katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 3 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η katerina10: #1.001 03-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από prince: χμ και εχω δύο που πρέπει να δώσω στην κατερινα.... λες να τα κρατήσω; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:55 Η staman2 έγραψε: #1.002 05-09-08 16:55 Sli8erin !!! Σου έρχεται... Εκανα σήμερα την αποστολή μέσω Ταχυδρομείου. Σε λίγες μέρες τα μωρά σου θα έχουν την πολυκατοικία τους Σου έχω στείλει και μνμ στο mail σου. Φεύγω τώρα για τη δουλειά πάλι. Θα τα πούμε αργά το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η mespairos: #1.003 05-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν...Τζίφος!!!!Τίποτα...Απολύτως τίποτα...Δεν βρήκα γατοπολυκατοικία στο Ρέντη!!!!Ξενέρωσα απίστευτα και να φανταστείτε είχα προμηθευτεί 2 καρότσια!!!!Λυπάμαι παιδιά...Λυπάμαι πολύ...Αν βρω καμία όταν πηγαίνω θα σας έχω υπ'όψιν...Απογοήτευση,μόνο αυτό έχω να πω... Click για ανάπτυξη... έλα σιγά μωρέ μη σκάσουμε κιόλας εξάλλου το καλύτερο παιχνίδι για αυτά είναι ο δρόμος μετα εμποδίων (το εμπόδιο είμαι εγώ) και αυτά κάνουν αγώνες δρόμου πάνω από το κεφάλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η zoo έγραψε: #1.004 05-09-08 18:09 Παιδιά σας είπα ότι υπάρχει το δείγμα στη Λ. Αθηνών. Είναι λίγο λερωμένη η τέντα, αλλά δεν είναι χαλασμένο. Είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η RedCat έγραψε: #1.005 05-09-08 18:15 καλε μη σιγα τη στεναχώρια...αλλωστε το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! (εγωκεντρική προσεγγιση του πράγματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #1.006 05-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Sli8erin !!! Σου έρχεται... Εκανα σήμερα την αποστολή μέσω Ταχυδρομείου. Σε λίγες μέρες τα μωρά σου θα έχουν την πολυκατοικία τους Σου έχω στείλει και μνμ στο mail σου. Φεύγω τώρα για τη δουλειά πάλι. Θα τα πούμε αργά το βράδυ Click για ανάπτυξη... Το βρήκα μέιλ κ σ έστειλα. Σε ευχαριστούμε Π Α Ρ Α πολύ και από εδώ να είσαι καλα Σε λίγες μέρες θα αποσυρόμαστε και εμείς στα διαμερίσματά μας Τέλεια η υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:03 Η aretha έγραψε: #1.007 06-09-08 08:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! Click για ανάπτυξη... Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:05 Η stellak έγραψε: #1.008 06-09-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Παλι οφφ τόπικ είμαστε αλλά.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ!!!!! Έχει ξεφύγει αυτή ή μου φαίνεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η moukelis έγραψε: #1.009 06-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηηηηηη σ'αγαπάμε!(κι απο αυτό το θρεντ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:57 Η Desdemona: #1.010 06-09-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Τι είπε πάλι το άτομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.011 06-09-08 09:22 Πάλι off topic κορίτσια θα σας κόψουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:11 Η RedCat έγραψε: #1.012 06-09-08 10:11 Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Desdemona: #1.013 06-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: χμ και εχω δύο που πρέπει να δώσω στην κατερινα.... λες να τα κρατήσω; Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 63 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:55 Η staman2 έγραψε: #1.002 05-09-08 16:55 Sli8erin !!! Σου έρχεται... Εκανα σήμερα την αποστολή μέσω Ταχυδρομείου. Σε λίγες μέρες τα μωρά σου θα έχουν την πολυκατοικία τους Σου έχω στείλει και μνμ στο mail σου. Φεύγω τώρα για τη δουλειά πάλι. Θα τα πούμε αργά το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η mespairos: #1.003 05-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν...Τζίφος!!!!Τίποτα...Απολύτως τίποτα...Δεν βρήκα γατοπολυκατοικία στο Ρέντη!!!!Ξενέρωσα απίστευτα και να φανταστείτε είχα προμηθευτεί 2 καρότσια!!!!Λυπάμαι παιδιά...Λυπάμαι πολύ...Αν βρω καμία όταν πηγαίνω θα σας έχω υπ'όψιν...Απογοήτευση,μόνο αυτό έχω να πω... Click για ανάπτυξη... έλα σιγά μωρέ μη σκάσουμε κιόλας εξάλλου το καλύτερο παιχνίδι για αυτά είναι ο δρόμος μετα εμποδίων (το εμπόδιο είμαι εγώ) και αυτά κάνουν αγώνες δρόμου πάνω από το κεφάλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η zoo έγραψε: #1.004 05-09-08 18:09 Παιδιά σας είπα ότι υπάρχει το δείγμα στη Λ. Αθηνών. Είναι λίγο λερωμένη η τέντα, αλλά δεν είναι χαλασμένο. Είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η RedCat έγραψε: #1.005 05-09-08 18:15 καλε μη σιγα τη στεναχώρια...αλλωστε το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! (εγωκεντρική προσεγγιση του πράγματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #1.006 05-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Sli8erin !!! Σου έρχεται... Εκανα σήμερα την αποστολή μέσω Ταχυδρομείου. Σε λίγες μέρες τα μωρά σου θα έχουν την πολυκατοικία τους Σου έχω στείλει και μνμ στο mail σου. Φεύγω τώρα για τη δουλειά πάλι. Θα τα πούμε αργά το βράδυ Click για ανάπτυξη... Το βρήκα μέιλ κ σ έστειλα. Σε ευχαριστούμε Π Α Ρ Α πολύ και από εδώ να είσαι καλα Σε λίγες μέρες θα αποσυρόμαστε και εμείς στα διαμερίσματά μας Τέλεια η υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:03 Η aretha έγραψε: #1.007 06-09-08 08:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! Click για ανάπτυξη... Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:05 Η stellak έγραψε: #1.008 06-09-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Παλι οφφ τόπικ είμαστε αλλά.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ!!!!! Έχει ξεφύγει αυτή ή μου φαίνεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η moukelis έγραψε: #1.009 06-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηηηηηη σ'αγαπάμε!(κι απο αυτό το θρεντ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:57 Η Desdemona: #1.010 06-09-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Τι είπε πάλι το άτομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.011 06-09-08 09:22 Πάλι off topic κορίτσια θα σας κόψουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:11 Η RedCat έγραψε: #1.012 06-09-08 10:11 Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Desdemona: #1.013 06-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Sli8erin !!! Σου έρχεται... Εκανα σήμερα την αποστολή μέσω Ταχυδρομείου. Σε λίγες μέρες τα μωρά σου θα έχουν την πολυκατοικία τους Σου έχω στείλει και μνμ στο mail σου. Φεύγω τώρα για τη δουλειά πάλι. Θα τα πούμε αργά το βράδυ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos Πολύ δραστήριο μέλος Η mespairos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 898 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η mespairos: #1.003 05-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν...Τζίφος!!!!Τίποτα...Απολύτως τίποτα...Δεν βρήκα γατοπολυκατοικία στο Ρέντη!!!!Ξενέρωσα απίστευτα και να φανταστείτε είχα προμηθευτεί 2 καρότσια!!!!Λυπάμαι παιδιά...Λυπάμαι πολύ...Αν βρω καμία όταν πηγαίνω θα σας έχω υπ'όψιν...Απογοήτευση,μόνο αυτό έχω να πω... Click για ανάπτυξη... έλα σιγά μωρέ μη σκάσουμε κιόλας εξάλλου το καλύτερο παιχνίδι για αυτά είναι ο δρόμος μετα εμποδίων (το εμπόδιο είμαι εγώ) και αυτά κάνουν αγώνες δρόμου πάνω από το κεφάλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η zoo έγραψε: #1.004 05-09-08 18:09 Παιδιά σας είπα ότι υπάρχει το δείγμα στη Λ. Αθηνών. Είναι λίγο λερωμένη η τέντα, αλλά δεν είναι χαλασμένο. Είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η RedCat έγραψε: #1.005 05-09-08 18:15 καλε μη σιγα τη στεναχώρια...αλλωστε το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! (εγωκεντρική προσεγγιση του πράγματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #1.006 05-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Sli8erin !!! Σου έρχεται... Εκανα σήμερα την αποστολή μέσω Ταχυδρομείου. Σε λίγες μέρες τα μωρά σου θα έχουν την πολυκατοικία τους Σου έχω στείλει και μνμ στο mail σου. Φεύγω τώρα για τη δουλειά πάλι. Θα τα πούμε αργά το βράδυ Click για ανάπτυξη... Το βρήκα μέιλ κ σ έστειλα. Σε ευχαριστούμε Π Α Ρ Α πολύ και από εδώ να είσαι καλα Σε λίγες μέρες θα αποσυρόμαστε και εμείς στα διαμερίσματά μας Τέλεια η υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:03 Η aretha έγραψε: #1.007 06-09-08 08:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! Click για ανάπτυξη... Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:05 Η stellak έγραψε: #1.008 06-09-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Παλι οφφ τόπικ είμαστε αλλά.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ!!!!! Έχει ξεφύγει αυτή ή μου φαίνεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η moukelis έγραψε: #1.009 06-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηηηηηη σ'αγαπάμε!(κι απο αυτό το θρεντ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:57 Η Desdemona: #1.010 06-09-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Τι είπε πάλι το άτομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.011 06-09-08 09:22 Πάλι off topic κορίτσια θα σας κόψουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:11 Η RedCat έγραψε: #1.012 06-09-08 10:11 Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Desdemona: #1.013 06-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Λοιπόν...Τζίφος!!!!Τίποτα...Απολύτως τίποτα...Δεν βρήκα γατοπολυκατοικία στο Ρέντη!!!!Ξενέρωσα απίστευτα και να φανταστείτε είχα προμηθευτεί 2 καρότσια!!!!Λυπάμαι παιδιά...Λυπάμαι πολύ...Αν βρω καμία όταν πηγαίνω θα σας έχω υπ'όψιν...Απογοήτευση,μόνο αυτό έχω να πω... Click για ανάπτυξη... έλα σιγά μωρέ μη σκάσουμε κιόλας εξάλλου το καλύτερο παιχνίδι για αυτά είναι ο δρόμος μετα εμποδίων (το εμπόδιο είμαι εγώ) και αυτά κάνουν αγώνες δρόμου πάνω από το κεφάλι μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η zoo έγραψε: #1.004 05-09-08 18:09 Παιδιά σας είπα ότι υπάρχει το δείγμα στη Λ. Αθηνών. Είναι λίγο λερωμένη η τέντα, αλλά δεν είναι χαλασμένο. Είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η RedCat έγραψε: #1.005 05-09-08 18:15 καλε μη σιγα τη στεναχώρια...αλλωστε το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! (εγωκεντρική προσεγγιση του πράγματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #1.006 05-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Sli8erin !!! Σου έρχεται... Εκανα σήμερα την αποστολή μέσω Ταχυδρομείου. Σε λίγες μέρες τα μωρά σου θα έχουν την πολυκατοικία τους Σου έχω στείλει και μνμ στο mail σου. Φεύγω τώρα για τη δουλειά πάλι. Θα τα πούμε αργά το βράδυ Click για ανάπτυξη... Το βρήκα μέιλ κ σ έστειλα. Σε ευχαριστούμε Π Α Ρ Α πολύ και από εδώ να είσαι καλα Σε λίγες μέρες θα αποσυρόμαστε και εμείς στα διαμερίσματά μας Τέλεια η υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:03 Η aretha έγραψε: #1.007 06-09-08 08:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! Click για ανάπτυξη... Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:05 Η stellak έγραψε: #1.008 06-09-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Παλι οφφ τόπικ είμαστε αλλά.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ!!!!! Έχει ξεφύγει αυτή ή μου φαίνεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η moukelis έγραψε: #1.009 06-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηηηηηη σ'αγαπάμε!(κι απο αυτό το θρεντ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:57 Η Desdemona: #1.010 06-09-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Τι είπε πάλι το άτομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.011 06-09-08 09:22 Πάλι off topic κορίτσια θα σας κόψουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:11 Η RedCat έγραψε: #1.012 06-09-08 10:11 Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Desdemona: #1.013 06-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά σας είπα ότι υπάρχει το δείγμα στη Λ. Αθηνών. Είναι λίγο λερωμένη η τέντα, αλλά δεν είναι χαλασμένο. Είναι οκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:15 Η RedCat έγραψε: #1.005 05-09-08 18:15 καλε μη σιγα τη στεναχώρια...αλλωστε το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! (εγωκεντρική προσεγγιση του πράγματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #1.006 05-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Sli8erin !!! Σου έρχεται... Εκανα σήμερα την αποστολή μέσω Ταχυδρομείου. Σε λίγες μέρες τα μωρά σου θα έχουν την πολυκατοικία τους Σου έχω στείλει και μνμ στο mail σου. Φεύγω τώρα για τη δουλειά πάλι. Θα τα πούμε αργά το βράδυ Click για ανάπτυξη... Το βρήκα μέιλ κ σ έστειλα. Σε ευχαριστούμε Π Α Ρ Α πολύ και από εδώ να είσαι καλα Σε λίγες μέρες θα αποσυρόμαστε και εμείς στα διαμερίσματά μας Τέλεια η υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:03 Η aretha έγραψε: #1.007 06-09-08 08:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! Click για ανάπτυξη... Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:05 Η stellak έγραψε: #1.008 06-09-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Παλι οφφ τόπικ είμαστε αλλά.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ!!!!! Έχει ξεφύγει αυτή ή μου φαίνεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η moukelis έγραψε: #1.009 06-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηηηηηη σ'αγαπάμε!(κι απο αυτό το θρεντ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:57 Η Desdemona: #1.010 06-09-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Τι είπε πάλι το άτομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.011 06-09-08 09:22 Πάλι off topic κορίτσια θα σας κόψουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:11 Η RedCat έγραψε: #1.012 06-09-08 10:11 Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Desdemona: #1.013 06-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε μη σιγα τη στεναχώρια...αλλωστε το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! (εγωκεντρική προσεγγιση του πράγματος) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:21 Η elvenstar: #1.006 05-09-08 18:21 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Sli8erin !!! Σου έρχεται... Εκανα σήμερα την αποστολή μέσω Ταχυδρομείου. Σε λίγες μέρες τα μωρά σου θα έχουν την πολυκατοικία τους Σου έχω στείλει και μνμ στο mail σου. Φεύγω τώρα για τη δουλειά πάλι. Θα τα πούμε αργά το βράδυ Click για ανάπτυξη... Το βρήκα μέιλ κ σ έστειλα. Σε ευχαριστούμε Π Α Ρ Α πολύ και από εδώ να είσαι καλα Σε λίγες μέρες θα αποσυρόμαστε και εμείς στα διαμερίσματά μας Τέλεια η υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:03 Η aretha έγραψε: #1.007 06-09-08 08:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! Click για ανάπτυξη... Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:05 Η stellak έγραψε: #1.008 06-09-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Παλι οφφ τόπικ είμαστε αλλά.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ!!!!! Έχει ξεφύγει αυτή ή μου φαίνεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η moukelis έγραψε: #1.009 06-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηηηηηη σ'αγαπάμε!(κι απο αυτό το θρεντ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:57 Η Desdemona: #1.010 06-09-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Τι είπε πάλι το άτομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.011 06-09-08 09:22 Πάλι off topic κορίτσια θα σας κόψουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:11 Η RedCat έγραψε: #1.012 06-09-08 10:11 Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Desdemona: #1.013 06-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Sli8erin !!! Σου έρχεται... Εκανα σήμερα την αποστολή μέσω Ταχυδρομείου. Σε λίγες μέρες τα μωρά σου θα έχουν την πολυκατοικία τους Σου έχω στείλει και μνμ στο mail σου. Φεύγω τώρα για τη δουλειά πάλι. Θα τα πούμε αργά το βράδυ Click για ανάπτυξη... Το βρήκα μέιλ κ σ έστειλα. Σε ευχαριστούμε Π Α Ρ Α πολύ και από εδώ να είσαι καλα Σε λίγες μέρες θα αποσυρόμαστε και εμείς στα διαμερίσματά μας Τέλεια η υπογραφή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha Περιβόητο μέλος Η Αλίκη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.401 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:03 Η aretha έγραψε: #1.007 06-09-08 08:03 Αρχική Δημοσίευση από Nota: το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! Click για ανάπτυξη... Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:05 Η stellak έγραψε: #1.008 06-09-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Παλι οφφ τόπικ είμαστε αλλά.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ!!!!! Έχει ξεφύγει αυτή ή μου φαίνεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η moukelis έγραψε: #1.009 06-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηηηηηη σ'αγαπάμε!(κι απο αυτό το θρεντ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:57 Η Desdemona: #1.010 06-09-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Τι είπε πάλι το άτομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.011 06-09-08 09:22 Πάλι off topic κορίτσια θα σας κόψουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:11 Η RedCat έγραψε: #1.012 06-09-08 10:11 Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Desdemona: #1.013 06-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Nota: το αγαπημένο αξεσουάρ των γατιών μου είμαι...ΕΓΩ! Click για ανάπτυξη... Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:05 Η stellak έγραψε: #1.008 06-09-08 08:05 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Παλι οφφ τόπικ είμαστε αλλά.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ!!!!! Έχει ξεφύγει αυτή ή μου φαίνεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η moukelis έγραψε: #1.009 06-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηηηηηη σ'αγαπάμε!(κι απο αυτό το θρεντ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:57 Η Desdemona: #1.010 06-09-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Τι είπε πάλι το άτομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.011 06-09-08 09:22 Πάλι off topic κορίτσια θα σας κόψουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:11 Η RedCat έγραψε: #1.012 06-09-08 10:11 Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Desdemona: #1.013 06-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Παλι οφφ τόπικ είμαστε αλλά.... ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΛΙΚΑΚΙ!!!!! Έχει ξεφύγει αυτή ή μου φαίνεται;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:16 Η moukelis έγραψε: #1.009 06-09-08 08:16 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηηηηηη σ'αγαπάμε!(κι απο αυτό το θρεντ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:57 Η Desdemona: #1.010 06-09-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Τι είπε πάλι το άτομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.011 06-09-08 09:22 Πάλι off topic κορίτσια θα σας κόψουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:11 Η RedCat έγραψε: #1.012 06-09-08 10:11 Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Desdemona: #1.013 06-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Αλίκηηηηηηηηηη σ'αγαπάμε!(κι απο αυτό το θρεντ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:57 Η Desdemona: #1.010 06-09-08 08:57 Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Τι είπε πάλι το άτομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.011 06-09-08 09:22 Πάλι off topic κορίτσια θα σας κόψουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:11 Η RedCat έγραψε: #1.012 06-09-08 10:11 Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Desdemona: #1.013 06-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aretha: Εδώ, κυρίες και κύριοι, βλέπετε ένα χαρακτηριστικό παραληρηματικό στιγμιότυπο του ενδημικού στη χώρα μας είδους Mater Graeca Hysterica. Click για ανάπτυξη... Τι είπε πάλι το άτομο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:22 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.011 06-09-08 09:22 Πάλι off topic κορίτσια θα σας κόψουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:11 Η RedCat έγραψε: #1.012 06-09-08 10:11 Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Desdemona: #1.013 06-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάλι off topic κορίτσια θα σας κόψουνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:11 Η RedCat έγραψε: #1.012 06-09-08 10:11 Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Desdemona: #1.013 06-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η Desdemona: #1.013 06-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Nota: Ντροπή και αίσχος...ακους εκεί δεν μπορείς να εκφραστείς πια εδω μέσα, τσ τσ τσ (θα σας βγαλω ολους οφφ τοπικ!! και πρωτη εμένα) Click για ανάπτυξη... Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat Διάσημο μέλος Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:48 Η RedCat έγραψε: #1.014 06-09-08 17:48 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Έλα βρε Νότα, δώσε τόπο στην οργή, εσύ, τέτοια μπαρτονέλλα... Click για ανάπτυξη... Σωστό και αυτό! ή είσαι Μπαρτονέλλα ή δεν είσαι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 6 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:38 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #1.015 06-09-08 23:38 Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:03 Η elvenstar: #1.016 07-09-08 00:03 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τι είναι η μπαρτονέλα βρε παιδιά Click για ανάπτυξη... Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η moukelis έγραψε: #1.017 07-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ίσως είναι συγγενής της Σιντερέλλα Click για ανάπτυξη... Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η elvenstar: #1.018 07-09-08 00:14 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και εξαδέλφη του Μπάρτον...(Σλιθ σου εβαλα στο θρεντ τα πιατικα των παιδιων μου που με ρωτουσες χτες) Click για ανάπτυξη... Είναι λοιπόν από μεγάλο σόι. Μόλις τα είδα και ζήλεψα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η moukelis έγραψε: #1.019 07-09-08 00:31 Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 49 50 51 52 53 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 51 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 7 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:57 Η elvenstar: #1.020 07-09-08 00:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Trixie ειναι αμα θες παρηγγειλε τα.Ή αμα δε βρεις πουθενα πες μου να σου παρω και να στα στειλω. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ Θα κοιτάξω πρώτα εδω κ αν δεν τα βρω θα σου πω. Αυτό της Μόιρα είναι καταπληκτικό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.