Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Πολύ θα το ήθελα εγώ,αλλά μιας κ να πάει Ρόδο λίγο δύσκολο,Θα σε εξαγοράσω αλλιώς: δώρο ένα 10ήμερο με ημιδιατροφή στο νησί των Ιπποτών πώς σου φαίνεται?;)
Χμμμμ δελέαστικότατο..Ααααα παιδιά αποφασίστε ποιος θα το πάρει εσείς..Μη μου πετάτε το μπαλάκι..Και στη Γερμανία να πάει, εγώ θα πάω στο ταχυδρομείο και θα το στείλω...Απλά αποφασίστε...:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

έλα πολύ το σκέφτεσαι, ταχυδρομείο γρήγορα τρέχα άντε ακόμα εδώ είσαι:bleh: που θα βρεί κάτι τέτοιο η κοπέλα στη Ρόδο? ή κάτι αντίστοιχο? εδώ όλο και κάτι θα βρήσκουμε πάντα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2 τα ζήτησα εγώ..Σταυρούλα θα σε πάρω τηλ..Η κοπέλα που το ήθελε αρχικά είχες δημοσιεύσει ότι πήγε και πήρε:lol::lol::lol: αλλά εγώ δεν το είδα:/::/: Οπότε αν κάποιος θέλει το δεύτερο που έχω πέιτε μου αλλιώς μένει να το δώσω στην απέναντι μου, στον φίλο μου ή στην καθηγήτρια μου που σίγουρα θα το θέλουν.!!Περιμένω πμ!!!:)
Λοιπόν επειδή δεν πέρασε ούτε 20λεπτο από την ώρα που το έγραψα και πλάκωσαν τα πμ..επειδή είναι άκρως δύσκολο να διαλέξω εγώ τον δεύτερο που θα το π΄΄αρει γιατί δεν θέλω να αδικήσω κανέναν, θα κάνουμε κάτι...Όσοι θέλουν την γατοπολυκατοικία, ας το γράψουν στο ποστ και ας αφήσουμε τα μέλη να αποφασίσουν σε ποιον πρέπει να δωθεί..Προτείνω πάντως να δωθει σε κάποιον που να έχει 2 ή περισσότερες γάτες..Αν δεν σας φαίνεται δίκαιο το συζητάμε!:)

έλα πολύ το σκέφτεσαι, ταχυδρομείο γρήγορα τρέχα άντε ακόμα εδώ είσαι:bleh: που θα βρεί κάτι τέτοιο η κοπέλα στη Ρόδο? ή κάτι αντίστοιχο? εδώ όλο και κάτι θα βρήσκουμε πάντα:)
Ψηφίζεις Νία δηλαδή Μαίρη??

Λοιπον για να μην σας παιδευω θα προσπαθησω μηπως το βρω στης πατρας ... πως το ζηταω πολυκατοικια για γατες ? ε ρε γελια ... θα με περασουν για χαζη ...

ναι :)

έχει και ωραία γάτα:D

Λοιπον για να μην σας παιδευω θα προσπαθησω μηπως το βρω στης πατρας ... πως το ζηταω πολυκατοικια για γατες ? ε ρε γελια ... θα με περασουν για χαζη ...

μισή ντροπή δικιά τους:lol: άμα βρεις πες, ο αδερφός μου μένει πάτρα να τον στείλω να μου καβατζώσει και μένα ένα:redface:

μισή ντροπή δικιά τους:lol: άμα βρεις πες, ο αδερφός μου μένει πάτρα να τον στείλω να μου καβατζώσει και μένα ένα:redface:
Εμένα να με δείτε που πήρα σε 5 καρεφουρ και κάθε φορά που έλεγα γατοκατασκευή έτρεμα ολόκληρη από την ντροπή..Ένας μάλιστα μου ζήτησε να το περιγράψω και του είπα ότι είναι από δίχτι και ότι έχει τρύπες και μου είπε:"και τι κάνει???":blink::blink:Τι να του πεις τότε.."Τίποτα..Μπαίνουν οι γάτες και κάθονται "του είπαΤι χαζοί άνθρωποι ώρες ώρες!!!:lol::lol:

Εγώ ψηφίζω να πάει στην ΝΙ@ στην Ρόδο που είναι δύσκολο να το βρει. Εμένα που βρίσκομαι αυτή την περίοδο Ρόδο θα με εξυπηρετήσει η Staman:) η οποία θα πήγαινε σήμερα. Και το Moukelaki βρε κορίτσια αν μπορεί κάποιος να το εξυπηρετήσει το ήθελε πολύ για τον μαφιόζο τον Σείριο και την Μόιρα:)

Τζιφος στην πατρα τους τελειωσε ... παντως το καλυτερο το ειπε η αδερφη μου φανταζεσαι λεει να περνας και να σου ερθει πανω απο την πορτα η Ιολη :lol: Δηλαδη μιλαμε για 4 κιλα γατι ....:lol:

τι κάνει? μακαρόνια με κιμά πες του:lol:

Εγώ ψηφίζω να πάει στην ΝΙ@ στην Ρόδο που είναι δύσκολο να το βρει. Εμένα που βρίσκομαι αυτή την περίοδο Ρόδο θα με εξυπηρετήσει η Staman:) η οποία θα πήγαινε σήμερα. Και το Moukelaki βρε κορίτσια αν μπορεί κάποιος να το εξυπηρετήσει το ήθελε πολύ για τον μαφιόζο τον Σείριο και την Μόιρα:)
Την σκέφτηκα και εγώ την Δώρα..Αν είναι μπορέι να έχει τη δευτέρα που θα πάω στο ΤΕΙ μου και σε αυτό στα καρεφούρ..Θα πάρω όσα βρω και θα σας τα μοιράσω..Έχει λαο το mycat!!:):):P:PΑν δεν βρω, μην μου θυμώσετε!!!

Λοιπόν επειδή δεν πέρασε ούτε 20λεπτο από την ώρα που το έγραψα και πλάκωσαν τα πμ..

Μπορείς επίσης να ξεκινήσεις δημοπρασία! Να βγάλεις κ το αζημίωτο!:lol: Πάντως αυτές οι γατοπολυκατοικίες κάνουν θραύση!!! Κ ναι, δυστυχώς ούτε είναι εύκολο στη Ρόδο να βρεις κάτι τέτοιο, είναι κ το ΦΠΑ 13% κ ανεβαίνουν οι τιμές. Κατερίνα έχεις δίκιο για το "πλαφόν" 2 γάτες κ άνω, αλλά θα'θελα κ εγώ να κάνω τη δικιά μου κοπελάρα χαρούμενη. Αφήστε που ψάχνω απελπισμένα κ για τούνελ κ δε βρίσκω! Έλεος! Δηλ μόνο ένα ποντικάκι ή κανένα μπαλάκι κ αυτό ήταν? Στέρεψε η φαντασία μας μετά?:down:
Θα περάσω το σαβ/κο μια βόλτα από τα Jumbo,ή άλλο παιχνιδάδικο/πολυκατάστημα με είδη "κήπου" (είπαμε, εκεί τις κρύβουμε τις γάτες!). Αν έχει τπτ αξιόλογο θα σας πω να σπεύσετε κ εσείς.

Εμένα να με δείτε που πήρα σε 5 καρεφουρ και κάθε φορά που έλεγα γατοκατασκευή έτρεμα ολόκληρη από την ντροπή..

Πήρα κ εγώ τηλέφωνο σε όλα τα marinopoulos του νησιού. Καθόλου ντροπή. Υποψήφια πελάτισσα ήμουν.

Βρε κορίτσια η ΝΙ@ έχει την Καρμενούλα μας τόσο αγώνα κάναμε να της βρούμε σπιτάκι μόνιμο. Να μην έχει και το γατοσπιτάκι της:rolleyes:?

Βρε κορίτσια η ΝΙ@ έχει την Καρμενούλα μας τόσο αγώνα κάναμε να της βρούμε σπιτάκι μόνιμο. Να μην έχει και το γατοσπιτάκι της:rolleyes:?
Ωραία και μένει Μουκέλις και Νί@!!!!!! !Πωςς να αποφασίσω τώρα μοου λέτε??:hmm::hmm::hmm::hmm:

Ωραία και μένει Μουκέλις και Νί@!!!!!! !Πωςς να αποφασίσω τώρα μοου λέτε??:hmm::hmm::hmm::hmm:

Σε όποιο από τα δύο κορίτσια το δώσεις θα είναι τέλεια:)

Θα βρουμε και αλλα μην ανησυχειτε ... :)

Σε όποιο από τα δύο κορίτσια το δώσεις θα είναι τέλεια:)
Λέω να στείλω στη Δώρα την πολυκατοικία και εκείνη την πατέντα από τα ΙΚΕΑ στην Νία...Νομίζω για μια γατούλα κάνει καλύτερα κάτι πιο μικρό και θα έχει και σπιτάκι..Θα κοιτάξω και στα μαγαζάκια και θα κάνω τις ανάλογες αγορές...Νία..μην ανησυχείς ότι θες μια που ΠΡΕΠΕΙ να οδηγώ(σαν νέα οδηγός)θα περάσω και θα σου πάρω ότι λαχταρά η ψυχή σου..:):)

Νία..μην ανησυχείς ότι θες μια που ΠΡΕΠΕΙ να οδηγώ(σαν νέα οδηγός)θα περάσω και θα σου πάρω ότι λαχταρά η ψυχή σου..:):)

Και εγώ υπήρξα και (κατά πολλούς) ακόμα είμαι νέα οδηγός.:redface: Ασ'το καλύτερα! Πονεμένη συζήτηση που δε θα την ανοίξω ούτε εδώ, ούτε πουθενά αλλού!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back