Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
νεα ιδεα!!!!!!!!πολλοι ειναι αυτοι που εχουν τα ποντικακια απο τα lidl!!!!!εμενα το ενα μου το ψιλοχαλασε η Ηρω!!οποτε πηρα ενα σκοινακι και το κρεμασα απο την κασα της πορτας και να το αποτελεσμα!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Υ.Σ:καλο ειναι βεβαια να μην βρισκεστε σε αποσταση βολης γιατι ποτε δεν ξερετε

Καλά πως το έκανε αυτό; :hmm: Εμένα που τα πέταξε μέσα στο χώμα, τα έβαλα στο πλυντήριο για πλύσιμο, γιατί θεώρησα ότι ούτως ή άλλως θα είναι άχρηστα πλέον.
Δεν έπαθαν τίποτα. Δουλεύουν κανονικά.:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά πως το έκανε αυτό; :hmm: Εμένα που τα πέταξε μέσα στο χώμα, τα έβαλα στο πλυντήριο για πλύσιμο, γιατί θεώρησα ότι ούτως ή άλλως θα είναι άχρηστα πλέον.
Δεν έπαθαν τίποτα. Δουλεύουν κανονικά.:blink:

ναι????εμενα αυτο το μαυρο ηταν το πρωτο που της εδωσα και τωρα τραβας το κορδονι και ισα που δουλευει!!!το τραβαγε μονη της το κορδονακι και το χαλασε!!το κρεμασα απο την πορτα με σκοινι και γινεται πανικος δεν σταματαει με τπτ!!!!!!μονο 2 λεπτα για νερο!!!!!!:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημερα επιτελους πηραμε την γατοπολυκατοικια μας.:up:
Προς το παρον την εχουμε κρεμασει σε μια πορτα, και τα δυο γατια μου την εγκαινιασαν απο την πρωτη στιγμη.:up:

ξεχασα να ρωτησω τη γατοπολυκατοικια απο τα carrfour την πηρατε?????αν οχι ξερει κανεις αν θα ξαναφερει το carrfour????

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας.Ηδη την χαιρονται πολυ την γατοπολυκατοικια.Ο Αρης σκαρφαλωνει μεχρι το ρετιρε και βγαινει και εξω.:up:Η Μυρτουλα που βαριεται, μπαινει στον πρωτο,το πολυ στον δευτερο οροφο.:)
Ρια την πηρα απο το carrefour στην Ευκαρπια Θεσ/νικης με 9.90Ευρω.
Τωρα τις εφερε για πρωτη φορα.:D

Tα δικά μου ο Χουχουδίτος τη σνόμπαρε και η Ελίνα τη φχαριστήθηκε! Κλασσικά. Πάντως εμένα πολύ μ' αρέσει!

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας.Ηδη την χαιρονται πολυ την γατοπολυκατοικια.Ο Αρης σκαρφαλωνει μεχρι το ρετιρε και βγαινει και εξω.:up:Η Μυρτουλα που βαριεται, μπαινει στον πρωτο,το πολυ στον δευτερο οροφο.:)
Ρια την πηρα απο το carrefour στην Ευκαρπια Θεσ/νικης με 9.90Ευρω.
Τωρα τις εφερε για πρωτη φορα.:D

ευχαριστώ πολύ Νικη θα ρίξω μια ματια στα carrfour στην αθηνα μπας και βρω και γω!!!!καλορίζικη και παλι!!!!!!!!:up::up:

ξεχασα να ρωτησω τη γατοπολυκατοικια απο τα carrfour την πηρατε?????αν οχι ξερει κανεις αν θα ξαναφερει το carrfour????
Το carefour στη Νεα Ιωνια, Ιφιγενειας λεγεται ο δρομος, εχει ακομη καποια κομματια αλλα με 29,9 ευρω. :hmm::)

Το carefour στη Νεα Ιωνια, Ιφιγενειας λεγεται ο δρομος, εχει ακομη καποια κομματια αλλα με 29,9 ευρω. :hmm::)
Μπα!Έφεραν και οι δικοί μας Άντα...!!!????Πως και έτσι???Εμείς τα γλιτώσαμε τα 20 ευρώ ε??;):)

Μπα!Έφεραν και οι δικοί μας Άντα...!!!????Πως και έτσι???Εμείς τα γλιτώσαμε τα 20 ευρώ ε??;):)
Ασε γιατι εκει που τα εχουν, πρεπει να ριξεις τα χαρτια, να διαβασεις τη κρυσταλλινη σφαιρα και αν εισαι και κ..λ....φαρδος μπορει και να τα βρεις :lol::lol::lol:

Bρε κοριτσια απο χτες διαβαζω για αυτη τη γατοπολυκατοικια...εχετε καποια φωτογραφια να τη δω ?Πολυ ντορος βλεπω γινεται.
Ευχαριστω

είναι στη σελ. 149:)

Και στη σελιδα 69 εκει που αρχισε το κυνηγι του θησαυρου!!!! :):)

Χθες ήμουν στο καρφούρ και είχε στα είδη ζώων, βαλιτσάκι μεταφοράς πλαστικό και με πλαστικό κάγκελο μπροστά μόνο 10 ευρώ!
Και κλειστή τουαλέτα...:hmm: κάπου εκεί, δεν θυμάμαι ακριβώς τιμή! :redface:

Αλλά δεν έλεγε το πλαστικό της τελευταίας. Δεν ήταν και η καλύτερη ποιότητα.
Η γατοφόρος ήταν ίδια μάρκα με αυτή που πήρα από πετ-σοπ, αλλά διαφορετική.

Kαλά έχουμε τρελλαθεί τελείως. Αν είναι δυνατόν! :blink:

Κοιτάξτε τι κάνουν κάποιοι :mad:, στα ζωάκια τους. Καλά υπάρχει πολύ ανωμαλία εντέλλει σε αυτόν τον κόσμο...

https://www.drsfostersmith.com/produ...f=AA&srccode=cii_5217346&cpncode=24-6962761-2

Κοιτάξτε τι κάνουν κάποιοι :mad:, στα ζωάκια τους. Καλά υπάρχει πολύ ανωμαλία εντέλλει σε αυτόν τον κόσμο...

https://www.drsfostersmith.com/produ...f=AA&srccode=cii_5217346&cpncode=24-6962761-2

:down::down::down::down:

ελεοςςς:mad::mad::mad::down::down::down:

Σορρυ ποιο ακριβως ειναι το περιεργο? οι θηκες για τα νυχια? :hmm:

Σορρυ ποιο ακριβως ειναι το περιεργο? οι θηκες για τα νυχια? :hmm:

Εσένα σου φάνηκε φυσιολογικό; :blink: Θα το έκανες στα γατούλια σου;

Εσένα σου φάνηκε φυσιολογικό; :blink: Θα το έκανες στα γατούλια σου;
Λοιπον απλα θελω να πω, οτι αυτες οι θηκες βγηκαν εναντιον στη ταση να το πω? τελοσπα στο declawing!! τι ειναι αυτο? αφεντικα που εχουν κουραστει? βαρεθει? να ξυνει η γατα τα νυχια της και θελουν να την περασουν απο χειρουργειο ωστε να της αφαιρεσουν τα νυχια!!! :down::down: ειναι απλες θηκες που μπαινουν στα νυχια, με μια ειδικα κολλα, και μετα απο μερικες εβδομαδες που μεγαλωνουν φυσιολογικα τα νυχια της γατας, πεφτουν μονα τους.
Και ναι τα εχω παραγγειλει, τα εχω χρησιμοποιησει και δεν το το θεωρω κακο, αλλα ουτε κακο στη γατα μου δεν εκανε.....:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back