stellak
Διάσημο μέλος
Λέω, αν βρεις κανένα με κλειστά σημεία και ορόφους, δες και καμιά ενδεικτική τιμή και μου λες. Μην αγχώνεσαι όμως, θα φροντίσω να κάνω κι εγώ επίσκεψη κάποια στιγμή σύντομα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Στειλε μου με Pm μέχρι ποσα χρήματα θες να ειναι...εχω δει κι ενα πολύ ωραιο εκρού στο Μελισσια που έχει και κυβάκι αλλά ειναι λιγο τσιμπημένο...Δυο γατιά έχω αλλά τα Νινομελάκια μου βαριούνται εύκολα τα συνηθισμένα γατόδεντραΛέω, αν βρεις κανένα με κλειστά σημεία και ορόφους, δες και καμιά ενδεικτική τιμή και μου λες. Μην αγχώνεσαι όμως, θα φροντίσω να κάνω κι εγώ επίσκεψη κάποια στιγμή σύντομα
![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
pancyber
Νεοφερμένο μέλος
Έχετε σκεφτεί πόσο εύκολα μπορείτε να μετατρέψετε το φυσικό χριστουγεννιάτικο δέντρο που αγοράσατε, σε ξύστρα για τα νύχια της γάτας σας;
Σίγουρα όσοι έχετε αγοράσει ποτέ φύσικο έλατο από καλλιεργητή (η γύφτο
) κάποια στιγμή το μετανιώσατε όταν άρχισε να ξερένεται και να μαδάει...Αντί όμως να το πετάξετε μετά τις γιορτές, μπορείτε να το κόψετε στο επιθυμιτό μήκος - από τη βάση δηλαδή, μέχρι το ύψος που φτάνει η γάτα σας - και αφού το απαλλάξετε από τα διάφορα κλαδιά που έχει με ένα μαχαίρι, να το αλείψετε με κόλλα και να τυλίξετε γύρο του χοντρό βαμβακερό σκοινί. Πινέζες μπορεί να σας βοηθίσουν αρκετά στο τύλιγμα.
Πρίν πολλά χρόνια, όταν είχα τον προηγούμενο γάτο μου, έκανα αυτή την κατασκευή με ένα δέντρο που βρήκα πεταμένο στο δρόμο (οικολόγοι σου λέεει μετά) και φυσικά έγεινε αμέσως το αγαπημένο του παιχνίδι.
Melini
Διάσημο μέλος
https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html
Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά
Fotini
Διάσημο μέλος
Επειδή η συζήτηση για τα γατόδεντρα είναι πολύ μακρά, να προσθέσω κι εγώ ένα εύρημά μου από το ίντερνετ. Κοιτάξτε το παρακάτω λίνκ...
https://www.ukparrotcages.co.uk/cat_activity_centres.html
Δεν ξέρω αν το έχει βρει κανένα άλλο μέλος πριν από μένα, αλλά αξίζει να ρίξετε μια ματιά
Το είχα πετύχει παλιά αυτό το site, όταν έψαχνα κι εγώ διάφορα στο Διαδίκτυο...έχει κάτι, όμως, που δε μου αρέσει..νομίζω ότι δεν έχει ποικιλία και είναι κάπως "προχειροφτιαγμένο"...από τιμές, μάλλον μέτριο

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου...

Συνημμένα
Fotini
Διάσημο μέλος
Πηραμε σπιτακι
ειναι πλαστικο αλλα κανει απομιμηση ξυλου...![]()
Με γεια σας
Ωραίο είναι
Μαριάννα&ξανις!!
Νεοφερμένο μέλος

chryssa
Διάσημο μέλος
ESTELLE
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιούλη τί ωραία που είναι τα μωρά σου μέσα στο σπιτάκι!!!Πηραμε σπιτακι

Σκέφτομαι κι εγώ κατά την Ανοιξη να φτιάξω κάτι κλειστο έξω στον κήπο μου για να παίζουν τα μικρά!!Να τα βλέπει λίγο και ο ήλιος!!!

darkjudith
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πηραμε σπιτακι
Φανταστικό! Το πήρες από την αποθήκη που έλεγες? Τιμή εάν επιτρέπεται?
stellak
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Απο την αποθηκη το πηρα...60 ευρω με την εκπτωση...υπάρχουν και πιο οικονομικα...
zoo
Πολύ δραστήριο μέλος
Πηραμε σπιτακι
Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι...

Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις.

Χαίρομαι που με πρόλαβες.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σε ευχαριστω πολύ Ειρηνη μου που με σκεφτηκες....Με γεια. Πολύ ωραίο. Σαν τα σπιτάκια τα ξύλινα στην Ελβετία είναι...
Και να φανταστείς εχθές που πήγα στην κτηνιατρική ( μαγαζί χωρίς ζώα), τους ρωτούσα για εσένα, γιατί είχε κάτι καινούρια χρωματιστά και επειδή τους τελείωσε το φυλλάδιο τους ζήτησα από βδομάδα να μου έχουν ένα για να στο στείλω να δεις.
Χαίρομαι που με πρόλαβες.
Loukia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Fotini
Διάσημο μέλος
Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα!
![]()
Είναι καταπληκτικό, όντως!!!

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καταπληκτικό; Μπορεί να το φτιάξει κανείς και μόνος του πανεύκολα και πάμφθηνα!
![]()
Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα;
Fotini
Διάσημο μέλος
Επειδή δεν φαίνεται καλά η φωτογραφία από τι υλικό είναι οι κύλινδροι; είναι ντυμένοι με γούνα;
Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα..

elvenstar
Επιφανές μέλος
επειδη λέει ότι μπορούμε να το φτιάξουμε κ μόνες μας γι αυτό ρώτησα.Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να είναι σαν τους κύλινδρους που βάζουν στα γατόδεντρα..![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 9 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool