Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
άντε να δούμε γιατί είμαι έτοιμη να αγοράσωαπό κείνο το καλυματάκι που βάζουν στις μωρουδιακές κούνιες. ναύλον με ύφασμα αν βρώ γερό κομμάτι. :Ρ τι να κάνουμε μας αρέσει να μυρίζει το αμάξι μας... έχω βαρεθεί να πλένω με ΟΜΟ το πατάκι... στο ίδιο σημειο πάει κάθε φορά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλέ είναι βαριές δεν μεταφέροντια. Ασε που το καρότσι χωράει 4.
Ναι αυτά τα 8 κιλά καθαρο βάρος πραγματικά με προβληματίζουν..:hmm::hmm:Αλλά θα τη βρούμε τη λύση!!!!!!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κάποια μηνύματα μεταφέρθηκαν στα off-topic. Απλά να θυμίσω ότι οι γενικές συζητήσεις είναι καλύτερο να γίνονται στο Τώρα που πήρα φόρα για να μην ταλαιπωρούνται οι χρήστες που θέλουν να διαβάσουν για κάποιο άλλο θέμα.:)

για γάτους με καλυτεχνικές ανυσηχίες:lol:

https://www.catsplay.com/cassocat.php3

:blink:

έχει λέει προστατευτικά για τις πατουσες, για να μην λερωθούν υποθέτω, για την ουρά δεν έχει κάτι. ούτε για τις τρίχες που περισεύουν κάτω από την κοιλιά.

Αδικία... όλα για τις κοντότριχες γάτες.... εμείς που είμαστε σαν τον γκαρφιλντ μακρύτριχο τι θα κάνουμε;

Η γατοπολυκατοικία των carrefour σε πολύ πιο...ακριβή εκδοση!
https://www.catsplay.com/kittywalk_climber.php3

Ε οχι οκ καλη ειναι η τιμη αν σου δινουν και τα βιρμανακια μαζι :redface::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:

Πω πω,περιμένω τη γατοπολυκατοικία πως και πως...να δω που θα την κρεμάσω για να την απολαυσουν τα τερατόνια μου!

Πω πω,περιμένω τη γατοπολυκατοικία πως και πως...να δω που θα την κρεμάσω για να την απολαυσουν τα τερατόνια μου!
Στην πόρτα μιας εντοιχισμένης ντουλάπας που έχω. Αλλιώς...θα βγάλω στην επιφάνεια τον Μπομπ το Μάστορα που κρύβω μέσα μου! Κ θα την πληρώσει ο τοίχος!!!:lol:

και εγω κοιταω γυρω γυρω το σπιτι,... να δω τι θα την πληρωσει (τοιχος θα ναι , πορτα θα΄ναι....) αλλα σε ενα κλουβι που να μπει ρε γμτ??????? :cry:
στο μπαλκονι θα ταν η τελεια λυση που ειναι μεγαλο αλλα .....ο μικρος δενβγαινει χωρις λουρι γιατι κυνηγαει διαφορα εντομα, πουλια και θα βρεθει κατω

Θα πάει στην αγαπητή Κάρμεν μας..Στη Νία δηλαδή!!!Αναστασία θα ψαξω να βρω κι α\άλλες γατοπολυκατοικίες θα πάω και στο δικό μου εδώ κοντά γιατί πραγματικά στα επιπλα κήπου δεν είχα δει κάτι αλλλά δεν περιμενα να τα έχουν εκεί!!!!!:/:Τέσπα..Είμαστε σε αναζήτηση γατοπολυκατοικίων..Εγώ θέλω μία για τη Μαίρη(mesperos),μία για την Νότα και δεν ξέρω η Λούνα μου είχε στείλει αλλά δεν ξέρω αν την βρηκε..Η μήτσι νομίαζω καλύφθηκε ε????:hmm::hmm:Εσύ πόσες έχεις να πάρεις????

Καλησπερα!!!τωρα ειδα οτι ειχε συνεχεια η κουβεντα!!!
Ουτε εγω καταφερα να παω να δω αν εχει αλλο!!!αλλα απο οτι διαβαζω δεν εχει εεε??

και εγω κοιταω γυρω γυρω το σπιτι,... να δω τι θα την πληρωσει (τοιχος θα ναι , πορτα θα΄ναι....) αλλα σε ενα κλουβι που να μπει ρε γμτ??????? :cry:
στο μπαλκονι θα ταν η τελεια λυση που ειναι μεγαλο αλλα .....ο μικρος δενβγαινει χωρις λουρι γιατι κυνηγαει διαφορα εντομα, πουλια και θα βρεθει κατω
Ούτε εμένα θα βγαίνει,αν και έχω κάνει περιφραξη απο τώρα,και το πολύ πολύ να βρεθει στο μπαλκόνι του γιατρού μας δίπλα.:PΑλλά αυτη η ιδέα για την εντοιχισμένη ντουλάπα,καλή.Μόνο μην κρεμάσει η πορτα αν ειναι πολυ βαρυ...:hmm:

καποια εγραψε οτι ειναι 8 κιλα...δεν ειναι και λιγα!

Όχι,λίγα δεν ειναι,οποτε μαλλον δεν κάνει να κρεμαστει σε πορτα ντουλάπας.Μάλλον στου μπάνιου θα την βάλω,που ειναι μασιφ ξύλο.

Υπολογίστε και το βάρος του γατιού σας + ότι θα παίζει και θα πηδάει από όροφο σε όροφο και αυτό θα ασκεί περισσότερη πίεση προς τα κάτω, άρα και βάρος στο σημείο που θα έχει στηριχτεί.
Χμμμ...έυχομαι να μην πέσει η πόρτα του μπάνιου που είναι και αρχαία και την πληρώνω στον ιδιοκτήτη για καινούρια...:hmm:

Υπολογίστε και το βάρος του γατιού σας + ότι θα παίζει και θα πηδάει από όροφο σε όροφο και αυτό θα ασκεί περισσότερη πίεση προς τα κάτω, άρα και βάρος στο σημείο που θα έχει στηριχτεί.
Χμμμ...έυχομαι να μην πέσει η πόρτα του μπάνιου που είναι και αρχαία και την πληρώνω στον ιδιοκτήτη για καινούρια...:hmm:
Πω πω,σκέφτομαι τώρα τη Μόιρα που ειναι και...σεβαστού βάρους ΚΑΙ τον Σειριο να ανεβαινουν συγχρόνως...Καλά ας έρθει και κάτι θα σκεφτούμε.:hmm:

πάντως ΑΝ τελικα το βρούμε, ο Τσε μου θα την "ξεχαρβαλωσει" αμέσως την πολυκατοικία (ρωτήστε και την Αλίκη να σας πει γι'αυτό το ερμο το γατοτούνελ..εχει γινει σαν σιγμα τελικό..οτι βεβαιως ανεβαινουμε στο ονυχοδρομιο και ραγιζουν τα μπετα ουτε λογος να γίνει παρακαλω..ο λουκουμας μου)..καμμια με αντισεισμικη κατασκευη εχουμε;;;:lol:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back