julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 15:57 Η julia έγραψε: #541 25-02-08 15:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Click για ανάπτυξη... καλο.... αλλά χμ-χμ... μην πατήσουνε άκρη - ακρη και μας το φέρουνε τούμπα!!!... Δεν το βλέπω και πολύ στέραιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:00 Η aretha έγραψε: #542 25-02-08 16:00 Αν δεις προσεκτικά τη φωτογραφία φαίνονται κάτι σαν ποδαράκια στη βάση... Αλλά έχεις δίκιο, μάλλον η σταθερότητα δεν θα είναι το κύριο προσόν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η julia έγραψε: #543 25-02-08 16:03 Τα είδα τα "ποδαράκια".. αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:50 Η Havana έγραψε: #544 25-02-08 18:50 εγω βρηκα αυτα...δεν ξερω αν τα εχει ανεβασει αλλος στο παρελθον γιατι το θεμα ειναι μεγαλο και δεν μπορεσα να το διαβασω ολοκληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2012 NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:18 Η NiaR έγραψε: #545 26-02-08 11:18 HAVANA αυτα που τα βρήκες???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η Havana έγραψε: #546 26-02-08 13:49 www.ahiddenhollow.com ειναι απο αμερικη (κλασσικα) εχι διαφορα μεγεθη, η εταιρια λεγεται a fantastic forest o καλος μου ειναι σκηνογραφος και μου υποσχεθηκε να μου φτιαξει ενα τετοιο μαραφετι γιατι του πηρα ταυτια....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 16:32 Η aretha έγραψε: #547 05-03-08 16:32 Και όμως υπάρχει! Software που μπλοκάρει την... γατοπληκτρολόγηση!!! Λέγεται PawSense και το βρίσκετε εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 18:24 Η Νατάσα έγραψε: #548 05-03-08 18:24 Αλίκη όλα τα ξέρεις και τα βρίσκεις! Είσαι απίθανη!! Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #549 06-03-08 10:29 Μπολάκι για γατοτροφή Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS.jpg 21,2 KB · Εμφανίσεις: 210 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #550 06-03-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Μαλλον οχι για τον δικό μου..... 1 φορά του έπιασε το πορτάκι της τουαλέτας την ουρά και απο τότε ΔΕΝ θέλει να ξαναδεί πορτάκι.... Αν του πιάσει και την μούρη....θα με αυτοκτονήσει!!!! Το μοντέλο γάτας ειναι και ασπρόμαυρο...... αλλά μαλλον τα γεμανικά ασπρόμαυρα ειναι πιο "λογικά"!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #551 07-03-08 09:24 Σπιτάκι για γάτες Για όσους έχουν κήπο....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ;;;;;; (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (δυστυχώς και αυτό από Γερμανία) Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να το κάνει κανείς και μόνος του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20070905-191926-WSvNn.jpg 19,5 KB · Εμφανίσεις: 103 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #552 09-03-08 21:20 ! Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα raumteiler.jpg 37,5 KB · Εμφανίσεις: 161 Oestreich1.jpg 43,1 KB · Εμφανίσεις: 121 ueberbau.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 220 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:26 Η Havana έγραψε: #553 09-03-08 21:26 τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα! Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...) Click για ανάπτυξη... καλο.... αλλά χμ-χμ... μην πατήσουνε άκρη - ακρη και μας το φέρουνε τούμπα!!!... Δεν το βλέπω και πολύ στέραιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:00 Η aretha έγραψε: #542 25-02-08 16:00 Αν δεις προσεκτικά τη φωτογραφία φαίνονται κάτι σαν ποδαράκια στη βάση... Αλλά έχεις δίκιο, μάλλον η σταθερότητα δεν θα είναι το κύριο προσόν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η julia έγραψε: #543 25-02-08 16:03 Τα είδα τα "ποδαράκια".. αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:50 Η Havana έγραψε: #544 25-02-08 18:50 εγω βρηκα αυτα...δεν ξερω αν τα εχει ανεβασει αλλος στο παρελθον γιατι το θεμα ειναι μεγαλο και δεν μπορεσα να το διαβασω ολοκληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2012 NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:18 Η NiaR έγραψε: #545 26-02-08 11:18 HAVANA αυτα που τα βρήκες???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η Havana έγραψε: #546 26-02-08 13:49 www.ahiddenhollow.com ειναι απο αμερικη (κλασσικα) εχι διαφορα μεγεθη, η εταιρια λεγεται a fantastic forest o καλος μου ειναι σκηνογραφος και μου υποσχεθηκε να μου φτιαξει ενα τετοιο μαραφετι γιατι του πηρα ταυτια....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 16:32 Η aretha έγραψε: #547 05-03-08 16:32 Και όμως υπάρχει! Software που μπλοκάρει την... γατοπληκτρολόγηση!!! Λέγεται PawSense και το βρίσκετε εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 18:24 Η Νατάσα έγραψε: #548 05-03-08 18:24 Αλίκη όλα τα ξέρεις και τα βρίσκεις! Είσαι απίθανη!! Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #549 06-03-08 10:29 Μπολάκι για γατοτροφή Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS.jpg 21,2 KB · Εμφανίσεις: 210 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #550 06-03-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Μαλλον οχι για τον δικό μου..... 1 φορά του έπιασε το πορτάκι της τουαλέτας την ουρά και απο τότε ΔΕΝ θέλει να ξαναδεί πορτάκι.... Αν του πιάσει και την μούρη....θα με αυτοκτονήσει!!!! Το μοντέλο γάτας ειναι και ασπρόμαυρο...... αλλά μαλλον τα γεμανικά ασπρόμαυρα ειναι πιο "λογικά"!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #551 07-03-08 09:24 Σπιτάκι για γάτες Για όσους έχουν κήπο....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ;;;;;; (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (δυστυχώς και αυτό από Γερμανία) Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να το κάνει κανείς και μόνος του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20070905-191926-WSvNn.jpg 19,5 KB · Εμφανίσεις: 103 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #552 09-03-08 21:20 ! Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα raumteiler.jpg 37,5 KB · Εμφανίσεις: 161 Oestreich1.jpg 43,1 KB · Εμφανίσεις: 121 ueberbau.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 220 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:26 Η Havana έγραψε: #553 09-03-08 21:26 τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν δεις προσεκτικά τη φωτογραφία φαίνονται κάτι σαν ποδαράκια στη βάση... Αλλά έχεις δίκιο, μάλλον η σταθερότητα δεν θα είναι το κύριο προσόν του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 16:03 Η julia έγραψε: #543 25-02-08 16:03 Τα είδα τα "ποδαράκια".. αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:50 Η Havana έγραψε: #544 25-02-08 18:50 εγω βρηκα αυτα...δεν ξερω αν τα εχει ανεβασει αλλος στο παρελθον γιατι το θεμα ειναι μεγαλο και δεν μπορεσα να το διαβασω ολοκληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2012 NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:18 Η NiaR έγραψε: #545 26-02-08 11:18 HAVANA αυτα που τα βρήκες???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η Havana έγραψε: #546 26-02-08 13:49 www.ahiddenhollow.com ειναι απο αμερικη (κλασσικα) εχι διαφορα μεγεθη, η εταιρια λεγεται a fantastic forest o καλος μου ειναι σκηνογραφος και μου υποσχεθηκε να μου φτιαξει ενα τετοιο μαραφετι γιατι του πηρα ταυτια....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 16:32 Η aretha έγραψε: #547 05-03-08 16:32 Και όμως υπάρχει! Software που μπλοκάρει την... γατοπληκτρολόγηση!!! Λέγεται PawSense και το βρίσκετε εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 18:24 Η Νατάσα έγραψε: #548 05-03-08 18:24 Αλίκη όλα τα ξέρεις και τα βρίσκεις! Είσαι απίθανη!! Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #549 06-03-08 10:29 Μπολάκι για γατοτροφή Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS.jpg 21,2 KB · Εμφανίσεις: 210 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #550 06-03-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Μαλλον οχι για τον δικό μου..... 1 φορά του έπιασε το πορτάκι της τουαλέτας την ουρά και απο τότε ΔΕΝ θέλει να ξαναδεί πορτάκι.... Αν του πιάσει και την μούρη....θα με αυτοκτονήσει!!!! Το μοντέλο γάτας ειναι και ασπρόμαυρο...... αλλά μαλλον τα γεμανικά ασπρόμαυρα ειναι πιο "λογικά"!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #551 07-03-08 09:24 Σπιτάκι για γάτες Για όσους έχουν κήπο....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ;;;;;; (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (δυστυχώς και αυτό από Γερμανία) Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να το κάνει κανείς και μόνος του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20070905-191926-WSvNn.jpg 19,5 KB · Εμφανίσεις: 103 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #552 09-03-08 21:20 ! Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα raumteiler.jpg 37,5 KB · Εμφανίσεις: 161 Oestreich1.jpg 43,1 KB · Εμφανίσεις: 121 ueberbau.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 220 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:26 Η Havana έγραψε: #553 09-03-08 21:26 τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τα είδα τα "ποδαράκια".. αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 25 Φεβρουαρίου 2008 στις 18:50 Η Havana έγραψε: #544 25-02-08 18:50 εγω βρηκα αυτα...δεν ξερω αν τα εχει ανεβασει αλλος στο παρελθον γιατι το θεμα ειναι μεγαλο και δεν μπορεσα να το διαβασω ολοκληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 14 Σεπτεμβρίου 2012 NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:18 Η NiaR έγραψε: #545 26-02-08 11:18 HAVANA αυτα που τα βρήκες???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η Havana έγραψε: #546 26-02-08 13:49 www.ahiddenhollow.com ειναι απο αμερικη (κλασσικα) εχι διαφορα μεγεθη, η εταιρια λεγεται a fantastic forest o καλος μου ειναι σκηνογραφος και μου υποσχεθηκε να μου φτιαξει ενα τετοιο μαραφετι γιατι του πηρα ταυτια....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 16:32 Η aretha έγραψε: #547 05-03-08 16:32 Και όμως υπάρχει! Software που μπλοκάρει την... γατοπληκτρολόγηση!!! Λέγεται PawSense και το βρίσκετε εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 18:24 Η Νατάσα έγραψε: #548 05-03-08 18:24 Αλίκη όλα τα ξέρεις και τα βρίσκεις! Είσαι απίθανη!! Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #549 06-03-08 10:29 Μπολάκι για γατοτροφή Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS.jpg 21,2 KB · Εμφανίσεις: 210 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #550 06-03-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Μαλλον οχι για τον δικό μου..... 1 φορά του έπιασε το πορτάκι της τουαλέτας την ουρά και απο τότε ΔΕΝ θέλει να ξαναδεί πορτάκι.... Αν του πιάσει και την μούρη....θα με αυτοκτονήσει!!!! Το μοντέλο γάτας ειναι και ασπρόμαυρο...... αλλά μαλλον τα γεμανικά ασπρόμαυρα ειναι πιο "λογικά"!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #551 07-03-08 09:24 Σπιτάκι για γάτες Για όσους έχουν κήπο....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ;;;;;; (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (δυστυχώς και αυτό από Γερμανία) Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να το κάνει κανείς και μόνος του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20070905-191926-WSvNn.jpg 19,5 KB · Εμφανίσεις: 103 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #552 09-03-08 21:20 ! Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα raumteiler.jpg 37,5 KB · Εμφανίσεις: 161 Oestreich1.jpg 43,1 KB · Εμφανίσεις: 121 ueberbau.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 220 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:26 Η Havana έγραψε: #553 09-03-08 21:26 τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εγω βρηκα αυτα...δεν ξερω αν τα εχει ανεβασει αλλος στο παρελθον γιατι το θεμα ειναι μεγαλο και δεν μπορεσα να το διαβασω ολοκληρο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 11:18 Η NiaR έγραψε: #545 26-02-08 11:18 HAVANA αυτα που τα βρήκες???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η Havana έγραψε: #546 26-02-08 13:49 www.ahiddenhollow.com ειναι απο αμερικη (κλασσικα) εχι διαφορα μεγεθη, η εταιρια λεγεται a fantastic forest o καλος μου ειναι σκηνογραφος και μου υποσχεθηκε να μου φτιαξει ενα τετοιο μαραφετι γιατι του πηρα ταυτια....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 16:32 Η aretha έγραψε: #547 05-03-08 16:32 Και όμως υπάρχει! Software που μπλοκάρει την... γατοπληκτρολόγηση!!! Λέγεται PawSense και το βρίσκετε εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 18:24 Η Νατάσα έγραψε: #548 05-03-08 18:24 Αλίκη όλα τα ξέρεις και τα βρίσκεις! Είσαι απίθανη!! Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #549 06-03-08 10:29 Μπολάκι για γατοτροφή Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS.jpg 21,2 KB · Εμφανίσεις: 210 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #550 06-03-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Μαλλον οχι για τον δικό μου..... 1 φορά του έπιασε το πορτάκι της τουαλέτας την ουρά και απο τότε ΔΕΝ θέλει να ξαναδεί πορτάκι.... Αν του πιάσει και την μούρη....θα με αυτοκτονήσει!!!! Το μοντέλο γάτας ειναι και ασπρόμαυρο...... αλλά μαλλον τα γεμανικά ασπρόμαυρα ειναι πιο "λογικά"!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #551 07-03-08 09:24 Σπιτάκι για γάτες Για όσους έχουν κήπο....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ;;;;;; (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (δυστυχώς και αυτό από Γερμανία) Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να το κάνει κανείς και μόνος του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20070905-191926-WSvNn.jpg 19,5 KB · Εμφανίσεις: 103 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #552 09-03-08 21:20 ! Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα raumteiler.jpg 37,5 KB · Εμφανίσεις: 161 Oestreich1.jpg 43,1 KB · Εμφανίσεις: 121 ueberbau.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 220 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:26 Η Havana έγραψε: #553 09-03-08 21:26 τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
HAVANA αυτα που τα βρήκες???????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 26 Φεβρουαρίου 2008 στις 13:49 Η Havana έγραψε: #546 26-02-08 13:49 www.ahiddenhollow.com ειναι απο αμερικη (κλασσικα) εχι διαφορα μεγεθη, η εταιρια λεγεται a fantastic forest o καλος μου ειναι σκηνογραφος και μου υποσχεθηκε να μου φτιαξει ενα τετοιο μαραφετι γιατι του πηρα ταυτια....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 16:32 Η aretha έγραψε: #547 05-03-08 16:32 Και όμως υπάρχει! Software που μπλοκάρει την... γατοπληκτρολόγηση!!! Λέγεται PawSense και το βρίσκετε εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 18:24 Η Νατάσα έγραψε: #548 05-03-08 18:24 Αλίκη όλα τα ξέρεις και τα βρίσκεις! Είσαι απίθανη!! Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #549 06-03-08 10:29 Μπολάκι για γατοτροφή Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS.jpg 21,2 KB · Εμφανίσεις: 210 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #550 06-03-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Μαλλον οχι για τον δικό μου..... 1 φορά του έπιασε το πορτάκι της τουαλέτας την ουρά και απο τότε ΔΕΝ θέλει να ξαναδεί πορτάκι.... Αν του πιάσει και την μούρη....θα με αυτοκτονήσει!!!! Το μοντέλο γάτας ειναι και ασπρόμαυρο...... αλλά μαλλον τα γεμανικά ασπρόμαυρα ειναι πιο "λογικά"!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #551 07-03-08 09:24 Σπιτάκι για γάτες Για όσους έχουν κήπο....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ;;;;;; (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (δυστυχώς και αυτό από Γερμανία) Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να το κάνει κανείς και μόνος του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20070905-191926-WSvNn.jpg 19,5 KB · Εμφανίσεις: 103 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #552 09-03-08 21:20 ! Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα raumteiler.jpg 37,5 KB · Εμφανίσεις: 161 Oestreich1.jpg 43,1 KB · Εμφανίσεις: 121 ueberbau.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 220 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:26 Η Havana έγραψε: #553 09-03-08 21:26 τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
www.ahiddenhollow.com ειναι απο αμερικη (κλασσικα) εχι διαφορα μεγεθη, η εταιρια λεγεται a fantastic forest o καλος μου ειναι σκηνογραφος και μου υποσχεθηκε να μου φτιαξει ενα τετοιο μαραφετι γιατι του πηρα ταυτια....... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 16:32 Η aretha έγραψε: #547 05-03-08 16:32 Και όμως υπάρχει! Software που μπλοκάρει την... γατοπληκτρολόγηση!!! Λέγεται PawSense και το βρίσκετε εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 18:24 Η Νατάσα έγραψε: #548 05-03-08 18:24 Αλίκη όλα τα ξέρεις και τα βρίσκεις! Είσαι απίθανη!! Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #549 06-03-08 10:29 Μπολάκι για γατοτροφή Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS.jpg 21,2 KB · Εμφανίσεις: 210 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #550 06-03-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Μαλλον οχι για τον δικό μου..... 1 φορά του έπιασε το πορτάκι της τουαλέτας την ουρά και απο τότε ΔΕΝ θέλει να ξαναδεί πορτάκι.... Αν του πιάσει και την μούρη....θα με αυτοκτονήσει!!!! Το μοντέλο γάτας ειναι και ασπρόμαυρο...... αλλά μαλλον τα γεμανικά ασπρόμαυρα ειναι πιο "λογικά"!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #551 07-03-08 09:24 Σπιτάκι για γάτες Για όσους έχουν κήπο....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ;;;;;; (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (δυστυχώς και αυτό από Γερμανία) Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να το κάνει κανείς και μόνος του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20070905-191926-WSvNn.jpg 19,5 KB · Εμφανίσεις: 103 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #552 09-03-08 21:20 ! Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα raumteiler.jpg 37,5 KB · Εμφανίσεις: 161 Oestreich1.jpg 43,1 KB · Εμφανίσεις: 121 ueberbau.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 220 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:26 Η Havana έγραψε: #553 09-03-08 21:26 τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και όμως υπάρχει! Software που μπλοκάρει την... γατοπληκτρολόγηση!!! Λέγεται PawSense και το βρίσκετε εδώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα Δραστήριο μέλος Η Νατάσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 450 μηνύματα. 5 Μαρτίου 2008 στις 18:24 Η Νατάσα έγραψε: #548 05-03-08 18:24 Αλίκη όλα τα ξέρεις και τα βρίσκεις! Είσαι απίθανη!! Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #549 06-03-08 10:29 Μπολάκι για γατοτροφή Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS.jpg 21,2 KB · Εμφανίσεις: 210 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #550 06-03-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Μαλλον οχι για τον δικό μου..... 1 φορά του έπιασε το πορτάκι της τουαλέτας την ουρά και απο τότε ΔΕΝ θέλει να ξαναδεί πορτάκι.... Αν του πιάσει και την μούρη....θα με αυτοκτονήσει!!!! Το μοντέλο γάτας ειναι και ασπρόμαυρο...... αλλά μαλλον τα γεμανικά ασπρόμαυρα ειναι πιο "λογικά"!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #551 07-03-08 09:24 Σπιτάκι για γάτες Για όσους έχουν κήπο....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ;;;;;; (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (δυστυχώς και αυτό από Γερμανία) Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να το κάνει κανείς και μόνος του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20070905-191926-WSvNn.jpg 19,5 KB · Εμφανίσεις: 103 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #552 09-03-08 21:20 ! Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα raumteiler.jpg 37,5 KB · Εμφανίσεις: 161 Oestreich1.jpg 43,1 KB · Εμφανίσεις: 121 ueberbau.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 220 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:26 Η Havana έγραψε: #553 09-03-08 21:26 τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αλίκη όλα τα ξέρεις και τα βρίσκεις! Είσαι απίθανη!! Ευχαριστούμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:29 Η Raisa έγραψε: #549 06-03-08 10:29 Μπολάκι για γατοτροφή Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS.jpg 21,2 KB · Εμφανίσεις: 210 julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #550 06-03-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Μαλλον οχι για τον δικό μου..... 1 φορά του έπιασε το πορτάκι της τουαλέτας την ουρά και απο τότε ΔΕΝ θέλει να ξαναδεί πορτάκι.... Αν του πιάσει και την μούρη....θα με αυτοκτονήσει!!!! Το μοντέλο γάτας ειναι και ασπρόμαυρο...... αλλά μαλλον τα γεμανικά ασπρόμαυρα ειναι πιο "λογικά"!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #551 07-03-08 09:24 Σπιτάκι για γάτες Για όσους έχουν κήπο....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ;;;;;; (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (δυστυχώς και αυτό από Γερμανία) Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να το κάνει κανείς και μόνος του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20070905-191926-WSvNn.jpg 19,5 KB · Εμφανίσεις: 103 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #552 09-03-08 21:20 ! Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα raumteiler.jpg 37,5 KB · Εμφανίσεις: 161 Oestreich1.jpg 43,1 KB · Εμφανίσεις: 121 ueberbau.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 220 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:26 Η Havana έγραψε: #553 09-03-08 21:26 τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπολάκι για γατοτροφή Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 6 Μαρτίου 2008 στις 10:36 Η julia έγραψε: #550 06-03-08 10:36 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Μαλλον οχι για τον δικό μου..... 1 φορά του έπιασε το πορτάκι της τουαλέτας την ουρά και απο τότε ΔΕΝ θέλει να ξαναδεί πορτάκι.... Αν του πιάσει και την μούρη....θα με αυτοκτονήσει!!!! Το μοντέλο γάτας ειναι και ασπρόμαυρο...... αλλά μαλλον τα γεμανικά ασπρόμαυρα ειναι πιο "λογικά"!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #551 07-03-08 09:24 Σπιτάκι για γάτες Για όσους έχουν κήπο....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ;;;;;; (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (δυστυχώς και αυτό από Γερμανία) Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να το κάνει κανείς και μόνος του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20070905-191926-WSvNn.jpg 19,5 KB · Εμφανίσεις: 103 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #552 09-03-08 21:20 ! Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα raumteiler.jpg 37,5 KB · Εμφανίσεις: 161 Oestreich1.jpg 43,1 KB · Εμφανίσεις: 121 ueberbau.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 220 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:26 Η Havana έγραψε: #553 09-03-08 21:26 τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!! Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Click για ανάπτυξη... Μαλλον οχι για τον δικό μου..... 1 φορά του έπιασε το πορτάκι της τουαλέτας την ουρά και απο τότε ΔΕΝ θέλει να ξαναδεί πορτάκι.... Αν του πιάσει και την μούρη....θα με αυτοκτονήσει!!!! Το μοντέλο γάτας ειναι και ασπρόμαυρο...... αλλά μαλλον τα γεμανικά ασπρόμαυρα ειναι πιο "λογικά"!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 7 Μαρτίου 2008 στις 09:24 Η Raisa έγραψε: #551 07-03-08 09:24 Σπιτάκι για γάτες Για όσους έχουν κήπο....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ;;;;;; (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (δυστυχώς και αυτό από Γερμανία) Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να το κάνει κανείς και μόνος του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 20070905-191926-WSvNn.jpg 19,5 KB · Εμφανίσεις: 103 Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #552 09-03-08 21:20 ! Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα raumteiler.jpg 37,5 KB · Εμφανίσεις: 161 Oestreich1.jpg 43,1 KB · Εμφανίσεις: 121 ueberbau.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 220 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:26 Η Havana έγραψε: #553 09-03-08 21:26 τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σπιτάκι για γάτες Για όσους έχουν κήπο....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ;;;;;; (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (δυστυχώς και αυτό από Γερμανία) Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να το κάνει κανείς και μόνος του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:20 Η Raisa έγραψε: #552 09-03-08 21:20 ! Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα raumteiler.jpg 37,5 KB · Εμφανίσεις: 161 Oestreich1.jpg 43,1 KB · Εμφανίσεις: 121 ueberbau.jpg 42,7 KB · Εμφανίσεις: 220 Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:26 Η Havana έγραψε: #553 09-03-08 21:26 τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
! Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο! (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:26 Η Havana έγραψε: #553 09-03-08 21:26 τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:32 Η Raisa έγραψε: #554 09-03-08 21:32 Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από HAVANA: τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!! Click για ανάπτυξη... θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα.... εσύ ακόμα εδώ είσαι τι έγινε με τα ragdollάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana Διάσημο μέλος Η Katrin! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Καπανδρίτι (Αττική). Έχει γράψει 2.294 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2008 στις 21:41 Η Havana έγραψε: #555 09-03-08 21:41 ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου... ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!! εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 12 Μαρτίου 2008 στις 00:52 Η elvenstar: #556 12-03-08 00:52 Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia Διακεκριμένο μέλος Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:16 Η julia έγραψε: #557 13-03-08 14:16 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο; Click για ανάπτυξη... Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 14:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #558 13-03-08 14:45 Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό? Πωλείται στην Αμερική από την https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3 αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του... Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν... Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα! Ε...ρε τι τραβαμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:10 Η ruko έγραψε: #559 13-03-08 15:10 Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 26 27 28 29 30 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 28 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί. Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2008 στις 15:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #560 13-03-08 15:25 Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι... Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.