Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Μου αρεσει στη 2η σελιδα το siberian και το shynnx! Ειναι και σε καλη τιμη! Αν παραγγειλει καποιος να μου πει...Αν γινετε μελη βγαζει και τιμοκαταλογο.
Επισης ενα ωραιο σαιτ με πολλα ονυχοδρομια ειναι αυτο:
https://www.epetshop.gr/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Απο αυτο παραγγελνεις?Εχει και στο ικεα στην ελλαδα για αξεσουαρ για ζωα?Εδω εχει καλες ιδεες για γατοκατασκευες!
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Απο αυτο παραγγελνεις?Εχει και στο ικεα στην ελλαδα για αξεσουαρ για ζωα?
οχι οχι, εκει εχει επιπλα απο ικεα τα οποια τα μετατρεπουν για γατες. Πχ παιρνουν ενα επιπλο και το κανουν μερος για αμμολεκανη. Πολυ στυλατο και μπορεις να το εχεις ακομα και στο καθιστικο. Ορεξη και χρονο να εχεις για να κανεις αλλαγες στα επιπλα. Παντως εχει καταπληκτικες ιδεες.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τελικά πήρα από αυτούς γατόδεντρο. Έχει αγοράσει και κανείς άλλος από εκεί να μας πει αν είναι γερά?Αν γινετε μελη βγαζει και τιμοκαταλογο.
Επισης ενα ωραιο σαιτ με πολλα ονυχοδρομια ειναι αυτο:
https://www.epetshop.gr/
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι της Αννας απο τη Θεσσαλονικη! Εγω πηρα και ειναι καταπληκτικο και πολυ γερο!Τελικά πήρα από αυτούς γατόδεντρο. Έχει αγοράσει και κανείς άλλος από εκεί να μας πει αν είναι γερά?
θα σου βαλω φωτο
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι της Αννας απο τη Θεσσαλονικη! Εγω πηρα και ειναι καταπληκτικο και πολυ γερο!θα σου βαλω φωτο
![]()
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Νεκταρια
Διάσημο μέλος
Απο οτι εχω μαθει κανει μονο χονδρικη τωρακαι εγω μαλλον απο το e-petshop θα παρω.στο culpret.gr πως μπορω να γινω μελος?εχει πολλα σχεδια...σιγουρα δεν στελνουν??

ιβανα
Επιφανές μέλος
Απο οτι εχω μαθει κανει μονο χονδρικη τωρα![]()
κριμα, και εχει τεραστια ποικιλια.....

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ειναι πολυ ομορφο!! Με γεια!Μιλάμε για βασιλικό θρόνο!! Εγώ πήρα αυτό: https://www.epetshop.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=3_18&products_id=14 για να ανεβαίνει και η Lucy μου στα χαμηλά που δεν βλέπει. Η Άννα είναι μέλος εδώ?

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αυτο ειναι το γατοδεντρο...ειναι το πιο μεγαλο...λεγεται Russian Blue.ποσο σου κοστισε ο βασιλικος σου θρονος γιουλη?και πως την εκανες την παραγγελια?πηρες τηλεφωνο?εξοδα αποστολης?σορι για τις πολλες ερωτησεις...

https://www.epetshop.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=3_18&products_id=23
τα εξοδα μεταφορας ηταν 35 ευρω

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
jollypopscattery@yahoo.gr
και να το παραγγειλεις ρωτωντας την τη τιμη (μπορει να υπαρχει και καποια προσφορα)
το πληρωνεις με αντικαταβολη στο ταχυδρομειο
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι ομως τεραστιο!!πως θα το παω σπιτι μου απο το ταχυδρομειο?η συναλλαγη μεσω πιστωτικης γινεται?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω το πηρα με το αυτοκινητο μου, απλα με βοηθησαν να το βαλουμε στο πορτ παγκαζ...ειναι ασυναρμολογητο φυσικα μεσα σε κουτα κι ηταν αρκετα βαρυ το συγκεκριμενο...ειναι τελειο!!απ'οτι ειδα στο σαιτ τα εξοδα αποστολης ειναι δωρεαν για παραγγελια ανω των 100 ευρω..
ειναι ομως τεραστιο!!πως θα το παω σπιτι μου απο το ταχυδρομειο?η συναλλαγη μεσω πιστωτικης γινεται?
μιλα με την Αννα για το θεμα της πιστωτικης δεν το γνωριζω...δεν αναγραφεται τροπος πληρωμης στο site?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
Ιωαννα, ποσες γατες εχεις? Για 3 ειναι πολυ καλο αυτο το μεγαλο...αλλα πιστευω οτι ειναι τεραστιο αν εχεις μονο μια...
μια εχω απλα για το λογο αυτο σκεφτομαι να παρω κατι μεγαλο για να 'χει να ασχολειται οσο θα λειπω..τη λυπαμαι που την εχω μονη της...τελειο που ειναι ασυναρμολογητο!!δεν το βιαζομαι κιολας!θα ρωτησω και στην καρδιτσα σ'ενα πετσοπ μηπως φερνουν και αυτοι γατοδεντρα..σ'ευχαριστω πολυ!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool