ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αν σε ενδιαφέρει να ρωτήσω τις ΓερμανίδεςΚαλέ τι ΤΕΛΕΙΑ πραγματάκια είναι αυτά????
Άραγε στέλνουν και στο εξωτερικό ?![]()
...μπορείς να ράψεις τα ονόματά τους πάνω... ή ό,τι άλλο θέλεις...Τιμές έχει στο site? Δεν είδα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλέ τι ΤΕΛΕΙΑ πραγματάκια είναι αυτά????
Άραγε στέλνουν και στο εξωτερικό ?![]()
Τους έστειλα μειλ
...για να δούμε τι θα πούνε!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νομίζω τις χρησιμποποιούν στις εκθέσεις ράβοντας πάνω το όνομα του εκτροφείου ή του ζώου και συγχρόνως καλύπτουν τη θέα του ζώου κάνοντας του φωλίτσα για να μη φοβάται...Για κάποια έχει.Κι εμενα μου αρεσε πολυ αυτη η κουκουλιτσα για τη γατοφορο,ειναι πολυ πρακτικη!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τέλεια!Τους έστειλα μειλ...για να δούμε τι θα πούνε!
![]()

zoo
Πολύ δραστήριο μέλος

Ισχύουν;
Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ...
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
και εμένα οι τιμές μου φαίνονται πολύ λογικές...Καλά είναι τέλεια! Συγγνώμη αλλά είχε κάτι εξεφτυλιστικές τιμές της τάξης του 1 εώς 15 ευρώ το σάιτ!!!!
Ισχύουν;![]()
Αν, ναι τότε μας κλέβουν πλουσιοπάροχα στην Ελλάδα τα πετ-σοπ...
![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή!

moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Σας παραθέτω και την ιστοσελίδα: https://www.rosina-wachtmeister-shop.de/
Συνημμένα
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πάντως αν ασχοληθεί...πελατεία στην Αθήνα της έχουμεΑυτό που σκέφτομαι εγώ είναι, αν βρω τα υφάσματα που έχουν,να βάλω την μάνα μου να ράβει σεντονάκια, κουβερτάκια, μαξιλαράκια, τσαντάκια και όλα τα -άκια...με ή χωρίς κέντιμα, και να έχουμε δική μας παραγωγή!
![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολύ ωραία αντικείμενα...Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας.

moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειναι πραγματι πολυ ωραια,εμενα μου αρεσαν πολυ οι παπλωματοθηκες!Ειχε τιποτα τετοιο zoo;
Δεν είδα όχι. Έχει ποδιές, πετσέτες κουζίνας, γάντια, πετσέτες μπάνιου, λίγες μπλούζες, πυζάμες,κουρτίνες, διακοσμητικά, είδη κουζίνας, τσάντες και ότι φανταστείτε ( σχεδόν).
Δεν είναι όλα από την ίδια εταιρεία, αλλά δουλεύει πολύ με το Haronds ( τώρα το έγραψα καλά αυτό
της Αγγλίας. ειδικά στις τσάντες που συνήθως είναι για ψώνια.Εγώ την ποδιά την πήρα 23 ευρώ και στο σάιτ έχει περίπου 19 ευρώ. Δεν έχει μεγάλη διαφορά.
Της είπα να μου παραγγείλει και ίδια πετσέτα για την κουζίνα.
Θέλεις να τη ρωτήσω για παπλωματοθήκη καιπόσο κάνει; Για μονή ή διπλή;
Στέλνει και με αντικαταβολή πάντως, να ξέρεις. Και αν της πω εγώ που ψωνίζω χρόνια, νομίζω δεν θα έχεις πρόβλημα.
moukelis
Επιφανές μέλος
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Α,θαυμασια!Ρωτησε αν μπορεις για μια διπλη,με τα μαξιλαρια της.Σ'ευχαριστω εκ των προτερων!
Επειδή δεν είδα όλο το σάιτ που έβαλα...είδες κάποια συγκεκριμένη;
moukelis
Επιφανές μέλος
darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Kοιτάξτε τι πήρα σήμερα από το animal forum, το μαγαζί στο Κολωνάκι που όλα του τα είδη έχουν σχέση με τα ζώα. Είναι ποδιά κουζίνας.
Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum?
Fotini
Διάσημο μέλος
Που ακριβώς βρίσκεται στο Κολωνάκι το animal forum?
νομίζω Σόλωνος 65
Είχα πάει πριν λίγο καιρό, είναι πολύ καλό
Αν πας από Ομόνοια είναι μετά τη ΝομικήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool