athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του ΠαρούληΠαλτουδάκια!!!!![]()
Και ένα φυλαχτό
Αυτά είναι! Να έχει ο καθένας το δικό του κρεββατάκι. Να μην φέυγει ο Παρούλης επειδή θα βρωμάνε οι μασχάλες της Μυρτούλας![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ααααα και δεν σας έχει πει όλη της την προίκα.. Ειναι σεμνή!!
Εχει 2 κρεββατάκια, ενα μεγάλο(4 ατόμων) και ένα μικρό (για μία Νόρα σε κουβάρι), ένα γατομαξιλάρι, ένα μπαμπού καθισματάκι, ένα ονυχοδρόμιο μεσαίο 3 ορόφων και ένα τούνελ.
Θα έρθει και ο Αρης με το καθισματάκι του και θα ενώσουνε τα προικιά τους
![]()
Καλέ συμπεθέρα εμείς το κορίτσι το θέλουμε για την ομορφιά του και τα ψυχικά της χαρίσματα!

Δεν μας ενδιαφέρουν οι προίκες!!!

Αλλά εδώ που τα λέμε έχουμε και εμείς το κάτι τις μας.
Το πρόβλημα μας είναι άλλο ...επειδή τα έχουνε από κοινού με την Μυρτώ, προβλέπω να σκοτώνονται στην μοιρασιά!

Υ.Γ Όταν λες συμπεθέρα μεγάλο κρεβάτι τεσσάρων ατόμων
....τι εννοείς!!!
Πάντως η καμπιστική σκηνούλα είναι όλη του Άρη , την Μυρτώ δεν την ενδιαφέρει πια,οπότε θα μπορούν να πηγαίνουν και εκδρομούλες μαζί!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλέ συμπεθέρα εμείς το κορίτσι το θέλουμε για την ομορφιά του και τα ψυχικά της χαρίσματα!
Δεν μας ενδιαφέρουν οι προίκες!!!
Αλλά εδώ που τα λέμε έχουμε και εμείς το κάτι τις μας.Το πρόβλημα μας είναι άλλο ...επειδή τα έχουνε από κοινού με την Μυρτώ, προβλέπω να σκοτώνονται στην μοιρασιά!
Υ.Γ Όταν λες συμπεθέρα μεγάλο κρεβάτι τεσσάρων ατόμων....τι εννοείς!!!
Πάντως η καμπιστική σκηνούλα είναι όλη του Άρη , την Μυρτώ δεν την ενδιαφέρει πια,οπότε θα μπορούν να πηγαίνουν και εκδρομούλες μαζί!!!![]()
Το ξέρω οτι δεν μας θέλετε για την προίκα μας, απλά είναι ένα σημαντικό ξεκίνημα για τη ζωή των παιδιών

Το κρεββάτι χωράει πολύ γατόκοσμο!! Mπορεί να θελουν τα παιδιά να καλέσουν φίλους και να κάνουν πιτζάμα πάρτυ

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη![]()
Παλτουδάκια!!!!
Και ένα φυλαχτό
Αυτά είναι! Να έχει ο καθένας το δικό του κρεββατάκι. Να μην φέυγει ο Παρούλης επειδή θα βρωμάνε οι μασχάλες της Μυρτούλας
Καλέ συμπεθέρα η Μυρτούλα έχεις τρέλλα με την καθαριότητα ...αποκλείεται
να βρωμάνε οι μασχάλες της!

Καλέ, πείτε στη Μυρτούλα, ότι και τον Πάρη δεν θα τον δώσουμε "χωρίς σώβρακο". Θα του δώσουμε το κρεββατάκι του (μεγάλο, γιατί σε μικρό δεν χωράει), το ονυχοδρόμιό του και δύο παλτουδάκια(το ένα σε μια φωτό, το φοράει η Κλάρα
)
Εμείς συμπαθέρα Αθανασία είμαστε υπεράνω προικών!!!

Αυτά είναι για τους γατομικροαστούς!!!

Αλλά τα παλτουδάκια τα θέλουμε οπωσδήποτε!!!

Υ.Γ Το ένα το είδαμε σε φωτό να το φοράει η Κλάρα...θέλουμε να δούμε και το άλλο!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Μάλλον μπερδεύτηκες φιλενάδα!!!! Να μη φεύγει η κουλτουριάρα η νυφούλα μου, όταν βρωμάνε οι πατούσες του Παρούλη![]()
Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβει
Οπότε θα είναι πάτσι
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Και γιατί να μην βρωμάνε και της Μυρτούλας οι πατούσες!!! Κι εκείνη κάνει τα κ@κ@ της και σκάβειΟπότε θα είναι πάτσι
![]()
Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;;

Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος
Καλέ συμπεθέρα τι σε έχει πιάσει σήμερα με την Μυρτούλα;;;;
Είπαμε το κορίτσι εκτός από διανοούμενο είναι και πολύ καθαρό!!!![]()
Oχι συμπεθερούλα δεν έχω κάτι με την Μυρτούλα!!! Απλά όλα πρέπει να τα προβλέπουμε για να πάει καλά η συγκατοίκηση
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
Felice
Πολύ δραστήριο μέλος
είναι πάρα πολύ καλές ιδέεςπολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες.
Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ!
Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!!
https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html
https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html
αλλά πρέπει να έχεις χώρο στο σπίτι πράγμα πολύ δύσκολο στο δικό μου
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!!πολύ καλες ιδεες και εγω περιμένω φωτογραφίες.
Σας παραθέτω δύο ιδέες από ένα μπλογκ με θέμα τι άλλο μπορείς να κάνεις με προιόντα του ικεα. ΟΙ γάτες έχουν την τιμητική τους και εδώ!
Δύο ιδέες για τουαλετες πριβέ και προχωρημένες!!!!
https://ikeahacker.blogspot.com/2009/03/flaren-stealth-cat-litter-box.html
https://ikeahacker.blogspot.com/2009/12/big-roomy-cat-litter.html

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
δεν πωλειται απο το ικεα, ειναι 2 γραφεια απο το ικεα και τα μετατρεψανε σε αυτο το επιπλοπάρα πολύ καλή ιδέα. Αραγε θα έρθει στα Ελληνικά ΙΚΕΑ?
Πρέπει να είναι και οικονομικό και πάρα πολυ κομψο για τα ζωάκια μας

natalouko
Επιφανές μέλος
Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!!Ναταλάκι, θα σου πω να μου το παραγγήλεις.
Αυτοί θέλουν προκαταβολή?Γιατί άμα δεν θέλουν, εγώ θα έχω όλο το ποσό τέλος του μηνός. Οπότε μέχρι να έρθει το προιόν(που θα θέλει καμιά 10ριά μέρες) θα έχει φτάσει και αυτή η ημερομηνία!!
Και να μου το παράγγελνες τωρα αμα δεν θέλανε προκαταβολή
![]()

Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!!

Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες.Πάρα πολύ ωραίο!!!!!
από εξωτερικό? Πόσο?

Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!!

crystallyn
Νεοφερμένο μέλος
πολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV

ELENIP
Διάσημο μέλος
Ελένη μου, οι παραγγελίες γίνονται κάθε τετάρτη (οπότε αν το θέλεις θα το παραγγείλω την άλλη Τετάρτη 27/1) και λογικά θα μας έρθει την Πέμπτη 4/2)!!!![]()
Αν το θέλεις, πες μου για να τους πάρω τηλέφωνο!!!
Λέττα μου από Αθήνα είναι. Το πήρα από μια αποθήκη που πουλάει χονδρική (βασικά η Σιμώνη την βρήκε), και αν το ποσό είναι από 200 ευρώ και πάνω μπορούν να κάνουν παραγγελία και ιδιώτες.
Το συγκεκριμένο έχει ύψος 1,86 και μου κόστισε 192 ευρώ!!!![]()
Ναι, το θέλω!!!

Παρήγγειλέ το 
natalouko
Επιφανές μέλος
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
αν το στερεοφωνικο παιζει κλασσικη μουσικη μαλλον θα τα νανουριζειπετιχυμενη σκεψη τοτεπολύ πρακτικό και για αυτούς που μένουν στο σπίτι διότι δεν έχουν εξτρα χώρο για το κρεβάτι αλλά και για το ζωάκι που αρέσει να τρυπώνει και να κοιμάται ήσυχα
φτάνει φυσικα να μην είναι κοντα στο στερεοφωνικό ή στην ΤV![]()

και σε ενα ξυλουργο να πας και να του πεις να στο κανει αυτο, δεν νομιζω να ειναι ακριβο πραγμα, ειναι πολυ απλο
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?ειναι τελεια αυτα!!! υπολογιζω το ενα το δωματιο να το κανω cat room τωρα που φτιαχνω το σπιτι μου, και θα ηταν τελιο να εφτιαχνα κατι τετοιο και απο πανω μια ωραια βιβλιοθηκη!!!![]()
Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
το συγκεκριμενο σαιτ , σου λεει πως μπορεις να μετατρεψεις επιπλα του ΙΚΕΑ , σε επιπλα για αλλες χρησεις με καποιες τροποποιησεις..οποτε νομιζω ο μαραγκος ειναι αυτος που θα στο φτιαξει..Γραφει πουθενα τιμες σε αυτα?Τα πουλανε? Ή αγοραζεις ενα παρομοιο και πας σε μαραγκο και στο φτιαχνει?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool