aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εμένα Σιμώνη μου άρεσε αρκετά το πρώτο και πολύ περισσότερο το δεύτερο.
Η τιμή του δεν είναι χαμηλή μεν αλλά δεν και είναι απλησίαστη.
Τι ύψος έχει, λέει? (για το δεύτρο μιλάω πάντα)
ναι ετσι πιστευω κι εγω..

δεν ειναι απλησιαστες..βεβαια δεν ειναι και τρελες προσφορες..απλα μου αρεσαν πολυ τα σχεδια!

αυτο που λες εσυ Νικη ειναι 92 x 45 cm, - 121 cm
αν καταλαβα καλα γιατι αυτα παντα με μπερδευουν..εχει περιπου ενα μετρο υψος?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

ο λουκουμάς χωρά να ξαπλώσει εκεί...
μελλοντικά που θα μεγαλώσει και άλλο;ότανα θα πηδά να ανέβει θα αντέχει το βάρος;;
αυτά να δεις πρωτα

aporw
Διακεκριμένο μέλος
κι εμενα το δευτερο μου αρεσε Σιμωνη και το λουρακι με τη μπαντανα![]()
κι εγω για το δευτερο ελεγα..

το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο!

στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εμενα μου φαινονται πολυ σταθερα...ποτε δεν ειχα σε κανενα γατοδεντρο μου θεμα σταθεροτητας...μονο τα πολυ ψηλα εχουν....εμένα δεν μου φαίνονται και πολύ σταθερά
ο λουκουμάς χωρά να ξαπλώσει εκεί...μελλοντικά που θα μεγαλώσει και άλλο;
ότανα θα πηδά να ανέβει θα αντέχει το βάρος;;
αυτά να δεις πρωτα![]()
και πιστευω οτι το δευτερο σκαλακι του δευτερου γατοδεντρου ειναι πολυ ανετο

δεν ειναι αλλωστε για υπνο μονο...τους αρεσει να ανεβαινουν και να χαζευουν απο εκει πανω

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
χωρο? στο λαιμο του για το λουρακικι εγω για το δευτερο ελεγα..το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο!
στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι!
![]()

και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα

σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι?

bunny
Περιβόητο μέλος
Μάλλον..
Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
σκασιλα μαςΜάλλον..
Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου!
![]()

αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες

aporw
Διακεκριμένο μέλος
χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι
και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα
σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι?
![]()
εμενα για αρκουδακι μου κανει..

zanin
Διάσημο μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
Γιούλη,δεν ξέρω,κάτι έχει αυτό το χρώμα και μου τη δίνει!!σκασιλα μας
αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες![]()

aporw
Διακεκριμένο μέλος
σκασιλα μας
αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες![]()
και μετα λενε γεροντοπαραξενιες!

αυτη η νεολαια σημερα..!

aporw
Διακεκριμένο μέλος

43,45
65,92
40,47
51,33
9,37
6,97
6,97
3,61
7,06
2,38
επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση!

ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη!

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο;
αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%..

δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο..
πως μπορω να ειμαι σιγουρη..??
δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα..

heaven
Νεοφερμένο μέλος
να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι?Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον...
Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ;
To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!!![]()
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%..δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο..
πως μπορω να ειμαι σιγουρη..??
δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα..
![]()
Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις
ELENIP
Διάσημο μέλος

Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σιμωνη
Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι.![]()
δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες!

μπορω να μαθω ομως!
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε!

Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό
ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε?

και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα

Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους?

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool