Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ετσι οπως τα λες,εδω που ειμαι μεγαλο πετ σοπ που να εχει τετοια προϊοντα δεν υπαρχει...Θα δω αν κανει οντως τοσο καλη δουλεια αν το παρουν κι αλλοι και θα το ψαξω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωρα μου αν δεν το βρει κανεις πες μου να δω εκει που το ειδα
(2 κομματια ειχε ολα και ολα βεβαια αλλα ποτε δεν ξερεις)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΟΚ,ευχαριστω πολυ!:)

με γειά~
το έχω δεί σε μεγάλη αλυσίδα πετ σοπ , οπότε δες και σε κανα μεγάλο πετσοπ Δώρα (τωρα θα μου πεις μεγαλο εκει που εισαι:/: )
αλλά μου φάνηκε ακριβούτσικο...:( γιατι εχει 1μιση μηνα που πηρα νεα ηλεκτρικη -πλυντικη 250 ευρωπουλακια και ευχομαι να κανει καλη δουλεια... :cool:

Κορίτσια, τι λέτε! στο ιντερνετ κοσρίζει μόλις 49 Ε και το ενσύρματο μόλις 29. Πως σας φαίνεται? Το σημαντικό είναι να κάνει καλή δουλειά. Σίγουρα είναι τόσο καλό όσο είπε κάποια? δηλ. ρουφάει όλες τιε γατοτριχούλες που είναι τόσο λεπτές?

Φτιάξε το μόνος σου!!

Και ΝΑΙ! καταφεραμε να φτιαξουμε μονοι μας ενα γατοδεντροσπιτο και ιδου το αποτελεσμα!
DSC00686.jpg

DSC00680.jpg

Θελει ακομα δουλεια βεβαια αλλα αυτη ειναι η κεντρικη ιδεα!
Ακουω γνωμες!​

Κορίτσια, τι λέτε! στο ιντερνετ κοσρίζει μόλις 49 Ε και το ενσύρματο μόλις 29. Πως σας φαίνεται? Το σημαντικό είναι να κάνει καλή δουλειά. Σίγουρα είναι τόσο καλό όσο είπε κάποια? δηλ. ρουφάει όλες τιε γατοτριχούλες που είναι τόσο λεπτές?
απο πιο σάιτ?? με ενδιαφερει!

Πολύ καλό :up: Πώς το φτιάξατε? Για προτάσεις ... ίσως κάπου ένα πιο κλειστό χώρο σαν σπιτάκι/κουτάκι για να κρύβεται και βέβαια κανα υφασμα μαξιλαράκι (αν και μπορεί να τα έχεις ήδη στο πρόγραμμα)

Στο σαιτ του Κοτσοβωλου,και γω το ειδα 49 ευρω,αλλα ειναι αυτο?:hmm:

στο σαιτ του κωτσοβολου δεν βλεπω κανενα να μοιαζει με εκεινο που εβαλε η κοπελα..μηπως να μου στειλετε το λινκ?

https://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=77151

Αυτο βρηκα αλλα μου ειπε η Γιουλη δεν ειναι που βαλαμε στο θεμα:confused:Της το εστειλα σε μειλ.Απομενει να το δει και να μας πει.Παντως συμφερει απο το ιντερνετ η αγορα,αν ειναι αυτο;)

Εχω στο προγραμμα να το ντυσω με μοκετα και σπαγκο :)
Μας πηρε περιπου 2 ωρες να το φτιαξουμε. Το σιγουρο ειναι οτι χρειαζεσαι ηλεκτρικο πριονι και τρυπανι/"βιδανι" (αυτο που βιδωνει :P)
Απο κει και περα βρισκεις ενα προτυπο και με βαση αυτο αποφασιζεις πως θα κανεις το σπιτακι σου. εγω ειχα αυτο ως προτυπο
cat-furniture-B8201.jpg

Απ'οτι καταλαβαινεις εχω πολυ δουλεια ακομη :P
Αλλα δεν πειραζει, χαλαλι του :up:
Τεσπα, μετα βρισκεις τα καταλληλα ξυλα που θες (εμεις εδω ειχαμε πολυ σαβουρα, τελικα καπου χρησιμευσε) τα κοβεις και τα ραβεις οπως θες και τα βιδωνεις καλα μεταξυ τους :P
Δεν μπορω να σου δωσω περαιτερω οδηγιες γιατι και μενα ο μπαμπας μου με βοηθησε να το φτιαξουμε:P

κι εγω αυτο ειδα...

Πολυ ωραιο!Αμα βαλεις και μοκετα και τριχια θα γινει απιθανο!Ηταν πολυ δυσκολο;

μπραβο καταπληκτικο. μου εδωσες ιδεα να μου το φτιαξουν. μπραβο παιδια τελειο.

Αγοραστό ένα τέτοιο κάνει σίγουρα καμία 300.... :hmm:
Μιά χαρά σας βλέπω!!!!:D
Όποιος θέλει και καμία άλλη ιδέα....
096.jpg

το συγκεκριμενο εχει το ειδικο εξαρτημα για τις τριχες? δεν γραφει οτι εχει..

Moυ είπε η Γιούλη ότι στο κουτί έχει μια γάτα κι ένα σκύλο. Για εξάρτημα δεν ξέρω

Oρίστε!

https://www.cpobd.com/products/chv1408p.html?ref=cdichv1408p&srccode=cii_8685595&cpncode=25-1157573

και

https://www.blackanddecker.com/ProductGuide/CategoryOverview.aspx?cPath=1499.2210

υπάρχει και στο Amazon αλλά μάλλον χωρίς Retriever. Προσοχή, μόνο αυτό είναι το καλο που έχει 14,4V.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back