως δεν πουλάνε ζώα αλλά μονο αξεσουάρ
Θα πάω να ρίξω μια ματιά και θα σας ενημερώσωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
μην της το παρεις πολυ ψηλο αν το φοβασαι...μεχρι το υψος του γατοδεντρου της aristocat δεν θα εχει προβλημα...με τιποτα σαν το δικο μου...εχει καποιο προβλημα?
Ποσο ειναι το δικο σου?
Οταν λες καποιο προβλημα?Εκτος απο την οραση της?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
η γατα βρε και να μη μπορει να κατεβει απο το γατοδεντρο?Ποσο ειναι το δικο σου?
Οταν λες καποιο προβλημα?Εκτος απο την οραση της?
Η τσουπ απο το πανω πανω σκαλοπατι θα πηδηξει, ή σκαλοπατι σκαλοπατι!
το σωμα της ειναι ειδικα κατασκευασμενο για τετοια κολπα

το δικο μου ειναι ψηλο 2 μετρα περιπου...
zanin
Διάσημο μέλος

οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Aristocat...να το δικο μου ακριβωςτο ειχα παρει απο αλλου...θα σου βαλω το link ειναι μιας φιλης απο τη Θεσσαλονικη...και μαλιστα το δικο μου πανω πανω εχει 3 θηκες υπνου οχι απλα σκαλακια
![]()
και το site της γνωστης μου ειναι αυτο

https://www.epetshop.gr/
στο site το εχει 210 ευρω...

drf
Δραστήριο μέλος
Aristocat...να το δικο μου ακριβως
χμμ και αυτά δεν είναι άσχημα που έχει εκεί πέρα.. Αλλά εάν και πάλι το σνομπάρουν θα τις κυνηγάω με αυτό μετά

δεν είναι άσχημο ε;

chryssa
Διάσημο μέλος
Νόνικα, καλύτερα όχι πολύ ψηλό θα έλεγα, μην πέσει και τσακιστεί κατά λάθος, γιατί είναι ζωηρή η άτιμη, αν και υποψιάζομαι ότι θα το μάθει πολύ γρήγορα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
η γατα βρε και να μη μπορει να κατεβει απο το γατοδεντρο?
Η τσουπ απο το πανω πανω σκαλοπατι θα πηδηξει, ή σκαλοπατι σκαλοπατι!το σωμα της ειναι ειδικα κατασκευασμενο για τετοια κολπα
το δικο μου ειναι ψηλο 2 μετρα περιπου...
Δυο μετρα παραειναι για την Μπιζου

Η οραση της ειναι μονο το προβλημα,πιστευω πως θα...κωλωσει να κατεβει αν ανεβει πολυ και δεν μπορει να υπολογισει ποσο ψηλα ειναι

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν ειπαμε οτι τιποτα δεν παει χαμενο και θα το χρησιμοποιεις εσυ βρε Νικο?χμμ και αυτά δεν είναι άσχημα που έχει εκεί πέρα.. Αλλά εάν και πάλι το σνομπάρουν θα τις κυνηγάω με αυτό μετά
![]()
δεν είναι άσχημο ε;![]()

θα λες...αγαπη μου κερναω τονο στο γατοδεντρο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
μα γι'αυτο σου ειπα παρτης ενα χαμηλοΔυο μετρα παραειναι για την Μπιζου
Η οραση της ειναι μονο το προβλημα,πιστευω πως θα...κωλωσει να κατεβει αν ανεβει πολυ και δεν μπορει να υπολογισει ποσο ψηλα ειναι![]()

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Γιούλη, η Bijoux της Νόνικας δεν βλέπει η καημενούλα, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει σε τίποτα!Νόνικα, καλύτερα όχι πολύ ψηλό θα έλεγα, μην πέσει και τσακιστεί κατά λάθος, γιατί είναι ζωηρή η άτιμη, αν και υποψιάζομαι ότι θα το μάθει πολύ γρήγορα!
Κι εγω αυτο φοβαμαι

Γιουλη δεν ηξερες οτι η Μπιζουδα ειναι τυφλουλα?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι καλη μου...γι΄αυτο και σου ειπα να της παρεις χαμηλο σαν της aristocat...το ματακι της σκεφτομουνΚι εγω αυτο φοβαμαι
Γιουλη δεν ηξερες οτι η Μπιζουδα ειναι τυφλουλα?

konstans
Περιβόητο μέλος
Γιούλη μεταφορικά πόσο είχες πληρώσει περίπου θυμάσαι;Aristocat...να το δικο μου ακριβως
![]()
Αϊ να χαθείτε, με βάζετε σε πειρασμό

drf
Δραστήριο μέλος
δεν ειπαμε οτι τιποτα δεν παει χαμενο και θα το χρησιμοποιεις εσυ βρε Νικο?θα λες...αγαπη μου κερναω τονο στο γατοδεντρο
![]()
καλή ιδέα... μόλις βρω και το τόνο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
35 ευρω πληρωσα γιατι ειναι μεγαλο και βαρυΓιούλη μεταφορικά πόσο είχες πληρώσει περίπου θυμάσαι;
Αϊ να χαθείτε, με βάζετε σε πειρασμό![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool