ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.461 05-11-08 09:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ τι ΤΕΛΕΙΑ πραγματάκια είναι αυτά???? Άραγε στέλνουν και στο εξωτερικό ? Click για ανάπτυξη... Αν σε ενδιαφέρει να ρωτήσω τις Γερμανίδες...μπορείς να ράψεις τα ονόματά τους πάνω... ή ό,τι άλλο θέλεις... Τιμές έχει στο site? Δεν είδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #1.462 05-11-08 09:41 Για κάποια έχει.Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτη η κουκουλιτσα για τη γατοφορο,ειναι πολυ πρακτικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Raisa έγραψε: #1.463 05-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ τι ΤΕΛΕΙΑ πραγματάκια είναι αυτά???? Άραγε στέλνουν και στο εξωτερικό ? Click για ανάπτυξη... Τους έστειλα μειλ...για να δούμε τι θα πούνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.464 05-11-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για κάποια έχει.Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτη η κουκουλιτσα για τη γατοφορο,ειναι πολυ πρακτικη! Click για ανάπτυξη... Νομίζω τις χρησιμποποιούν στις εκθέσεις ράβοντας πάνω το όνομα του εκτροφείου ή του ζώου και συγχρόνως καλύπτουν τη θέα του ζώου κάνοντας του φωλίτσα για να μη φοβάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.465 05-11-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τους έστειλα μειλ...για να δούμε τι θα πούνε! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zoo έγραψε: #1.466 05-11-08 10:18 Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.467 05-11-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Click για ανάπτυξη... και εμένα οι τιμές μου φαίνονται πολύ λογικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.468 05-11-08 17:23 Ναι αλλα ειναι πολυ ωραια ιδεα και για ταξιδι Γιουλη,εγω ηδη σκεφτομαι το ταξιδακι μας για Χριστουγεννα,ειδικα την επιστροφη που το Μοιρακι ευελπιστουμε να ειναι εγκυος.Θελω να ειναι ζεστη και να μην τρομαζει,οποτε ειναι πολυ ωραια λυση.Και θα τους παραγγειλω με κεντημενα τα ονοματα τους,γιατι τα εκτροφειου τι παραπανω εχουν δλδ απο το Σειριονι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:40 Η Raisa έγραψε: #1.469 05-11-08 17:40 Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #1.470 05-11-08 18:13 Ενημερωση προς γατομαμαδες που ναμενουν γατοπιατακια:Θα στειλω με κουριερ τα πιατακια της Prince και της Ελενης.Οποια αλλη ενδιαφερεται να πει εγκαιρως,αλλιως θα υποθεσω οτι θα τα παρει απο Αθηνα.Επαναλαμβανω οτι αν δεν μπορειτε ή δεν θελετε να τα παρετε απο Αθηνα,αυτος ειναι ο πιο ασφαλης και οικονομικος τροπος να τα παραλαβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η zoo έγραψε: #1.471 05-11-08 21:40 Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 462_0.jpg 15,2 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.472 05-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Click για ανάπτυξη... Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.473 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ τι ΤΕΛΕΙΑ πραγματάκια είναι αυτά???? Άραγε στέλνουν και στο εξωτερικό ? Click για ανάπτυξη... Αν σε ενδιαφέρει να ρωτήσω τις Γερμανίδες...μπορείς να ράψεις τα ονόματά τους πάνω... ή ό,τι άλλο θέλεις... Τιμές έχει στο site? Δεν είδα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:41 Η moukelis έγραψε: #1.462 05-11-08 09:41 Για κάποια έχει.Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτη η κουκουλιτσα για τη γατοφορο,ειναι πολυ πρακτικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Raisa έγραψε: #1.463 05-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ τι ΤΕΛΕΙΑ πραγματάκια είναι αυτά???? Άραγε στέλνουν και στο εξωτερικό ? Click για ανάπτυξη... Τους έστειλα μειλ...για να δούμε τι θα πούνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.464 05-11-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για κάποια έχει.Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτη η κουκουλιτσα για τη γατοφορο,ειναι πολυ πρακτικη! Click για ανάπτυξη... Νομίζω τις χρησιμποποιούν στις εκθέσεις ράβοντας πάνω το όνομα του εκτροφείου ή του ζώου και συγχρόνως καλύπτουν τη θέα του ζώου κάνοντας του φωλίτσα για να μη φοβάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.465 05-11-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τους έστειλα μειλ...για να δούμε τι θα πούνε! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zoo έγραψε: #1.466 05-11-08 10:18 Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.467 05-11-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Click για ανάπτυξη... και εμένα οι τιμές μου φαίνονται πολύ λογικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.468 05-11-08 17:23 Ναι αλλα ειναι πολυ ωραια ιδεα και για ταξιδι Γιουλη,εγω ηδη σκεφτομαι το ταξιδακι μας για Χριστουγεννα,ειδικα την επιστροφη που το Μοιρακι ευελπιστουμε να ειναι εγκυος.Θελω να ειναι ζεστη και να μην τρομαζει,οποτε ειναι πολυ ωραια λυση.Και θα τους παραγγειλω με κεντημενα τα ονοματα τους,γιατι τα εκτροφειου τι παραπανω εχουν δλδ απο το Σειριονι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:40 Η Raisa έγραψε: #1.469 05-11-08 17:40 Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #1.470 05-11-08 18:13 Ενημερωση προς γατομαμαδες που ναμενουν γατοπιατακια:Θα στειλω με κουριερ τα πιατακια της Prince και της Ελενης.Οποια αλλη ενδιαφερεται να πει εγκαιρως,αλλιως θα υποθεσω οτι θα τα παρει απο Αθηνα.Επαναλαμβανω οτι αν δεν μπορειτε ή δεν θελετε να τα παρετε απο Αθηνα,αυτος ειναι ο πιο ασφαλης και οικονομικος τροπος να τα παραλαβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η zoo έγραψε: #1.471 05-11-08 21:40 Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 462_0.jpg 15,2 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.472 05-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Click για ανάπτυξη... Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.473 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Για κάποια έχει.Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτη η κουκουλιτσα για τη γατοφορο,ειναι πολυ πρακτικη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:47 Η Raisa έγραψε: #1.463 05-11-08 09:47 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ τι ΤΕΛΕΙΑ πραγματάκια είναι αυτά???? Άραγε στέλνουν και στο εξωτερικό ? Click για ανάπτυξη... Τους έστειλα μειλ...για να δούμε τι θα πούνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.464 05-11-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για κάποια έχει.Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτη η κουκουλιτσα για τη γατοφορο,ειναι πολυ πρακτικη! Click για ανάπτυξη... Νομίζω τις χρησιμποποιούν στις εκθέσεις ράβοντας πάνω το όνομα του εκτροφείου ή του ζώου και συγχρόνως καλύπτουν τη θέα του ζώου κάνοντας του φωλίτσα για να μη φοβάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.465 05-11-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τους έστειλα μειλ...για να δούμε τι θα πούνε! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zoo έγραψε: #1.466 05-11-08 10:18 Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.467 05-11-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Click για ανάπτυξη... και εμένα οι τιμές μου φαίνονται πολύ λογικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.468 05-11-08 17:23 Ναι αλλα ειναι πολυ ωραια ιδεα και για ταξιδι Γιουλη,εγω ηδη σκεφτομαι το ταξιδακι μας για Χριστουγεννα,ειδικα την επιστροφη που το Μοιρακι ευελπιστουμε να ειναι εγκυος.Θελω να ειναι ζεστη και να μην τρομαζει,οποτε ειναι πολυ ωραια λυση.Και θα τους παραγγειλω με κεντημενα τα ονοματα τους,γιατι τα εκτροφειου τι παραπανω εχουν δλδ απο το Σειριονι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:40 Η Raisa έγραψε: #1.469 05-11-08 17:40 Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #1.470 05-11-08 18:13 Ενημερωση προς γατομαμαδες που ναμενουν γατοπιατακια:Θα στειλω με κουριερ τα πιατακια της Prince και της Ελενης.Οποια αλλη ενδιαφερεται να πει εγκαιρως,αλλιως θα υποθεσω οτι θα τα παρει απο Αθηνα.Επαναλαμβανω οτι αν δεν μπορειτε ή δεν θελετε να τα παρετε απο Αθηνα,αυτος ειναι ο πιο ασφαλης και οικονομικος τροπος να τα παραλαβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η zoo έγραψε: #1.471 05-11-08 21:40 Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 462_0.jpg 15,2 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.472 05-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Click για ανάπτυξη... Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.473 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ τι ΤΕΛΕΙΑ πραγματάκια είναι αυτά???? Άραγε στέλνουν και στο εξωτερικό ? Click για ανάπτυξη... Τους έστειλα μειλ...για να δούμε τι θα πούνε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.464 05-11-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για κάποια έχει.Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτη η κουκουλιτσα για τη γατοφορο,ειναι πολυ πρακτικη! Click για ανάπτυξη... Νομίζω τις χρησιμποποιούν στις εκθέσεις ράβοντας πάνω το όνομα του εκτροφείου ή του ζώου και συγχρόνως καλύπτουν τη θέα του ζώου κάνοντας του φωλίτσα για να μη φοβάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.465 05-11-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τους έστειλα μειλ...για να δούμε τι θα πούνε! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zoo έγραψε: #1.466 05-11-08 10:18 Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.467 05-11-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Click για ανάπτυξη... και εμένα οι τιμές μου φαίνονται πολύ λογικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.468 05-11-08 17:23 Ναι αλλα ειναι πολυ ωραια ιδεα και για ταξιδι Γιουλη,εγω ηδη σκεφτομαι το ταξιδακι μας για Χριστουγεννα,ειδικα την επιστροφη που το Μοιρακι ευελπιστουμε να ειναι εγκυος.Θελω να ειναι ζεστη και να μην τρομαζει,οποτε ειναι πολυ ωραια λυση.Και θα τους παραγγειλω με κεντημενα τα ονοματα τους,γιατι τα εκτροφειου τι παραπανω εχουν δλδ απο το Σειριονι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:40 Η Raisa έγραψε: #1.469 05-11-08 17:40 Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #1.470 05-11-08 18:13 Ενημερωση προς γατομαμαδες που ναμενουν γατοπιατακια:Θα στειλω με κουριερ τα πιατακια της Prince και της Ελενης.Οποια αλλη ενδιαφερεται να πει εγκαιρως,αλλιως θα υποθεσω οτι θα τα παρει απο Αθηνα.Επαναλαμβανω οτι αν δεν μπορειτε ή δεν θελετε να τα παρετε απο Αθηνα,αυτος ειναι ο πιο ασφαλης και οικονομικος τροπος να τα παραλαβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η zoo έγραψε: #1.471 05-11-08 21:40 Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 462_0.jpg 15,2 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.472 05-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Click για ανάπτυξη... Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.473 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Για κάποια έχει.Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτη η κουκουλιτσα για τη γατοφορο,ειναι πολυ πρακτικη! Click για ανάπτυξη... Νομίζω τις χρησιμποποιούν στις εκθέσεις ράβοντας πάνω το όνομα του εκτροφείου ή του ζώου και συγχρόνως καλύπτουν τη θέα του ζώου κάνοντας του φωλίτσα για να μη φοβάται... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 09:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.465 05-11-08 09:48 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τους έστειλα μειλ...για να δούμε τι θα πούνε! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zoo έγραψε: #1.466 05-11-08 10:18 Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.467 05-11-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Click για ανάπτυξη... και εμένα οι τιμές μου φαίνονται πολύ λογικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.468 05-11-08 17:23 Ναι αλλα ειναι πολυ ωραια ιδεα και για ταξιδι Γιουλη,εγω ηδη σκεφτομαι το ταξιδακι μας για Χριστουγεννα,ειδικα την επιστροφη που το Μοιρακι ευελπιστουμε να ειναι εγκυος.Θελω να ειναι ζεστη και να μην τρομαζει,οποτε ειναι πολυ ωραια λυση.Και θα τους παραγγειλω με κεντημενα τα ονοματα τους,γιατι τα εκτροφειου τι παραπανω εχουν δλδ απο το Σειριονι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:40 Η Raisa έγραψε: #1.469 05-11-08 17:40 Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #1.470 05-11-08 18:13 Ενημερωση προς γατομαμαδες που ναμενουν γατοπιατακια:Θα στειλω με κουριερ τα πιατακια της Prince και της Ελενης.Οποια αλλη ενδιαφερεται να πει εγκαιρως,αλλιως θα υποθεσω οτι θα τα παρει απο Αθηνα.Επαναλαμβανω οτι αν δεν μπορειτε ή δεν θελετε να τα παρετε απο Αθηνα,αυτος ειναι ο πιο ασφαλης και οικονομικος τροπος να τα παραλαβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η zoo έγραψε: #1.471 05-11-08 21:40 Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 462_0.jpg 15,2 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.472 05-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Click για ανάπτυξη... Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.473 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τους έστειλα μειλ...για να δούμε τι θα πούνε! Click για ανάπτυξη... Τέλεια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zoo έγραψε: #1.466 05-11-08 10:18 Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.467 05-11-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Click για ανάπτυξη... και εμένα οι τιμές μου φαίνονται πολύ λογικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.468 05-11-08 17:23 Ναι αλλα ειναι πολυ ωραια ιδεα και για ταξιδι Γιουλη,εγω ηδη σκεφτομαι το ταξιδακι μας για Χριστουγεννα,ειδικα την επιστροφη που το Μοιρακι ευελπιστουμε να ειναι εγκυος.Θελω να ειναι ζεστη και να μην τρομαζει,οποτε ειναι πολυ ωραια λυση.Και θα τους παραγγειλω με κεντημενα τα ονοματα τους,γιατι τα εκτροφειου τι παραπανω εχουν δλδ απο το Σειριονι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:40 Η Raisa έγραψε: #1.469 05-11-08 17:40 Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #1.470 05-11-08 18:13 Ενημερωση προς γατομαμαδες που ναμενουν γατοπιατακια:Θα στειλω με κουριερ τα πιατακια της Prince και της Ελενης.Οποια αλλη ενδιαφερεται να πει εγκαιρως,αλλιως θα υποθεσω οτι θα τα παρει απο Αθηνα.Επαναλαμβανω οτι αν δεν μπορειτε ή δεν θελετε να τα παρετε απο Αθηνα,αυτος ειναι ο πιο ασφαλης και οικονομικος τροπος να τα παραλαβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η zoo έγραψε: #1.471 05-11-08 21:40 Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 462_0.jpg 15,2 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.472 05-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Click για ανάπτυξη... Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.473 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 10:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.467 05-11-08 10:42 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Click για ανάπτυξη... και εμένα οι τιμές μου φαίνονται πολύ λογικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.468 05-11-08 17:23 Ναι αλλα ειναι πολυ ωραια ιδεα και για ταξιδι Γιουλη,εγω ηδη σκεφτομαι το ταξιδακι μας για Χριστουγεννα,ειδικα την επιστροφη που το Μοιρακι ευελπιστουμε να ειναι εγκυος.Θελω να ειναι ζεστη και να μην τρομαζει,οποτε ειναι πολυ ωραια λυση.Και θα τους παραγγειλω με κεντημενα τα ονοματα τους,γιατι τα εκτροφειου τι παραπανω εχουν δλδ απο το Σειριονι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:40 Η Raisa έγραψε: #1.469 05-11-08 17:40 Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #1.470 05-11-08 18:13 Ενημερωση προς γατομαμαδες που ναμενουν γατοπιατακια:Θα στειλω με κουριερ τα πιατακια της Prince και της Ελενης.Οποια αλλη ενδιαφερεται να πει εγκαιρως,αλλιως θα υποθεσω οτι θα τα παρει απο Αθηνα.Επαναλαμβανω οτι αν δεν μπορειτε ή δεν θελετε να τα παρετε απο Αθηνα,αυτος ειναι ο πιο ασφαλης και οικονομικος τροπος να τα παραλαβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η zoo έγραψε: #1.471 05-11-08 21:40 Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 462_0.jpg 15,2 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.472 05-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Click για ανάπτυξη... Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.473 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!! Ισχύουν; Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ... Click για ανάπτυξη... και εμένα οι τιμές μου φαίνονται πολύ λογικές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:23 Η moukelis έγραψε: #1.468 05-11-08 17:23 Ναι αλλα ειναι πολυ ωραια ιδεα και για ταξιδι Γιουλη,εγω ηδη σκεφτομαι το ταξιδακι μας για Χριστουγεννα,ειδικα την επιστροφη που το Μοιρακι ευελπιστουμε να ειναι εγκυος.Θελω να ειναι ζεστη και να μην τρομαζει,οποτε ειναι πολυ ωραια λυση.Και θα τους παραγγειλω με κεντημενα τα ονοματα τους,γιατι τα εκτροφειου τι παραπανω εχουν δλδ απο το Σειριονι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:40 Η Raisa έγραψε: #1.469 05-11-08 17:40 Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #1.470 05-11-08 18:13 Ενημερωση προς γατομαμαδες που ναμενουν γατοπιατακια:Θα στειλω με κουριερ τα πιατακια της Prince και της Ελενης.Οποια αλλη ενδιαφερεται να πει εγκαιρως,αλλιως θα υποθεσω οτι θα τα παρει απο Αθηνα.Επαναλαμβανω οτι αν δεν μπορειτε ή δεν θελετε να τα παρετε απο Αθηνα,αυτος ειναι ο πιο ασφαλης και οικονομικος τροπος να τα παραλαβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η zoo έγραψε: #1.471 05-11-08 21:40 Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 462_0.jpg 15,2 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.472 05-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Click για ανάπτυξη... Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.473 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι αλλα ειναι πολυ ωραια ιδεα και για ταξιδι Γιουλη,εγω ηδη σκεφτομαι το ταξιδακι μας για Χριστουγεννα,ειδικα την επιστροφη που το Μοιρακι ευελπιστουμε να ειναι εγκυος.Θελω να ειναι ζεστη και να μην τρομαζει,οποτε ειναι πολυ ωραια λυση.Και θα τους παραγγειλω με κεντημενα τα ονοματα τους,γιατι τα εκτροφειου τι παραπανω εχουν δλδ απο το Σειριονι; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 17:40 Η Raisa έγραψε: #1.469 05-11-08 17:40 Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #1.470 05-11-08 18:13 Ενημερωση προς γατομαμαδες που ναμενουν γατοπιατακια:Θα στειλω με κουριερ τα πιατακια της Prince και της Ελενης.Οποια αλλη ενδιαφερεται να πει εγκαιρως,αλλιως θα υποθεσω οτι θα τα παρει απο Αθηνα.Επαναλαμβανω οτι αν δεν μπορειτε ή δεν θελετε να τα παρετε απο Αθηνα,αυτος ειναι ο πιο ασφαλης και οικονομικος τροπος να τα παραλαβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η zoo έγραψε: #1.471 05-11-08 21:40 Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 462_0.jpg 15,2 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.472 05-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Click για ανάπτυξη... Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.473 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 18:13 Η moukelis έγραψε: #1.470 05-11-08 18:13 Ενημερωση προς γατομαμαδες που ναμενουν γατοπιατακια:Θα στειλω με κουριερ τα πιατακια της Prince και της Ελενης.Οποια αλλη ενδιαφερεται να πει εγκαιρως,αλλιως θα υποθεσω οτι θα τα παρει απο Αθηνα.Επαναλαμβανω οτι αν δεν μπορειτε ή δεν θελετε να τα παρετε απο Αθηνα,αυτος ειναι ο πιο ασφαλης και οικονομικος τροπος να τα παραλαβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η zoo έγραψε: #1.471 05-11-08 21:40 Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 462_0.jpg 15,2 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.472 05-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Click για ανάπτυξη... Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.473 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ενημερωση προς γατομαμαδες που ναμενουν γατοπιατακια:Θα στειλω με κουριερ τα πιατακια της Prince και της Ελενης.Οποια αλλη ενδιαφερεται να πει εγκαιρως,αλλιως θα υποθεσω οτι θα τα παρει απο Αθηνα.Επαναλαμβανω οτι αν δεν μπορειτε ή δεν θελετε να τα παρετε απο Αθηνα,αυτος ειναι ο πιο ασφαλης και οικονομικος τροπος να τα παραλαβετε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 21:40 Η zoo έγραψε: #1.471 05-11-08 21:40 Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 462_0.jpg 15,2 KB · Εμφανίσεις: 43 ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.472 05-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Click για ανάπτυξη... Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.473 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.472 05-11-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Click για ανάπτυξη... Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.473 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν, να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή! Click για ανάπτυξη... Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.473 05-11-08 22:25 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... πολύ ωραία αντικείμενα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:36 Η moukelis έγραψε: #1.474 05-11-08 22:36 Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 22:42 Η zoo έγραψε: #1.475 05-11-08 22:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo; Click για ανάπτυξη... Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν). Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια. Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά. Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα. Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή; Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:05 Η moukelis έγραψε: #1.476 05-11-08 23:05 Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:15 Η zoo έγραψε: #1.477 05-11-08 23:15 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 5 Νοεμβρίου 2008 στις 23:26 Η moukelis έγραψε: #1.478 05-11-08 23:26 Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρώτησέ την τι υπάρχει σε διπλή,γιατί δεν ξέρω σε τι μέγεθος βγαίνουν αυτές...Περίπου ίδιες τιμές έχουν αυτες που μου άρεσαν,οποτε αν μπορει να φερει ας μας πει στο περιπου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:03 Η darkjudith: #1.479 06-11-08 15:03 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 72 73 74 75 76 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 74 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας. Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/ Click για ανάπτυξη... Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Νοεμβρίου 2008 στις 15:29 Η Fotini έγραψε: #1.480 06-11-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum? Click για ανάπτυξη... νομίζω Σόλωνος 65 Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη Νομική Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.