prince
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10
Περιβόητο μέλος
Ναι αυτά τα 8 κιλά καθαρο βάρος πραγματικά με προβληματίζουν..Καλέ είναι βαριές δεν μεταφέροντια. Ασε που το καρότσι χωράει 4.

Αλλά θα τη βρούμε τη λύση!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος

mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
prince
Διάσημο μέλος
Αδικία... όλα για τις κοντότριχες γάτες.... εμείς που είμαστε σαν τον γκαρφιλντ μακρύτριχο τι θα κάνουμε;
Fotini
Διάσημο μέλος
Λες να κρύβω σπίτι μου έναν Πικάσο και έναν Βαν Γκογκ;;;

Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3
MHTSI
Εκκολαπτόμενο μέλος

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Η γατοπολυκατοικία των carrefour σε πολύ πιο...ακριβή εκδοση!
https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3
Δεν πηράζει. Καλά είναι και τα κινέζικα...
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ni@
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην πόρτα μιας εντοιχισμένης ντουλάπας που έχω. Αλλιώς...θα βγάλω στην επιφάνεια τον Μπομπ το Μάστορα που κρύβω μέσα μου! Κ θα την πληρώσει ο τοίχος!!!Πω πω,περιμένω τη γατοπολυκατοικία πως και πως...να δω που θα την κρεμάσω για να την απολαυσουν τα τερατόνια μου!

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
στο μπαλκονι θα ταν η τελεια λυση που ειναι μεγαλο αλλα .....ο μικρος δενβγαινει χωρις λουρι γιατι κυνηγαει διαφορα εντομα, πουλια και θα βρεθει κατω
Luna
Περιβόητο μέλος
Θα πάει στην αγαπητή Κάρμεν μας..Στη Νία δηλαδή!!!Αναστασία θα ψαξω να βρω κι α\άλλες γατοπολυκατοικίες θα πάω και στο δικό μου εδώ κοντά γιατί πραγματικά στα επιπλα κήπου δεν είχα δει κάτι αλλλά δεν περιμενα να τα έχουν εκεί!!!!!Τέσπα..Είμαστε σε αναζήτηση γατοπολυκατοικίων..Εγώ θέλω μία για τη Μαίρη(mesperos),μία για την Νότα και δεν ξέρω η Λούνα μου είχε στείλει αλλά δεν ξέρω αν την βρηκε..Η μήτσι νομίαζω καλύφθηκε ε????
Εσύ πόσες έχεις να πάρεις????
Καλησπερα!!!τωρα ειδα οτι ειχε συνεχεια η κουβεντα!!!
Ουτε εγω καταφερα να παω να δω αν εχει αλλο!!!αλλα απο οτι διαβαζω δεν εχει εεε??
moukelis
Επιφανές μέλος
Ούτε εμένα θα βγαίνει,αν και έχω κάνει περιφραξη απο τώρα,και το πολύ πολύ να βρεθει στο μπαλκόνι του γιατρού μας δίπλα.και εγω κοιταω γυρω γυρω το σπιτι,... να δω τι θα την πληρωσει (τοιχος θα ναι , πορτα θα΄ναι....) αλλα σε ενα κλουβι που να μπει ρε γμτ??????? :cry:
στο μπαλκονι θα ταν η τελεια λυση που ειναι μεγαλο αλλα .....ο μικρος δενβγαινει χωρις λουρι γιατι κυνηγαει διαφορα εντομα, πουλια και θα βρεθει κατω
Αλλά αυτη η ιδέα για την εντοιχισμένη ντουλάπα,καλή.Μόνο μην κρεμάσει η πορτα αν ειναι πολυ βαρυ...
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Χμμμ...έυχομαι να μην πέσει η πόρτα του μπάνιου που είναι και αρχαία και την πληρώνω στον ιδιοκτήτη για καινούρια...

moukelis
Επιφανές μέλος
Πω πω,σκέφτομαι τώρα τη Μόιρα που ειναι και...σεβαστού βάρους ΚΑΙ τον Σειριο να ανεβαινουν συγχρόνως...Καλά ας έρθει και κάτι θα σκεφτούμε.Υπολογίστε και το βάρος του γατιού σας + ότι θα παίζει και θα πηδάει από όροφο σε όροφο και αυτό θα ασκεί περισσότερη πίεση προς τα κάτω, άρα και βάρος στο σημείο που θα έχει στηριχτεί.
Χμμμ...έυχομαι να μην πέσει η πόρτα του μπάνιου που είναι και αρχαία και την πληρώνω στον ιδιοκτήτη για καινούρια...![]()

RedCat
Διάσημο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Τέσπα..Είμαστε σε αναζήτηση γατοπολυκατοικίων..Εγώ θέλω μία για τη Μαίρη(mesperos),μία για την Νότα και δεν ξέρω η Λούνα μου είχε στείλει αλλά δεν ξέρω αν την βρηκε..Η μήτσι νομίαζω καλύφθηκε ε????