Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει..
:):):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γατες και τζακι

Παιδια εχετε τζακι στο σπιτι σας?Που να το αναβεται εννοω...τι γινεται με τις γατες?Υπαρχει περιπτωση να..πεσουν μεσα ή λεω βλακεια?:/: Υπαρχει καποιο προστατευτικο που να μην μπορουν να το ριξουν?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδια εχετε τζακι στο σπιτι σας?Που να το αναβεται εννοω...τι γινεται με τις γατες?Υπαρχει περιπτωση να..πεσουν μεσα ή λεω βλακεια?:/: Υπαρχει καποιο προστατευτικο που να μην μπορουν να το ριξουν?

εγω εχω τζακι..και το αναβουμε..υπαρχουν προστατευτικα αρκετα ασφαλη..ομως τα δικα μου που ο ενας ειναι και διαολι ποτε δεν πλησιασε τοσο ωστε να το ριξει γιατι καιγονται..

εγω εχω τζακι..και το αναβουμε..υπαρχουν προστατευτικα αρκετα ασφαλη..ομως τα δικα μου που ο ενας ειναι και διαολι ποτε δεν πλησιασε τοσο ωστε να το ριξει γιατι καιγονται..
Ωραια....Γιατι στο σπιοτι μου μαλλον θα φτιαξω τζακι..

αν αξιοθω ποτε και ναξαφερω τον μανθο στο σπιτι υπολογιζω να τον εχω στο δωματιο μου και λεω πως σε ντουλαπι βολευει πολυ να ειναι η τουαλετα τους...και δεν φενετε και ασχημα!

Έχουμε κι εμείς τζάκι και γάτα που μικρή ήταν διάολος. Όταν καίει το τζάκι, η Μπουμπού κάθεται σε απόσταση 1 μέτρου σε ένα πουφ και σιγοψήνεται... Όταν όμως δεν είναι αναμένο, είναι πρόβλημα, γιατί τρελαίνεται να περπατάει μέσα στις στάχτες και να τις μυρίζει και τα κάνει όλα χάλια εννοείται. Γι'αυτό δεν βγάζω καθόλου το μεταλλικό προστατευτικό και το έχω παραγγείλει σε διαστάσεις που να καλύπτει ακριβώς και να μην αφήνει κενό από πάνω (έχει δοκιμάσει να το καβαλήσει:rolleyes:). Επίσης, το τζάκι της αρέσει γιατί μπορεί να κάθεται με τις ώρες να αφουγκράζεται τον αέρα στην καμινάδα... Ευτυχώς, γιατί έτσι ανακαλύψαμε και μια σφηκοφωλιά πέρισυ!
αν αξιοθω ποτε και ναξαφερω τον μανθο στο σπιτι υπολογιζω να τον εχω στο δωματιο μου και λεω πως σε ντουλαπι βολευει πολυ να ειναι η τουαλετα τους...και δεν φενετε και ασχημα!
Και με μια καλή άμμο δεν θα παίρνεις μυρωδιά!;) Στο λέω εγγυημένα, είχα την τουαλέτα της γάτας 3 μέτρα από το κρεβάτι μου και ήμουν και έγκυος (=οι πιο ελαφριές οσμές μπορεί να είναι ανυπόφορες) και δεν κατάλαβα τίποτα, ντάλα καλοκαίρι. Με καθημερινό καθάρισμα, εννοείται!:) Αν πιάνουν και τα χέρια σου δεν έχεις ανάγκη ξυλουργό, μονο 1-2 εργαλεία!

μακαρι να μπορουσα και τωρανα τον εφερνα...αλλα πρεπει να ξεφορτωθω τον αδελφο μου απο το δωματιο ο οποιος δνε θελει καν μεσα στο σπιτι ζωα...ποσο μαλλον εκει που κοιματε...

ο μανθος 3 χρονια τωρα βεβαια ζει στην εξοχη...εχει το σπιτακι του να κοιματε αλλα μπορει να βολταρει και φοβαμαι μην του κακοφανει να ξαναγυρισει στο διαμαιρισμα:hmm:

το ντουλαπι αν το παρεις ετοιμο το μονο που χρειαζετε ειναι μια τρυπα για την πορτουλα γατας...και ισως καποιος εξαερισμος(με φιλτρο κιολας για μοστρα:cool:)...πραγμα πολυ ευκολο να γινει!

τα πιο τελεια scratchers, επιπλα και αξεσουαρ γατας που ειδα!!!!
DistanceDesign1.jpg

DistanceDesign3.jpg

DistanceDesign2.jpg

https://www.moderncat.net/2009/10/06/introducing-distance-design-danish-style-for-moderncats/

τα πιο τελεια scratchers, επιπλα και αξεσουαρ γατας που ειδα!!!!
DistanceDesign1.jpg

DistanceDesign3.jpg

DistanceDesign2.jpg

https://www.moderncat.net/2009/10/06/introducing-distance-design-danish-style-for-moderncats/

αχ ειναι τελειαααα!!!:D:D:D αλλα δεν θελω να ξερω ποσο θα κανουν..:rolleyes::lol:

αχ ειναι τελειαααα!!!:D:D:D αλλα δεν θελω να ξερω ποσο θα κανουν..:rolleyes::lol:
α ναι, αυτο ειναι μια λεπτομερεια, λλιιιιιγο σημαντικη. δεν γραφουν τιμες(:rolleyes:) αλλα οταν ερθει ο καιρος για το σπιτι θα στειλω εμαιλ να ρωτησω, αν και δεν το βλεπω να ειναι προσιτες:/:

γενικα σ αυτο το σαιτ εχει πολυ ωραιες ιδεες! https://www.moderncat.net/

συγνώμη κιουρία ολόκληρο στέλεχος κ πας στη δουλειά με τη φόρμα?:blink::P

CatCapsule.jpg

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

τι να πρωτοδεις ειναι αυτο το site.. λεφτα να έχεις και χώρο!

:)

πάντως στα DIY είναι οντως ευκολάκια

συγνώμη κιουρία ολόκληρο στέλεχος κ πας στη δουλειά με τη φόρμα?:blink::P

:blink::blink::blink::blink::blink: Big Vivi watching me..:blink::blink::blink::blink:

:blink::blink::blink::blink::blink: Big Vivi watching me..:blink::blink::blink::blink:
χα!εννοείται:Pελπίζω το big να πήγαινε στο μεγαλείο κ τη γνωση μου ε?γιατί αλλιώς ξέχνα τα κροασανάκια απ'το περίπτερο:rolleyes::lol:

χα!εννοείται:Pελπίζω το big να πήγαινε στο μεγαλείο κ τη γνωση μου ε?γιατί αλλιώς ξέχνα τα κροασανάκια απ'το περίπτερο:rolleyes::lol:

δεν πηρα κρουασανακια!:mad::mad: τσιγαρα αγορασα απο το περιπτερο..:redface::P

αυτο σκεφτομουν να κανω στο δωματιο, αλλα να τα ντυσω με υφασμα!! απλο και φθηνο, με ραφια απο το ικεα!
ikeashelfkatttrappa1.jpg

εσυ να το κανεις..η bailey θα σκαρφαλωνει?:hmm::P

εσυ να το κανεις..η bailey θα σκαρφαλωνει?:hmm::P
αμα την βγαζω καθε μερα πανω νομιζω θα μαθει:lol::lol::lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back