mimikaki
Διάσημο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Ειδικά το μεγάλο και ψηλό ονυχοδρόμιο!!!!!!!
Το θεεεεελωωωωωωω!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Thanasis46
Πολύ δραστήριο μέλος
Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούναΑχ θα τρελλαθώ, τι ωραία πράγματα είναι αυτά?????????????
Ειδικά το μεγάλο και ψηλό ονυχοδρόμιο!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Το θεεεεελωωωωωωω!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα
ναι αλλα συνθετικη!

ruko
Διάσημο μέλος
Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα!
Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο).

felix
Δραστήριο μέλος
Πρόσεξε όμως γιατί κάποια απ αυτά έχουν γούνα
Απο ότι έχω διαπιστώσει, τα ονυχοδρόμια είναι απο συνθετική γούνα.
Όμως θανάση μου, μερικά αξεσουάρ όπως ποντικάκια και διάφορα παιχνιδάκια.....είναι δυστυχώς απο αληθινή γούνα.
Νομίζω αυτο δεν είναι που πάει η ευρωπαική ένωση να απαγορεύσει?
Εννοώ το εμπόριο γούνας απο γάτες και σκύλους.

mat
Νεοφερμένο μέλος
καλά... να δώ πως θα μάθει όμως η γάτα μου να μπαίνει στο WC της!Εδώ της βάζω άμμο και δεν πάει.... της αρέσει το "εξοχικό" !
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα
. Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος....
anabou
Διάσημο μέλος
felix
Δραστήριο μέλος
Όλα τα off-topic μηνύματα μεταφέρθηκαν εδώ
Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας...
Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!!
Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!!
το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε
Συνημμένα
mimikaki
Διάσημο μέλος
mimikaki για να επανέλθω και στο θέμα μας αυτό το καρότσι υπάρχει στην ελλάδα;![]()
Αν όχι ανέφερες κάτι για μετατροπή ανθρωπίνου καροτσιού σε μεταφορικό καροτσάκι για γατοφόρους. Ξέρεις πως γίνεται αυτό; Τους γάτους μου τους πάω με τα πόδια στην κτηνίατρο. Είναι περίπου 10 λεπτά διαδρομή. 10 λεπτά όμως με 6 κιλά ο Νόμπου π.χ. και 1 ο γατοφόρος δεν είναι λίγα. Περιττό να σου πω ότι μου φεύγει το χέρι κάθε φορά απ'το βάρος....
![]()
δεν νομιζω να υπαρχει εδω αλλα βρηκα στο ιντερνετ καποια οικονομικα και ωραια
https://www.discountramps.com/dog-pink-stroller.htm
https://www.gifts.com/search/product/Pet-Stroller?ideaID=2748&prodID=21567
https://www.housepetsupply.com/Pet-Strollers.htm
https://www.internationalluxuries.com/pet200details.html
τωρα για το πως μπορεις να το φτιαξεις δεν το εχω κανει αλλα θα δοκιμαζα με ενα παλιο καροτσακι για παιδια βγαζοντας το καθισματακι και δενοντας την γατοφορο πανω...δεν ξερω καν αν γινεται αλλα μια ιδεα εριξα....
θα το δοκιμαζα παντως...Συγγνώμη ....παρασύρθηκα,Ναι ξεφύγαμε τελείως εκτός θέματος..έπρεπε να είχε αρχίσει αυτή η συζήτηση σε άλλο μέρος της σελίδας...
Επανέρχομαι κι εγώ στα γατοαξεσουάρ και σας στέλνω το γατοτούνελ.Μιλάμε για πολλά γέλια!!!!!
Είναι φτιαγμένο απο ύφασμα ομπρέλας, έχει εσωτερικά 2 πον-πον που κρέμονται, και οι γάτες το λατρευουν και παίζουν ολη μέρα!!!
το πουλάει το Alex Pack γύρω στα 6 Ε
πολυ ωραιο αυτο φελιξ!!

Συνημμένα
aspasiapef
Διάσημο μέλος
https://cgi.ebay.de/New-Blue-Foldabl...yZ116380QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem
https://cgi.ebay.de/New-Stable-4-Whe...ssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem#ShippingPayment
https://cgi.ebay.de/NEW-CAT-DOG-PET-...ryZ20745QQrdZ1QQssPageNameZWD2VQQcmdZViewItem
Mici
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ζούλεψα,
πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω
. Μιλάμε για φατσούλα!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος
Τα ράφια είναι απίθανα!!![]()
![]()
Σκοπεύω να τα εφαρμόσω σύντομα!
Τώρα το θυμήθηκα: για όσους πάνε στο ΙΚΕΑ, έχει και φοβερά γατοέπιπλα. Υπάρχει μια ψάθινη πολυθρονίτσα, ό,τι πρέπει για ξύσιμο, με καθισματάκι επάνω και τρυπούλα στη βάση για να χώνονται. (Θρόνος της Φρέγια ή κάπως έτσι λέγεται - δυστυχώς δεν βρίσκω φώτο).![]()
το βρηκα!

Συνημμένα
felix
Δραστήριο μέλος
Δεν είναι καταπληκτικό?Ζούλεψα,πήρα και εγώ για την Μίτσυ μου!!! Έχει πολλή πλάκα τελικά και το λατρεύει!!! Μπαίνει από την μια τρυπά και βγαίνει από την άλλη. Μπαίνει από την πάνω τρυπά και βγαινει στην άλλη πάνω
. Μιλάμε για φατσούλα!!!
Πολλές βραδιές, κλείνουμε την tv με τον άντρα μου και βλεπουμε την αγαπημένη μας κωμοδία! ''ΟΙ ΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΓΑΤΟΤΟΥΝΕΛ!"
Μιλάμε για τρελλό γέλιο!
Έχουν γίνει επεισόδια που μας κάναν και κλείσαμε την τηλεόραση ενω έπαιζε τα america's funniest videos!
felix
Δραστήριο μέλος
Οι βιτρίνες με τα ρουχα και τα παπούτσια με αφήνουν παντελώς αδιάφορη!
Όταν όμως βλέπω όλα αυτά τα γατοπαίχνιδα.........ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Κείρα
Δραστήριο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Στο ΙΚΕΑ έχει επισης παιχνιδακια που είναι εμποτισμενα με catnip. Ξερω ήδη έναν γατούλη που τα λατρεύει (ε, Νότα;).
αχ εμεις τα εχουμε παρει ολα!!!!

kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool