Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κανουν ντελιβερι και ελλαδα? στο ελληνικο σαιτ της εταιριας δεν το εχει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κανουν ντελιβερι και ελλαδα? στο ελληνικο σαιτ της εταιριας δεν το εχει..
Γιατί όχι? πληρώνεις τα ταχυδρομικά. Ένα σωρό πράγματα αγοράζω από το εξωτερικο ....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω καλε:P τα παντα ομως!..εχω την εντυπωση οτι δεν το στελνουν απο την αμαζον αυτο ομως..θα το ψαξω

We do not ship to APO/FPO, US Territories, Canada or other countries at this time.
For security purposes, CPO DOES NOT ship to P.O. Boxes.

απο το σαιτ του πρωτου λινκ!

πολυ καλο:up::up: στο ebay εχει σχεδον τσαμπα το ειδικο σχοινι για γατοδεντρα με το μετρο:)

Είναι τέλειο!!!! Αφού το ντύσετε με το σπάγκο και θα προχωρήσετε στην επιλογή του χρώματος για το ντύσιμο του υπόλοιπου γατοδεντρόσπιτου με το υλικό της επιλογής σας, επιλέξτε ένα χρώμα που θα αναδυκνύει το φύλο του γατιού!
Θα βάλετε και σπιτάκι για να τρυπώνει μέσα και να κοιμάται;

καταπληκτικο!!! μηπως ομως για δικη σου ευκολια επρεπε να στερεωσεις την μοκετουλα στα ξυλαρακια πριν την τοποθετηση? ρωταω γιατι μου φαινεται οτι θα σε δυσκολεψει τωρα περισσοτερο.

Διαβαστε και τις παρακατω οδηγιες που ειχα βρει πιο παλια σε μια ιστοσελιδα και που βεβαια δεν εχω ακομα αξιωθει να το φτιαξω...:redface:

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΕΙΟΥ-ΓΑΤΟΔΕΝΔΡΟΥ

ΥΛΙΚΑ
1) Ενα ξυλο κυλινδρικο διαμετρου τουλαχιστον 12 εκατοστων και υψους 80. προσοχη να ειναι στεγνο για να μην μπει οταν θα εχετε τυλιξει επανω του το σχοινι.
2) Μια κουλουρα σχοινιου κατα προτιμηση sisal που εχει σαν βαση ινες καποιου μεξικανικου φυτου. ειναι πολυ ανθεκτικο και το λατρευουν οι γατες. αν δεν βρειτε τετοιο σχοινι στην αγορα προσοχη στην αγορα καποιου αλλου.. να μην ειναι <<λαδωμενο>>
3) Κοντρα πλακε θαλασσης παχους 1-2 εκατοστων και διαμετρου 45 εκατοστων.
4) Καρφια στεγης 2-5 εκατοστων.
5) Καρφια βυθιζομενης κεφαλης 5-6 εκατοστων.

ΟΔΗΓΙΕΣ
Καρφωστε με 2-3 καρφια στεγης την αρχη του σχοινιου γυρω γυρω απο την κορυφη του ονυχοδρομιου και τυλιξτε οσο πιο σφικτα μπορειτε γυρω γυρω χωρις να αφηνετε κενα. οταν φτασετε στο τελος ξαναστερεωστε με 2-3 καρφια.
Τοποθετηστε την βαση στο ονυχοδρομιο χρησιμοποιωντας 4 καρφια και καρφωνοντας τα πρωτα στο κεντρο της βασης και μετα μεσα στο ξυλο του ονυχοδρομειου
Προχωρατε με τον ιδιο τροπο με οσα επιπεδα θελετε να φτιαξετε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα...
Θελει πολυ δουλεια και χρονο.
Θα βαλω τα δυνατα μου....:up:

Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα...
Θελει πολυ δουλεια και χρονο.
Θα βαλω τα δυνατα μου....:up:
καλη επιτυχια σου ευχομαι:up:

το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει..

Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω
κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες...
στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει....
θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε...

κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες...
στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει....
θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε...
Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο:up:
https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111
αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται:)

Αχα,το τσακωσαμε!
Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει.

Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο:up:
https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111
αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται:)

Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ.:D

To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες:redface::P) για να δειτε πως ειναι :)

Συνημμένα

• CIMG5390.JPG
    CIMG5390.JPG
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 56
  • CIMG5391.JPG
    CIMG5391.JPG
    33,8 KB · Εμφανίσεις: 56
  • CIMG5394.JPG
    CIMG5394.JPG
    28,6 KB · Εμφανίσεις: 63
  • CIMG5395.JPG
    CIMG5395.JPG
    32,6 KB · Εμφανίσεις: 52
και το κουτι του

Συνημμένα

• CIMG5396.JPG
    CIMG5396.JPG
    40,9 KB · Εμφανίσεις: 41
  • CIMG5397.JPG
    CIMG5397.JPG
    39 KB · Εμφανίσεις: 38
  • CIMG5398.JPG
    CIMG5398.JPG
    33,7 KB · Εμφανίσεις: 52
  • CIMG5399.JPG
    CIMG5399.JPG
    44,8 KB · Εμφανίσεις: 43
Κάνει δουλειά?:hmm:

το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ...
σου πιανεται ολιγον το χερι:P...αλλα γυμναζεται κιολας:cool::lol:

Κάνει δουλειά?:hmm:
πολυ καλη! :):)
Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα...
Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο:)

Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ.:D
:redface:
Αστερι μου :up:
ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back