Γατο-αξεσουάρ / κατασκευές

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δυο γατιά έχω αλλά τα Νινομελάκια μου βαριούνται εύκολα τα συνηθισμένα γατόδεντρα:rolleyes: Λέω, αν βρεις κανένα με κλειστά σημεία και ορόφους, δες και καμιά ενδεικτική τιμή και μου λες. Μην αγχώνεσαι όμως, θα φροντίσω να κάνω κι εγώ επίσκεψη κάποια στιγμή σύντομα:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δυο γατιά έχω αλλά τα Νινομελάκια μου βαριούνται εύκολα τα συνηθισμένα γατόδεντρα:rolleyes: Λέω, αν βρεις κανένα με κλειστά σημεία και ορόφους, δες και καμιά ενδεικτική τιμή και μου λες. Μην αγχώνεσαι όμως, θα φροντίσω να κάνω κι εγώ επίσκεψη κάποια στιγμή σύντομα:)
Στειλε μου με Pm μέχρι ποσα χρήματα θες να ειναι...εχω δει κι ενα πολύ ωραιο εκρού στο Μελισσια που έχει και κυβάκι αλλά ειναι λιγο τσιμπημένο...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο....

Έχετε σκεφτεί πόσο εύκολα μπορείτε να μετατρέψετε το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που αγοράσατε, σε ξύστρα για τα νύχια της γάτας σας;

Σίγουρα όσοι έχετε αγοράσει ποτέ φύσικο έλατο από καλλιεργητή (η γύφτο :D) κάποια στιγμή το μετανιώσατε όταν άρχισε να ξερένεται και να μαδάει...

Αντί όμως να το πετάξετε μετά τις γιορτές, μπορείτε να το κόψετε στο επιθυμιτό μήκος - από τη βάση δηλαδή, μέχρι το ύψος που φτάνει η γάτα σας - και αφού το απαλλάξετε από τα διάφορα κλαδιά που έχει με ένα μαχαίρι, να το αλείψετε με κόλλα και να τυλίξετε γύρο του χοντρό βαμβακερό σκοινί. Πινέζες μπορεί να σας βοηθίσουν αρκετά στο τύλιγμα.

Πρίν πολλά χρόνια, όταν είχα τον προηγούμενο γάτο μου, έκανα αυτή την κατασκευή με ένα δέντρο που βρήκα πεταμένο στο δρόμο (οικολόγοι σου λέεει μετά) και φυσικά έγεινε αμέσως το αγαπημένο του παιχνίδι.

Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ...

https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html

Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά

Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ...

https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html

Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά

Το είχα πετύχει παλιά αυτό το site, όταν έψαχνα κι εγώ διάφορα στο Διαδίκτυο...έχει κάτι, όμως, που δε μου αρέσει..νομίζω ότι δεν έχει ποικιλία και είναι κάπως "προχειροφτιαγμένο"...από τιμές, μάλλον μέτριο:hmm:

Πηραμε σπιτακι :)
ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου...:P

Συνημμένα

• CIMG2542.JPG
    CIMG2542.JPG
    49 KB · Εμφανίσεις: 25
  • CIMG2543.JPG
    CIMG2543.JPG
    50,1 KB · Εμφανίσεις: 44
  • CIMG2544.JPG
    CIMG2544.JPG
    49,3 KB · Εμφανίσεις: 19
  • CIMG2545.JPG
    CIMG2545.JPG
    51,9 KB · Εμφανίσεις: 29

Με γεια σας:) Ωραίο είναι:up:

Αχ!! τι όμορφο!!! Με γεια!!!:up:

Φοβερό το σπιτάκι σας! Με γεια σας και χαρά σας! Να μην κρυώνει το παιδί έξω τώρα που χειμωνιάζει, αλλά να την αράζει σαν κούκλος που είναι στο κουκλίστικο σαλέ του!!!

Γιούλη τί ωραία που είναι τα μωρά σου μέσα στο σπιτάκι!!!:P:P
Σκέφτομαι κι εγώ κατά την Ανοιξη να φτιάξω κάτι κλειστο έξω στον κήπο μου για να παίζουν τα μικρά!!Να τα βλέπει λίγο και ο ήλιος!!!:D

Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται?

Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! :)

Σας ευχαριστω παιδια:)
Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα...

Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι...:D

Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. :happy:
Χαίρομαι που με πρόλαβες.

Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι...:D

Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. :happy:
Χαίρομαι που με πρόλαβες.
Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες....

Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα!:up:
modern_cat_furniture.jpg

Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα!:up:
modern_cat_furniture.jpg

Είναι καταπληκτικό, όντως!!!:up:

modern_cat_furniture.jpg

Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα;

Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα;

Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα..:hmm:

Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα..:hmm:
επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back