Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Eχετε δει σε πετ-σοπ κατι σαν βαριδακι που μεσα περιεχει ενα χαρτακι και γραφεις την διευθυνση και το τηλεφωνο σε περιπτωση που χαθει η γατουλα?Ειναι σαν ταυτοτητα,μεταλικο και μακροστενο υπαρχει σε ασημι χρωμμα,πορτοκαλι,πρασινο και μπλε νομιζω...Σκεφτηκα να παρω 2 για τα γατακια μου.Επισης,μηπως ξερετε καποιο πετ-σοπ που να πουλαει καπως οικονομικα το λουρακι με το ειδικο συστημα που ελευθερωνει τη γατα αν πιαστει καπου το κολαρο?Στα πετ σιτυ που πηγα το πουλανε γυρω στα 17 ευρω....
Ιωάννα για δες εδώ που τα έχει τιμές χονδρικής...
https://www.culpret.gr/products.html
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
που μπορω να βρω αυτες τις ταυτοτητες?
Σήμερα που πήγα στο Quiko(Θεσ/νίκη) είδα ότι πουλάνε τέτοιες ταυτότητες σε δίαφορα σχέδια και χρώματα.Η τιμή τους αν θυμάμαι καλά, είναι γύρω στο 1 Ευρώ και αναλαμβάνουν να σου χαράξουν πάνω τα στοιχεία που θέλεις.Η τιμή για μία όψη είναι 6 ευρώ και για τις δύο όψεις 10 ευρώ(ρώτησα γιατί με ενδιαφέρει και εμένα
) .Στην ετοιμάζουν επί τόπου.

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ειναι αλυσιδα?Υπαρχουν και στην Αθηνα? Σε οσα πετ σοπ εχω παει δεν εχω δει ουτε ταυτοτητες,ουτε το αποσπομενο κολλαρο!Σήμερα που πήγα στο Quiko(Θεσ/νίκη) είδα ότι πουλάνε τέτοιες ταυτότητες σε δίαφορα σχέδια και χρώματα.Η τιμή τους αν θυμάμαι καλά, είναι γύρω στο 1 Ευρώ και αναλαμβάνουν να σου χαράξουν πάνω τα στοιχεία που θέλεις.Η τιμή για μία όψη είναι 6 ευρώ και για τις δύο όψεις 10 ευρώ(ρώτησα γιατί με ενδιαφέρει και εμένα) .
Στην ετοιμάζουν επί τόπου.![]()
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος
Εγώ τους έφτιαξα δύο μικρές στρογγυλές ασημένιες και μου χάραξε πάνω ότι ήθελα ο χρησοχόος!!Μόνο 15 ευρώ και για τις δύο μου πήρε..άν ήδη έχεις κάτι ασημένιο που δεν το θέλεις το δίνεις και σου χαράζει ότι θέλεις.Εδώ την φοράει ένας προηγούμενος γατούλης που είχα.που μπορω να βρω αυτες τις ταυτοτητες?
Συνημμένα
ιβανα
Επιφανές μέλος
καλημερα.μπηκα στην ιστοσελιδα culpret.gr αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι μονο για επαγγελματιες!δεν καταλαβα καλα!τα στελνουν σπιτι?μπορει ο καθενας να παραγγειλει?αν μπορει καποιος ας με βοηθησει!![]()
και εγω διαβασα οτι δινουν προιοντα σε πετ σοπ. ας μας καποιος αν πουλανε πραγματα λιανικη σε ιδιωτες

ιωάννα-μπιάνκα
Πολύ δραστήριο μέλος
και εγω διαβασα οτι δινουν προιοντα σε πετ σοπ. ας μας καποιος αν πουλανε πραγματα λιανικη σε ιδιωτες![]()
θελω να παρω για τη γατα μου ενα μεγαλο γατοδεντρο αλλα μπορω να δωσω γυρω στα 100ε και θελω να παρω μ'αυτα τα χρηματα ο,τι καλυτερο γινεται.αν παω σε πετσοπ της καρδιτσας μπορουν εκεινοι να μου παραγγειλουν??
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
στο e-bay βρήκα ένα τελειο πριν μια εβδομάδα... στην ελλάδα αυτό το δεντρο κάνει σίγουρα 300 ενώ εκει το βρήκα 90....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος
Αλλα δεν ξερω αν γινετε και πως μπορω να τα αγορασω.Μπορει να με βοηθησει καποιος?
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
για ονυχοδρόμια, δεντρα γάτας...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
Silenia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λοιπόν κορίτσια εγώ πήγα στην αποθήκη του culpret και μου είπε ο κύριος πως κάθε Τετάρτη κάνουν τις παραγγελίες και θα μου παραγγείλει κι εμένα όποιο ονυχοδρόμιο διαλέξω. Επίσημα δεν δίνουν λιανική.
καλο αυτό μου αναπτερώνεις το ηθικό.
ομως και πάλι, σε ενημερώνουν αυτοι για τιμές ?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catlover
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Επισης ενα ωραιο σαιτ με πολλα ονυχοδρομια ειναι αυτο:
https://www.epetshop.gr/
Ιωαννα47
Νεοφερμένο μέλος

ANNA KATΣΑΡΟΥ
Διάσημο μέλος

Συνημμένα
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool