Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:) ανάρπαστη η γατοπολυκατοικία έ;

Λοιπόν πήρα ένα για μένα και ένα για τον γάτο του φίλου μου. Ίσως όταν μείνουμε μαζί να βγάλω στο σφυρί την μία πολυκατοικία. Προς το παρόν μας χρειάζονται δύο.

Περιτό να σας πώ ότι δεν είναι να σταλεί ούτε με κούριερ ούτε με ταχυδρομίο εκτός αν θέλετε να πληρώσετε μία περιουσία στα μεταφορικά.... Το καλύτερο είναι να απευθυνθήτε σε μεταφορική εταιρία (κατά ορφέως μεριά σε βλέπω κατερίνα). Μιλάμε για 8 κιλά καθαρό βάρος....

Παρακαλάω να μην μου έρθει στο κεφάλι με τον Prince μέσα :Ρ

Γατο τούνελ έχει στα Άλεξ πακ... Από κεί πήρα δύο πριν ενάμησι μήνα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν έχει alex pak στη Ρόδο:(.
Να σας παρουσιάσω όμως το δικό μας αγαπημένο παιχνίδι. Το γνωστό σε όλους καλάμι ψαρέματος. Με το συγκεκριμένο ψαρεύεις γάτες.
Δε μας αρέσει η γούνα:mpliaks:,γι'αυτό κ δεν την πολυ-αφήνω να το πιάνει. Όταν όμως τ'αρπάζει, το σκοτώνει! Δε θα'θελα να'μαι στη θέση του ποντικού.
Να τονίσουμε επίσης οτι είναι ιδιαίτερη καλή εξάσκηση για στειρωμένες γάτες,καθώς και για ιδιοκτήτες που πήραν κιλά στις διακοπές.:lol:
Jumbo 3 ευρώ,νομίζω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Καλαμι .jpg
    Καλαμι .jpg
    200,3 KB · Εμφανίσεις: 55
  • Καλαμι 2.jpg
    Καλαμι 2.jpg
    187,6 KB · Εμφανίσεις: 50
Έχουμε και μεις τέτοιο... από τζάμπο :Ρ

Αν ποτέ μπει ποντίκι στο σπίτι ο γάτος μου θα γυρίσει ανάσκελα πάντως... και θα περιμένει τον ποτνικό να περάσει από πάνω του να τον πιάσει. :Ρ σασ βεβαιώ :Ρ

Εμένα να με δείτε που πήρα σε 5 καρεφουρ και κάθε φορά που έλεγα γατοκατασκευή έτρεμα ολόκληρη από την ντροπή..Ένας μάλιστα μου ζήτησε να το περιγράψω και του είπα ότι είναι από δίχτι και ότι έχει τρύπες και μου είπε:"και τι κάνει???":blink::blink:Τι να του πεις τότε.."Τίποτα..Μπαίνουν οι γάτες και κάθονται "του είπαΤι χαζοί άνθρωποι ώρες ώρες!!!:lol::lol:
Τώρα τι μου λες, εγώ σε πετ σοπ στην επαρχία ρώτησα ,αν έχουν ονυχοδρόμιο και με κοίταξε η υπάλληλος λες και της ζήτησα στολή αστροναύτη, έκανε μια γκριμάτσα τύπου- τώρα τι είναι αυτό μου μου ζητάει η παλαβή-και εισέπραξα ένα μεγαλοπρεπέστατο ΟΧΙ.

χαχαχαχαχ
τι να πεις.... και σε πετ σοπ κι όλας :Ρ
Η ξαδέρφη μου πάντως πήρε ένα μικρό από τα τζάμπο... γύρω στους τριάντα πόντους για 5 ευρώ

Μπορείς επίσης να ξεκινήσεις δημοπρασία! Να βγάλεις κ το αζημίωτο!:lol: Αφήστε που ψάχνω απελπισμένα κ για τούνελ κ δε βρίσκω! Έλεος! Δηλ μόνο ένα ποντικάκι ή κανένα μπαλάκι κ αυτό ήταν? Στέρεψε η φαντασία μας μετά?:down:
Θα περάσω το σαβ/κο μια βόλτα από τα Jumbo,ή άλλο παιχνιδάδικο/πολυκατάστημα με είδη "κήπου" (είπαμε, εκεί τις κρύβουμε τις γάτες!). Αν έχει τπτ αξιόλογο θα σας πω να σπεύσετε κ εσείς.
ΝΙ@ , τούνελ έχει στα ΑΛΕΞ ΠΑΚ, έχει η Ρόδος; Πάντως, η Μπασσέτ μου παίζει τρελλά με βώλους, ξέρεις ,τους γυάλινους, που έχουν τα παιδιά, καθώς και με τις τρελλόμπαλες, επίσης για παιδιά και, επίσης, παιζει με καλάμι ψαρέματος. Της έχω φτιάξει και αυτοσχέδιο, σε μια κορδέλα έχω δέσει πούπουλα και της την κουνάω πέρα δώθε.

Έχουμε και μεις τέτοιο... από τζάμπο :Ρ

Αν ποτέ μπει ποντίκι στο σπίτι ο γάτος μου θα γυρίσει ανάσκελα πάντως... και θα περιμένει τον ποτνικό να περάσει από πάνω του να τον πιάσει. :Ρ σασ βεβαιώ :Ρ
Μπαααα... η δικιά μου θα τον ξεκάνει!!! Το σέρνω κ στο έδαφος για να απεικονίσω αληθινές συνθήκες μάχης!:D

Και γώ και κάθεται και το κοιτάει.... Μιλάμε για πολύ τεμπέλης γάτος.... μόνο αν περάσει από πάνω του συγχίζεται...

Τουλάχιστον ξέρεις οτι δεν θα'χετε ποτέ πρόβλημα με τις νυχτερίδες...

χαχαχαχα ναι τώρα που το λές... νομίζω ότι φταίει η ράτσα του δεν ξέρω.... όλη μέρα ακίνητος... ακόμη κι αν δεν κοιμάται απλά παρατηρεί... αφού για να οτυ αλλάξω θέση τον σηκώνω στα χέρια

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χα!!!!Την πηρα την πολυκατοικια και τωρα σκεφτομαι που ακριβως να τη βαλω!!Το τελευταιο απο τη Λ.Αθηνων..εκτος απο το δειγμα.Ο πωλητης ειπε οτι ειναι εκει αρκετο καιρο και οτι αρχικα εκανε 100ευρω:hmm: αλλα δεν το αγοραζε κανεις και ετσι το βαλανε σε προσφορα.Οσονουπω φωτογραφιες με το γατι-τζενται μεσα...

εγώ την έβαλα στην πόρτα στην κρεβατοκάμαρά μου... αλλά στο επόμενο σπίτι (που δεν θα είναι δικό μου και θα λυπάμαι να ανοίξω τρύπες) θα την κρεμάσω στον τοίχο...

Πάντως αν πήρες το τελευταίο σήμερα πουλήσανε 7 αυτοί...

Εγω παλι σκεφτομαι να το βαλω στον τοιχο κι ας μην ειναι δικο μου το σπιτι!!Σιγα τωρα..για 2 τρυπουλες?Πες πως εβαζα ενα καδρο...

Καλή ιδέα γιατί η πόρτα με την πολυκατοικία πάνω της δεν κλείνει πια τελείως

Πάντως αν πήρες το τελευταίο σήμερα πουλήσανε 7 αυτοί...

To ένα το πήρα εγώ...ζήλεψα με τόσα που διάβασα. Και είχε μείνει αυτό που πήρε η τζουτζού και το δείγμα.
Πάντως εγώ το έβαλα στην πόρτα της τουαλέτας, που έτσι κι αλλιώς δεν κλείνει τελείως ( τη βρήκα ελαττωματική όταν ήρθα στο σπίτι), οπότε δεν έχω πρόβλημα.
Στην αρχή μου θύμωσε που τον ανέβασα εκεί ψηλά και μου έκανε χχχχ....αλλά μετά άρχισε να ανεβαίνει, αλλά να μου κάνει πάλι χχχ...να τον κατεβάσω, :lol: γιατί φοβόταν...:blink:
Τρελλάθηκε με το ποντίκι που έχει μέσα, το καταχάρηκε...τα άλλα ούτε που τα έδωσε σημασία...

Δεν έχει alex pak στη Ρόδο:(.
Να σας παρουσιάσω όμως το δικό μας αγαπημένο παιχνίδι. Το γνωστό σε όλους καλάμι ψαρέματος. Με το συγκεκριμένο ψαρεύεις γάτες.
Δε μας αρέσει η γούνα:mpliaks:,γι'αυτό κ δεν την πολυ-αφήνω να το πιάνει. Όταν όμως τ'αρπάζει, το σκοτώνει! Δε θα'θελα να'μαι στη θέση του ποντικού.
Να τονίσουμε επίσης οτι είναι ιδιαίτερη καλή εξάσκηση για στειρωμένες γάτες,καθώς και για ιδιοκτήτες που πήραν κιλά στις διακοπές.:lol:
Jumbo 3 ευρώ,νομίζω.

Jumbo 1.5 ευρώ ΝΙ@ του έχω αγοράσει τρία του δικού μου γιατί έχει φάει 3 κορδόνια αντιστοίχως και τις ουρές των ποντικιών για να μην πω ότι το ένα το έφαγε σιγά σιγά όλο. Ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα:lol:

Μια από τα ίδια. Από του χάρου τα δόντια το σώζω κάθε φορά αυτό το ποντίκι!!!

χαχαχαχαχ
τι να πεις.... και σε πετ σοπ κι όλας :Ρ
Η ξαδέρφη μου πάντως πήρε ένα μικρό από τα τζάμπο... γύρω στους τριάντα πόντους για 5 ευρώ

Jumbo 4.5 ευρώ. Το ίδιο του πήρα από το LIDL 7.90:lol:

ΤΕλικά τζάμπο από τζάμπο έχει διαφορές στις τιμές..... Χμ..

Βρε μην αγοράζετε άλλο καλάμι. Αλλάξτε απλώς το σκοινί και το ποντίκι...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back