katerina10
Περιβόητο μέλος
χμ και εχω δύο που πρέπει να δώσω στην κατερινα.... λες να τα κρατήσω;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Εκανα σήμερα την αποστολή μέσω Ταχυδρομείου. Σε λίγες μέρες τα μωρά σου θα έχουν την πολυκατοικία τους
Σου έχω στείλει και μνμ στο mail σου.
Φεύγω τώρα για τη δουλειά πάλι. Θα τα πούμε αργά το βράδυ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπόν...Τζίφος!!!!Τίποτα...Απολύτως τίποτα...Δεν βρήκα γατοπολυκατοικία στο Ρέντη!!!!Ξενέρωσα απίστευτα και να φανταστείτε είχα προμηθευτεί 2 καρότσια!!!!Λυπάμαι παιδιά...Λυπάμαι πολύ...Αν βρω καμία όταν πηγαίνω θα σας έχω υπ'όψιν...
Απογοήτευση,μόνο αυτό έχω να πω...
![]()
έλα σιγά μωρέ μη σκάσουμε κιόλας
εξάλλου το καλύτερο παιχνίδι για αυτά είναι ο δρόμος μετα εμποδίων (το εμπόδιο είμαι εγώ) και αυτά κάνουν αγώνες δρόμου πάνω από το κεφάλι μου
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Το βρήκα μέιλ κ σ έστειλα. Σε ευχαριστούμε Π Α Ρ Α πολύ και από εδώ να είσαι καλαSli8erin !!! Σου έρχεται...Εκανα σήμερα την αποστολή μέσω Ταχυδρομείου. Σε λίγες μέρες τα μωρά σου θα έχουν την πολυκατοικία τους
Σου έχω στείλει και μνμ στο mail σου.
Φεύγω τώρα για τη δουλειά πάλι. Θα τα πούμε αργά το βράδυ![]()

Σε λίγες μέρες θα αποσυρόμαστε και εμείς στα διαμερίσματά μας

Τέλεια η υπογραφή

aretha
Περιβόητο μέλος
Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica.το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ!

stellak
Διάσημο μέλος
Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παλι οφφ τόπικ είμαστε αλλά.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ!!!!!

Έχει ξεφύγει αυτή ή μου φαίνεται;;;

moukelis
Επιφανές μέλος
Αλίκηηηηηηηηηη σ'αγαπάμε!(κι απο αυτό το θρεντ)Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Desdemona
Διάσημο μέλος
Τι είπε πάλι το άτομο...Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
Desdemona
Διάσημο μέλος
Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα...Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα)

RedCat
Διάσημο μέλος
Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα...![]()
Σωστό και αυτό!

ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ίσως είναι συγγενής της ΣιντερέλλαΤι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Και εξαδέλφη του Μπάρτον...Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα![]()
(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι.Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες)
Μόλις τα είδα και ζήλεψα

moukelis
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
ΕυχαριστώTrixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω.
Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω.Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool