moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
https://images.google.com/imgres?img...mages?q=Trixie+cat&um=1&hl=el&lr=lang_el&sa=N
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
τώρα στο σπίτι που θα μετακομίσω... θα προμηθευτώ 2-3 μάλλον... του πρινς ειδικά θα του αρέσει...
"μμμ νέα χρήση της γατοπολυκατικίας... μέρος για σκαρφάλωμα... μας αρέσει το τέταρτο πάτωμα αλλά μην νομίζεται ότι ανεβαίνουμε από μέσα. για ποιους μας περάσατε... απ' έξω... νυχάκι νυχάκι.... σήμερα κυνηγάγαμε και το ποντίκι που η καλή μας η κυρά παράτησε μέσα στον εξώστη και η άτιμη μόλις το έπιανα μου το άλλαζε πάτωμα... όλο το πρωί αυτό μου έκανε... και συχαίνομαι να κατεβαίνω μέσα από τις τρύπες.... αλλά μόνο έτσι το έπιανα έστω και λίγο... α! ναι μας αγόρασε καινούριο ποντίκι γιατί το παλιό το κόψαμε και το μασουλίσαμε και της πήραμε και το κοντάρι και το κάναμε ξυστήρι για τα δόνια μας :Ρ και δεν ξέρω γιατί σας μιλάω για μένα στον πληθυντικό...
λόγο όγκου μάλλον..."Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
χμ εγώ θα ήθελα ένα τετοιο, αλλά προς το παρόν εδώ που μένω έχω καλοριφέρ... δεν έχω καυστήρα... πέρισυ που το έφτιαχνα το σπίτι βλέπετε σκοτώθηκα από τη σκάλα και δεν πρόλαβα να βάλω καυστήρα....
τώρα στο σπίτι που θα μετακομίσω... θα προμηθευτώ 2-3 μάλλον... του πρινς ειδικά θα του αρέσει...
"μμμ νέα χρήση της γατοπολυκατικίας... μέρος για σκαρφάλωμα... μας αρέσει το τέταρτο πάτωμα αλλά μην νομίζεται ότι ανεβαίνουμε από μέσα. για ποιους μας περάσατε... απ' έξω... νυχάκι νυχάκι.... σήμερα κυνηγάγαμε και το ποντίκι που η καλή μας η κυρά παράτησε μέσα στον εξώστη και η άτιμη μόλις το έπιανα μου το άλλαζε πάτωμα... όλο το πρωί αυτό μου έκανε... και συχαίνομαι να κατεβαίνω μέσα από τις τρύπες.... αλλά μόνο έτσι το έπιανα έστω και λίγο... α! ναι μας αγόρασε καινούριο ποντίκι γιατί το παλιό το κόψαμε και το μασουλίσαμε και της πήραμε και το κοντάρι και το κάναμε ξυστήρι για τα δόνια μας :Ρ και δεν ξέρω γιατί σας μιλάω για μένα στον πληθυντικό...λόγο όγκου μάλλον..."
Βρε μπας και μένουμε στο ίδιο σπίτι και δεν το έχω καταλάβει;

Κι εμένα ακριβώς τα ίδια κάνει. Σκαρφαλώνει μόνο από έξω, έχει τρελλάνει το ποντίκι, δεν αφήνει να τον πλησιάσω, θεωρεί οχυρό του την πολυκατοικία και κοιμάται στην ταράτσα ( είπαμε έβγαλα την τέντα) ή την έχει σαν παρατηρητήριο. Εμ, τι νομίζατε. Δεν μας ξεφεύγει τίποτα...

Α! Και εγώ δεν έχω καλοριφέρ και μόλις αποκτήσω θα του πάρω. Θα αντέχει το βάρος τους, το καλοριφέρ ή θα ξεκολλήσει;

aretha
Περιβόητο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Άσχετο με όσα γράφτηκαν πριν, αλλά είπα να σας το δείξω μια και είναι πολύ ωραίο για το χειμώνα που έρχεται...
Παντα μου αρεσε ενα τετοιο κρεβατακι.Ξερετε αν υπαρχει στην Ελλαδα σε μεγαλα πετ σοπ? Η σε καποιο ελληνικο σαιτ,για να μπορω να το παραγγειλω με αντικαταβολη? Αυτο που παραθετεις zoo εχει πολυ ωραια πραγματα αλλα θελει πιστωτικη και εγω δεν χρησιμοποιω ΠΟΤΕ πιστωτικες καρτες.

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ έχω φορτώσει μία με 50 ευρώ γιατί θέλω να κάνω μια αγορά από Αμερική και δεν έχω πρόβλημα.
Raisa
Περιβόητο μέλος
....μόνο στην τράπεζα Κύπρου υπάρχει??Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kyka
Δραστήριο μέλος
Έψαχνα πολύ καιρό κάτι που να κρατάει τις πόρτες στη θέση τους και να μη χτυπάνε με κίνδυνο να τραυματιστεί η γάτα.Είχα δοκιμάσει διάφορα κατά καιρούς, αλλά στα δύσκολα δεν κρατούσαν με αποτέλεσμα να μην ανοίγω τα παράθυρα για να μειώνω τις πιθανότητες να δημιουφγηθεί ρεύμα.
Αλλά επιτέλους βρήκα τον τέλειο stopper και σας τον παρουσιάζω.Δεν μετακινείται με τίποτα κι έτσι δε χρειάζεται να ανησυχείται πια για τα γατάκια σας!
Δεν ξέρω που πωλείται στην Αθήνα, -εγώ τα βρήκα τυχαία στις διακοπές μου στην Κρήτη- αλλά βρήκα το site και τη διεύθυνση του εισαγωγέα.
https://www.mystoppi.com/index.html
Den Braven Hellas Α.Ε., Μετσόβου 3, 18346 Μοσχάτο
τηλ. 210-4831140, fax 210-4831125
e-mail: denbrav@hol.gr
prince
Διάσημο μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι για πληρώνεις με τον τρόπο paypal.
prince
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αυτη η προπληρωμενη καρτα που λετε εχει συνδρομη? Και φανταζομαι οτι ειναι ατοκη.

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Να κανω μια διευκρινηστικη ερωτηση, μια που ημουν παντα αρνητικη απεναντι σε καρτες,και εχω αγνοια.
Αυτη η προπληρωμενη καρτα που λετε εχει συνδρομη? Και φανταζομαι οτι ειναι ατοκη.![]()
Aυτή που έβγαλα εγώ της Κύπρου, την πληρώνεις 5 ευρώ για να εκδοθεί. Από εκεί και πέρα ανεξαρτήτως αν θα την χρησιμοποιείς ή όχι δεν έχει συνδρομή, ούτε καμιά άλλη χρέωση.
Αν αφήνεις χρήματα μέσα όμως και κάνεις ερώτηση υπολοίπου, φαντάζομαι θα χρεωθείς όπως σε όλες τις κάρτες. Ακόμη και αυτές τις απλές καταθέσεων - αναλήψεων. Όταν τη χρησιμοποιείς για πληρωμή paypal, κρατάνε πάντα 2 ευρώ όταν τη χρησιμοποιείς για αγορές.
Επίσης 2 ευρώ θα κρατήσουν όταν κάνεις εγγραφή στο paypal.
Μπες στο σάιτ της τράπεζας Κύπρου και δες την.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντα μου αρεσε ενα τετοιο κρεβατακι.Ξερετε αν υπαρχει στην Ελλαδα σε μεγαλα πετ σοπ? Η σε καποιο ελληνικο σαιτ,για να μπορω να το παραγγειλω με αντικαταβολη? Αυτο που παραθετεις zoo εχει πολυ ωραια πραγματα αλλα θελει πιστωτικη και εγω δεν χρησιμοποιω ΠΟΤΕ πιστωτικες καρτες.![]()
niki το εχω βρει κεντρο σε πετ σοπ με 30?
ειναι στην Αλ. Σβολου στο smart pets

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
niki το εχω βρει κεντρο σε πετ σοπ με 30?
ειναι στην Αλ. Σβολου στο smart pets![]()
Ευχαριστω Νανσουλα, θα το κοιταξω.

kyka
Δραστήριο μέλος
η σχεδιάστρια αυτή έχει καταπληκτικές ιδέες για τα κλασσικά αντικείμενα των γατούληδων μας!

εγώ προσωπικά τα θέλω όλα!
γιατί να είναι τόσο ακριβά?:cry:
https://www.marlygommans.nl/ (τα γατοπράγματα είναι στην πρώτη φωτογραφία)
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool