aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 15:27 Η aporw έγραψε: #2.701 04-11-09 15:27 Αρχική Δημοσίευση από niki: Εμένα Σιμώνη μου άρεσε αρκετά το πρώτο και πολύ περισσότερο το δεύτερο. Η τιμή του δεν είναι χαμηλή μεν αλλά δεν και είναι απλησίαστη. Τι ύψος έχει, λέει? (για το δεύτρο μιλάω πάντα) Click για ανάπτυξη... ναι ετσι πιστευω κι εγω.. δεν ειναι απλησιαστες..βεβαια δεν ειναι και τρελες προσφορες..απλα μου αρεσαν πολυ τα σχεδια! αυτο που λες εσυ Νικη ειναι 92 x 45 cm, - 121 cm αν καταλαβα καλα γιατι αυτα παντα με μπερδευουν..εχει περιπου ενα μετρο υψος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.702 04-11-09 15:46 κι εμενα το δευτερο μου αρεσε Σιμωνη και το λουρακι με τη μπαντανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η zanin έγραψε: #2.703 04-11-09 15:50 εμένα δεν μου φαίνονται και πολύ σταθερά ο λουκουμάς χωρά να ξαπλώσει εκεί... μελλοντικά που θα μεγαλώσει και άλλο; ότανα θα πηδά να ανέβει θα αντέχει το βάρος;; αυτά να δεις πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 15:56 Η aporw έγραψε: #2.704 04-11-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα το δευτερο μου αρεσε Σιμωνη και το λουρακι με τη μπαντανα Click για ανάπτυξη... κι εγω για το δευτερο ελεγα..το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο! στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.705 04-11-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: εμένα δεν μου φαίνονται και πολύ σταθερά ο λουκουμάς χωρά να ξαπλώσει εκεί... μελλοντικά που θα μεγαλώσει και άλλο; ότανα θα πηδά να ανέβει θα αντέχει το βάρος;; αυτά να δεις πρωτα Click για ανάπτυξη... εμενα μου φαινονται πολυ σταθερα...ποτε δεν ειχα σε κανενα γατοδεντρο μου θεμα σταθεροτητας...μονο τα πολυ ψηλα εχουν.... και πιστευω οτι το δευτερο σκαλακι του δευτερου γατοδεντρου ειναι πολυ ανετο δεν ειναι αλλωστε για υπνο μονο...τους αρεσει να ανεβαινουν και να χαζευουν απο εκει πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.706 04-11-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κι εγω για το δευτερο ελεγα..το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο! στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι! Click για ανάπτυξη... χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:09 Η bunny έγραψε: #2.707 04-11-09 16:09 Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.708 04-11-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Click για ανάπτυξη... σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η aporw έγραψε: #2.709 04-11-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... εμενα για αρκουδακι μου κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η zanin έγραψε: #2.710 04-11-09 16:22 κι εμένα μου αρέσει το 2 αλλά μου φαίνεται πως η μάγια δεν θα χωρά να ξαπλώσει... πόσο μαλλον ένας αρσενικός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #2.711 04-11-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... Γιούλη,δεν ξέρω,κάτι έχει αυτό το χρώμα και μου τη δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η aporw έγραψε: #2.712 04-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... και μετα λενε γεροντοπαραξενιες! αυτη η νεολαια σημερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:25 Η aporw έγραψε: #2.713 05-11-09 13:25 Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από niki: Εμένα Σιμώνη μου άρεσε αρκετά το πρώτο και πολύ περισσότερο το δεύτερο. Η τιμή του δεν είναι χαμηλή μεν αλλά δεν και είναι απλησίαστη. Τι ύψος έχει, λέει? (για το δεύτρο μιλάω πάντα) Click για ανάπτυξη... ναι ετσι πιστευω κι εγω.. δεν ειναι απλησιαστες..βεβαια δεν ειναι και τρελες προσφορες..απλα μου αρεσαν πολυ τα σχεδια! αυτο που λες εσυ Νικη ειναι 92 x 45 cm, - 121 cm αν καταλαβα καλα γιατι αυτα παντα με μπερδευουν..εχει περιπου ενα μετρο υψος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 15:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.702 04-11-09 15:46 κι εμενα το δευτερο μου αρεσε Σιμωνη και το λουρακι με τη μπαντανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η zanin έγραψε: #2.703 04-11-09 15:50 εμένα δεν μου φαίνονται και πολύ σταθερά ο λουκουμάς χωρά να ξαπλώσει εκεί... μελλοντικά που θα μεγαλώσει και άλλο; ότανα θα πηδά να ανέβει θα αντέχει το βάρος;; αυτά να δεις πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 15:56 Η aporw έγραψε: #2.704 04-11-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα το δευτερο μου αρεσε Σιμωνη και το λουρακι με τη μπαντανα Click για ανάπτυξη... κι εγω για το δευτερο ελεγα..το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο! στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.705 04-11-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: εμένα δεν μου φαίνονται και πολύ σταθερά ο λουκουμάς χωρά να ξαπλώσει εκεί... μελλοντικά που θα μεγαλώσει και άλλο; ότανα θα πηδά να ανέβει θα αντέχει το βάρος;; αυτά να δεις πρωτα Click για ανάπτυξη... εμενα μου φαινονται πολυ σταθερα...ποτε δεν ειχα σε κανενα γατοδεντρο μου θεμα σταθεροτητας...μονο τα πολυ ψηλα εχουν.... και πιστευω οτι το δευτερο σκαλακι του δευτερου γατοδεντρου ειναι πολυ ανετο δεν ειναι αλλωστε για υπνο μονο...τους αρεσει να ανεβαινουν και να χαζευουν απο εκει πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.706 04-11-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κι εγω για το δευτερο ελεγα..το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο! στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι! Click για ανάπτυξη... χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:09 Η bunny έγραψε: #2.707 04-11-09 16:09 Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.708 04-11-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Click για ανάπτυξη... σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η aporw έγραψε: #2.709 04-11-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... εμενα για αρκουδακι μου κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η zanin έγραψε: #2.710 04-11-09 16:22 κι εμένα μου αρέσει το 2 αλλά μου φαίνεται πως η μάγια δεν θα χωρά να ξαπλώσει... πόσο μαλλον ένας αρσενικός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #2.711 04-11-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... Γιούλη,δεν ξέρω,κάτι έχει αυτό το χρώμα και μου τη δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η aporw έγραψε: #2.712 04-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... και μετα λενε γεροντοπαραξενιες! αυτη η νεολαια σημερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:25 Η aporw έγραψε: #2.713 05-11-09 13:25 Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εμενα το δευτερο μου αρεσε Σιμωνη και το λουρακι με τη μπαντανα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 15:50 Η zanin έγραψε: #2.703 04-11-09 15:50 εμένα δεν μου φαίνονται και πολύ σταθερά ο λουκουμάς χωρά να ξαπλώσει εκεί... μελλοντικά που θα μεγαλώσει και άλλο; ότανα θα πηδά να ανέβει θα αντέχει το βάρος;; αυτά να δεις πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 15:56 Η aporw έγραψε: #2.704 04-11-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα το δευτερο μου αρεσε Σιμωνη και το λουρακι με τη μπαντανα Click για ανάπτυξη... κι εγω για το δευτερο ελεγα..το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο! στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.705 04-11-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: εμένα δεν μου φαίνονται και πολύ σταθερά ο λουκουμάς χωρά να ξαπλώσει εκεί... μελλοντικά που θα μεγαλώσει και άλλο; ότανα θα πηδά να ανέβει θα αντέχει το βάρος;; αυτά να δεις πρωτα Click για ανάπτυξη... εμενα μου φαινονται πολυ σταθερα...ποτε δεν ειχα σε κανενα γατοδεντρο μου θεμα σταθεροτητας...μονο τα πολυ ψηλα εχουν.... και πιστευω οτι το δευτερο σκαλακι του δευτερου γατοδεντρου ειναι πολυ ανετο δεν ειναι αλλωστε για υπνο μονο...τους αρεσει να ανεβαινουν και να χαζευουν απο εκει πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.706 04-11-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κι εγω για το δευτερο ελεγα..το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο! στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι! Click για ανάπτυξη... χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:09 Η bunny έγραψε: #2.707 04-11-09 16:09 Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.708 04-11-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Click για ανάπτυξη... σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η aporw έγραψε: #2.709 04-11-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... εμενα για αρκουδακι μου κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η zanin έγραψε: #2.710 04-11-09 16:22 κι εμένα μου αρέσει το 2 αλλά μου φαίνεται πως η μάγια δεν θα χωρά να ξαπλώσει... πόσο μαλλον ένας αρσενικός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #2.711 04-11-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... Γιούλη,δεν ξέρω,κάτι έχει αυτό το χρώμα και μου τη δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η aporw έγραψε: #2.712 04-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... και μετα λενε γεροντοπαραξενιες! αυτη η νεολαια σημερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:25 Η aporw έγραψε: #2.713 05-11-09 13:25 Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εμένα δεν μου φαίνονται και πολύ σταθερά ο λουκουμάς χωρά να ξαπλώσει εκεί... μελλοντικά που θα μεγαλώσει και άλλο; ότανα θα πηδά να ανέβει θα αντέχει το βάρος;; αυτά να δεις πρωτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 15:56 Η aporw έγραψε: #2.704 04-11-09 15:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα το δευτερο μου αρεσε Σιμωνη και το λουρακι με τη μπαντανα Click για ανάπτυξη... κι εγω για το δευτερο ελεγα..το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο! στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.705 04-11-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: εμένα δεν μου φαίνονται και πολύ σταθερά ο λουκουμάς χωρά να ξαπλώσει εκεί... μελλοντικά που θα μεγαλώσει και άλλο; ότανα θα πηδά να ανέβει θα αντέχει το βάρος;; αυτά να δεις πρωτα Click για ανάπτυξη... εμενα μου φαινονται πολυ σταθερα...ποτε δεν ειχα σε κανενα γατοδεντρο μου θεμα σταθεροτητας...μονο τα πολυ ψηλα εχουν.... και πιστευω οτι το δευτερο σκαλακι του δευτερου γατοδεντρου ειναι πολυ ανετο δεν ειναι αλλωστε για υπνο μονο...τους αρεσει να ανεβαινουν και να χαζευουν απο εκει πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.706 04-11-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κι εγω για το δευτερο ελεγα..το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο! στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι! Click για ανάπτυξη... χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:09 Η bunny έγραψε: #2.707 04-11-09 16:09 Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.708 04-11-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Click για ανάπτυξη... σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η aporw έγραψε: #2.709 04-11-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... εμενα για αρκουδακι μου κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η zanin έγραψε: #2.710 04-11-09 16:22 κι εμένα μου αρέσει το 2 αλλά μου φαίνεται πως η μάγια δεν θα χωρά να ξαπλώσει... πόσο μαλλον ένας αρσενικός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #2.711 04-11-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... Γιούλη,δεν ξέρω,κάτι έχει αυτό το χρώμα και μου τη δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η aporw έγραψε: #2.712 04-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... και μετα λενε γεροντοπαραξενιες! αυτη η νεολαια σημερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:25 Η aporw έγραψε: #2.713 05-11-09 13:25 Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εμενα το δευτερο μου αρεσε Σιμωνη και το λουρακι με τη μπαντανα Click για ανάπτυξη... κι εγω για το δευτερο ελεγα..το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο! στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.705 04-11-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από zanin: εμένα δεν μου φαίνονται και πολύ σταθερά ο λουκουμάς χωρά να ξαπλώσει εκεί... μελλοντικά που θα μεγαλώσει και άλλο; ότανα θα πηδά να ανέβει θα αντέχει το βάρος;; αυτά να δεις πρωτα Click για ανάπτυξη... εμενα μου φαινονται πολυ σταθερα...ποτε δεν ειχα σε κανενα γατοδεντρο μου θεμα σταθεροτητας...μονο τα πολυ ψηλα εχουν.... και πιστευω οτι το δευτερο σκαλακι του δευτερου γατοδεντρου ειναι πολυ ανετο δεν ειναι αλλωστε για υπνο μονο...τους αρεσει να ανεβαινουν και να χαζευουν απο εκει πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.706 04-11-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κι εγω για το δευτερο ελεγα..το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο! στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι! Click για ανάπτυξη... χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:09 Η bunny έγραψε: #2.707 04-11-09 16:09 Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.708 04-11-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Click για ανάπτυξη... σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η aporw έγραψε: #2.709 04-11-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... εμενα για αρκουδακι μου κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η zanin έγραψε: #2.710 04-11-09 16:22 κι εμένα μου αρέσει το 2 αλλά μου φαίνεται πως η μάγια δεν θα χωρά να ξαπλώσει... πόσο μαλλον ένας αρσενικός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #2.711 04-11-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... Γιούλη,δεν ξέρω,κάτι έχει αυτό το χρώμα και μου τη δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η aporw έγραψε: #2.712 04-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... και μετα λενε γεροντοπαραξενιες! αυτη η νεολαια σημερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:25 Η aporw έγραψε: #2.713 05-11-09 13:25 Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zanin: εμένα δεν μου φαίνονται και πολύ σταθερά ο λουκουμάς χωρά να ξαπλώσει εκεί... μελλοντικά που θα μεγαλώσει και άλλο; ότανα θα πηδά να ανέβει θα αντέχει το βάρος;; αυτά να δεις πρωτα Click για ανάπτυξη... εμενα μου φαινονται πολυ σταθερα...ποτε δεν ειχα σε κανενα γατοδεντρο μου θεμα σταθεροτητας...μονο τα πολυ ψηλα εχουν.... και πιστευω οτι το δευτερο σκαλακι του δευτερου γατοδεντρου ειναι πολυ ανετο δεν ειναι αλλωστε για υπνο μονο...τους αρεσει να ανεβαινουν και να χαζευουν απο εκει πανω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.706 04-11-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από aporw: κι εγω για το δευτερο ελεγα..το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο! στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι! Click για ανάπτυξη... χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:09 Η bunny έγραψε: #2.707 04-11-09 16:09 Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.708 04-11-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Click για ανάπτυξη... σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η aporw έγραψε: #2.709 04-11-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... εμενα για αρκουδακι μου κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η zanin έγραψε: #2.710 04-11-09 16:22 κι εμένα μου αρέσει το 2 αλλά μου φαίνεται πως η μάγια δεν θα χωρά να ξαπλώσει... πόσο μαλλον ένας αρσενικός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #2.711 04-11-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... Γιούλη,δεν ξέρω,κάτι έχει αυτό το χρώμα και μου τη δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η aporw έγραψε: #2.712 04-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... και μετα λενε γεροντοπαραξενιες! αυτη η νεολαια σημερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:25 Η aporw έγραψε: #2.713 05-11-09 13:25 Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aporw: κι εγω για το δευτερο ελεγα..το μονο που μενει ειναι να βρω λεφτα και χωρο! στα λουρακια μου αρεσε και η μπαντανα αλλα και τα σετακια με το σαμαρακι! Click για ανάπτυξη... χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:09 Η bunny έγραψε: #2.707 04-11-09 16:09 Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.708 04-11-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Click για ανάπτυξη... σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η aporw έγραψε: #2.709 04-11-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... εμενα για αρκουδακι μου κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η zanin έγραψε: #2.710 04-11-09 16:22 κι εμένα μου αρέσει το 2 αλλά μου φαίνεται πως η μάγια δεν θα χωρά να ξαπλώσει... πόσο μαλλον ένας αρσενικός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #2.711 04-11-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... Γιούλη,δεν ξέρω,κάτι έχει αυτό το χρώμα και μου τη δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η aporw έγραψε: #2.712 04-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... και μετα λενε γεροντοπαραξενιες! αυτη η νεολαια σημερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:25 Η aporw έγραψε: #2.713 05-11-09 13:25 Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.708 04-11-09 16:11 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Click για ανάπτυξη... σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η aporw έγραψε: #2.709 04-11-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... εμενα για αρκουδακι μου κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η zanin έγραψε: #2.710 04-11-09 16:22 κι εμένα μου αρέσει το 2 αλλά μου φαίνεται πως η μάγια δεν θα χωρά να ξαπλώσει... πόσο μαλλον ένας αρσενικός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #2.711 04-11-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... Γιούλη,δεν ξέρω,κάτι έχει αυτό το χρώμα και μου τη δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η aporw έγραψε: #2.712 04-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... και μετα λενε γεροντοπαραξενιες! αυτη η νεολαια σημερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:25 Η aporw έγραψε: #2.713 05-11-09 13:25 Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μάλλον.. Αυτό το πορτοκαλί το φωσφοριζέ,είναι το χειρότερό μου! Click για ανάπτυξη... σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η aporw έγραψε: #2.709 04-11-09 16:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... εμενα για αρκουδακι μου κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η zanin έγραψε: #2.710 04-11-09 16:22 κι εμένα μου αρέσει το 2 αλλά μου φαίνεται πως η μάγια δεν θα χωρά να ξαπλώσει... πόσο μαλλον ένας αρσενικός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #2.711 04-11-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... Γιούλη,δεν ξέρω,κάτι έχει αυτό το χρώμα και μου τη δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η aporw έγραψε: #2.712 04-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... και μετα λενε γεροντοπαραξενιες! αυτη η νεολαια σημερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:25 Η aporw έγραψε: #2.713 05-11-09 13:25 Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: χωρο? στο λαιμο του για το λουρακι και οσο πιανει η βαση του γατοδεντρου στο πατωμα σαν ποδαρακια κοτουλας δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... εμενα για αρκουδακι μου κανει.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin Διάσημο μέλος Η zanin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 3.103 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:22 Η zanin έγραψε: #2.710 04-11-09 16:22 κι εμένα μου αρέσει το 2 αλλά μου φαίνεται πως η μάγια δεν θα χωρά να ξαπλώσει... πόσο μαλλον ένας αρσενικός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #2.711 04-11-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... Γιούλη,δεν ξέρω,κάτι έχει αυτό το χρώμα και μου τη δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η aporw έγραψε: #2.712 04-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... και μετα λενε γεροντοπαραξενιες! αυτη η νεολαια σημερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:25 Η aporw έγραψε: #2.713 05-11-09 13:25 Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εμένα μου αρέσει το 2 αλλά μου φαίνεται πως η μάγια δεν θα χωρά να ξαπλώσει... πόσο μαλλον ένας αρσενικός γάτος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:29 Η bunny έγραψε: #2.711 04-11-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... Γιούλη,δεν ξέρω,κάτι έχει αυτό το χρώμα και μου τη δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η aporw έγραψε: #2.712 04-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... και μετα λενε γεροντοπαραξενιες! αυτη η νεολαια σημερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:25 Η aporw έγραψε: #2.713 05-11-09 13:25 Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... Γιούλη,δεν ξέρω,κάτι έχει αυτό το χρώμα και μου τη δίνει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 4 Νοεμβρίου 2009 στις 16:55 Η aporw έγραψε: #2.712 04-11-09 16:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... και μετα λενε γεροντοπαραξενιες! αυτη η νεολαια σημερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:25 Η aporw έγραψε: #2.713 05-11-09 13:25 Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σκασιλα μας αντι να αρεσει σε εσενα Χριστινα που εισαι κοριτσακι αρεσει σε μας τις καρακαξες Click για ανάπτυξη... και μετα λενε γεροντοπαραξενιες! αυτη η νεολαια σημερα..! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 13:25 Η aporw έγραψε: #2.713 05-11-09 13:25 Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Λοιπόν! μετα απο επικοινωνία που είχα με την εταιρεία αυτη μου είπαν οτι τελικα στης αρχικες τιμες που μου στείλανε περιλαμβάνεται το φπα (γιατι στην αρχη μου ειπαν οτι δεν περιλαμβανεται οποτε και το προσθεσα εγω) οποτε σας τις γραφω με την σειρα που τις εβαλα και πιο πανω (απλα χωρις εικονες) 43,45 65,92 40,47 51,33 9,37 6,97 6,97 3,61 7,06 2,38 επισης του εστειλα email οτι σε περιπτωση που γινει μαζικη παραγγελια αν θα υπαρξει καποια εκπτωση και περιμενω απαντηση! ισως ετσι συμφερει αν υπαρχουν κοπελες απο εδω μεσα που ενδιαφερονται (αφου κοιταξουν βεβαια ολα τα προιοντα στη σελιδα www.culpret.gr) να κανουμε μεγαλη παραγγελια με καλυτερη τιμη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 21:54 Η Selina Kyle: #2.714 05-11-09 21:54 Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2009 στις 22:13 Η aporw έγραψε: #2.715 05-11-09 22:13 Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Jejebel: Το μόνο που έχω να σου πω γιατί έχω δώσει 120 ευρώ και του έχω πάρει γατόδεντρο είναι: Δώσε έμφαση στο χώρο όπου θα ανεβαίνει το γατί/ Είναι αρκετά ψηλό; Είναι στέρεο; Click για ανάπτυξη... αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
heaven Νεοφερμένο μέλος Η heaven αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 31 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 19:49 Η heaven έγραψε: #2.716 06-11-09 19:49 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Πολύ καλές ιδέες!! Κι αυτό το μπαουλάκι ενδιαφέρον... Μήπως μπορείς να βάλεις και το λινκ; To βρήκα! Αχ, θέλω κι εγώ!! Click για ανάπτυξη... να ρωτησω κατι ασχετο ?? aretha αυτη η γατα που εχεις η μαυρη τη ρατσα ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle Τιμώμενο Μέλος Η Ριάνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 50 ετών και μας γράφει από Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.131 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2009 στις 22:33 Η Selina Kyle: #2.717 06-11-09 22:33 Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aporw: αυτο δυστηχως δεν μπορω να το πω 100%.. δεν μπορω να το δω ζωντανο το γατοδεντρο.. πως μπορω να ειμαι σιγουρη..?? δεν μπορω να διαθεσω παααρα πολλα λεφτα.. Click για ανάπτυξη... Πίστεψέ με. Ένα γατόδεντρο εως 85 εκατοστά είναι αρκετό. Φρόντισε μόνο η βάση να είναι αρκετά μεγάλη. Διάβασε τις διαστάσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP Διάσημο μέλος Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 02:26 Η ELENIP έγραψε: #2.718 07-11-09 02:26 Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw Διακεκριμένο μέλος Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 08:57 Η aporw έγραψε: #2.719 07-11-09 08:57 Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 134 135 136 137 138 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 136 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από ELENIP: Σιμωνη Εχεις τον τιμοκατάλογό τους? Αν ναι μηπως μπορείς να δεις πόσο κανει ο υπνόσακος? Ο κωδικός είναι: 76700-08 και βρίσκεται στην κατηγορία tunnel και υπνόσακοι. Click για ανάπτυξη... δεν μου ειχαν στειλει τον τιμοκαταλογο! εγω τους ειχα στειλει με e-mail καποιους κωδικους και μου ειχαν στειλει τις τιμες! μπορω να μαθω ομως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 7 Νοεμβρίου 2009 στις 09:29 Η Μυρτω4038: #2.720 07-11-09 09:29 Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συμπεθέρουλα Ελένη εμένα μου άρεσε και η παντόφλα εναλλακτικά ως υπνόσακος! Η Μυρτούλα που της αρέσει να καταχωνιάζεται θα την λάτρευε! Επίσης μου άρεσε πολύ αυτό ξέρετε αν είναι για καλοριφέρ? και για πόσου βάρους γάτες ενδείκνυτε? και τέλος αυτό είναι χαριτωμένο...πιστεύω να χωράει μια μεγαλόσωμη γάτα Σιμώνη πώς μπορούμε να μάθουμε τις τιμές τους? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.