stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:44 Η stellak έγραψε: #1.721 22-12-08 12:44 Δυο γατιά έχω αλλά τα Νινομελάκια μου βαριούνται εύκολα τα συνηθισμένα γατόδεντρα Λέω, αν βρεις κανένα με κλειστά σημεία και ορόφους, δες και καμιά ενδεικτική τιμή και μου λες. Μην αγχώνεσαι όμως, θα φροντίσω να κάνω κι εγώ επίσκεψη κάποια στιγμή σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.722 22-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δυο γατιά έχω αλλά τα Νινομελάκια μου βαριούνται εύκολα τα συνηθισμένα γατόδεντρα Λέω, αν βρεις κανένα με κλειστά σημεία και ορόφους, δες και καμιά ενδεικτική τιμή και μου λες. Μην αγχώνεσαι όμως, θα φροντίσω να κάνω κι εγώ επίσκεψη κάποια στιγμή σύντομα Click για ανάπτυξη... Στειλε μου με Pm μέχρι ποσα χρήματα θες να ειναι...εχω δει κι ενα πολύ ωραιο εκρού στο Μελισσια που έχει και κυβάκι αλλά ειναι λιγο τσιμπημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pancyber Νεοφερμένο μέλος Ο pancyber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο pancyber έγραψε: #1.723 22-12-08 13:28 Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.... Έχετε σκεφτεί πόσο εύκολα μπορείτε να μετατρέψετε το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που αγοράσατε, σε ξύστρα για τα νύχια της γάτας σας; Σίγουρα όσοι έχετε αγοράσει ποτέ φύσικο έλατο από καλλιεργητή (η γύφτο ) κάποια στιγμή το μετανιώσατε όταν άρχισε να ξερένεται και να μαδάει... Αντί όμως να το πετάξετε μετά τις γιορτές, μπορείτε να το κόψετε στο επιθυμιτό μήκος - από τη βάση δηλαδή, μέχρι το ύψος που φτάνει η γάτα σας - και αφού το απαλλάξετε από τα διάφορα κλαδιά που έχει με ένα μαχαίρι, να το αλείψετε με κόλλα και να τυλίξετε γύρο του χοντρό βαμβακερό σκοινί. Πινέζες μπορεί να σας βοηθίσουν αρκετά στο τύλιγμα. Πρίν πολλά χρόνια, όταν είχα τον προηγούμενο γάτο μου, έκανα αυτή την κατασκευή με ένα δέντρο που βρήκα πεταμένο στο δρόμο (οικολόγοι σου λέεει μετά) και φυσικά έγεινε αμέσως το αγαπημένο του παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:54 Η Melini έγραψε: #1.724 23-12-08 11:54 Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ... https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Fotini έγραψε: #1.725 23-12-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ... https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά Click για ανάπτυξη... Το είχα πετύχει παλιά αυτό το site, όταν έψαχνα κι εγώ διάφορα στο Διαδίκτυο...έχει κάτι, όμως, που δε μου αρέσει..νομίζω ότι δεν έχει ποικιλία και είναι κάπως "προχειροφτιαγμένο"...από τιμές, μάλλον μέτριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.726 24-12-08 10:25 Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2542.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 36 CIMG2543.JPG 50,1 KB · Εμφανίσεις: 54 CIMG2544.JPG 49,3 KB · Εμφανίσεις: 30 CIMG2545.JPG 51,9 KB · Εμφανίσεις: 39 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Fotini έγραψε: #1.727 24-12-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια σας Ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Μαριάννα&ξανις!!: #1.728 24-12-08 11:49 Αχ!! τι όμορφο!!! Με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η chryssa έγραψε: #1.729 24-12-08 12:29 Φοβερό το σπιτάκι σας! Με γεια σας και χαρά σας! Να μην κρυώνει το παιδί έξω τώρα που χειμωνιάζει, αλλά να την αράζει σαν κούκλος που είναι στο κουκλίστικο σαλέ του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ESTELLE έγραψε: #1.730 24-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τί ωραία που είναι τα μωρά σου μέσα στο σπιτάκι!!! Σκέφτομαι κι εγώ κατά την Ανοιξη να φτιάξω κάτι κλειστο έξω στον κήπο μου για να παίζουν τα μικρά!!Να τα βλέπει λίγο και ο ήλιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η darkjudith: #1.731 24-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η stellak έγραψε: #1.732 24-12-08 13:16 Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.733 24-12-08 19:08 Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δυο γατιά έχω αλλά τα Νινομελάκια μου βαριούνται εύκολα τα συνηθισμένα γατόδεντρα Λέω, αν βρεις κανένα με κλειστά σημεία και ορόφους, δες και καμιά ενδεικτική τιμή και μου λες. Μην αγχώνεσαι όμως, θα φροντίσω να κάνω κι εγώ επίσκεψη κάποια στιγμή σύντομα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.722 22-12-08 12:50 Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δυο γατιά έχω αλλά τα Νινομελάκια μου βαριούνται εύκολα τα συνηθισμένα γατόδεντρα Λέω, αν βρεις κανένα με κλειστά σημεία και ορόφους, δες και καμιά ενδεικτική τιμή και μου λες. Μην αγχώνεσαι όμως, θα φροντίσω να κάνω κι εγώ επίσκεψη κάποια στιγμή σύντομα Click για ανάπτυξη... Στειλε μου με Pm μέχρι ποσα χρήματα θες να ειναι...εχω δει κι ενα πολύ ωραιο εκρού στο Μελισσια που έχει και κυβάκι αλλά ειναι λιγο τσιμπημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. pancyber Νεοφερμένο μέλος Ο pancyber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο pancyber έγραψε: #1.723 22-12-08 13:28 Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.... Έχετε σκεφτεί πόσο εύκολα μπορείτε να μετατρέψετε το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που αγοράσατε, σε ξύστρα για τα νύχια της γάτας σας; Σίγουρα όσοι έχετε αγοράσει ποτέ φύσικο έλατο από καλλιεργητή (η γύφτο ) κάποια στιγμή το μετανιώσατε όταν άρχισε να ξερένεται και να μαδάει... Αντί όμως να το πετάξετε μετά τις γιορτές, μπορείτε να το κόψετε στο επιθυμιτό μήκος - από τη βάση δηλαδή, μέχρι το ύψος που φτάνει η γάτα σας - και αφού το απαλλάξετε από τα διάφορα κλαδιά που έχει με ένα μαχαίρι, να το αλείψετε με κόλλα και να τυλίξετε γύρο του χοντρό βαμβακερό σκοινί. Πινέζες μπορεί να σας βοηθίσουν αρκετά στο τύλιγμα. Πρίν πολλά χρόνια, όταν είχα τον προηγούμενο γάτο μου, έκανα αυτή την κατασκευή με ένα δέντρο που βρήκα πεταμένο στο δρόμο (οικολόγοι σου λέεει μετά) και φυσικά έγεινε αμέσως το αγαπημένο του παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:54 Η Melini έγραψε: #1.724 23-12-08 11:54 Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ... https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Fotini έγραψε: #1.725 23-12-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ... https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά Click για ανάπτυξη... Το είχα πετύχει παλιά αυτό το site, όταν έψαχνα κι εγώ διάφορα στο Διαδίκτυο...έχει κάτι, όμως, που δε μου αρέσει..νομίζω ότι δεν έχει ποικιλία και είναι κάπως "προχειροφτιαγμένο"...από τιμές, μάλλον μέτριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.726 24-12-08 10:25 Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2542.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 36 CIMG2543.JPG 50,1 KB · Εμφανίσεις: 54 CIMG2544.JPG 49,3 KB · Εμφανίσεις: 30 CIMG2545.JPG 51,9 KB · Εμφανίσεις: 39 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Fotini έγραψε: #1.727 24-12-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια σας Ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Μαριάννα&ξανις!!: #1.728 24-12-08 11:49 Αχ!! τι όμορφο!!! Με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η chryssa έγραψε: #1.729 24-12-08 12:29 Φοβερό το σπιτάκι σας! Με γεια σας και χαρά σας! Να μην κρυώνει το παιδί έξω τώρα που χειμωνιάζει, αλλά να την αράζει σαν κούκλος που είναι στο κουκλίστικο σαλέ του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ESTELLE έγραψε: #1.730 24-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τί ωραία που είναι τα μωρά σου μέσα στο σπιτάκι!!! Σκέφτομαι κι εγώ κατά την Ανοιξη να φτιάξω κάτι κλειστο έξω στον κήπο μου για να παίζουν τα μικρά!!Να τα βλέπει λίγο και ο ήλιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η darkjudith: #1.731 24-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η stellak έγραψε: #1.732 24-12-08 13:16 Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.733 24-12-08 19:08 Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από stellak: Δυο γατιά έχω αλλά τα Νινομελάκια μου βαριούνται εύκολα τα συνηθισμένα γατόδεντρα Λέω, αν βρεις κανένα με κλειστά σημεία και ορόφους, δες και καμιά ενδεικτική τιμή και μου λες. Μην αγχώνεσαι όμως, θα φροντίσω να κάνω κι εγώ επίσκεψη κάποια στιγμή σύντομα Click για ανάπτυξη... Στειλε μου με Pm μέχρι ποσα χρήματα θες να ειναι...εχω δει κι ενα πολύ ωραιο εκρού στο Μελισσια που έχει και κυβάκι αλλά ειναι λιγο τσιμπημένο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pancyber Νεοφερμένο μέλος Ο pancyber αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 44 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 9 μηνύματα. 22 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:28 Ο pancyber έγραψε: #1.723 22-12-08 13:28 Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.... Έχετε σκεφτεί πόσο εύκολα μπορείτε να μετατρέψετε το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που αγοράσατε, σε ξύστρα για τα νύχια της γάτας σας; Σίγουρα όσοι έχετε αγοράσει ποτέ φύσικο έλατο από καλλιεργητή (η γύφτο ) κάποια στιγμή το μετανιώσατε όταν άρχισε να ξερένεται και να μαδάει... Αντί όμως να το πετάξετε μετά τις γιορτές, μπορείτε να το κόψετε στο επιθυμιτό μήκος - από τη βάση δηλαδή, μέχρι το ύψος που φτάνει η γάτα σας - και αφού το απαλλάξετε από τα διάφορα κλαδιά που έχει με ένα μαχαίρι, να το αλείψετε με κόλλα και να τυλίξετε γύρο του χοντρό βαμβακερό σκοινί. Πινέζες μπορεί να σας βοηθίσουν αρκετά στο τύλιγμα. Πρίν πολλά χρόνια, όταν είχα τον προηγούμενο γάτο μου, έκανα αυτή την κατασκευή με ένα δέντρο που βρήκα πεταμένο στο δρόμο (οικολόγοι σου λέεει μετά) και φυσικά έγεινε αμέσως το αγαπημένο του παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:54 Η Melini έγραψε: #1.724 23-12-08 11:54 Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ... https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Fotini έγραψε: #1.725 23-12-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ... https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά Click για ανάπτυξη... Το είχα πετύχει παλιά αυτό το site, όταν έψαχνα κι εγώ διάφορα στο Διαδίκτυο...έχει κάτι, όμως, που δε μου αρέσει..νομίζω ότι δεν έχει ποικιλία και είναι κάπως "προχειροφτιαγμένο"...από τιμές, μάλλον μέτριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.726 24-12-08 10:25 Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2542.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 36 CIMG2543.JPG 50,1 KB · Εμφανίσεις: 54 CIMG2544.JPG 49,3 KB · Εμφανίσεις: 30 CIMG2545.JPG 51,9 KB · Εμφανίσεις: 39 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Fotini έγραψε: #1.727 24-12-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια σας Ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Μαριάννα&ξανις!!: #1.728 24-12-08 11:49 Αχ!! τι όμορφο!!! Με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η chryssa έγραψε: #1.729 24-12-08 12:29 Φοβερό το σπιτάκι σας! Με γεια σας και χαρά σας! Να μην κρυώνει το παιδί έξω τώρα που χειμωνιάζει, αλλά να την αράζει σαν κούκλος που είναι στο κουκλίστικο σαλέ του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ESTELLE έγραψε: #1.730 24-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τί ωραία που είναι τα μωρά σου μέσα στο σπιτάκι!!! Σκέφτομαι κι εγώ κατά την Ανοιξη να φτιάξω κάτι κλειστο έξω στον κήπο μου για να παίζουν τα μικρά!!Να τα βλέπει λίγο και ο ήλιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η darkjudith: #1.731 24-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η stellak έγραψε: #1.732 24-12-08 13:16 Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.733 24-12-08 19:08 Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.... Έχετε σκεφτεί πόσο εύκολα μπορείτε να μετατρέψετε το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που αγοράσατε, σε ξύστρα για τα νύχια της γάτας σας; Σίγουρα όσοι έχετε αγοράσει ποτέ φύσικο έλατο από καλλιεργητή (η γύφτο ) κάποια στιγμή το μετανιώσατε όταν άρχισε να ξερένεται και να μαδάει... Αντί όμως να το πετάξετε μετά τις γιορτές, μπορείτε να το κόψετε στο επιθυμιτό μήκος - από τη βάση δηλαδή, μέχρι το ύψος που φτάνει η γάτα σας - και αφού το απαλλάξετε από τα διάφορα κλαδιά που έχει με ένα μαχαίρι, να το αλείψετε με κόλλα και να τυλίξετε γύρο του χοντρό βαμβακερό σκοινί. Πινέζες μπορεί να σας βοηθίσουν αρκετά στο τύλιγμα. Πρίν πολλά χρόνια, όταν είχα τον προηγούμενο γάτο μου, έκανα αυτή την κατασκευή με ένα δέντρο που βρήκα πεταμένο στο δρόμο (οικολόγοι σου λέεει μετά) και φυσικά έγεινε αμέσως το αγαπημένο του παιχνίδι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Melini Διάσημο μέλος Η Melini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Κηφισιά (Αττική). Έχει γράψει 2.690 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:54 Η Melini έγραψε: #1.724 23-12-08 11:54 Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ... https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Fotini έγραψε: #1.725 23-12-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ... https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά Click για ανάπτυξη... Το είχα πετύχει παλιά αυτό το site, όταν έψαχνα κι εγώ διάφορα στο Διαδίκτυο...έχει κάτι, όμως, που δε μου αρέσει..νομίζω ότι δεν έχει ποικιλία και είναι κάπως "προχειροφτιαγμένο"...από τιμές, μάλλον μέτριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.726 24-12-08 10:25 Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2542.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 36 CIMG2543.JPG 50,1 KB · Εμφανίσεις: 54 CIMG2544.JPG 49,3 KB · Εμφανίσεις: 30 CIMG2545.JPG 51,9 KB · Εμφανίσεις: 39 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Fotini έγραψε: #1.727 24-12-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια σας Ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Μαριάννα&ξανις!!: #1.728 24-12-08 11:49 Αχ!! τι όμορφο!!! Με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η chryssa έγραψε: #1.729 24-12-08 12:29 Φοβερό το σπιτάκι σας! Με γεια σας και χαρά σας! Να μην κρυώνει το παιδί έξω τώρα που χειμωνιάζει, αλλά να την αράζει σαν κούκλος που είναι στο κουκλίστικο σαλέ του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ESTELLE έγραψε: #1.730 24-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τί ωραία που είναι τα μωρά σου μέσα στο σπιτάκι!!! Σκέφτομαι κι εγώ κατά την Ανοιξη να φτιάξω κάτι κλειστο έξω στον κήπο μου για να παίζουν τα μικρά!!Να τα βλέπει λίγο και ο ήλιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η darkjudith: #1.731 24-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η stellak έγραψε: #1.732 24-12-08 13:16 Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.733 24-12-08 19:08 Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ... https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 23 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:37 Η Fotini έγραψε: #1.725 23-12-08 13:37 Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ... https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά Click για ανάπτυξη... Το είχα πετύχει παλιά αυτό το site, όταν έψαχνα κι εγώ διάφορα στο Διαδίκτυο...έχει κάτι, όμως, που δε μου αρέσει..νομίζω ότι δεν έχει ποικιλία και είναι κάπως "προχειροφτιαγμένο"...από τιμές, μάλλον μέτριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.726 24-12-08 10:25 Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2542.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 36 CIMG2543.JPG 50,1 KB · Εμφανίσεις: 54 CIMG2544.JPG 49,3 KB · Εμφανίσεις: 30 CIMG2545.JPG 51,9 KB · Εμφανίσεις: 39 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Fotini έγραψε: #1.727 24-12-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια σας Ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Μαριάννα&ξανις!!: #1.728 24-12-08 11:49 Αχ!! τι όμορφο!!! Με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η chryssa έγραψε: #1.729 24-12-08 12:29 Φοβερό το σπιτάκι σας! Με γεια σας και χαρά σας! Να μην κρυώνει το παιδί έξω τώρα που χειμωνιάζει, αλλά να την αράζει σαν κούκλος που είναι στο κουκλίστικο σαλέ του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ESTELLE έγραψε: #1.730 24-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τί ωραία που είναι τα μωρά σου μέσα στο σπιτάκι!!! Σκέφτομαι κι εγώ κατά την Ανοιξη να φτιάξω κάτι κλειστο έξω στον κήπο μου για να παίζουν τα μικρά!!Να τα βλέπει λίγο και ο ήλιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η darkjudith: #1.731 24-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η stellak έγραψε: #1.732 24-12-08 13:16 Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.733 24-12-08 19:08 Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Melini: Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ... https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά Click για ανάπτυξη... Το είχα πετύχει παλιά αυτό το site, όταν έψαχνα κι εγώ διάφορα στο Διαδίκτυο...έχει κάτι, όμως, που δε μου αρέσει..νομίζω ότι δεν έχει ποικιλία και είναι κάπως "προχειροφτιαγμένο"...από τιμές, μάλλον μέτριο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.726 24-12-08 10:25 Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα CIMG2542.JPG 49 KB · Εμφανίσεις: 36 CIMG2543.JPG 50,1 KB · Εμφανίσεις: 54 CIMG2544.JPG 49,3 KB · Εμφανίσεις: 30 CIMG2545.JPG 51,9 KB · Εμφανίσεις: 39 Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Fotini έγραψε: #1.727 24-12-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια σας Ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Μαριάννα&ξανις!!: #1.728 24-12-08 11:49 Αχ!! τι όμορφο!!! Με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η chryssa έγραψε: #1.729 24-12-08 12:29 Φοβερό το σπιτάκι σας! Με γεια σας και χαρά σας! Να μην κρυώνει το παιδί έξω τώρα που χειμωνιάζει, αλλά να την αράζει σαν κούκλος που είναι στο κουκλίστικο σαλέ του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ESTELLE έγραψε: #1.730 24-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τί ωραία που είναι τα μωρά σου μέσα στο σπιτάκι!!! Σκέφτομαι κι εγώ κατά την Ανοιξη να φτιάξω κάτι κλειστο έξω στον κήπο μου για να παίζουν τα μικρά!!Να τα βλέπει λίγο και ο ήλιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η darkjudith: #1.731 24-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η stellak έγραψε: #1.732 24-12-08 13:16 Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.733 24-12-08 19:08 Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:33 Η Fotini έγραψε: #1.727 24-12-08 11:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια σας Ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Μαριάννα&ξανις!!: #1.728 24-12-08 11:49 Αχ!! τι όμορφο!!! Με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η chryssa έγραψε: #1.729 24-12-08 12:29 Φοβερό το σπιτάκι σας! Με γεια σας και χαρά σας! Να μην κρυώνει το παιδί έξω τώρα που χειμωνιάζει, αλλά να την αράζει σαν κούκλος που είναι στο κουκλίστικο σαλέ του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ESTELLE έγραψε: #1.730 24-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τί ωραία που είναι τα μωρά σου μέσα στο σπιτάκι!!! Σκέφτομαι κι εγώ κατά την Ανοιξη να φτιάξω κάτι κλειστο έξω στον κήπο μου για να παίζουν τα μικρά!!Να τα βλέπει λίγο και ο ήλιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η darkjudith: #1.731 24-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η stellak έγραψε: #1.732 24-12-08 13:16 Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.733 24-12-08 19:08 Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια σας Ωραίο είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μαριάννα&ξανις!! Νεοφερμένο μέλος Η Μαριάννα&ξανις!! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 117 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Μαριάννα&ξανις!!: #1.728 24-12-08 11:49 Αχ!! τι όμορφο!!! Με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η chryssa έγραψε: #1.729 24-12-08 12:29 Φοβερό το σπιτάκι σας! Με γεια σας και χαρά σας! Να μην κρυώνει το παιδί έξω τώρα που χειμωνιάζει, αλλά να την αράζει σαν κούκλος που είναι στο κουκλίστικο σαλέ του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ESTELLE έγραψε: #1.730 24-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τί ωραία που είναι τα μωρά σου μέσα στο σπιτάκι!!! Σκέφτομαι κι εγώ κατά την Ανοιξη να φτιάξω κάτι κλειστο έξω στον κήπο μου για να παίζουν τα μικρά!!Να τα βλέπει λίγο και ο ήλιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η darkjudith: #1.731 24-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η stellak έγραψε: #1.732 24-12-08 13:16 Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.733 24-12-08 19:08 Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ!! τι όμορφο!!! Με γεια!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:29 Η chryssa έγραψε: #1.729 24-12-08 12:29 Φοβερό το σπιτάκι σας! Με γεια σας και χαρά σας! Να μην κρυώνει το παιδί έξω τώρα που χειμωνιάζει, αλλά να την αράζει σαν κούκλος που είναι στο κουκλίστικο σαλέ του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ESTELLE έγραψε: #1.730 24-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τί ωραία που είναι τα μωρά σου μέσα στο σπιτάκι!!! Σκέφτομαι κι εγώ κατά την Ανοιξη να φτιάξω κάτι κλειστο έξω στον κήπο μου για να παίζουν τα μικρά!!Να τα βλέπει λίγο και ο ήλιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η darkjudith: #1.731 24-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η stellak έγραψε: #1.732 24-12-08 13:16 Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.733 24-12-08 19:08 Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Φοβερό το σπιτάκι σας! Με γεια σας και χαρά σας! Να μην κρυώνει το παιδί έξω τώρα που χειμωνιάζει, αλλά να την αράζει σαν κούκλος που είναι στο κουκλίστικο σαλέ του!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ESTELLE Πολύ δραστήριο μέλος Η ESTELLE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει από Πεύκα (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.201 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:51 Η ESTELLE έγραψε: #1.730 24-12-08 12:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τί ωραία που είναι τα μωρά σου μέσα στο σπιτάκι!!! Σκέφτομαι κι εγώ κατά την Ανοιξη να φτιάξω κάτι κλειστο έξω στον κήπο μου για να παίζουν τα μικρά!!Να τα βλέπει λίγο και ο ήλιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η darkjudith: #1.731 24-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η stellak έγραψε: #1.732 24-12-08 13:16 Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.733 24-12-08 19:08 Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Γιούλη τί ωραία που είναι τα μωρά σου μέσα στο σπιτάκι!!! Σκέφτομαι κι εγώ κατά την Ανοιξη να φτιάξω κάτι κλειστο έξω στον κήπο μου για να παίζουν τα μικρά!!Να τα βλέπει λίγο και ο ήλιος!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:12 Η darkjudith: #1.731 24-12-08 13:12 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η stellak έγραψε: #1.732 24-12-08 13:16 Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.733 24-12-08 19:08 Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
stellak Διάσημο μέλος Η stellak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 3.927 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:16 Η stellak έγραψε: #1.732 24-12-08 13:16 Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.733 24-12-08 19:08 Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη, με γειά το σπιτάκι σας! Τον ίδιο τύπο ακριβώς αλλά κάπως μεγαλύτερο είχε μια φίλη στην πυλωτή της για τις αδεσποτούλες της, οι οποίες το τιμούσαν δεόντως! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.733 24-12-08 19:08 Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σας ευχαριστω παιδια Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:06 Η zoo έγραψε: #1.734 25-12-08 16:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πηραμε σπιτακι ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου... Click για ανάπτυξη... Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #1.735 25-12-08 16:31 Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zoo: Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι... Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις. Χαίρομαι που με πρόλαβες. Click για ανάπτυξη... Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Loukia Εκκολαπτόμενο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 51 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 258 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 16:44 Η Loukia έγραψε: #1.736 06-01-09 16:44 Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:44 Η Fotini έγραψε: #1.737 06-01-09 18:44 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Είναι καταπληκτικό, όντως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:50 Η elvenstar: #1.738 06-01-09 18:50 Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Cateros moukelis emma faceninaki Nana13 ΕΛΑ GiannisNTR elli_auth Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Loukia: Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα! Click για ανάπτυξη... Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fotini Διάσημο μέλος Η Fotini αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 2.540 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:52 Η Fotini έγραψε: #1.739 06-01-09 18:52 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 85 86 87 88 89 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 184 Επόμενη First Προηγούμενη 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 87 από 184 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Status Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα; Click για ανάπτυξη... Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 6 Ιανουαρίου 2009 στις 18:59 Η elvenstar: #1.740 06-01-09 18:59 Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Fotini: Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα.. Click για ανάπτυξη... επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.