Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Να μια απλή και έξυπνη ιδέα: αμμολεκάνη χωρίς γωνίες, για ευκολότερο καθάρισμα!:up:

boodaswiftscoop.jpg

Τη βρήκα στο Amazon, σε αρκετά καλή τιμή (είναι βέβαια και τα μεταφορικά στη μέση...)

καλο....:) αλλά χμ-χμ... μην πατήσουνε άκρη - ακρη και μας το φέρουνε τούμπα!!!... :blink::blink::blink: Δεν το βλέπω και πολύ στέραιο... :/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεις προσεκτικά τη φωτογραφία φαίνονται κάτι σαν ποδαράκια στη βάση... Αλλά έχεις δίκιο, μάλλον η σταθερότητα δεν θα είναι το κύριο προσόν του.:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα είδα τα "ποδαράκια".. αλλά δεν μου γεμίζουν το μάτι!! :hmm:

εγω βρηκα αυτα...δεν ξερω αν τα εχει ανεβασει αλλος στο παρελθον γιατι το θεμα ειναι μεγαλο και δεν μπορεσα να το διαβασω ολοκληρο:P

Τελευταία επεξεργασία:
HAVANA αυτα που τα βρήκες????????

www.ahiddenhollow.com ειναι απο αμερικη (κλασσικα) εχι διαφορα μεγεθη, η εταιρια λεγεται a fantastic forest
o καλος μου ειναι σκηνογραφος και μου υποσχεθηκε να μου φτιαξει ενα τετοιο μαραφετι γιατι του πηρα ταυτια.......:P

Και όμως υπάρχει! :cool:
Software που μπλοκάρει την... γατοπληκτρολόγηση!!! Λέγεται PawSense και το βρίσκετε εδώ.

peanut-on-kybd-009.gif

Αλίκη όλα τα ξέρεις και τα βρίσκεις! Είσαι απίθανη!! Ευχαριστούμε!!!:D

Μπολάκι για γατοτροφή

Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!!;)
Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο:hmm:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS.jpg
    Jzgsxr-lM1stNQxUrtnqPGTEBdQpGwsS.jpg
    21,2 KB · Εμφανίσεις: 203
Βρήκα αυτό...Μπολ για φαγητό με καπάκι, έτσι μένει φρέσκο και κρατάει μακριά και τα έντομα!!!;)
Το βρήκα σε γερμανικό σαιτ, δεν ξέρω αν υπάρχει και εδώ κάτι αντίστοιχο:hmm:

:blink::blink::blink: Μαλλον οχι για τον δικό μου.....
1 φορά του έπιασε το πορτάκι της τουαλέτας την ουρά και απο τότε ΔΕΝ θέλει να ξαναδεί πορτάκι....

Αν του πιάσει και την μούρη....θα με αυτοκτονήσει!!!! :lol::lol::lol:

Το μοντέλο γάτας ειναι και ασπρόμαυρο....:blink:.. αλλά μαλλον τα γεμανικά ασπρόμαυρα ειναι πιο "λογικά"!! :lol:

Σπιτάκι για γάτες

Για όσους έχουν κήπο....δεν είναι ΤΕΛΕΙΟ;;;;;;:up:

(δυστυχώς και αυτό από Γερμανία:/:)
Πιστεύω, ωστόσο, ότι μπορεί να το κάνει κανείς και μόνος του!

Συνημμένα

• 20070905-191926-WSvNn.jpg
    20070905-191926-WSvNn.jpg
    19,5 KB · Εμφανίσεις: 98
!

Ακόμα μερικά "γατόδεντρα" :up::up::up:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) ως διαχωριστικό:up: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) τέλεια χρώματα και μεγάααααλο!:up:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) περνάει πάνω από την πόρτα!!!:up:

Συνημμένα

• raumteiler.jpg
    raumteiler.jpg
    37,5 KB · Εμφανίσεις: 154
  • Oestreich1.jpg
    Oestreich1.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 113
  • ueberbau.jpg
    ueberbau.jpg
    42,7 KB · Εμφανίσεις: 213
τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!!:bleh::bleh::bleh:

τελεια raisa !!!!! οταν πας ταξιδακι στη γερμανια εχω εδω μια δισελιδη λιστα !!!!:bleh::bleh::bleh:

θα πάμε μαζί καλέ!!!! με τριαξονική νταλίκα....:lol::lol::lol::lol:
εσύ ακόμα εδώ είσαι:blink: τι έγινε με τα ragdollάκια;:hmm:

ακομη εδω ειμαι..το ενα με το που γεννηθηκε ειχε καποιο προβλημα.. και το χασαμε .τα αλλα ειναι νινακια ακομη...θα στα πω καποια στιγμη σε πμ τα μαντατα μου...
ναι ναι ναι με τριαξονικο με φορτωτικη με οτι παπορι με κατι να ξεκουβαλισουμε πραγματακια!!!!
εγω θα ηθελα και αυτη τη περουκα απο το www.kittywigs.com
ακομα προσπαθω να μη ..πεθανω στα γελια οταν μπαινω σε αυτη τη σελιδα:lol::lol::lol:

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο;

Μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχουν ηλεκτρικές μηχανές κουρέματος για γάτες χωρίς να κάνουν θόρυβο;

Δέν ξέρω.... είναι και λίγο δύσκολο να μην κάνουν ΚΑΘΟΛΟΥ θόρυβο.... :hmm::hmm:

Παιδιά τώρα που φτιάχνει ο καιρός τι θα λέγατε για όσους έχουν κήπο ή μεγάλο μπαλκόνι γι'αυτό?
Πωλείται στην Αμερική από την
https://www.catsplay.com/kittywalk_lawn.php3
αλλά κοστίζει αρκετά η μεταφορά του...
Αν έχετε συγγενείς από εκεί που περιμένετε να έλθουν στην Ελλάδα ίσως σας εξυπηρετήσουν...
Αλλιώς ένας καλός και πρόθυμος σιδεράς ίσως μπορέσει να βοηθήσει φτιάχονοντας αυτή την ειδική κατασκευή από τοξοειδή στεφάνια και πλέγμα!
Ε...ρε τι τραβαμε!!

kittywalktowncountry.jpg

Είναι λίγο σαν να τις έχεις βάλει σε κλουβί.:(
Να πω την αλήθεια, προτιμώ το σύστημα που έχεις κάνει εσύ στο μπαλκόνι σου. Είναι πολύ πιο ωραίο αισθητικά - και πιο εύκολα εφαρμόσιμο.;)

Δεν έχεις άδικο... Απλά ίσως κάποιος να μη μπορεί να τρυπήσει το τζάμι ή το τοίχο για να βάλει το πορτάκι...
Το περιμένω από Αμερική για να το βάλω στο κήπο να χαζεύουν τα πουλιά κι από τα χαμηλά... Θα σου πω αντιδράσεις.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back