evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί όχι? πληρώνεις τα ταχυδρομικά. Ένα σωρό πράγματα αγοράζω από το εξωτερικο ....κανουν ντελιβερι και ελλαδα? στο ελληνικο σαιτ της εταιριας δεν το εχει..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
τα παντα ομως!..εχω την εντυπωση οτι δεν το στελνουν απο την αμαζον αυτο ομως..θα το ψαξωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
For security purposes, CPO DOES NOT ship to P.O. Boxes.
απο το σαιτ του πρωτου λινκ!
myrtos
Δραστήριο μέλος

στο ebay εχει σχεδον τσαμπα το ειδικο σχοινι για γατοδεντρα με το μετρο
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Θα βάλετε και σπιτάκι για να τρυπώνει μέσα και να κοιμάται;
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΕΙΟΥ-ΓΑΤΟΔΕΝΔΡΟΥ
ΥΛΙΚΑ
1) Ενα ξυλο κυλινδρικο διαμετρου τουλαχιστον 12 εκατοστων και υψους 80. προσοχη να ειναι στεγνο για να μην μπει οταν θα εχετε τυλιξει επανω του το σχοινι.
2) Μια κουλουρα σχοινιου κατα προτιμηση sisal που εχει σαν βαση ινες καποιου μεξικανικου φυτου. ειναι πολυ ανθεκτικο και το λατρευουν οι γατες. αν δεν βρειτε τετοιο σχοινι στην αγορα προσοχη στην αγορα καποιου αλλου.. να μην ειναι <<λαδωμενο>>
3) Κοντρα πλακε θαλασσης παχους 1-2 εκατοστων και διαμετρου 45 εκατοστων.
4) Καρφια στεγης 2-5 εκατοστων.
5) Καρφια βυθιζομενης κεφαλης 5-6 εκατοστων.
ΟΔΗΓΙΕΣ
Καρφωστε με 2-3 καρφια στεγης την αρχη του σχοινιου γυρω γυρω απο την κορυφη του ονυχοδρομιου και τυλιξτε οσο πιο σφικτα μπορειτε γυρω γυρω χωρις να αφηνετε κενα. οταν φτασετε στο τελος ξαναστερεωστε με 2-3 καρφια.
Τοποθετηστε την βαση στο ονυχοδρομιο χρησιμοποιωντας 4 καρφια και καρφωνοντας τα πρωτα στο κεντρο της βασης και μετα μεσα στο ξυλο του ονυχοδρομειου
Προχωρατε με τον ιδιο τροπο με οσα επιπεδα θελετε να φτιαξετε.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mikri_Shakira
Νεοφερμένο μέλος
Θελει πολυ δουλεια και χρονο.
Θα βαλω τα δυνατα μου....

ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ
Εκκολαπτόμενο μέλος
καλη επιτυχια σου ευχομαιΘα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα...
Θελει πολυ δουλεια και χρονο.
Θα βαλω τα δυνατα μου....![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει..
κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες...Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω
στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει....
θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτοκοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες...
στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει....
θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε...

https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111
αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται

moukelis
Επιφανές μέλος
Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο
https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111
αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται![]()
Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ.

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

) για να δειτε πως ειναι 
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σου πιανεται ολιγον το χερι
...αλλα γυμναζεται κιολας

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ καλη!Κάνει δουλειά?![]()

Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα...
Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ.![]()

Αστερι μου

ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool