evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:21 Η evelynkar: #2.561 27-09-09 10:21 κανουν ντελιβερι και ελλαδα? στο ελληνικο σαιτ της εταιριας δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:22 Η Anima έγραψε: #2.562 27-09-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: κανουν ντελιβερι και ελλαδα? στο ελληνικο σαιτ της εταιριας δεν το εχει.. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι? πληρώνεις τα ταχυδρομικά. Ένα σωρό πράγματα αγοράζω από το εξωτερικο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:23 Η evelynkar: #2.563 27-09-09 10:23 κι εγω καλε τα παντα ομως!..εχω την εντυπωση οτι δεν το στελνουν απο την αμαζον αυτο ομως..θα το ψαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η evelynkar: #2.564 27-09-09 10:24 We do not ship to APO/FPO, US Territories, Canada or other countries at this time. For security purposes, CPO DOES NOT ship to P.O. Boxes. απο το σαιτ του πρωτου λινκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:19 Η myrtos έγραψε: #2.565 27-09-09 11:19 πολυ καλο στο ebay εχει σχεδον τσαμπα το ειδικο σχοινι για γατοδεντρα με το μετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η Selina Kyle: #2.566 27-09-09 12:06 Είναι τέλειο!!!! Αφού το ντύσετε με το σπάγκο και θα προχωρήσετε στην επιλογή του χρώματος για το ντύσιμο του υπόλοιπου γατοδεντρόσπιτου με το υλικό της επιλογής σας, επιλέξτε ένα χρώμα που θα αναδυκνύει το φύλο του γατιού! Θα βάλετε και σπιτάκι για να τρυπώνει μέσα και να κοιμάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.567 27-09-09 12:23 καταπληκτικο!!! μηπως ομως για δικη σου ευκολια επρεπε να στερεωσεις την μοκετουλα στα ξυλαρακια πριν την τοποθετηση? ρωταω γιατι μου φαινεται οτι θα σε δυσκολεψει τωρα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.568 27-09-09 13:01 Διαβαστε και τις παρακατω οδηγιες που ειχα βρει πιο παλια σε μια ιστοσελιδα και που βεβαια δεν εχω ακομα αξιωθει να το φτιαξω... ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΕΙΟΥ-ΓΑΤΟΔΕΝΔΡΟΥ ΥΛΙΚΑ 1) Ενα ξυλο κυλινδρικο διαμετρου τουλαχιστον 12 εκατοστων και υψους 80. προσοχη να ειναι στεγνο για να μην μπει οταν θα εχετε τυλιξει επανω του το σχοινι. 2) Μια κουλουρα σχοινιου κατα προτιμηση sisal που εχει σαν βαση ινες καποιου μεξικανικου φυτου. ειναι πολυ ανθεκτικο και το λατρευουν οι γατες. αν δεν βρειτε τετοιο σχοινι στην αγορα προσοχη στην αγορα καποιου αλλου.. να μην ειναι <<λαδωμενο>> 3) Κοντρα πλακε θαλασσης παχους 1-2 εκατοστων και διαμετρου 45 εκατοστων. 4) Καρφια στεγης 2-5 εκατοστων. 5) Καρφια βυθιζομενης κεφαλης 5-6 εκατοστων. ΟΔΗΓΙΕΣ Καρφωστε με 2-3 καρφια στεγης την αρχη του σχοινιου γυρω γυρω απο την κορυφη του ονυχοδρομιου και τυλιξτε οσο πιο σφικτα μπορειτε γυρω γυρω χωρις να αφηνετε κενα. οταν φτασετε στο τελος ξαναστερεωστε με 2-3 καρφια. Τοποθετηστε την βαση στο ονυχοδρομιο χρησιμοποιωντας 4 καρφια και καρφωνοντας τα πρωτα στο κεντρο της βασης και μετα μεσα στο ξυλο του ονυχοδρομειου Προχωρατε με τον ιδιο τροπο με οσα επιπεδα θελετε να φτιαξετε. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikri_Shakira Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Mikri_Shakira: #2.569 27-09-09 16:34 Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:38 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.570 27-09-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Mikri_Shakira: Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.571 27-09-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.572 27-09-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #2.573 27-09-09 21:22 Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κανουν ντελιβερι και ελλαδα? στο ελληνικο σαιτ της εταιριας δεν το εχει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:22 Η Anima έγραψε: #2.562 27-09-09 10:22 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: κανουν ντελιβερι και ελλαδα? στο ελληνικο σαιτ της εταιριας δεν το εχει.. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι? πληρώνεις τα ταχυδρομικά. Ένα σωρό πράγματα αγοράζω από το εξωτερικο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:23 Η evelynkar: #2.563 27-09-09 10:23 κι εγω καλε τα παντα ομως!..εχω την εντυπωση οτι δεν το στελνουν απο την αμαζον αυτο ομως..θα το ψαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η evelynkar: #2.564 27-09-09 10:24 We do not ship to APO/FPO, US Territories, Canada or other countries at this time. For security purposes, CPO DOES NOT ship to P.O. Boxes. απο το σαιτ του πρωτου λινκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:19 Η myrtos έγραψε: #2.565 27-09-09 11:19 πολυ καλο στο ebay εχει σχεδον τσαμπα το ειδικο σχοινι για γατοδεντρα με το μετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η Selina Kyle: #2.566 27-09-09 12:06 Είναι τέλειο!!!! Αφού το ντύσετε με το σπάγκο και θα προχωρήσετε στην επιλογή του χρώματος για το ντύσιμο του υπόλοιπου γατοδεντρόσπιτου με το υλικό της επιλογής σας, επιλέξτε ένα χρώμα που θα αναδυκνύει το φύλο του γατιού! Θα βάλετε και σπιτάκι για να τρυπώνει μέσα και να κοιμάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.567 27-09-09 12:23 καταπληκτικο!!! μηπως ομως για δικη σου ευκολια επρεπε να στερεωσεις την μοκετουλα στα ξυλαρακια πριν την τοποθετηση? ρωταω γιατι μου φαινεται οτι θα σε δυσκολεψει τωρα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.568 27-09-09 13:01 Διαβαστε και τις παρακατω οδηγιες που ειχα βρει πιο παλια σε μια ιστοσελιδα και που βεβαια δεν εχω ακομα αξιωθει να το φτιαξω... ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΕΙΟΥ-ΓΑΤΟΔΕΝΔΡΟΥ ΥΛΙΚΑ 1) Ενα ξυλο κυλινδρικο διαμετρου τουλαχιστον 12 εκατοστων και υψους 80. προσοχη να ειναι στεγνο για να μην μπει οταν θα εχετε τυλιξει επανω του το σχοινι. 2) Μια κουλουρα σχοινιου κατα προτιμηση sisal που εχει σαν βαση ινες καποιου μεξικανικου φυτου. ειναι πολυ ανθεκτικο και το λατρευουν οι γατες. αν δεν βρειτε τετοιο σχοινι στην αγορα προσοχη στην αγορα καποιου αλλου.. να μην ειναι <<λαδωμενο>> 3) Κοντρα πλακε θαλασσης παχους 1-2 εκατοστων και διαμετρου 45 εκατοστων. 4) Καρφια στεγης 2-5 εκατοστων. 5) Καρφια βυθιζομενης κεφαλης 5-6 εκατοστων. ΟΔΗΓΙΕΣ Καρφωστε με 2-3 καρφια στεγης την αρχη του σχοινιου γυρω γυρω απο την κορυφη του ονυχοδρομιου και τυλιξτε οσο πιο σφικτα μπορειτε γυρω γυρω χωρις να αφηνετε κενα. οταν φτασετε στο τελος ξαναστερεωστε με 2-3 καρφια. Τοποθετηστε την βαση στο ονυχοδρομιο χρησιμοποιωντας 4 καρφια και καρφωνοντας τα πρωτα στο κεντρο της βασης και μετα μεσα στο ξυλο του ονυχοδρομειου Προχωρατε με τον ιδιο τροπο με οσα επιπεδα θελετε να φτιαξετε. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikri_Shakira Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Mikri_Shakira: #2.569 27-09-09 16:34 Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:38 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.570 27-09-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Mikri_Shakira: Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.571 27-09-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.572 27-09-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #2.573 27-09-09 21:22 Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: κανουν ντελιβερι και ελλαδα? στο ελληνικο σαιτ της εταιριας δεν το εχει.. Click για ανάπτυξη... Γιατί όχι? πληρώνεις τα ταχυδρομικά. Ένα σωρό πράγματα αγοράζω από το εξωτερικο .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:23 Η evelynkar: #2.563 27-09-09 10:23 κι εγω καλε τα παντα ομως!..εχω την εντυπωση οτι δεν το στελνουν απο την αμαζον αυτο ομως..θα το ψαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η evelynkar: #2.564 27-09-09 10:24 We do not ship to APO/FPO, US Territories, Canada or other countries at this time. For security purposes, CPO DOES NOT ship to P.O. Boxes. απο το σαιτ του πρωτου λινκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:19 Η myrtos έγραψε: #2.565 27-09-09 11:19 πολυ καλο στο ebay εχει σχεδον τσαμπα το ειδικο σχοινι για γατοδεντρα με το μετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η Selina Kyle: #2.566 27-09-09 12:06 Είναι τέλειο!!!! Αφού το ντύσετε με το σπάγκο και θα προχωρήσετε στην επιλογή του χρώματος για το ντύσιμο του υπόλοιπου γατοδεντρόσπιτου με το υλικό της επιλογής σας, επιλέξτε ένα χρώμα που θα αναδυκνύει το φύλο του γατιού! Θα βάλετε και σπιτάκι για να τρυπώνει μέσα και να κοιμάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.567 27-09-09 12:23 καταπληκτικο!!! μηπως ομως για δικη σου ευκολια επρεπε να στερεωσεις την μοκετουλα στα ξυλαρακια πριν την τοποθετηση? ρωταω γιατι μου φαινεται οτι θα σε δυσκολεψει τωρα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.568 27-09-09 13:01 Διαβαστε και τις παρακατω οδηγιες που ειχα βρει πιο παλια σε μια ιστοσελιδα και που βεβαια δεν εχω ακομα αξιωθει να το φτιαξω... ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΕΙΟΥ-ΓΑΤΟΔΕΝΔΡΟΥ ΥΛΙΚΑ 1) Ενα ξυλο κυλινδρικο διαμετρου τουλαχιστον 12 εκατοστων και υψους 80. προσοχη να ειναι στεγνο για να μην μπει οταν θα εχετε τυλιξει επανω του το σχοινι. 2) Μια κουλουρα σχοινιου κατα προτιμηση sisal που εχει σαν βαση ινες καποιου μεξικανικου φυτου. ειναι πολυ ανθεκτικο και το λατρευουν οι γατες. αν δεν βρειτε τετοιο σχοινι στην αγορα προσοχη στην αγορα καποιου αλλου.. να μην ειναι <<λαδωμενο>> 3) Κοντρα πλακε θαλασσης παχους 1-2 εκατοστων και διαμετρου 45 εκατοστων. 4) Καρφια στεγης 2-5 εκατοστων. 5) Καρφια βυθιζομενης κεφαλης 5-6 εκατοστων. ΟΔΗΓΙΕΣ Καρφωστε με 2-3 καρφια στεγης την αρχη του σχοινιου γυρω γυρω απο την κορυφη του ονυχοδρομιου και τυλιξτε οσο πιο σφικτα μπορειτε γυρω γυρω χωρις να αφηνετε κενα. οταν φτασετε στο τελος ξαναστερεωστε με 2-3 καρφια. Τοποθετηστε την βαση στο ονυχοδρομιο χρησιμοποιωντας 4 καρφια και καρφωνοντας τα πρωτα στο κεντρο της βασης και μετα μεσα στο ξυλο του ονυχοδρομειου Προχωρατε με τον ιδιο τροπο με οσα επιπεδα θελετε να φτιαξετε. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikri_Shakira Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Mikri_Shakira: #2.569 27-09-09 16:34 Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:38 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.570 27-09-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Mikri_Shakira: Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.571 27-09-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.572 27-09-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #2.573 27-09-09 21:22 Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εγω καλε τα παντα ομως!..εχω την εντυπωση οτι δεν το στελνουν απο την αμαζον αυτο ομως..θα το ψαξω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar Διακεκριμένο μέλος Η evelynkar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 7.591 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:24 Η evelynkar: #2.564 27-09-09 10:24 We do not ship to APO/FPO, US Territories, Canada or other countries at this time. For security purposes, CPO DOES NOT ship to P.O. Boxes. απο το σαιτ του πρωτου λινκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:19 Η myrtos έγραψε: #2.565 27-09-09 11:19 πολυ καλο στο ebay εχει σχεδον τσαμπα το ειδικο σχοινι για γατοδεντρα με το μετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η Selina Kyle: #2.566 27-09-09 12:06 Είναι τέλειο!!!! Αφού το ντύσετε με το σπάγκο και θα προχωρήσετε στην επιλογή του χρώματος για το ντύσιμο του υπόλοιπου γατοδεντρόσπιτου με το υλικό της επιλογής σας, επιλέξτε ένα χρώμα που θα αναδυκνύει το φύλο του γατιού! Θα βάλετε και σπιτάκι για να τρυπώνει μέσα και να κοιμάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.567 27-09-09 12:23 καταπληκτικο!!! μηπως ομως για δικη σου ευκολια επρεπε να στερεωσεις την μοκετουλα στα ξυλαρακια πριν την τοποθετηση? ρωταω γιατι μου φαινεται οτι θα σε δυσκολεψει τωρα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.568 27-09-09 13:01 Διαβαστε και τις παρακατω οδηγιες που ειχα βρει πιο παλια σε μια ιστοσελιδα και που βεβαια δεν εχω ακομα αξιωθει να το φτιαξω... ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΕΙΟΥ-ΓΑΤΟΔΕΝΔΡΟΥ ΥΛΙΚΑ 1) Ενα ξυλο κυλινδρικο διαμετρου τουλαχιστον 12 εκατοστων και υψους 80. προσοχη να ειναι στεγνο για να μην μπει οταν θα εχετε τυλιξει επανω του το σχοινι. 2) Μια κουλουρα σχοινιου κατα προτιμηση sisal που εχει σαν βαση ινες καποιου μεξικανικου φυτου. ειναι πολυ ανθεκτικο και το λατρευουν οι γατες. αν δεν βρειτε τετοιο σχοινι στην αγορα προσοχη στην αγορα καποιου αλλου.. να μην ειναι <<λαδωμενο>> 3) Κοντρα πλακε θαλασσης παχους 1-2 εκατοστων και διαμετρου 45 εκατοστων. 4) Καρφια στεγης 2-5 εκατοστων. 5) Καρφια βυθιζομενης κεφαλης 5-6 εκατοστων. ΟΔΗΓΙΕΣ Καρφωστε με 2-3 καρφια στεγης την αρχη του σχοινιου γυρω γυρω απο την κορυφη του ονυχοδρομιου και τυλιξτε οσο πιο σφικτα μπορειτε γυρω γυρω χωρις να αφηνετε κενα. οταν φτασετε στο τελος ξαναστερεωστε με 2-3 καρφια. Τοποθετηστε την βαση στο ονυχοδρομιο χρησιμοποιωντας 4 καρφια και καρφωνοντας τα πρωτα στο κεντρο της βασης και μετα μεσα στο ξυλο του ονυχοδρομειου Προχωρατε με τον ιδιο τροπο με οσα επιπεδα θελετε να φτιαξετε. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikri_Shakira Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Mikri_Shakira: #2.569 27-09-09 16:34 Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:38 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.570 27-09-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Mikri_Shakira: Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.571 27-09-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.572 27-09-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #2.573 27-09-09 21:22 Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
We do not ship to APO/FPO, US Territories, Canada or other countries at this time. For security purposes, CPO DOES NOT ship to P.O. Boxes. απο το σαιτ του πρωτου λινκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
myrtos Δραστήριο μέλος Η Αμαλια :) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νέα Πεντέλη (Αττική). Έχει γράψει 733 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:19 Η myrtos έγραψε: #2.565 27-09-09 11:19 πολυ καλο στο ebay εχει σχεδον τσαμπα το ειδικο σχοινι για γατοδεντρα με το μετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η Selina Kyle: #2.566 27-09-09 12:06 Είναι τέλειο!!!! Αφού το ντύσετε με το σπάγκο και θα προχωρήσετε στην επιλογή του χρώματος για το ντύσιμο του υπόλοιπου γατοδεντρόσπιτου με το υλικό της επιλογής σας, επιλέξτε ένα χρώμα που θα αναδυκνύει το φύλο του γατιού! Θα βάλετε και σπιτάκι για να τρυπώνει μέσα και να κοιμάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.567 27-09-09 12:23 καταπληκτικο!!! μηπως ομως για δικη σου ευκολια επρεπε να στερεωσεις την μοκετουλα στα ξυλαρακια πριν την τοποθετηση? ρωταω γιατι μου φαινεται οτι θα σε δυσκολεψει τωρα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.568 27-09-09 13:01 Διαβαστε και τις παρακατω οδηγιες που ειχα βρει πιο παλια σε μια ιστοσελιδα και που βεβαια δεν εχω ακομα αξιωθει να το φτιαξω... ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΕΙΟΥ-ΓΑΤΟΔΕΝΔΡΟΥ ΥΛΙΚΑ 1) Ενα ξυλο κυλινδρικο διαμετρου τουλαχιστον 12 εκατοστων και υψους 80. προσοχη να ειναι στεγνο για να μην μπει οταν θα εχετε τυλιξει επανω του το σχοινι. 2) Μια κουλουρα σχοινιου κατα προτιμηση sisal που εχει σαν βαση ινες καποιου μεξικανικου φυτου. ειναι πολυ ανθεκτικο και το λατρευουν οι γατες. αν δεν βρειτε τετοιο σχοινι στην αγορα προσοχη στην αγορα καποιου αλλου.. να μην ειναι <<λαδωμενο>> 3) Κοντρα πλακε θαλασσης παχους 1-2 εκατοστων και διαμετρου 45 εκατοστων. 4) Καρφια στεγης 2-5 εκατοστων. 5) Καρφια βυθιζομενης κεφαλης 5-6 εκατοστων. ΟΔΗΓΙΕΣ Καρφωστε με 2-3 καρφια στεγης την αρχη του σχοινιου γυρω γυρω απο την κορυφη του ονυχοδρομιου και τυλιξτε οσο πιο σφικτα μπορειτε γυρω γυρω χωρις να αφηνετε κενα. οταν φτασετε στο τελος ξαναστερεωστε με 2-3 καρφια. Τοποθετηστε την βαση στο ονυχοδρομιο χρησιμοποιωντας 4 καρφια και καρφωνοντας τα πρωτα στο κεντρο της βασης και μετα μεσα στο ξυλο του ονυχοδρομειου Προχωρατε με τον ιδιο τροπο με οσα επιπεδα θελετε να φτιαξετε. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikri_Shakira Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Mikri_Shakira: #2.569 27-09-09 16:34 Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:38 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.570 27-09-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Mikri_Shakira: Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.571 27-09-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.572 27-09-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #2.573 27-09-09 21:22 Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
πολυ καλο στο ebay εχει σχεδον τσαμπα το ειδικο σχοινι για γατοδεντρα με το μετρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:06 Η Selina Kyle: #2.566 27-09-09 12:06 Είναι τέλειο!!!! Αφού το ντύσετε με το σπάγκο και θα προχωρήσετε στην επιλογή του χρώματος για το ντύσιμο του υπόλοιπου γατοδεντρόσπιτου με το υλικό της επιλογής σας, επιλέξτε ένα χρώμα που θα αναδυκνύει το φύλο του γατιού! Θα βάλετε και σπιτάκι για να τρυπώνει μέσα και να κοιμάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.567 27-09-09 12:23 καταπληκτικο!!! μηπως ομως για δικη σου ευκολια επρεπε να στερεωσεις την μοκετουλα στα ξυλαρακια πριν την τοποθετηση? ρωταω γιατι μου φαινεται οτι θα σε δυσκολεψει τωρα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.568 27-09-09 13:01 Διαβαστε και τις παρακατω οδηγιες που ειχα βρει πιο παλια σε μια ιστοσελιδα και που βεβαια δεν εχω ακομα αξιωθει να το φτιαξω... ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΕΙΟΥ-ΓΑΤΟΔΕΝΔΡΟΥ ΥΛΙΚΑ 1) Ενα ξυλο κυλινδρικο διαμετρου τουλαχιστον 12 εκατοστων και υψους 80. προσοχη να ειναι στεγνο για να μην μπει οταν θα εχετε τυλιξει επανω του το σχοινι. 2) Μια κουλουρα σχοινιου κατα προτιμηση sisal που εχει σαν βαση ινες καποιου μεξικανικου φυτου. ειναι πολυ ανθεκτικο και το λατρευουν οι γατες. αν δεν βρειτε τετοιο σχοινι στην αγορα προσοχη στην αγορα καποιου αλλου.. να μην ειναι <<λαδωμενο>> 3) Κοντρα πλακε θαλασσης παχους 1-2 εκατοστων και διαμετρου 45 εκατοστων. 4) Καρφια στεγης 2-5 εκατοστων. 5) Καρφια βυθιζομενης κεφαλης 5-6 εκατοστων. ΟΔΗΓΙΕΣ Καρφωστε με 2-3 καρφια στεγης την αρχη του σχοινιου γυρω γυρω απο την κορυφη του ονυχοδρομιου και τυλιξτε οσο πιο σφικτα μπορειτε γυρω γυρω χωρις να αφηνετε κενα. οταν φτασετε στο τελος ξαναστερεωστε με 2-3 καρφια. Τοποθετηστε την βαση στο ονυχοδρομιο χρησιμοποιωντας 4 καρφια και καρφωνοντας τα πρωτα στο κεντρο της βασης και μετα μεσα στο ξυλο του ονυχοδρομειου Προχωρατε με τον ιδιο τροπο με οσα επιπεδα θελετε να φτιαξετε. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikri_Shakira Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Mikri_Shakira: #2.569 27-09-09 16:34 Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:38 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.570 27-09-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Mikri_Shakira: Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.571 27-09-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.572 27-09-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #2.573 27-09-09 21:22 Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Είναι τέλειο!!!! Αφού το ντύσετε με το σπάγκο και θα προχωρήσετε στην επιλογή του χρώματος για το ντύσιμο του υπόλοιπου γατοδεντρόσπιτου με το υλικό της επιλογής σας, επιλέξτε ένα χρώμα που θα αναδυκνύει το φύλο του γατιού! Θα βάλετε και σπιτάκι για να τρυπώνει μέσα και να κοιμάται; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:23 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.567 27-09-09 12:23 καταπληκτικο!!! μηπως ομως για δικη σου ευκολια επρεπε να στερεωσεις την μοκετουλα στα ξυλαρακια πριν την τοποθετηση? ρωταω γιατι μου φαινεται οτι θα σε δυσκολεψει τωρα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.568 27-09-09 13:01 Διαβαστε και τις παρακατω οδηγιες που ειχα βρει πιο παλια σε μια ιστοσελιδα και που βεβαια δεν εχω ακομα αξιωθει να το φτιαξω... ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΕΙΟΥ-ΓΑΤΟΔΕΝΔΡΟΥ ΥΛΙΚΑ 1) Ενα ξυλο κυλινδρικο διαμετρου τουλαχιστον 12 εκατοστων και υψους 80. προσοχη να ειναι στεγνο για να μην μπει οταν θα εχετε τυλιξει επανω του το σχοινι. 2) Μια κουλουρα σχοινιου κατα προτιμηση sisal που εχει σαν βαση ινες καποιου μεξικανικου φυτου. ειναι πολυ ανθεκτικο και το λατρευουν οι γατες. αν δεν βρειτε τετοιο σχοινι στην αγορα προσοχη στην αγορα καποιου αλλου.. να μην ειναι <<λαδωμενο>> 3) Κοντρα πλακε θαλασσης παχους 1-2 εκατοστων και διαμετρου 45 εκατοστων. 4) Καρφια στεγης 2-5 εκατοστων. 5) Καρφια βυθιζομενης κεφαλης 5-6 εκατοστων. ΟΔΗΓΙΕΣ Καρφωστε με 2-3 καρφια στεγης την αρχη του σχοινιου γυρω γυρω απο την κορυφη του ονυχοδρομιου και τυλιξτε οσο πιο σφικτα μπορειτε γυρω γυρω χωρις να αφηνετε κενα. οταν φτασετε στο τελος ξαναστερεωστε με 2-3 καρφια. Τοποθετηστε την βαση στο ονυχοδρομιο χρησιμοποιωντας 4 καρφια και καρφωνοντας τα πρωτα στο κεντρο της βασης και μετα μεσα στο ξυλο του ονυχοδρομειου Προχωρατε με τον ιδιο τροπο με οσα επιπεδα θελετε να φτιαξετε. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikri_Shakira Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Mikri_Shakira: #2.569 27-09-09 16:34 Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:38 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.570 27-09-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Mikri_Shakira: Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.571 27-09-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.572 27-09-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #2.573 27-09-09 21:22 Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καταπληκτικο!!! μηπως ομως για δικη σου ευκολια επρεπε να στερεωσεις την μοκετουλα στα ξυλαρακια πριν την τοποθετηση? ρωταω γιατι μου φαινεται οτι θα σε δυσκολεψει τωρα περισσοτερο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 13:01 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.568 27-09-09 13:01 Διαβαστε και τις παρακατω οδηγιες που ειχα βρει πιο παλια σε μια ιστοσελιδα και που βεβαια δεν εχω ακομα αξιωθει να το φτιαξω... ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΕΙΟΥ-ΓΑΤΟΔΕΝΔΡΟΥ ΥΛΙΚΑ 1) Ενα ξυλο κυλινδρικο διαμετρου τουλαχιστον 12 εκατοστων και υψους 80. προσοχη να ειναι στεγνο για να μην μπει οταν θα εχετε τυλιξει επανω του το σχοινι. 2) Μια κουλουρα σχοινιου κατα προτιμηση sisal που εχει σαν βαση ινες καποιου μεξικανικου φυτου. ειναι πολυ ανθεκτικο και το λατρευουν οι γατες. αν δεν βρειτε τετοιο σχοινι στην αγορα προσοχη στην αγορα καποιου αλλου.. να μην ειναι <<λαδωμενο>> 3) Κοντρα πλακε θαλασσης παχους 1-2 εκατοστων και διαμετρου 45 εκατοστων. 4) Καρφια στεγης 2-5 εκατοστων. 5) Καρφια βυθιζομενης κεφαλης 5-6 εκατοστων. ΟΔΗΓΙΕΣ Καρφωστε με 2-3 καρφια στεγης την αρχη του σχοινιου γυρω γυρω απο την κορυφη του ονυχοδρομιου και τυλιξτε οσο πιο σφικτα μπορειτε γυρω γυρω χωρις να αφηνετε κενα. οταν φτασετε στο τελος ξαναστερεωστε με 2-3 καρφια. Τοποθετηστε την βαση στο ονυχοδρομιο χρησιμοποιωντας 4 καρφια και καρφωνοντας τα πρωτα στο κεντρο της βασης και μετα μεσα στο ξυλο του ονυχοδρομειου Προχωρατε με τον ιδιο τροπο με οσα επιπεδα θελετε να φτιαξετε. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Mikri_Shakira Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Mikri_Shakira: #2.569 27-09-09 16:34 Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:38 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.570 27-09-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Mikri_Shakira: Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.571 27-09-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.572 27-09-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #2.573 27-09-09 21:22 Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Διαβαστε και τις παρακατω οδηγιες που ειχα βρει πιο παλια σε μια ιστοσελιδα και που βεβαια δεν εχω ακομα αξιωθει να το φτιαξω... ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΟΝΥΧΟΔΡΟΜΕΙΟΥ-ΓΑΤΟΔΕΝΔΡΟΥ ΥΛΙΚΑ 1) Ενα ξυλο κυλινδρικο διαμετρου τουλαχιστον 12 εκατοστων και υψους 80. προσοχη να ειναι στεγνο για να μην μπει οταν θα εχετε τυλιξει επανω του το σχοινι. 2) Μια κουλουρα σχοινιου κατα προτιμηση sisal που εχει σαν βαση ινες καποιου μεξικανικου φυτου. ειναι πολυ ανθεκτικο και το λατρευουν οι γατες. αν δεν βρειτε τετοιο σχοινι στην αγορα προσοχη στην αγορα καποιου αλλου.. να μην ειναι <<λαδωμενο>> 3) Κοντρα πλακε θαλασσης παχους 1-2 εκατοστων και διαμετρου 45 εκατοστων. 4) Καρφια στεγης 2-5 εκατοστων. 5) Καρφια βυθιζομενης κεφαλης 5-6 εκατοστων. ΟΔΗΓΙΕΣ Καρφωστε με 2-3 καρφια στεγης την αρχη του σχοινιου γυρω γυρω απο την κορυφη του ονυχοδρομιου και τυλιξτε οσο πιο σφικτα μπορειτε γυρω γυρω χωρις να αφηνετε κενα. οταν φτασετε στο τελος ξαναστερεωστε με 2-3 καρφια. Τοποθετηστε την βαση στο ονυχοδρομιο χρησιμοποιωντας 4 καρφια και καρφωνοντας τα πρωτα στο κεντρο της βασης και μετα μεσα στο ξυλο του ονυχοδρομειου Προχωρατε με τον ιδιο τροπο με οσα επιπεδα θελετε να φτιαξετε. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mikri_Shakira Νεοφερμένο μέλος Η Δαναη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών και μας γράφει από Ωρωπός (Αττική). Έχει γράψει 61 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 16:34 Η Mikri_Shakira: #2.569 27-09-09 16:34 Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:38 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.570 27-09-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Mikri_Shakira: Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.571 27-09-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.572 27-09-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #2.573 27-09-09 21:22 Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ Εκκολαπτόμενο μέλος Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 66 ετών και μας γράφει από Σαλαμίνα (Αττική). Έχει γράψει 179 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 17:38 Η ΓΑΖΗ ΕΛΕΝΗ: #2.570 27-09-09 17:38 Αρχική Δημοσίευση από Mikri_Shakira: Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.571 27-09-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.572 27-09-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #2.573 27-09-09 21:22 Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Mikri_Shakira: Θα το ντυσω σιγα σιγα, αλλα αν το βαζαμε απο πριν, δεν μπορουσαμε να το καρφωσουμε σωστα... Θελει πολυ δουλεια και χρονο. Θα βαλω τα δυνατα μου.... Click για ανάπτυξη... καλη επιτυχια σου ευχομαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.571 27-09-09 21:08 Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.572 27-09-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #2.573 27-09-09 21:22 Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από evelynkar: το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει.. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.572 27-09-09 21:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #2.573 27-09-09 21:22 Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κοριτσια εχει ειδικο εξαρτημα για τις τριχες... στο κουτι εχει μαλιστα ενα καναπε με τριχες επανω και δειχνει το σκουπακι με το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες να το καθαριζει.... θα το βγαλω φωτο (κουτι και σκουπακι) να το δειτε... Click για ανάπτυξη... Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2009 στις 21:22 Η moukelis έγραψε: #2.573 27-09-09 21:22 Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αχα,το τσακωσαμε! Θα στειλω τη μαμα να το τσεκαρει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 01:23 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #2.574 28-09-09 01:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Eιναι ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=89111 αυριο θα σας βαλω φωτο να το δειτε μαζι με το κουτι του και το εξαρτημα για τις τριχες προσαρμοσμενο γιατι στο Link δεν φαινεται Click για ανάπτυξη... Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.575 28-09-09 09:55 To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5390.JPG 32,4 KB · Εμφανίσεις: 64 CIMG5391.JPG 33,8 KB · Εμφανίσεις: 63 CIMG5394.JPG 28,6 KB · Εμφανίσεις: 71 CIMG5395.JPG 32,6 KB · Εμφανίσεις: 61 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To σκουπακι με και χωρις το εξαρτημα και το εξαρτημα (με βιρμανοτριχες) για να δειτε πως ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 28-09-09 09:58 και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG5396.JPG 40,9 KB · Εμφανίσεις: 49 CIMG5397.JPG 39 KB · Εμφανίσεις: 44 CIMG5398.JPG 33,7 KB · Εμφανίσεις: 58 CIMG5399.JPG 44,8 KB · Εμφανίσεις: 50 chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
και το κουτι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η chryssa έγραψε: #2.577 28-09-09 10:00 Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κάνει δουλειά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.578 28-09-09 10:00 το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
το μονο του "ελαττωμα" ειναι οτι ειναι ολιγον βαρυ... σου πιανεται ολιγον το χερι...αλλα γυμναζεται κιολας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 28-09-09 10:02 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Κάνει δουλειά? Click για ανάπτυξη... πολυ καλη! Παντως αν εχετε καποιο αλλο σκουπακι που μαζευει καλα τις τριχες δεν ειναι αναγκη να το παρετε κατα τη γνωμη μου...εγω το πηρα γιατι μου ειχε χαλασει το δικο μου και δεν ειχα... Το σιγουρο ειναι οτι ειναι πολυ καλυτερο και πιο συμφερον απο το ρολο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 28-09-09 10:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Xρυσή μου το έχω βάλει ήδη. Γύρνα μια σελίδα πίσω στο θέμα να δεις. Μάλιστα έχω κάνει και έρευνα αγοράς. Πιο φτηνό με αποστολή μέσω ίντερνετ. Click για ανάπτυξη... Αστερι μου ενα φιλι στα λατρεμενα σου...κι ενα χουφτωμα στο μουσουδι της πουπινιτσας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.