mandeson
Εκκολαπτόμενο μέλος
Από τιμές πώς πάει το κατάστημα;![]()
Τις θεωρώ λογικές...Ίσως λίγο παραπάνω από ένα συνοικιακό (έχω και από αυτό, χαχαχα...διότι παίρνω τις Ever Clean με τις κούτες χαχαχαχα...), αλλά εμένα τόσα χρόνια που πηγαίνω και παίρνω και τις τροφές από εκεί μου κάνει και έκπτωση... Συν του ότι έχει πραγματάκια που δεν τα βρίσκω αλλού, μόνο στην Αμερικη π.χ., και δεν πουλάει ζωάκια... Το Pet City που θυμάμαι από παλιά (διότι δεν πηγαίνω καθόλου στη συγκεκριμένη αλυσίδα) ήταν πιο ακριβό, για παράδειγμα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Ξέρεις σε ποιο ύψος περίπου;Νομίζω πως ναι. Αν δεν κάνω λάθος είναι ενα κατάστημα στην οδο Θησέως (ελ. βενιζέλου Καλλιθεα).
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Πρόκειται για μια νέα τάση στην Ιαπωνία, όπου πολλοί σχεδιαστές έχουν αρχίσει να προσαρμόζουν τους εσωτερικούς χώρους των σπιτιών, όχι μόνο στις ανάγκες των ανθρώπων, αλλά και των κατοικιδίων τους.
Προφανώς μιλάμε για αχανείς σπιταρόνες, οπότε τα περισσότερα δεν είναι εφαρμόσιμα στα ταπεινά διαμερισματάκια μας. Αλλά είναι ωραίο να το βλέπεις...
και άλλα πολλά εδώ και εδώ.
prince
Διάσημο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ωραία είναι, αλλά για φανταστείτε να θέλετε να πιάσετε τη γάτα σας που δεν έρχεται, πάνω εκεί στα δοκάρια...

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

.Εμείς, θέλουμε να σας δείξουμε το νέο μας ονυχοδρόμιο. Μας ήρθε από Γερμανία (Μέσω ΖΩΩΦΙΛΙΑΣ), το παραγγείλαμε extra large, το τιμήσαμε αρκετά χθες, που το πρωτοαντικρύσαμε, αλλά, δεν λέμε όχι και στο μπεμπέ ονυχοδρομιάκι μας

Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
Κοριτσουδια τι θα γινει με τα πιατικα,τι αποφασισατε;Θα τα παρετε απο Αθηνα;
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Αυτό σκέφθηκα κι εγώ zoo, πάει θα μας είχαν εντελώς φτύσει οι γάτες μας σε τέτοιο σπίτι.
Εμείς, θέλουμε να σας δείξουμε το νέο μας ονυχοδρόμιο. Μας ήρθε από Γερμανία (Μέσω ΖΩΩΦΙΛΙΑΣ), το παραγγείλαμε extra large, το τιμήσαμε αρκετά χθες, που το πρωτοαντικρύσαμε, αλλά, δεν λέμε όχι και στο μπεμπέ ονυχοδρομιάκι μας![]()
Με γεια σας!!!

Πολυ ωραιο φαινεται, να το χαρει η Μπασσυ οσο το δυνατο περισσοτερο!
Αλλα αυτο απ'οτι βλεπω ηδη συμβαινει!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

ria23
Διάσημο μέλος
Πολυ ωραιο ειναι,με γεια!
Κοριτσουδια τι θα γινει με τα πιατικα,τι αποφασισατε;Θα τα παρετε απο Αθηνα;
παιδια παντως οσοι θελετε πιατακια ''wanted'' και παρομοια υπαρχει ενα μικρο pet shop καλλιθεα που εχει και ειναι και φτηνα...

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
αλλά τουλάχιστον, είναι ψηλό![]()
Ναι το προσεξα οτι εχει αρκετο υψος,πρεπει να ειναι γυρω στο 1,60-1,80cm.Αν μπορω να ρωτησω ,ποσο στοιχισε?
CrazyTourists
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πρόκειται για μια νέα τάση στην Ιαπωνία, όπου πολλοί σχεδιαστές έχουν αρχίσει να προσαρμόζουν τους εσωτερικούς χώρους των σπιτιών, όχι μόνο στις ανάγκες των ανθρώπων, αλλά και των κατοικιδίων τους.
Προφανώς μιλάμε για αχανείς σπιταρόνες, οπότε τα περισσότερα δεν είναι εφαρμόσιμα στα ταπεινά διαμερισματάκια μας. Αλλά είναι ωραίο να το βλέπεις...
Δοκοί και σκαλοπατάκια για σκαρφάλωμα.
![]()
![]()
Πορτάκι για γάτες σε κάθε πόρτα.
![]()
Κρυψώνα στο ντουλάπι...
![]()
αλλά και κάτω απ' τις σκάλες!
![]()
Αίθριο και κάγκελα ασφαλείας.
![]()
![]()
Τέλειο!!!!!
Είδα κι ένα Πιπόγατο στην πρώτη φωτό!!!

ELENIP
Διάσημο μέλος

.Εικόνα010.jpg
ria23
Διάσημο μέλος
Ειναι ενα μπωλακι που δεν επιτρεπει στα μουστακακια των γατουλιων να ακουμπουν στο μπωλ οταν τρωει.Ειναι της pro-plan και το παιρνεις δωρεαν!Οσες παιρνετε την τροφη αυτη,σπευστε γιατι ειναι ωραιο.
Εικόνα010.jpg
πως το δινουν???και που????? σαν διαφημιση????σε πετ σοπ??
prince
Διάσημο μέλος
Ειναι ενα μπωλακι που δεν επιτρεπει στα μουστακακια των γατουλιων να ακουμπουν στο μπωλ οταν τρωει.Ειναι της pro-plan και το παιρνεις δωρεαν!Οσες παιρνετε την τροφη αυτη,σπευστε γιατι ειναι ωραιο.
Εικόνα010.jpg
εμενα δεν ακουμπάνε μουστάκια.... μύτη ακουμπανε...
ELENIP
Διάσημο μέλος
πως το δινουν???και που????? σαν διαφημιση????σε πετ σοπ??
Aπο τον κτηνιατρο μας το πηρα που εχει και πετ σοπ! Μπορει να εχει και σε κοινα πετ-σοπ.Ηταν δωρο μαζι με την τροφη.

Κανε μια προσπαθεια να το βρεις.Εχει και για το νερακι,αλλα δεν το εβρισκε εκεινη τη στιγμη

staman2
Περιβόητο μέλος
Νομίζω κοντά στην πιτσαρία ROMA πριν από το κέντρο επίπλου πριν την οδο Σπάρτης ερχόμενη από Αθήνα προς παραλίαΞέρεις σε ποιο ύψος περίπου;
Τέλεια!! Φοβερές κατασκευες. κι εγώ την άλλη εβδομάδα περιμένω τον αλουμινά να μου τοποθετήσει μια ειδική κατασκευή στο μπαλκόνι μου για να μην κινδυνεύουν τα γατιά ειδικά η Νάλα (γιατί αυτή μου κάνει κόλπα ακροβατικά στην κουπαστή των καγκέλων). Την σκέφτηκα μαζί του μετά από πολύ ψάξιμο.Πρόκειται για μια νέα τάση στην Ιαπωνία, όπου πολλοί σχεδιαστές έχουν αρχίσει να προσαρμόζουν τους εσωτερικούς χώρους των σπιτιών, όχι μόνο στις ανάγκες των ανθρώπων, αλλά και των κατοικιδίων τους.
Δοκοί και σκαλοπατάκια για σκαρφάλωμα.
άτες σε κάθε πόρτα.
Κρυψώνα στο ντουλάπι...
αλλά και κάτω απ' τις σκάλες!
Αίθριο και κάγκελα ασφαλείας.
![]()
![]()
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Οκ ευχαριστώ.Νομίζω κοντά στην πιτσαρία ROMA πριν από το κέντρο επίπλου πριν την οδο Σπάρτης ερχόμενη από Αθήνα προς παραλία
Βρήκα και γω την σκηνή που έδινε η purina στο Γαλαξία στο χωριό
. Δεν το περίμενα πήγα να ψωνίσω άλλα πράγματα και την είδα και φυσικά την τσίμπησα. Ήταν η τελευταία.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool