kounelaki
Περιβόητο μέλος
το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Παιδια εχετε τζακι στο σπιτι σας?Που να το αναβεται εννοω...τι γινεται με τις γατες?Υπαρχει περιπτωση να..πεσουν μεσα ή λεω βλακεια?
Υπαρχει καποιο προστατευτικο που να μην μπορουν να το ριξουν?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Hlianna
Διάσημο μέλος
Παιδια εχετε τζακι στο σπιτι σας?Που να το αναβεται εννοω...τι γινεται με τις γατες?Υπαρχει περιπτωση να..πεσουν μεσα ή λεω βλακεια?Υπαρχει καποιο προστατευτικο που να μην μπορουν να το ριξουν?
εγω εχω τζακι..και το αναβουμε..υπαρχουν προστατευτικα αρκετα ασφαλη..ομως τα δικα μου που ο ενας ειναι και διαολι ποτε δεν πλησιασε τοσο ωστε να το ριξει γιατι καιγονται..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Ωραια....Γιατι στο σπιοτι μου μαλλον θα φτιαξω τζακι..εγω εχω τζακι..και το αναβουμε..υπαρχουν προστατευτικα αρκετα ασφαλη..ομως τα δικα μου που ο ενας ειναι και διαολι ποτε δεν πλησιασε τοσο ωστε να το ριξει γιατι καιγονται..
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
chryssa
Διάσημο μέλος
Έχουμε κι εμείς τζάκι και γάτα που μικρή ήταν διάολος. Όταν καίει το τζάκι, η Μπουμπού κάθεται σε απόσταση 1 μέτρου σε ένα πουφ και σιγοψήνεται... Όταν όμως δεν είναι αναμένο, είναι πρόβλημα, γιατί τρελαίνεται να περπατάει μέσα στις στάχτες και να τις μυρίζει και τα κάνει όλα χάλια εννοείται. Γι'αυτό δεν βγάζω καθόλου το μεταλλικό προστατευτικό και το έχω παραγγείλει σε διαστάσεις που να καλύπτει ακριβώς και να μην αφήνει κενό από πάνω (έχει δοκιμάσει να το καβαλήσειΠαιδια εχετε τζακι στο σπιτι σας?Που να το αναβεται εννοω...τι γινεται με τις γατες?Υπαρχει περιπτωση να..πεσουν μεσα ή λεω βλακεια?Υπαρχει καποιο προστατευτικο που να μην μπορουν να το ριξουν?
). Επίσης, το τζάκι της αρέσει γιατί μπορεί να κάθεται με τις ώρες να αφουγκράζεται τον αέρα στην καμινάδα... Ευτυχώς, γιατί έτσι ανακαλύψαμε και μια σφηκοφωλιά πέρισυ! Και με μια καλή άμμο δεν θα παίρνεις μυρωδιά!αν αξιοθω ποτε και ναξαφερω τον μανθο στο σπιτι υπολογιζω να τον εχω στο δωματιο μου και λεω πως σε ντουλαπι βολευει πολυ να ειναι η τουαλετα τους...και δεν φενετε και ασχημα!
Στο λέω εγγυημένα, είχα την τουαλέτα της γάτας 3 μέτρα από το κρεβάτι μου και ήμουν και έγκυος (=οι πιο ελαφριές οσμές μπορεί να είναι ανυπόφορες) και δεν κατάλαβα τίποτα, ντάλα καλοκαίρι. Με καθημερινό καθάρισμα, εννοείται!
Αν πιάνουν και τα χέρια σου δεν έχεις ανάγκη ξυλουργό, μονο 1-2 εργαλεία!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
ο μανθος 3 χρονια τωρα βεβαια ζει στην εξοχη...εχει το σπιτακι του να κοιματε αλλα μπορει να βολταρει και φοβαμαι μην του κακοφανει να ξαναγυρισει στο διαμαιρισμα

το ντουλαπι αν το παρεις ετοιμο το μονο που χρειαζετε ειναι μια τρυπα για την πορτουλα γατας...και ισως καποιος εξαερισμος(με φιλτρο κιολας για μοστρα
)...πραγμα πολυ ευκολο να γινει!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
https://www.moderncat.net/2009/10/06/introducing-distance-design-danish-style-for-moderncats/
aporw
Διακεκριμένο μέλος
τα πιο τελεια scratchers, επιπλα και αξεσουαρ γατας που ειδα!!!!
![]()
![]()
![]()
https://www.moderncat.net/2009/10/06/introducing-distance-design-danish-style-for-moderncats/
αχ ειναι τελειαααα!!!

αλλα δεν θελω να ξερω ποσο θα κανουν..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
α ναι, αυτο ειναι μια λεπτομερεια, λλιιιιιγο σημαντικη. δεν γραφουν τιμες(αχ ειναι τελειαααα!!!αλλα δεν θελω να ξερω ποσο θα κανουν..
![]()
) αλλα οταν ερθει ο καιρος για το σπιτι θα στειλω εμαιλ να ρωτησω, αν και δεν το βλεπω να ειναι προσιτες
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
συγνώμη κιουρία ολόκληρο στέλεχος κ πας στη δουλειά με τη φόρμα?αχ ειναι τελειαααα!!!αλλα δεν θελω να ξερω ποσο θα κανουν..
![]()

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος

πάντως στα DIY είναι οντως ευκολάκια
aporw
Διακεκριμένο μέλος
συγνώμη κιουρία ολόκληρο στέλεχος κ πας στη δουλειά με τη φόρμα?![]()

Big Vivi watching me..

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
χα!εννοείταιBig Vivi watching me..
![]()
ελπίζω το big να πήγαινε στο μεγαλείο κ τη γνωση μου ε?γιατί αλλιώς ξέχνα τα κροασανάκια απ'το περίπτερο

aporw
Διακεκριμένο μέλος
χα!εννοείταιελπίζω το big να πήγαινε στο μεγαλείο κ τη γνωση μου ε?γιατί αλλιώς ξέχνα τα κροασανάκια απ'το περίπτερο
![]()
δεν πηρα κρουασανακια!

τσιγαρα αγορασα απο το περιπτερο..

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
Hlianna
Διάσημο μέλος

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αμα την βγαζω καθε μερα πανω νομιζω θα μαθειεσυ να το κανεις..η bailey θα σκαρφαλωνει?![]()

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool