katerina10
Περιβόητο μέλος
ΚΑλέ εγώ έχω πάρει..Για την κοπέλα στον Άλιμο λέω..Απλά δεν ήξερα κανένα πετ σοπ εδώ κοντά χωρίς ζώα!!!!!!!!Εκτός από ένα που είναι τόσο βρώμικα..Ιου ιου ιου!!!Στο Ν. Ηράκλειο που είσαι είναι η αντιπροσωπεία που έβαλα πιο πάνω με τα πολλά ονυχοδρόμια. Πάρε από εκεί...
Ευχαριστώ πάντως θα το έχω υπ όψη μου αν χρειαστώ κάτι άλλο!!!
(καλέ που είναι αυτή η διεύθυνση???Ιωαννίνων??Πρώτη φορά την ακούω...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Μπορείς να αγοράσεις προϊόντα από την αντιπροσωπεία κατευθείαν. Ή να τους πάρεις τηλέφωνο και να ρωτήσεις με ποια πετ σοπ στην περιοχή σου συνεργάζονται. Ο τιμοκατάλογος αναφέρει κυρίως προϊόντα για πτηνά, έχω κωδικούς και απογοητεύτηκα όταν τον είδα![]()
Σ΄ευχαριστούμε Fotini για την απάντηση.
Καλά πάτησα κάτω στην υπογραφή σου στην ένδειξη "Τα βιρμανάκια μου" και ξετρελάθηκα. Είναι οι γατούλες σου? Πώς το έφτιαξες έτσι όμορφο το ημερολογιο? Μπράβο σου!!! Να τις χαίρεσαι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Τελικά όντως είναι θλιβερή μια επίσκεψη στο pet city. Δυστυχώς δεν μπορείς να αγνοήσεις όλα εκείνα τα ζωάκια που είναι μέσα στα κλουβιά.Μόνο ένα πετ σοπ έχω στη γειτονιά μου που δεν εμπορεύεται ζώα χουζούρη!!!!Δεν έχει ονυχοδρόμια όμως..![]()
Πήγα το Σάββατο να πάρω ένα σαμαράκι για τη μια απ΄τις γατούλες μου που πηδάει στην κουπαστή του μπαλκονιού κ φοβάμαι. Ηταν 6 η ώρα απόγ. κ δεν ήταν ανοιχτό το μαγαζί της γειτονιάς μου απ΄όπου κ προμηθεύομαι τα πάντα πλέον από τροφές κ άμμους κλπ. (Σημειωτέον η ιδιοκτήτρια έχει τρομερές γνώσεις για τα ζώα κ μ' έχει βοηθήσει προσωπικά πολύ κ στην εκπαίδευση του σκύλου μου κ όσον αφορά τις γάτες μου κ έχουμε συνδεθεί κ φιλικά "Η αποθήκη της Αννας" λέγεται για όσους ενδιαφέρονται στη Ν. Σμύρνη).
Στο pet city λοιπόν αντίκρυσα ένα σωρό ζωάκια στα κλουβιά. Γατούλες: έναν σιάμ φοβισμένο 3 μηνών που άνοιξε η κοπέλα ν του βάλει ένα παιχνιδάκι στο κλουβί για να παίξει κ αυτός τραβήχτηκε με τρομάρα πίσω, ένα σκυλάκι που ένα ζευγάρι σκεφτόταν να το αγοράσει (ένα μωρό κοκεράκι) που η κοπέλα το έπαιρνε αγκαλιά της κ εκείνο φοβισμένο κοιτούσε γύρω του. Είπα στην υπάλληλο: "Καλά αφήνετε να πιάνουν τα ανεμβολίαστα ζωάκια οι άνθρωποι που μπαίνουν στο μαγαζί? Δεν φοβάστε μην κολήσουν καμιά ασθένεια? Απαγορεύεται να έρχονται σε επαφή με τα μικρόβιά μας.Είναι πολύ μωρά." Και μου απήντησε: "Μα θα το αγορασουν και θέλουν να το δουν από κοντα". Άσχετο αν τελικά δεν το πήραν κ το άφησαν πάλι στο κλουβί αφού έπιασαν κι άλλα δυο και τα χάϊδευαν.
Δυο γατούλες κουκλίτσες περσικές, με θολό κι απεριποίητο τρίχωμα σ' ένα κλουβάκι, η μια κοιμόταν μέσα στην κατουρημένη άμμο, κι η άλλη έτρωγε θλιβερα... Σκιουράκια σε κλουβί εκ των οποίων 3 ήταν άρρωστα κ κουτούλαγαν σαν μπούφοι τα κακόμοιρα πάνω στο κλαδάκι του κλουβιού.
Με κοίταγαν οι υπάλληλοι σαν φαινόμενο που έκανα παρατηρήσεις.
Το μόνο ίσως θετικό που βγήκε από τις δυο φορές που πάτησα στο κατάστημα (οφείλω να ομολογήσω ότι έχει μεγάλη ποικιλία από αξεσουάρ σε σχετικά οικονομικές τιμές), ήταν πως μάλλον επιρρέασα κάποια άτομα που ήθελαν να αγοράσουν ζώα από εκεί και νόμιζαν πως δεν μπορούν να βρουν από αλλού ζωάκι παρά μόνον από τέτοια μαγαζιά. Τους μίλησα για τα φόρουμ όπου μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις κ να ρωτήσουν στο ίντερνετ, για ιδιώτες, για εκτροφείς, κι οι άνθρωποι οι οποίοι δεν είχαν άλλη επαφή πριν με ζώα κατάλαβα ότι ευχαριστήθηκαν για την ενημέρωση.
Τι να πω...
Δυστυχώς δεν θα πάψει ποτέ το εμπόριο ζώων στα μαγαζιά αυτά.
aretha
Περιβόητο μέλος
Δεν συμφωνώ, μπορεί να σταματήσει, όπως σταματάει σιγά σιγά στην Ευρώπη (από τις αρχές του 2009 θα είναι παράνομο σε πολλές χώρες).Τι να πω...
Για να κινηθούν λίγο κι εδώ τα πράγματα, θα πρέπει να κάνουμε συνειδητή προσπάθεια όλοι εμείς που ξέρουμε τι κρύβεται πίσω απ' αυτό το εμπόριο, να ΜΗΝ ενισχύουμε αυτά τα μαγαζιά σε καμία περίπτωση.
Ευτυχώς, υπάρχουν ένα σωρό πετ σοπ που δεν εμπορεύονται ζώα και που έχουν και μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές. Και υπάρχει βέβαια και το ιντερνετ, από όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει κατευθείαν ό,τι θέλει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψωνίζουμε από τέτοια μαγαζιά. Ας μην το κάνουμε λοιπόν, είναι τόσο απλό.
Fotini
Διάσημο μέλος
Σ΄ευχαριστούμε Fotini για την απάντηση.
Καλά πάτησα κάτω στην υπογραφή σου στην ένδειξη "Τα βιρμανάκια μου" και ξετρελάθηκα. Είναι οι γατούλες σου? Πώς το έφτιαξες έτσι όμορφο το ημερολογιο? Μπράβο σου!!! Να τις χαίρεσαι!
Ευχαριστώ!
Είναι δικές μου, μια θηλυκιά και ένα μικρό αρσενικό, Βιρμανάκια και τα δύο
Το ημερολόγιο γίνεται μόνο του, όσο πιο πολλές φωτογραφίες βάζεις, τόσο πιο μεγάλο και "πλούσιο" δείχνει. Δοκίμασέ το
ήταν πως μάλλον επιρρέασα κάποια άτομα που ήθελαν να αγοράσουν ζώα από εκεί και νόμιζαν πως δεν μπορούν να βρουν από αλλού ζωάκι παρά μόνον από τέτοια μαγαζιά. Τους μίλησα για τα φόρουμ όπου μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις κ να ρωτήσουν στο ίντερνετ, για ιδιώτες, για εκτροφείς, κι οι άνθρωποι οι οποίοι δεν είχαν άλλη επαφή πριν με ζώα κατάλαβα ότι ευχαριστήθηκαν για την ενημέρωση.
Τι να πω...
Τους έκανες "χαλάστρα" δηλαδή;
Καλά έκανες και τους είπες για το φόρουμ και ότι μπορούν να βρουν ζώα χωρίς να πάνε σε πετ σοπ. Δυστυχώς η κατάσταση με τα καταστήματα που εμπορεύονται ζώα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ γιατί τους το επιτρέπει ο νόμοςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

πήρες και γατούλη????
katerina10
Περιβόητο μέλος
Καλέ σήμερα το πρωί ερχόμενη στη δουλειά αυτό κεφτόμουν ώστε ναμπορώ να κουβαλάω και τα δύο θρεφτάρια μου!!!Ψάχνετε γατοφόρο με στυλ;![]()

staman2
Περιβόητο μέλος
Καλά έκανες και τους είπες για το φόρουμ και ότι μπορούν να βρουν ζώα χωρίς να πάνε σε πετ σοπ. Δυστυχώς η κατάσταση με τα καταστήματα που εμπορεύονται ζώα δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ γιατί τους το επιτρέπει ο νόμοςΕχεις δίκιο. Δεν θα αλλάξει ποτέ η κατάσταση.
Αλήθεια τα βιρμανάκια σαν χαρακτήρες πώς είναι? Σαν γάτες είναι πανέμορφες.
staman2
Περιβόητο μέλος
Δεν συμφωνώ, μπορεί να σταματήσει, όπως σταματάει σιγά σιγά στην Ευρώπη (από τις αρχές του 2009 θα είναι παράνομο σε πολλές χώρες).
Για να κινηθούν λίγο κι εδώ τα πράγματα, θα πρέπει να κάνουμε συνειδητή προσπάθεια όλοι εμείς που ξέρουμε τι κρύβεται πίσω απ' αυτό το εμπόριο, να ΜΗΝ ενισχύουμε αυτά τα μαγαζιά σε καμία περίπτωση.
Ευτυχώς, υπάρχουν ένα σωρό πετ σοπ που δεν εμπορεύονται ζώα και που έχουν και μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές. Και υπάρχει βέβαια και το ιντερνετ, από όπου μπορεί κανείς να παραγγείλει κατευθείαν ό,τι θέλει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ψωνίζουμε από τέτοια μαγαζιά. Ας μην το κάνουμε λοιπόν, είναι τόσο απλό.
Πραγματικά έχεις δίκιο. Πάντα υποστήριζα τα συνοικιακά και γειτονικά μαγαζιά. Άλλωστε αποκτάς κ πιο άμεση και προσωπική σχέση με τους ιδιοκτήτες τους. Να όμως βρε παιδιά , καμιά φορά παρασύρεσαι όταν θέλεις να πάρεις κάτι εκείνη τη στιγμή που το θέλεις κ δεν έχεις εναλλακτική γιατί δεν έχεις ώρα ή γιατί το είδες κ το ζήλεψες. Ομως τελικά όλα είναι θέμα προγραμματισμού. Μακάρι να γίνει αυτό που λες από το 2009 και να ισχύσει επίσημα.
Fotini
Διάσημο μέλος
σα καροτσάκι μπέμπη είναι αυτό, θα μας κράξουν
πήρες και γατούλη????
Ναι, Μαίρη
Κοίτα στο link που έχω στην υπογραφή
Καλέ σήμερα το πρωί ερχόμενη στη δουλειά αυτό κεφτόμουν ώστε ναμπορώ να κουβαλάω και τα δύο θρεφτάρια μου!!!![]()
Να μη σου πω ότι κι εγώ αυτό σκεφτόμουν γιατί τυχαίνει να πηγαίνουμε όλη η οικογένεια μαζί στο γιατρό και δε λέει...ζυγίζουν με τη γατοφόρο κοντά 6 κιλά και ο μικρός είναι ακόμα 4,5 μηνών. Έτσι και χρονίσει...κάηκα!!

Fotini
Διάσημο μέλος
Αλήθεια τα βιρμανάκια σαν χαρακτήρες πώς είναι? Σαν γάτες είναι πανέμορφες.
Σου στέλνω ΠΜ για να μη χαλάσουμε το θέμα

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
(αν και δεν του φαίνεται ότι είναι μικρός)
Fotini
Διάσημο μέλος
να σου ζήσει ο μικρός(αν και δεν του φαίνεται ότι είναι μικρός)
![]()
Ευχαριστώ

rtsk0670
Νεοφερμένο μέλος
KaterinaP
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμεις πήραμε παιχνιδάκια και ένα τεραστιο έπιπλο απο το www.pet-needs.com/.
Μείναμε παααρα πολυ ευχαριστημενοι, ασε που αυτο που πήραμε το βρήκαμε σε pet shop στη Μυτιλήνη 280 ευρω και απο κει το πήραμε 99 ευρώ!
Καταρχήν καλημέρα! Θα ήθελα να αγοράσω μερικα αξεσουάρ μέσω ίντερνετ για τον καινούριο μου γατούλη και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσατε να μου προτείνετε μερικά αξιόπιστα ελληνικά σάιτ με ποικιλία ειδών. =)
aretha
Περιβόητο μέλος
Αφού θα αγοράσεις online, για ποιο λόγο να περιοριστείς μόνο σε ελληνικά σάιτ;θα μπορούσατε να μου προτείνετε μερικά αξιόπιστα ελληνικά σάιτ με ποικιλία ειδών. =)
Εκτός αν θέλεις να αγοράσεις πολύ ογκώδη πράγματα (γατόδεντρο π.χ.), οπότε θα σου βγουν ακριβά τα μεταφορικά...Πάντως, αν κοιτάξεις τις προηγούμενες σελίδες αυτού του θέματος θα βρεις πάρα πολλά σάιτ (και ελληνικά και μη) με ποικιλία σε γατο-πράγματα. Καλά ψώνια!

toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εμεις πήραμε παιχνιδάκια και ένα τεραστιο έπιπλο απο το www.pet-needs.com/.
Μείναμε παααρα πολυ ευχαριστημενοι, ασε που αυτο που πήραμε το βρήκαμε σε pet shop στη Μυτιλήνη 280 ευρω και απο κει το πήραμε 99 ευρώ!
Κατερίνα το Αυστριακό pet needs το έχω δει και εγώ. Οι τιμές είναι πολύ καλές. Θέλω να μας πεις εντυπώσεις για την εξυπηρέτηση και το χρόνο παράδοσης. Επίσης αναφέρουν ότι τα έξοδα αποστολής είναι δωρεάν για αντικείμενα αξίας 70 ευρώ και πάνω αν δεν κάνω λάθος. Αυτό ισχύει και για τα γατόδεντρα που ζυγίζουν πολλά κιλά?
rtsk0670
Νεοφερμένο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool