Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ναι αυτό πήρα!μπαίνουν και στους κυλίνδρους μέσα, καλά κάθομαι και χαζεύω η περήφανη γατομάνα.
Τσέκαρα το δικό σου το έχει 267:confused:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αυτό πήρα!μπαίνουν και στους κυλίνδρους μέσα, καλά κάθομαι και χαζεύω η περήφανη γατομάνα.
Τσέκαρα το δικό σου το έχει 267:confused:
το ειχα παρει απο αλλου...θα σου βαλω το link ειναι μιας φιλης απο τη Θεσσαλονικη...:)και μαλιστα το δικο μου πανω πανω εχει 3 θηκες υπνου οχι απλα σκαλακια;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πώς τα τσιμπάμε από αυτό το μαγαζί; τα κάνουμε παραγγελία από άλλο pet shop ή πάμε εκεί με το παραδάκι και μας το φέρνει;:blink:

(μιας και είμαστε πολλοί που ενδιαφερόμαστε δε κάνουμε μια μαζική αγορά; :blink: )

πώς τα τσιμπάμε από αυτό το μαγαζί; τα κάνουμε παραγγελία από άλλο pet shop ή πάμε εκεί με το παραδάκι και μας το φέρνει;:blink:

(μιας και είμαστε πολλοί που ενδιαφερόμαστε δε κάνουμε μια μαζική αγορά; :blink: )

Θα τους ζητήσουμε να κάνουν ειδικές τιμές στα μέλη του γατοφόρουμ!!! :D

για να δουμε κατ'άρχας θα μας ερθει η επιβεβαιωση του κωδικου στο e mail? Νικο στειλε τα στοιχεια στο club του site...
Η Ιωαννα τους βρηκε στο τηλ? :hmm:

Εγώ δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση, αν και θα με δουν σύντομα στο κατώφλι τους, με ή χωρίς κωδικό ;):lol:
Επίσης, έχει ανοίξει κι ένα νέο πετ-σοπ στο Ψυχικό που φαίνεται πολύ χλιδάτο... είχε την ταμπέλα μέχρι προχτές και σήμερα το πρωί είδα και τις βιτρίνες γεμάτες... νομίζω πως δεν πουλάνε ζώα αλλά μονο αξεσουάρ :) Θα πάω να ρίξω μια ματιά και θα σας ενημερώσω

μην της το παρεις πολυ ψηλο αν το φοβασαι...μεχρι το υψος του γατοδεντρου της aristocat δεν θα εχει προβλημα...με τιποτα σαν το δικο μου...εχει καποιο προβλημα?

Ποσο ειναι το δικο σου?
Οταν λες καποιο προβλημα?Εκτος απο την οραση της?

Ποσο ειναι το δικο σου?
Οταν λες καποιο προβλημα?Εκτος απο την οραση της?
η γατα βρε και να μη μπορει να κατεβει απο το γατοδεντρο?
Η τσουπ απο το πανω πανω σκαλοπατι θα πηδηξει, ή σκαλοπατι σκαλοπατι! ;)το σωμα της ειναι ειδικα κατασκευασμενο για τετοια κολπα;):P
το δικο μου ειναι ψηλο 2 μετρα περιπου...

επειδή δεν μου έχουν στειλει τιμοκατάλογο... πόσο κοστίζουν αυτά:
:D
04523.jpg

64923.jpg

06723.jpg

52347.jpg

οι τίμές και στο περίπου μου κάνουν...εξάλλου το μπάτζετ μου είναι πραγματικά πάρα πολύ μικρό:(

το ειχα παρει απο αλλου...θα σου βαλω το link ειναι μιας φιλης απο τη Θεσσαλονικη...:)και μαλιστα το δικο μου πανω πανω εχει 3 θηκες υπνου οχι απλα σκαλακια;)
Aristocat...να το δικο μου ακριβως
και το site της γνωστης μου ειναι αυτο:)

https://www.epetshop.gr/
στο site το εχει 210 ευρω...

χμμ και αυτά δεν είναι άσχημα που έχει εκεί πέρα.. Αλλά εάν και πάλι το σνομπάρουν θα τις κυνηγάω με αυτό μετά :lol:

38e24e27f64854708ff07be5a1da377a.image.173x210.jpg

δεν είναι άσχημο ε; :rolleyes:

Γιούλη, η Bijoux της Νόνικας δεν βλέπει η καημενούλα, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει σε τίποτα! ;)Νόνικα, καλύτερα όχι πολύ ψηλό θα έλεγα, μην πέσει και τσακιστεί κατά λάθος, γιατί είναι ζωηρή η άτιμη, αν και υποψιάζομαι ότι θα το μάθει πολύ γρήγορα!

η γατα βρε και να μη μπορει να κατεβει απο το γατοδεντρο?
Η τσουπ απο το πανω πανω σκαλοπατι θα πηδηξει, ή σκαλοπατι σκαλοπατι! ;)το σωμα της ειναι ειδικα κατασκευασμενο για τετοια κολπα;):P
το δικο μου ειναι ψηλο 2 μετρα περιπου...

Δυο μετρα παραειναι για την Μπιζου:/:
Η οραση της ειναι μονο το προβλημα,πιστευω πως θα...κωλωσει να κατεβει αν ανεβει πολυ και δεν μπορει να υπολογισει ποσο ψηλα ειναι:hmm:

χμμ και αυτά δεν είναι άσχημα που έχει εκεί πέρα.. Αλλά εάν και πάλι το σνομπάρουν θα τις κυνηγάω με αυτό μετά :lol:

38e24e27f64854708ff07be5a1da377a.image.173x210.jpg

δεν είναι άσχημο ε; :rolleyes:
δεν ειπαμε οτι τιποτα δεν παει χαμενο και θα το χρησιμοποιεις εσυ βρε Νικο?:lol::lol:θα λες...αγαπη μου κερναω τονο στο γατοδεντρο:lol::lol::lol:

Δυο μετρα παραειναι για την Μπιζου:/:
Η οραση της ειναι μονο το προβλημα,πιστευω πως θα...κωλωσει να κατεβει αν ανεβει πολυ και δεν μπορει να υπολογισει ποσο ψηλα ειναι:hmm:
μα γι'αυτο σου ειπα παρτης ενα χαμηλο;)

Γιούλη, η Bijoux της Νόνικας δεν βλέπει η καημενούλα, αλλά αυτό δεν την εμποδίζει σε τίποτα! ;)Νόνικα, καλύτερα όχι πολύ ψηλό θα έλεγα, μην πέσει και τσακιστεί κατά λάθος, γιατί είναι ζωηρή η άτιμη, αν και υποψιάζομαι ότι θα το μάθει πολύ γρήγορα!

Κι εγω αυτο φοβαμαι:(
Γιουλη δεν ηξερες οτι η Μπιζουδα ειναι τυφλουλα?

Κι εγω αυτο φοβαμαι:(
Γιουλη δεν ηξερες οτι η Μπιζουδα ειναι τυφλουλα?
ναι καλη μου...γι΄αυτο και σου ειπα να της παρεις χαμηλο σαν της aristocat...το ματακι της σκεφτομουν:/:

Γιούλη μεταφορικά πόσο είχες πληρώσει περίπου θυμάσαι;
Αϊ να χαθείτε, με βάζετε σε πειρασμό:P

δεν ειπαμε οτι τιποτα δεν παει χαμενο και θα το χρησιμοποιεις εσυ βρε Νικο?:lol::lol:θα λες...αγαπη μου κερναω τονο στο γατοδεντρο:lol::lol::lol:

καλή ιδέα... μόλις βρω και το τόνο :redface:

Γιούλη μεταφορικά πόσο είχες πληρώσει περίπου θυμάσαι;
Αϊ να χαθείτε, με βάζετε σε πειρασμό:P
35 ευρω πληρωσα γιατι ειναι μεγαλο και βαρυ;):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back