katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 09:59 Η katerina10: #701 21-08-08 09:59 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kι εγώ το μικρό τους έχω... κι ανεβαίνουν μόνο στο 1ο... πάντως είναι μια ωραία λύση κι αυτό! Click για ανάπτυξη... Ααααα Γιούλη τους πήρες και εσύ???Εμένα ανεβαίνουν γιατί είναι μακριά γατιά ενώ πολύ συχνα τους είχα από δίπλα και το καλαθάκι τους σαν βοηθητκή σκάλα..Μια χαρά, κουτί τους ήρθε..Αρκεί να έχετε γερά χερούλια ντουλάπας..Στο καινούριο σπίτι δεν ξέρω αν θα αντέξει!!!Πάνε και για ΄4 κιλά το καθένα τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:01 Η NiaR έγραψε: #702 21-08-08 10:01 Δυστυχως και εγω δεν το βρηκα ωραιο και αυτο του ΙΚΕΑ... αλλα δνε ξερω ποσο βαρος αντεχει.... με τι το κρεμασες Κατερινακι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #703 21-08-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααα Γιούλη τους πήρες και εσύ???Εμένα ανεβαίνουν γιατί είναι μακριά γατιά ενώ πολύ συχνα τους είχα από δίπλα και το καλαθάκι τους σαν βοηθητκή σκάλα..Μια χαρά, κουτί τους ήρθε..Αρκεί να έχετε γερά χερούλια ντουλάπας..Στο καινούριο σπίτι δεν ξέρω αν θα αντέξει!!!Πάνε και για ΄4 κιλά το καθένα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Το είχα από παλιά για τα παιχνίδια του Χρήστου Niar έχει πάνω σκριτσ σκράτς αυτοκόλητο... τα 2 μαζί τα δικά μου δεν χωράνε... αλλά για ένα σιαμεζάκι νομίζω αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:08 Η katerina10: #704 21-08-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δυστυχως και εγω δεν το βρηκα ωραιο και αυτο του ΙΚΕΑ... αλλα δνε ξερω ποσο βαρος αντεχει.... με τι το κρεμασες Κατερινακι??? Click για ανάπτυξη... Έχει ένα πιαστράκι!!Το γύρισα τρεις φορές γύρω από το χερούλι και βουαλά!!!Πάντως τα 6,5 κιλά τα αντέχει προς το παρόν!!!Δοκιμασμένα πράγματα..Άλλο αν ο δεύτερος όροφος γίνεται πρώτος και ο πρώτος ισόγειο λόγω βάρους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η NiaR έγραψε: #705 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έχει ένα πιαστράκι!!Το γύρισα τρεις φορές γύρω από το χερούλι και βουαλά!!!Πάντως τα 6,5 κιλά τα αντέχει προς το παρόν!!!Δοκιμασμένα πράγματα..Άλλο αν ο δεύτερος όροφος γίνεται πρώτος και ο πρώτος ισόγειο λόγω βάρους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το είχα από παλιά για τα παιχνίδια του Χρήστου Niar έχει πάνω σκριτσ σκράτς αυτοκόλητο... τα 2 μαζί τα δικά μου δεν χωράνε... αλλά για ένα σιαμεζάκι νομίζω αντέχει Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #706 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα Click για ανάπτυξη... προτίμησε το μικρούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #707 21-08-08 12:46 Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:02 Η Μυρτω4038: #708 21-08-08 13:02 Και εμενα αυτο του carrfour μου αρεσε πολυ αλλα αφου δεν υπαρχει τι να γινει, θα δοκιμασω με το μικρο του ΙΚΕΑ.Θα σας γραψω εντυπωσεις μολις το παρω. Y.Γ Για τις γατομαμαδες απο Θεσ/νικη. Οποια το πετυχει στο carrfour ας ειδιποιησει με post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η stellak έγραψε: #709 21-08-08 13:14 Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #710 21-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Click για ανάπτυξη... 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #711 21-08-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #712 21-08-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η katerina10: #713 21-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kι εγώ το μικρό τους έχω... κι ανεβαίνουν μόνο στο 1ο... πάντως είναι μια ωραία λύση κι αυτό! Click για ανάπτυξη... Ααααα Γιούλη τους πήρες και εσύ???Εμένα ανεβαίνουν γιατί είναι μακριά γατιά ενώ πολύ συχνα τους είχα από δίπλα και το καλαθάκι τους σαν βοηθητκή σκάλα..Μια χαρά, κουτί τους ήρθε..Αρκεί να έχετε γερά χερούλια ντουλάπας..Στο καινούριο σπίτι δεν ξέρω αν θα αντέξει!!!Πάνε και για ΄4 κιλά το καθένα τώρα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:01 Η NiaR έγραψε: #702 21-08-08 10:01 Δυστυχως και εγω δεν το βρηκα ωραιο και αυτο του ΙΚΕΑ... αλλα δνε ξερω ποσο βαρος αντεχει.... με τι το κρεμασες Κατερινακι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #703 21-08-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααα Γιούλη τους πήρες και εσύ???Εμένα ανεβαίνουν γιατί είναι μακριά γατιά ενώ πολύ συχνα τους είχα από δίπλα και το καλαθάκι τους σαν βοηθητκή σκάλα..Μια χαρά, κουτί τους ήρθε..Αρκεί να έχετε γερά χερούλια ντουλάπας..Στο καινούριο σπίτι δεν ξέρω αν θα αντέξει!!!Πάνε και για ΄4 κιλά το καθένα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Το είχα από παλιά για τα παιχνίδια του Χρήστου Niar έχει πάνω σκριτσ σκράτς αυτοκόλητο... τα 2 μαζί τα δικά μου δεν χωράνε... αλλά για ένα σιαμεζάκι νομίζω αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:08 Η katerina10: #704 21-08-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δυστυχως και εγω δεν το βρηκα ωραιο και αυτο του ΙΚΕΑ... αλλα δνε ξερω ποσο βαρος αντεχει.... με τι το κρεμασες Κατερινακι??? Click για ανάπτυξη... Έχει ένα πιαστράκι!!Το γύρισα τρεις φορές γύρω από το χερούλι και βουαλά!!!Πάντως τα 6,5 κιλά τα αντέχει προς το παρόν!!!Δοκιμασμένα πράγματα..Άλλο αν ο δεύτερος όροφος γίνεται πρώτος και ο πρώτος ισόγειο λόγω βάρους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η NiaR έγραψε: #705 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έχει ένα πιαστράκι!!Το γύρισα τρεις φορές γύρω από το χερούλι και βουαλά!!!Πάντως τα 6,5 κιλά τα αντέχει προς το παρόν!!!Δοκιμασμένα πράγματα..Άλλο αν ο δεύτερος όροφος γίνεται πρώτος και ο πρώτος ισόγειο λόγω βάρους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το είχα από παλιά για τα παιχνίδια του Χρήστου Niar έχει πάνω σκριτσ σκράτς αυτοκόλητο... τα 2 μαζί τα δικά μου δεν χωράνε... αλλά για ένα σιαμεζάκι νομίζω αντέχει Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #706 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα Click για ανάπτυξη... προτίμησε το μικρούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #707 21-08-08 12:46 Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:02 Η Μυρτω4038: #708 21-08-08 13:02 Και εμενα αυτο του carrfour μου αρεσε πολυ αλλα αφου δεν υπαρχει τι να γινει, θα δοκιμασω με το μικρο του ΙΚΕΑ.Θα σας γραψω εντυπωσεις μολις το παρω. Y.Γ Για τις γατομαμαδες απο Θεσ/νικη. Οποια το πετυχει στο carrfour ας ειδιποιησει με post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η stellak έγραψε: #709 21-08-08 13:14 Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #710 21-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Click για ανάπτυξη... 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #711 21-08-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #712 21-08-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η katerina10: #713 21-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυστυχως και εγω δεν το βρηκα ωραιο και αυτο του ΙΚΕΑ... αλλα δνε ξερω ποσο βαρος αντεχει.... με τι το κρεμασες Κατερινακι??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:06 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #703 21-08-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααα Γιούλη τους πήρες και εσύ???Εμένα ανεβαίνουν γιατί είναι μακριά γατιά ενώ πολύ συχνα τους είχα από δίπλα και το καλαθάκι τους σαν βοηθητκή σκάλα..Μια χαρά, κουτί τους ήρθε..Αρκεί να έχετε γερά χερούλια ντουλάπας..Στο καινούριο σπίτι δεν ξέρω αν θα αντέξει!!!Πάνε και για ΄4 κιλά το καθένα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Το είχα από παλιά για τα παιχνίδια του Χρήστου Niar έχει πάνω σκριτσ σκράτς αυτοκόλητο... τα 2 μαζί τα δικά μου δεν χωράνε... αλλά για ένα σιαμεζάκι νομίζω αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:08 Η katerina10: #704 21-08-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δυστυχως και εγω δεν το βρηκα ωραιο και αυτο του ΙΚΕΑ... αλλα δνε ξερω ποσο βαρος αντεχει.... με τι το κρεμασες Κατερινακι??? Click για ανάπτυξη... Έχει ένα πιαστράκι!!Το γύρισα τρεις φορές γύρω από το χερούλι και βουαλά!!!Πάντως τα 6,5 κιλά τα αντέχει προς το παρόν!!!Δοκιμασμένα πράγματα..Άλλο αν ο δεύτερος όροφος γίνεται πρώτος και ο πρώτος ισόγειο λόγω βάρους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η NiaR έγραψε: #705 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έχει ένα πιαστράκι!!Το γύρισα τρεις φορές γύρω από το χερούλι και βουαλά!!!Πάντως τα 6,5 κιλά τα αντέχει προς το παρόν!!!Δοκιμασμένα πράγματα..Άλλο αν ο δεύτερος όροφος γίνεται πρώτος και ο πρώτος ισόγειο λόγω βάρους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το είχα από παλιά για τα παιχνίδια του Χρήστου Niar έχει πάνω σκριτσ σκράτς αυτοκόλητο... τα 2 μαζί τα δικά μου δεν χωράνε... αλλά για ένα σιαμεζάκι νομίζω αντέχει Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #706 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα Click για ανάπτυξη... προτίμησε το μικρούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #707 21-08-08 12:46 Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:02 Η Μυρτω4038: #708 21-08-08 13:02 Και εμενα αυτο του carrfour μου αρεσε πολυ αλλα αφου δεν υπαρχει τι να γινει, θα δοκιμασω με το μικρο του ΙΚΕΑ.Θα σας γραψω εντυπωσεις μολις το παρω. Y.Γ Για τις γατομαμαδες απο Θεσ/νικη. Οποια το πετυχει στο carrfour ας ειδιποιησει με post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η stellak έγραψε: #709 21-08-08 13:14 Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #710 21-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Click για ανάπτυξη... 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #711 21-08-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #712 21-08-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η katerina10: #713 21-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ααααα Γιούλη τους πήρες και εσύ???Εμένα ανεβαίνουν γιατί είναι μακριά γατιά ενώ πολύ συχνα τους είχα από δίπλα και το καλαθάκι τους σαν βοηθητκή σκάλα..Μια χαρά, κουτί τους ήρθε..Αρκεί να έχετε γερά χερούλια ντουλάπας..Στο καινούριο σπίτι δεν ξέρω αν θα αντέξει!!!Πάνε και για ΄4 κιλά το καθένα τώρα!!! Click για ανάπτυξη... Το είχα από παλιά για τα παιχνίδια του Χρήστου Niar έχει πάνω σκριτσ σκράτς αυτοκόλητο... τα 2 μαζί τα δικά μου δεν χωράνε... αλλά για ένα σιαμεζάκι νομίζω αντέχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:08 Η katerina10: #704 21-08-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δυστυχως και εγω δεν το βρηκα ωραιο και αυτο του ΙΚΕΑ... αλλα δνε ξερω ποσο βαρος αντεχει.... με τι το κρεμασες Κατερινακι??? Click για ανάπτυξη... Έχει ένα πιαστράκι!!Το γύρισα τρεις φορές γύρω από το χερούλι και βουαλά!!!Πάντως τα 6,5 κιλά τα αντέχει προς το παρόν!!!Δοκιμασμένα πράγματα..Άλλο αν ο δεύτερος όροφος γίνεται πρώτος και ο πρώτος ισόγειο λόγω βάρους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η NiaR έγραψε: #705 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έχει ένα πιαστράκι!!Το γύρισα τρεις φορές γύρω από το χερούλι και βουαλά!!!Πάντως τα 6,5 κιλά τα αντέχει προς το παρόν!!!Δοκιμασμένα πράγματα..Άλλο αν ο δεύτερος όροφος γίνεται πρώτος και ο πρώτος ισόγειο λόγω βάρους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το είχα από παλιά για τα παιχνίδια του Χρήστου Niar έχει πάνω σκριτσ σκράτς αυτοκόλητο... τα 2 μαζί τα δικά μου δεν χωράνε... αλλά για ένα σιαμεζάκι νομίζω αντέχει Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #706 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα Click για ανάπτυξη... προτίμησε το μικρούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #707 21-08-08 12:46 Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:02 Η Μυρτω4038: #708 21-08-08 13:02 Και εμενα αυτο του carrfour μου αρεσε πολυ αλλα αφου δεν υπαρχει τι να γινει, θα δοκιμασω με το μικρο του ΙΚΕΑ.Θα σας γραψω εντυπωσεις μολις το παρω. Y.Γ Για τις γατομαμαδες απο Θεσ/νικη. Οποια το πετυχει στο carrfour ας ειδιποιησει με post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η stellak έγραψε: #709 21-08-08 13:14 Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #710 21-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Click για ανάπτυξη... 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #711 21-08-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #712 21-08-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η katerina10: #713 21-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Δυστυχως και εγω δεν το βρηκα ωραιο και αυτο του ΙΚΕΑ... αλλα δνε ξερω ποσο βαρος αντεχει.... με τι το κρεμασες Κατερινακι??? Click για ανάπτυξη... Έχει ένα πιαστράκι!!Το γύρισα τρεις φορές γύρω από το χερούλι και βουαλά!!!Πάντως τα 6,5 κιλά τα αντέχει προς το παρόν!!!Δοκιμασμένα πράγματα..Άλλο αν ο δεύτερος όροφος γίνεται πρώτος και ο πρώτος ισόγειο λόγω βάρους!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:26 Η NiaR έγραψε: #705 21-08-08 10:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έχει ένα πιαστράκι!!Το γύρισα τρεις φορές γύρω από το χερούλι και βουαλά!!!Πάντως τα 6,5 κιλά τα αντέχει προς το παρόν!!!Δοκιμασμένα πράγματα..Άλλο αν ο δεύτερος όροφος γίνεται πρώτος και ο πρώτος ισόγειο λόγω βάρους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το είχα από παλιά για τα παιχνίδια του Χρήστου Niar έχει πάνω σκριτσ σκράτς αυτοκόλητο... τα 2 μαζί τα δικά μου δεν χωράνε... αλλά για ένα σιαμεζάκι νομίζω αντέχει Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #706 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα Click για ανάπτυξη... προτίμησε το μικρούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #707 21-08-08 12:46 Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:02 Η Μυρτω4038: #708 21-08-08 13:02 Και εμενα αυτο του carrfour μου αρεσε πολυ αλλα αφου δεν υπαρχει τι να γινει, θα δοκιμασω με το μικρο του ΙΚΕΑ.Θα σας γραψω εντυπωσεις μολις το παρω. Y.Γ Για τις γατομαμαδες απο Θεσ/νικη. Οποια το πετυχει στο carrfour ας ειδιποιησει με post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η stellak έγραψε: #709 21-08-08 13:14 Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #710 21-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Click για ανάπτυξη... 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #711 21-08-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #712 21-08-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η katerina10: #713 21-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Έχει ένα πιαστράκι!!Το γύρισα τρεις φορές γύρω από το χερούλι και βουαλά!!!Πάντως τα 6,5 κιλά τα αντέχει προς το παρόν!!!Δοκιμασμένα πράγματα..Άλλο αν ο δεύτερος όροφος γίνεται πρώτος και ο πρώτος ισόγειο λόγω βάρους!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Το είχα από παλιά για τα παιχνίδια του Χρήστου Niar έχει πάνω σκριτσ σκράτς αυτοκόλητο... τα 2 μαζί τα δικά μου δεν χωράνε... αλλά για ένα σιαμεζάκι νομίζω αντέχει Click για ανάπτυξη... σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 10:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #706 21-08-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα Click για ανάπτυξη... προτίμησε το μικρούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #707 21-08-08 12:46 Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:02 Η Μυρτω4038: #708 21-08-08 13:02 Και εμενα αυτο του carrfour μου αρεσε πολυ αλλα αφου δεν υπαρχει τι να γινει, θα δοκιμασω με το μικρο του ΙΚΕΑ.Θα σας γραψω εντυπωσεις μολις το παρω. Y.Γ Για τις γατομαμαδες απο Θεσ/νικη. Οποια το πετυχει στο carrfour ας ειδιποιησει με post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η stellak έγραψε: #709 21-08-08 13:14 Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #710 21-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Click για ανάπτυξη... 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #711 21-08-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #712 21-08-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η katerina10: #713 21-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: σας ευχαριστω! θα το δοκιμασω, μια και το αλλο...δεν το βρηκα Click για ανάπτυξη... προτίμησε το μικρούλι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 12:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #707 21-08-08 12:46 Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:02 Η Μυρτω4038: #708 21-08-08 13:02 Και εμενα αυτο του carrfour μου αρεσε πολυ αλλα αφου δεν υπαρχει τι να γινει, θα δοκιμασω με το μικρο του ΙΚΕΑ.Θα σας γραψω εντυπωσεις μολις το παρω. Y.Γ Για τις γατομαμαδες απο Θεσ/νικη. Οποια το πετυχει στο carrfour ας ειδιποιησει με post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η stellak έγραψε: #709 21-08-08 13:14 Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #710 21-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Click για ανάπτυξη... 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #711 21-08-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #712 21-08-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η katerina10: #713 21-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038 Διακεκριμένο μέλος Η Νίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7.967 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:02 Η Μυρτω4038: #708 21-08-08 13:02 Και εμενα αυτο του carrfour μου αρεσε πολυ αλλα αφου δεν υπαρχει τι να γινει, θα δοκιμασω με το μικρο του ΙΚΕΑ.Θα σας γραψω εντυπωσεις μολις το παρω. Y.Γ Για τις γατομαμαδες απο Θεσ/νικη. Οποια το πετυχει στο carrfour ας ειδιποιησει με post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η stellak έγραψε: #709 21-08-08 13:14 Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #710 21-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Click για ανάπτυξη... 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #711 21-08-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #712 21-08-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η katerina10: #713 21-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εμενα αυτο του carrfour μου αρεσε πολυ αλλα αφου δεν υπαρχει τι να γινει, θα δοκιμασω με το μικρο του ΙΚΕΑ.Θα σας γραψω εντυπωσεις μολις το παρω. Y.Γ Για τις γατομαμαδες απο Θεσ/νικη. Οποια το πετυχει στο carrfour ας ειδιποιησει με post Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 13:14 Η stellak έγραψε: #709 21-08-08 13:14 Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #710 21-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Click για ανάπτυξη... 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #711 21-08-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #712 21-08-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η katerina10: #713 21-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:33 Η katerina10: #710 21-08-08 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Click για ανάπτυξη... 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #711 21-08-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #712 21-08-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η katerina10: #713 21-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Παιδιά και το μικρό ΙΚΕΑ παίζει? τιμή? Click για ανάπτυξη... 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:35 Η katerina10: #711 21-08-08 15:35 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #712 21-08-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η katerina10: #713 21-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Εμείς πάντως το βρήκαμε το παιχνιδάκι μας από το carrefour του Καλαμακίου στην Αλίμου. Πήραμε δυο και είχε άλλα δυο (χτες το πρωί). Μόλις το τοποθετήσουμε, θα σας πούμε εντυπώσεις Click για ανάπτυξη... Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #712 21-08-08 15:36 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η katerina10: #713 21-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Στέλλα αν μπορείς βγάλε και καμιά φωτο!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:41 Η katerina10: #713 21-08-08 15:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτό δεν είναι αλλά σε μπεζ?? Click για ανάπτυξη... Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #714 21-08-08 15:42 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ και πως γίνεται ???Στην πόρτα πάνω?????Και όταν την ανοίγεις τι γίνεται ????Τα γατιά θα χτυπάνε στον τοίχο???? Click για ανάπτυξη... θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:45 Η katerina10: #715 21-08-08 15:45 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα την ανοίγεις λίγο... ίσα ίσα να μπαινοβγαίνεις αλλιώς θα γίνουν χαλκομανία... αν θες πάλι βάλτο στο τοίχο Click για ανάπτυξη... Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 15:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #716 21-08-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Αααααααα οκ αν πιανει στον τοίχο οκ...Γιατί πραγματικά στην πόρτα δεν βολεύει...!!!!Να σας πω επίσης ότι τους έχω πάρει από τα καρεφουρ μία σκηνούλα για όταν κοιμόμαστε το βράδυ μέχρι να πάω στο νέο σπίτι..Αλλά ειδικά της Ήλιας της άρεσε πάρα πολύ και πηγαίνει και κοιμάται εκεί!!!Είναι πολυ καλόκαι πολύ πρακτικό..Θα το βγάλω φωτο και θα το βάλω το βράδυ... Click για ανάπτυξη... Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:03 Η elvenstar: #717 21-08-08 16:03 Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Υπάρχει κ αυτό που είναι ανάμεσα σε σκηνή κ κρεββάτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:07 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #718 21-08-08 16:07 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: 3 ευρώ αν θυμάμαι καλά!!!Στο παιδικό τμήμα!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Σκέφτομαι να του πάρω κάτι τέτοιο γιατί πάει και μου μπαίνει σε ότι σακούλα βρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
good luck Νεοφερμένο μέλος Ο good luck αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 54 ετών. Έχει γράψει 47 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:21 Ο good luck: #719 21-08-08 16:21 Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα spitaki.jpg 83 KB · Εμφανίσεις: 98 spiti.jpg 166,4 KB · Εμφανίσεις: 58 katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 34 35 36 37 38 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 36 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Λοιπόν σας βάζω φωτογραφίες να δείτε το πενταόροφο σπιτάκι μας, που εμείς το κάναμε εξαόροφο γιατί δεν μας άρεσε η τέντα! Η τέντα μπαίνει και βγαίνει με velcro αλλά ποτέ δεν τη χωνέψαμε! Αυτό που βλέπετε δεν είναι βέβαια το καινούριο μας σπιτάκι αλλά έχει περάσει τα πάνδεινα και έπονται και πολλά άλλα...Γι'αυτό πήραμε και extra προίκα γιατί στο μέλλον θα μας χρειαστεί σίγουρα! Πάντως στο carrefour της Δράμας είναι σχεδόν όλα απούλητα! Εγώ το έβαλα στην πόρτα γιατί έτσι έχω όλο τον τοίχο ακέραιο αλλά η πόρτα ανοίγει μέχρι τις 100˚ περίπου(έχει άλλα στηρίγματα για πόρτα και άλλα για τοίχο). Το θετικό είναι ότι εσωτερικά έχει μεταλλικό σκελετό και έτσι είναι πολύ γερό, όμως αυτό κάνει την όλη κατασκευή λίγο βαριά. Επίσης το ξεκρεμάω, το στηρίζω στον κήπο και το πλένω με το λάστιχο ωραιότατα! Όσες φορές το έβγαλα για να το πλύνω τα γατουλίνια κάνανε σαν παλαβά μέχρι να στεγνώσει και να το ξανακρεμάσω! Τα άλλα που είχα πάρει παλιότερα δεν έβγαλαν το δίμηνο! Δείτε μας: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 21 Αυγούστου 2008 στις 16:27 Η katerina10: #720 21-08-08 16:27 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Είναι για γατούλες η σκηνούλα? Click για ανάπτυξη... Για ζωάκια..σκύλοι κ γατες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.